36194
-
Naka #13511 Hali!Nem rég vettem 1 Alcatel ot995 androidos telót mert 3 as iphonom elszállt...Ezekre a telefonokra van "Jailbreak,cydia vagy hasonló ahonnan ingyen lehet appokat leszedni?Másik dolog pedig,hogy jelenleg 2.3.6 Firmware van rajta,ezt lehet frissíteni Android 4.0-ra (Ice Cream Sandwich)?
A Wiki Szerint ezt is tudja,vagy ez egy uj android rendszer?Ha igen attól még lehet rá telepíteni,megéri?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Android_(oper%C3%A1ci%C3%B3s_rendszer)#Android_4.0_.28Ice_Cream_Sandwich.29 -
#13510 ja a DV kimaradt, azt én nem használom.
Úgy értettem egyébként, hogy az S2-n és az SXSen ugyanazokkal a widgetekkel nézted e, de ezekszerint igen. Hát nem tudom, lehet, hogy az Apex helyet hagy XHDPI kijelzőn valamiért. -
#13509 hogy érted?
1x1-es DV widget, a próbaverziós kiterjesztésekkel, no padding beállítva a kép kiválasztásánál.
Fura mód a képernyő széle és a widget között nincs hézag
Másik meg, hogy eleve gyanúsan nagy a hézag pl a simán kirámolt ikonok között, az S2-höz képest (arányaiban persze) -
#13508 Én használom, de 320x480 :)
Ugyanazokkal a widgetekkel próbálod? Mert van amelyik widget hagy helyet maga körül, van, amelyik nem. -
#13507 Apex launchert használja valaki?
próbálom együtt használni a Desktop Visualiser-rel. S2-n teljesen jó, XperiaS-en viszont van egy jó 26 pixel széles sáv a widgetek között, amit nem tudok eltüntetni.
Van ötlete valakinek, hogy hogyan kellene? Vagy az Apex nem szereti a Hd kijelzőt? :) LauncherPro-val nincs ilyen gond -
#13506 Sziasztok!
Samsung Galaxy Mini-ben hogy lehet beállítani, hogy a középső gomb ébressze fel a képernyőt? Jelenleg az oldalsó power gombbal lehet csak... -
#13505 angolul tudok de ez mégis "külföldi":D
pedig elvileg itt a megoldás -
#13504 Ilyen kéne nálunk is. :D Mindenkinek Nexus 7-et! :D -
#13503 modern tanítás :D -
ktomi22 #13502 kerdes: google tol van szinte minden androidra is.. gmail, calendar, stb.. de google task nicns.. mas gyartotol van rá pár.. van aki hasznalja valamelyiket? -
#13501 Nemrég volt a híradóban, hogy az iskola kezdés, milyen drága a szülőknek.
Miért nem vesznek egy tábla pc-t a szülők, és ennyivel le is lenne tudva a suli kezdés! :D Csak pár alkalmazást kéne rátenni! :D
Szerintem úgyis ez a jövő! :D -
ktomi22 #13500 elso jo volt.. 2. meg 3. szarsag :D -
#13499 akartam is írni :) nagyon gyakori cm-nél, de még miui-nál is ez a hiba :) /ezzel kezdődik, aztán hamarosan már telefonálni sem tudsz, legalábbis nekem állandóan ez volt a defy-al/ -
bence19940611 #13498 Egy Samsung galaxy S2-m van és szeretném titkosítani az SD kártyát csak meg kell adni egy 6karakterből álló jelszót azt hol tudom megadni? -
#13497 http://www.humblebundle.com/?android3 -
#13496 >CM
Kérdésben a válasz :D
Amúgy 'hivatalos' fórumot próbáltad? Biztos másnak is van ilyen gondja vele -
#13495 Sziasztok!
