36194
-
#13591 tuti, hogy létezik! Az biztos, hogy a google fordító tud hang alapján és kamera képből is fordítani... -
#13590 Ez ? Google image to text dob még ki párat, nem nagyon próbáltam őket. -
BIZ0906 #13589 Létezik olyan program ami képes karaktert felismerni és szöveggé alakítani egy kép fájlból vagy fényképről vagy éppen szöveget felismerni kamerával? -
#13588 Ha a total Commander-ből telepítek egy játékot, és a végén kiírja, hogy nincs telepítve, akkor az azért van, mert nem támogatja a készülék a játékot? Vagy mi lehet a hiba oka? -
#13587 Google Android beszélni magyar!
-
Dodo55 #13586 Ok akkor félreértettem a hibaüzenetet, mert emlékeim szerint valami olyasmit magyaráz, hogy az oprendszer zárta be az alkalmazást, legalábbis nekem olyan fordult elő már többször. Namost abból meg nem exceptionre, hanem protection faultra gondol az ember :)
Ilyenkor utálom, hogy a felhasználók miatt túlcifrázzák a hibaüzeneteket, egy szimpla "unhandled exception" esetében nem beszéltem volna hülyeségeket :D -
#13585 Ez így nem igaz. Dob egy exceptiont, ami nincs lekezelve és elszáll tőle az app. Ez olyan, mint amikor egy windowsos app dob egy exceptiont és nincs lekezelve és elszáll a program :D Semmi köze a kékhalálhoz. -
#13584 azt megköszönném :) sima app kezelő progival (pl AppMonster) vagy titanium backuppal nem tudod kimenteni?
Tudtommal mindenhol Mo-t :D nem is értem mi lehet ezzel a baj :s -
#13583 Remélem kapunk jóféle Samsung által elbaszott témát és launchert <3 -
#13582 Jelly Bean frissítést kap a Galaxy S II? -
#13581 Megtaláltam azóta magamtól is,de azért köszönöm! Illetve add contacts appal sikerült az összes nevet átmásolni : ) -
#13580 és esetleg ki lehet valahogy deríteni, hogy mi okozza, illetve mi olyat csinál, amit nem kéne? -
#13579 Nyomd meg a menü gombot és beállításoknál vagy valahol keresgéld. Van egy olyan opció, hogy csak azokat mutassa, akik megadták a számukat. -
miki10 #13578 Sziasztok!
van egy galaxy ace telefonom és olvastam netten hogy már tud magyarul a voice search. Az a problémám hogy a billentyűzetnél ugye nincs ott a hangbevitel gombja. de a billentyűzet beállításokba kivan pipálva a hangbemenet.
mit csináljak hogy újra ott legyen az a gomb? -
#13577 Melyik is volt az a program, amibe feladatokat lehet elmenteni, és a kívánt időben jelez? -
#13576 Na, most meg már jó. Hála égnek! -
#13575 Nem az android verziója lett frissítve, hanem a kernelverzió, alapsáv verziója, meg a build száma lett "más". Direkt fölírtam minden adatot frissítés előtt.
Azt mondták ezzel a frissítéssel javul a telefon. De azóta nem tudok telepíteni semmit se arról az oldalról, mert azt írja nincs eszköz...:S
Mivel hivatalos Samsung szervízbe történt az egész, így nem hiszem hogy elrontottak volna valamit... -
#13574 Nem,Simen csak 2darab van.Viszont felmentem FB-re,és sikersen "letöltötte" az összes ismerősömet,azokat is akiknek nincs kint a telószáma.El lehet tüntetni,vagy megszűrni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kibaszott okostelefonok,mennyi szarsággal járnak..bezzeg a jó öreg 3410-es.. :) -
#13573 Köszi szépen! -
#13572 Én feltöltöm szívesen, de hol találom meg ennek az apk-ját? Ám milyen országban laksz, vagy milyen országot állítottál be, hogy ezt írja? :D -
#13571 "Valamint hol lehet kikapcsolni azt az opciót, hogy mindegyik program automatikusan letöltheti a frissítéseit... előbb állítottam ezt be, de már nem tudom hol..:S"
Google Play a telefonon > beállítások és itt megtalálod... automatikus frissítés kikapcs. vagy csak wifivel frissítés stb. -
#13570 Azért nem volt elérhető frissítés, mert a telefonodra kiadott legfrissebb szoftver volt rajta. Így már szerintem kezd összeállni neked is, hogy a legfrissebbnél nincs újabb :) -
#13569 Rányomtam és kiírta, hogy nem érhető el frissítés. Viszont ma beszéltem egy Samsung-os kolegával, és mondtam neki hogy aksi merülési gondom van, 1 nap és lemerül. Erre azt tanácsolta, hogy ők csinálnak egy szoftverfrissítést, amivel valamivel nő az aksi töltöttsége, esetleg gyorsabb lesz a teló. -
#13568 Egyébként egész egyszerűen legyalulták a telódat... Szoftverfrissítéshez nem kell a szervizbe menni, ott a menüpont a beállításokban rányomsz és megcsinálja, úgy, hogy mindened megmarad. -
#13567 Hogy micsoda?? Ebből egy szót se értettem. -
#13566 Hát az általad leírtak alapján ez sanszosan főzött rom, vagy valami egészen más... -
#13565 Igen. Most hoztam el a Samsung szervizből. -
#13564 gyári szoftverfrissítés volt? -
#13563 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy szoftverfrissítés volt a telefonomon, minden programom eltűnt, most telepíteném őket újra, de mikor megnyitom a play.google.com oldalt, azt írja, hogy nincs eszközöm...:S
USB-vel csatlakoztatva van a telefon, kies felismerte...:S
Most akkor miért nem ismeri fel?
