36194
  • Narxis
    Ebben nem tudok sajnos, Navigont használok. :(
  • Majestic01
    Áhh köszi szépen! Ezt nem tudtam...:)
    Amúgy van még egy olyan gondom, hogy az új maps szolgáltatásban, nem találom a saját pozíció opciót. Már valaki írta lejjebb, hogy ő se találta. Esetleg ebben is tudsz segíteni?
    Nagyon megköszönném!
  • Narxis
    Ice Cream Sandwich, a 4.0-ás android kódneve. A Google mindegyik verziónak ad egy nevet, a 4.1 ami jelenleg a legfrissebb Jelly Bean nevű. A 2.3 pedig Gingerbread.
  • Majestic01
    Sajnos csak 2.3.6-os androidom van. (Samsung galaxy Y) Köszi, otthon letöltöm.

Ám mi az az ICS?
  • Narxis
    Go Launcher? Vagy Apex ha 4.0-ás androidod van.
  • Majestic01
    Tudnátok ajánlani valami jó launcher-t, ami magyar nyelvű, és kevésbé meríti az aksit?
  • Shiwo
    gondolták, ha ők a gugli translate-tel le tudták fordítani a kérdésed, akkor te is le tudod a válaszukat :)
  • Majestic01
    xDDDD
  • bosco05 #13623
    én két napja írtam magyarul azonnal válaszoltak is, szintén magyarul :) én ide írtam :)
  • ldavid
    egyszer írtam nekik, magyarul kérdeztem, angolul jött válasz
  • bosco05 #13621
    Írni kell samuéknak, készséggel segítenek.
  • Mighty
    Igen, csak ezt az egy funkciót nem látja el...
  • k0trapali #13619
    Motorola Atrix 4G-ről mi a véleményetek?
  • Bucser
    Kerdesem lenne:

Megvan valakinek a Galaxy S III Magyar nyelvu hasznalati utmutatoja PDF formatumban? Apamnak kellene, mert nem beszel angolul de a Samu website-on hibas a letoltes linkje.
  • Narxis
    Erősen need.
  • PeeTeR
    velemenyek? :D

de mondjuk ha ZTE -nek is van kulon topicja talan mar MIUI is megerett egyre.. tokom tudja :D (+ rengeteg fozott MIUI based rom van egyel tobb indok)
  • Magnumrolcsi
    Sziasztok. Kaptam egy Huawei G300at cégesnek. Fullra levan kódolva, lehet róla hívni és képet küldeni e-mailben, ennyi. A többi meg kódolva:óra, naptár, hogy csak az egyszerűbbeket írjam. Tudtok kódot hozzá? Tettek rá céges programot amivel küldjük a képeket, annak nem kéne oda veszni.
  • jetblack
    Szoktam ritkan ha a gepet a szobatarsam hasznalja. A ringdroid meg kimaradt a sorbol
  • pisztácia
    Nekem nincs semmi csík. Csak a térképet látom. Felül van az információs csík, és semmi más...:S jobbra lent van két zoom gomb, és ennyi...:S
  • Jim Morrison
    jobbra fent van egy kis gomb a szürke csík alatt
  • pisztácia
    Ez igen!
    Jó sok programot használsz. Ezek mire jók: Titanium Backup, Dropbox, Handwrite, MPE Notes?
  • Dodo55
    Ja én nem próbáltam, csak ránéztem gyorsan az árlistájukon fent van -e, de így hogy mondod az lehet, hogy már elhervadtak azóta.
  • Dodo55
    Az utóbbit árulják a napMagja Virágboltban.
  • SzirmosSzisza
    piratebay-en nézelődj, de gameloft eléggé védi őket, szóval rövid ideig mennek csak :D
  • k0trapali #13607
    Köszönöm meglesem őket!

Valaki tud működő verziót a The Amazing Spider Man és The Dark Knight Rises-ból?
    1200-1500Ft-ot nem akarok kiadni egy telefonos játékért!
  • SzirmosSzisza
    Death Rally, Dead Trigger.

Vagy ha szereted a gba,snes,régi kalandjátékokat akkor. Gameboid/snesdroid/ScummVM
  • k0trapali #13605
    Sziasztok!

Tudnátok írni játékokat amiket érdemes kipróbálni?
    Angry Birds, Cut the Rope, Wehe's my Water, Fruit Ninja stb. ilyenekkel már játszottam. Valami más kéne! Jöhet a szép grafika meg a fizika is mert bírja a teló! Jövőhéten vonatozok cseppet és unalmamban legyen már valamivel bíbelődni...

Nézegettem a Play-en, de hát annyi van mint égen a csillag nem szeretnék órákon át böngészni!
  • Balumann
    fájlkezelő: ES File explorer (fájlkezelő, jó mert tud ftp-t, smb-t: windows megosztásokat elérem wifin, stb.)
    böngésző: Maxthon (szerintem ez a legjobb, a Dolphin után)
    facebook: FriendCaster, Messenger (mert a friendcaster üzenetküldésénél szar az ékezet, meg lassabb is)
    virtuális bill: Swype keyboard (ez még beta, kurva jó csak instabil nálam), AnySoftKeyboard
    Lejátszó, képnéző: MoboPlayer, QuickPic,
    egyebek: ezPDF Reader, Titanium Backup, Extended controls, Dropbox, Drive (google), Barcode scanner, Navigon, HuMap, Handwrite, MPE Notes, Zseblámpa (enyémen nincs külön lámpa, de a kijelző szépen világít :D )
  • pisztácia
    Torrent?? Az minek a telefonra? Azzal töltesz le?
  • jetblack
    Filmezesre Mx player. Van meg skype meg par jatekom jah es persze ttorrent
  • SzirmosSzisza
    Google Play ajándékkártya. Remélem jön hozzánk is.
  • BIZ0906
    jaja nézem de a kínai írást nem ismeri :D
  • ivjoe
    google goggles
  • pisztácia
    Valamint aki már régóta használ android-ot, az leírná milyen programokat használ? Lehet nekem is jól jönne pár belőle, csak nem is tudom hogy létezik olyan:)

Valamint az előző kérdésem is aktuális még.

Köszönöm előre is!
  • pisztácia
    Frissített a maps, és azóta nincs olyan opció, hogy saját pozíció. Hogy tudom ezt beállítani?
  • Shiwo
    oké, köszi

közbe factory reset megoldotta a gondot úgy néz ki
  • precision
    ha a gyártó weboldaláról letöltött hivatalos programmal frissíted akkor nem ugrik a gari
  • Shiwo
    Heeelp!!!

Nyomtam egy gyári resetet, de így is összeomlik
    (Pl hívok valakit, kijön ez a hiba és megszakad a hívás :( )
    Mit tudok tenni? Hogy tudom újraszoftverezni a telót? Vagy akkor ugrik a gari?
  • precision
    meglepően pontos, használható
  • Shiwo
    ez nagyon vacakol... minden hívás után összeomlik, és restartolnom kell a telefont...

újra lehet telepíteni magában?

vagy gyári beállítások visszaállítása lesz csak az egyedüli megoldás?