36194
-
#13631 Ebben nem tudok sajnos, Navigont használok. :( -
Majestic01 #13630 Áhh köszi szépen! Ezt nem tudtam...:)
Amúgy van még egy olyan gondom, hogy az új maps szolgáltatásban, nem találom a saját pozíció opciót. Már valaki írta lejjebb, hogy ő se találta. Esetleg ebben is tudsz segíteni?
Nagyon megköszönném! -
#13629 Ice Cream Sandwich, a 4.0-ás android kódneve. A Google mindegyik verziónak ad egy nevet, a 4.1 ami jelenleg a legfrissebb Jelly Bean nevű. A 2.3 pedig Gingerbread. -
Majestic01 #13628 Sajnos csak 2.3.6-os androidom van. (Samsung galaxy Y) Köszi, otthon letöltöm.
Ám mi az az ICS? -
#13627 Go Launcher? Vagy Apex ha 4.0-ás androidod van. -
Majestic01 #13626 Tudnátok ajánlani valami jó launcher-t, ami magyar nyelvű, és kevésbé meríti az aksit?
-
#13625 gondolták, ha ők a gugli translate-tel le tudták fordítani a kérdésed, akkor te is le tudod a válaszukat :) -
Majestic01 #13624 xDDDD -
#13623 én két napja írtam magyarul azonnal válaszoltak is, szintén magyarul :) én ide írtam :) -
ldavid #13622 egyszer írtam nekik, magyarul kérdeztem, angolul jött válasz -
#13621 Írni kell samuéknak, készséggel segítenek. -
#13620 Igen, csak ezt az egy funkciót nem látja el... -
#13619 Motorola Atrix 4G-ről mi a véleményetek? -
#13618 Kerdesem lenne:
Megvan valakinek a Galaxy S III Magyar nyelvu hasznalati utmutatoja PDF formatumban? Apamnak kellene, mert nem beszel angolul de a Samu website-on hibas a letoltes linkje. -
#13617 Erősen need. -
#13616 velemenyek? :D
de mondjuk ha ZTE -nek is van kulon topicja talan mar MIUI is megerett egyre.. tokom tudja :D (+ rengeteg fozott MIUI based rom van egyel tobb indok) -
#13615 Sziasztok. Kaptam egy Huawei G300at cégesnek. Fullra levan kódolva, lehet róla hívni és képet küldeni e-mailben, ennyi. A többi meg kódolva:óra, naptár, hogy csak az egyszerűbbeket írjam. Tudtok kódot hozzá? Tettek rá céges programot amivel küldjük a képeket, annak nem kéne oda veszni. -
#13614 Szoktam ritkan ha a gepet a szobatarsam hasznalja. A ringdroid meg kimaradt a sorbol -
#13613 Nekem nincs semmi csík. Csak a térképet látom. Felül van az információs csík, és semmi más...:S jobbra lent van két zoom gomb, és ennyi...:S -
#13612 jobbra fent van egy kis gomb a szürke csík alatt -
#13611 Ez igen!
Jó sok programot használsz. Ezek mire jók: Titanium Backup, Dropbox, Handwrite, MPE Notes? -
Dodo55 #13610 Ja én nem próbáltam, csak ránéztem gyorsan az árlistájukon fent van -e, de így hogy mondod az lehet, hogy már elhervadtak azóta. -
Dodo55 #13609 Az utóbbit árulják a napMagja Virágboltban. -
#13608 piratebay-en nézelődj, de gameloft eléggé védi őket, szóval rövid ideig mennek csak :D -
#13607 Köszönöm meglesem őket!
Valaki tud működő verziót a The Amazing Spider Man és The Dark Knight Rises-ból?
1200-1500Ft-ot nem akarok kiadni egy telefonos játékért! -
#13606 Death Rally, Dead Trigger.
Vagy ha szereted a gba,snes,régi kalandjátékokat akkor. Gameboid/snesdroid/ScummVM -
#13605 Sziasztok!
Tudnátok írni játékokat amiket érdemes kipróbálni?
Angry Birds, Cut the Rope, Wehe's my Water, Fruit Ninja stb. ilyenekkel már játszottam. Valami más kéne! Jöhet a szép grafika meg a fizika is mert bírja a teló! Jövőhéten vonatozok cseppet és unalmamban legyen már valamivel bíbelődni...
Nézegettem a Play-en, de hát annyi van mint égen a csillag nem szeretnék órákon át böngészni! -
#13604 fájlkezelő: ES File explorer (fájlkezelő, jó mert tud ftp-t, smb-t: windows megosztásokat elérem wifin, stb.)
böngésző: Maxthon (szerintem ez a legjobb, a Dolphin után)
facebook: FriendCaster, Messenger (mert a friendcaster üzenetküldésénél szar az ékezet, meg lassabb is)
virtuális bill: Swype keyboard (ez még beta, kurva jó csak instabil nálam), AnySoftKeyboard
Lejátszó, képnéző: MoboPlayer, QuickPic,
egyebek: ezPDF Reader, Titanium Backup, Extended controls, Dropbox, Drive (google), Barcode scanner, Navigon, HuMap, Handwrite, MPE Notes, Zseblámpa (enyémen nincs külön lámpa, de a kijelző szépen világít :D ) -
#13603 Torrent?? Az minek a telefonra? Azzal töltesz le? -
#13602 Filmezesre Mx player. Van meg skype meg par jatekom jah es persze ttorrent -
#13601 Google Play ajándékkártya. Remélem jön hozzánk is. -
BIZ0906 #13600 jaja nézem de a kínai írást nem ismeri :D -
#13599 google goggles -
#13598 Valamint aki már régóta használ android-ot, az leírná milyen programokat használ? Lehet nekem is jól jönne pár belőle, csak nem is tudom hogy létezik olyan:)
Valamint az előző kérdésem is aktuális még.
Köszönöm előre is! -
#13597 Frissített a maps, és azóta nincs olyan opció, hogy saját pozíció. Hogy tudom ezt beállítani? -
#13596 oké, köszi
közbe factory reset megoldotta a gondot úgy néz ki -
#13595 ha a gyártó weboldaláról letöltött hivatalos programmal frissíted akkor nem ugrik a gari -
#13594 Heeelp!!!
Nyomtam egy gyári resetet, de így is összeomlik
(Pl hívok valakit, kijön ez a hiba és megszakad a hívás :( )
Mit tudok tenni? Hogy tudom újraszoftverezni a telót? Vagy akkor ugrik a gari?
-
#13593 meglepően pontos, használható -
#13592 ez nagyon vacakol... minden hívás után összeomlik, és restartolnom kell a telefont...
újra lehet telepíteni magában?
vagy gyári beállítások visszaállítása lesz csak az egyedüli megoldás?