Valamint hol lehet kikapcsolni azt az opciót, hogy mindegyik program automatikusan letöltheti a frissítéseit... előbb állítottam ezt be, de már nem tudom hol..:S -
Dodo55 #13562 Az a híváskezelő és force close-olódik. Valami olyat csinál, amit nem szabad neki, ezért a VM lelövi. Ez olyan, mint Windowsban a kékhalál, csak mivel itt külön VM-en belül fut minden managed application, nem az egész rendszer száll el, csak az az egy. -
#13561 Nem lehet, hogy SIM-re másolod és nem fér el rajta több?
Illetve elvileg kéne cvs-et is felismernie Droidnak. -
#13560 hali
hívás után a telóm mindig azt írja ki, hogy a com.android.phone alkalmazás (vagy valami ilyesmi...) leállt
ez miért lehet vagy mi ez az alkalmazás egyáltalán? -
#13559 Üdv!
Egy baleset során a nokiám képernyője meghalt,de csatlakoztatva a gépre sikerült kiexportálni 1 .csv fájlba a telefonszámokat.
Ezután hozzáadtam a Windows(7) névjegyzékéhez őket,és exportáltam őket .vcf-be, mert a sima konverterrel nem tudtam az egy fájlt átkonvertálni(Gondolom bennem van a hiba), csatlakoztattam a HTC-t a gépre,2 meghajtót is felismert.
1 Storage Card nevűt meg a memóriakártyát a telóból,átmásoltam először a storagéra 1 mappában a windows névjegyzékből exportált .vcf-eket,utána importálni akartam, de azt írta, hogy nem talál 1 .vcf fájlt se.Utána megpróbáltam, hogy átmásolom a másik felismert meghajtóra a J-re ami a memóriakártya gondolom.Arról felismerte a .vfc-eket importáltam is,de utána mindig kapok egy hibaüzenetet "I/o Error: read failed EIO (I/O error)" és sorolja, hogy melyik kontaktot nem tudta átmásolni és csak az első ~50darabot importálja sikeresen,a többi nem jelenik meg.
Remélem érthető lett..Ötlet? (Próbáltam a marketről leszedni egy kontakt importert, de nekem ez magas egyelőre szóval nem sikerült) -
#13558 Hm, akkor most működik a magyar nyelvű szövegdiktálás is ? -
#13557 lool azt írja nem elérhető az országomban :D valaki plz töltse fel sg dropboxra :) -
ldavid #13556 alapból működnie kellene. máshol nincs gond a gombbal? -
Dodo55 #13555 Ja, igazából most jut eszembe nem néztem az akksi töltöttségét, lehet annyira lent volt, hogy korlátozta a procit :D
Viszont ha nem, akkor nem tudom. Igazából nem az én problémám, de azért idegesít a dolog. -
Dodo55 #13554 Amúgy egy kérdés.
Haver cserélte az 1 év körüli qwerty-nyomógombos statikus kijelzős Nokiáját egy Sony Ericsson Xperia X10-re. Kicsit nekem már az elején gyanús volt, hogy akivel cseréli miért megy bele, állítólag mert jobb állapotban van a Nokia esztétikailag, valamennyire hihető is mert akié volt az X10 most üzletkötősködik, de akkor is gyanús...
Na mindegy, tegnap mutatta az X10-et a csere után, esztétikailag nem is olyan szörnyű, illetve működik is minden rajta, csakhogy factory reset után is 10-15 FPS (nem írja semmi de hasraütésre megmondom :D) maximum az interface mozgása, a Gio-mhoz képest szinte irritáló. Android 2.3.3 van rajta, gyárinak tűnik. Ennyire sok szeméttel telepakolná a Sony az Androidos telefonjait is (kapásból vagy 8 service fut, de mellette egy csomó ram szabad azért), vagy pedig valami baja van szerintetek?
A teljesítményének ugye simán elégnek kéne lennie hogy az enyémhez hasonló gördülékenységgel fussanak rajta az alkalmazások, hiszen 200MHz-el gyorsabb procival rendelkezik, a GPU pedig tudtommal ugyanaz benne.
Sajnos sok időm nem volt amúgy jobban átnézni, mert épp meló közben szaladtam el hozzá pár percre megnézni, ma meg nincs a városban, de gondoltam rákérdezek mi lehet, mióta megvan a Gio-m istenítem az Androidot (mondjuk a Sony-t soha nem!), szóval érzek most egy kis felelősségtudatot, mire visszajön legalább tudjak neki valami okosat mondani :) Bár ő talán észre sem vette előtte, hogy így akad, de azért amikor elővettem a Gio-t akkor már nem lehetett nem észrevenni. -
Dodo55 #13553 Hát engem nem nagyon akart megérteni, bár lehet hogy még túl kómás volt a hangom, Voice Search próbálgatás helyett kávét kellett volna főznöm előbb :D -
#13552 Voice Search, én nem emlékszem, hogy ezt frissítette volna mostanában.