Az miért van hogy cm9 és 10 alatt is folyamatosan elmegy a mobilnet? mutatja az ikont és elvileg be is van kapcsolva,de nincs net. amint kikapcsolom és bekapcsolom(csak a mobilnet kapcsolót(widgetet)) akkor megint jó kb 1 percre. így használhatatlan:/ -
#13494 Vírusirtó o_o -
#13493 Helyzetjelentés :) Végeztem a tisztogatással, root, superuser pipa, go launcher ex fut, mindennel ami kell, vírusírtó, adblock plus egyebek és mindössze 160-170 megát foglal el a normál működés, úgy, hogy semmit sem nélkülözök... Kár, hogy ez a Samsung nem tudja magától megcsinálni és nekem kell elkúrnom rá egy estémet :) -
#13492 Probléma megoldva, mindenhol azt írják, hogy nagyon elkúrták az appot, hiába frissítettem kézzel a binárist nem adott rootjogot semminek. Megoldás: újra rootolás aztán supersu letölt, elindít, ez még kap root jogot, aztán frissíti a binárist és átveszi a hatalmat. Szuperul megy. -
#13491 én telóm rootolva van nem ezt a progit használtom. Biztos le van írva a programba. talán ha megnyomod a menü gombot lesz súgó opció. Szerintem majd érzed hogy mennyivel tovább bírja:D -
#13490 Apex :) -
#13489 Én is CM-et használok, igazából funkciókban nekem is megfelelne bár örülnék annak ha a mappák átlátszóak lennének, de Go Launcher-hez sokkal több téma van, én meg szeretem hetente cserélni. :) Az effektek se rosszak benne amit lapozásnál csinálsz, random-ra állítottam és így jó változatos. Ja meg még tetszik a legutóbb használt appok rész is app drawerben. -
ktomi22 #13488 őő.. cyanogen modban ami van .. megfelel :) -
#13487 hát ööö... :D régóta nem frissítik, még a fizetős verziót se -
ktomi22 #13486 adw launcher legjobb ;) -
#13485 Most próbáltam SU update fixert, de semmi... Viszont itt találtam megoldást (elméletileg). Már csak ahhoz kéne tipp hogy az ARM-et telepítsem vagy az x86-ot? -
#13484 Rootoltam a GIO-mat, mert ki akarom takarítani azt a sok gyári szemetet ami rajta van és folyamatosan húzza az akksit és a ramot, viszont a superuser app azért sír, mert az SU bináris elavult. Status barból kéri hogy bökjek oda, megteszem, lefrissít, de a system mappába nem tud másolni pedig saját magának ad root jogot, így az su binari nagyon régi marad és ha root app killerrel gyilkolok, akkor újraindul a teló. Ötlet? -
#13483 Valamint lett egy ikonja a bal felső sarokba, egy kis pajzs, és időnként piros lesz a sarka. Az mit jelent? -
#13482 Éppen az előbb tettem fel, bekapcsoltam, és balanced-re raktam. Ez a sima ingyenes verzió, hol tudom megnézni, mennyivel növelte az idejét? -
#13481 köszi. már itt volt a nyelvemen :D
pisztácia: tedd fel a juici defendert, SGS2 aksi idejét szinte megkétszerezte.
én is google gogglest akartam javasolni. -
#13480 Ja, leesett... próbáltam több kóddal is, de semmi. -
#13479 Mi az a barcode? -
#13478 próbáld ki más barcode-on, illetve lehet nincs elég fény neki -
#13477 Nem erőltetem. Se közel, se távol nem ismeri fel, csak villog a piros vonal, meg a sárga pöttyök.
Azért köszönöm mindenkinek! -
#13476 Tedd messzebb. -
#13475 Olyan nincs, ennek menni kell! -
#13474 Most lehet én csinálok valamit rosszul. Szóval a kamera bekapcsol, középen van egy piros vonal. Odateszem a kamera elé a képet, sárga pöttyök villognak, de nem történik semmi. Nyomni kellene valamit, vagy mi? -
#13473 google goggles -
#13472 Azt még meglesem. Arra azt írja, hogy kompatibilis.
Viszont találtam nagyon jó app lock progit. Ez. Könnyű, és jól működik.