36194
-
#13793 Google Maps-ot én nem is használok :D Jobb az Igo, vagy a Sygic! :D -
#13792 sgs3 azért újabb fejlesztés. csak bele tekertem a videóba, pont a térkép összehasonlításra és nem tudom kik mutatják be a telefonokat, de azon gondolkodni hogy az android milyen térképet használ... nem hiszem, hogy szakmabeliek:D -
#13791 Samsung Galaxy SIII simán veri az Iphone 4S-t! :D -
#13790 De ezek csak ilyen fan made dolgok vagy hivatalos Sasmung által kiadottak? :) Mert hatalmas respect a Samsungnak ha ezeket tényleg ők csinálják :) -
-
#13787 hahha :) -
ldavid #13786 jól néz ki -
#13785 Na ez se gyenge: Galaxy Camera
16 megapixel, 21x zoom, 4,8" 720p kijelzo, Jelly Bean, WiFi, 4G :) -
#13784 más: dropbox app-ban nem lehet beállítani, hogy a feltöltött képeknél a legfrissebb legyen a lista tetején? nem találom az opciót -
#13783 LOL :D -
#13782 érdekes ájfónok -
ldavid #13781 LOL :D jóarcok -
#13780 Ez már szép nagy méret.
-
#13779 LOL
Eredeti
Reakcio -
#13778 Xperia Tablet S
Xperia T
Xperia S hands on
Xperia J hands on
Xperia V hands on
Xperia TX hands on
Note II
Note II hands on
Note I vs II -
#13777 Szinte már csalódtam, hogy nem Gingerbreaddel jön. -
#13776 -
#13775 Bőven van igaza az Apple-nek, csak azt felejti el mindenki, hogy nagyjából ugyanennyi sara is van :) Hát Google nem felejt a néppel ellentétben, úgyhogy most jól megfingatja az Applet :) Az, hogy az Intel számára engedélyezve volt a 3g-s fejlesztés nem jelenti azt, hogy mindenkinek engedélyezve van, aki az Inteltől vesz alkatrészt :) Ez kb olyan, mint ha én vennék egy laptopot amin windows van és elkezdenék kalóz windowsokat telepítgetni mindenhová, hiszen vettem már egy kütyüt amin rajta van... Annak az almának a másik fele is ki lesz harapva ;) -
#13774 Firefox 15 -
#13773 Jól van köszönöm szépen! Biztos le fog frissülni. -
#13772 A 62-es builden még marketnek hívták. Magától kell frissülnie playre, gyári rom az. -
#13771 Ne csak a GYP-sek véleményét másold be, itt egy másik megkérdezett esküdt véleménye:
"The e-mails that went back and forth from Samsung execs about the Apple features that they should incorporate into their devices was pretty damning to me."
Magyarul komplett levelezéseket mutattak be a bíroságon, ahol a Samsung vezetői arról diskuráltak hogy az iPhone fícsörjei közül melyiket építsék bele saját készülékeikbe... -
#13770 Követelem hogy azonnal tiltsák be az ÖSSZES olyan mobilt, aminek az elején üveg van!!!! A krvaannyát" másolgatják az Almát!!
Na de most komolyan..az Alma pereinél újra, és újra előjön a "Ford"-os hasonlat..:D -
#13769 ...és gépészmérnök. Elégetném a diplomáját és a hamut a torkán nyomnám le. Vagy lefizették vagy tényleg ennyire balfaszok. Hogy lehet egy kibaszott fémkeretet levédetni? :D -
#13768 Sony (Ericsson) ? Mert ott van ilyen build és ez gyári az tuti. -
#13767 sok dolgot installált második inditásnál :) mondjuk market maradt market de idövel csak az is átalakul, de köszi szépen -
Dodo55 #13766 De ugyanazok és második indításra frissítenie kéne. Már ha az a market a rendes market de nem hiszem hogy valami gány romot tettek rá, a normális custom romok is előtelepített market/play-el rendelkeznek. -
#13765 Ha akartok egy jot rohogni micsoda agyhalott "szakertok" biraskodtak...: link
"A volt esküdt a fémkeretet hozta fel példának: a készülék körüli fémkeretnél elismerték, hogy az az Apple szellemi tulajdona"
-
#13764 hello! Most volt a telefonom vodafonnál gariba és csináltak rajta szoftver frissitést, de sztem nem gyári romot raktak rá mert pl market van rajta és nem frissit playre.verzio 2.3.4 és van még itt alapsávú verzio, kernel verzio és a buildszám 4.0.2.A.0.62 nem tusdom ebböl ki tud e vki vemmi vmit is:) de a lényeg h letudom rá szedni valahogy a playt? mert az 1:magyar 2: sztem kicsit más appok vannak rajta. -
#13763 AVG, Plan B, Phone Finder, Android Lost > Google Play-en megtalálod -
#13762 -
#13761 Egész jól megy a Jelly Bean a GS-emen is, jócskán gyorsabb lett az ICS-nél -
#13760 Sziasztok!
Keresnék egy programot Androidra...
iPhone-on find my iPhone a neve, és arra jó, hogy webes felületen meg tudom nézni hol van a telefonom, ha ellopják...
Androidra tud valaki ilyet? -
#13759 Egész korrektnek tűnik 50 ezresért
Acer Liquid Gallant Duo
Elég nehéz mondjuk és nincs előlapi kamera.
MTK 6575 proci se sok mindenben van (pár Huaweiben)
-
#13758 Nem telepíthetsz rá bárhonnan alkalmazást, még fejleszteni sem lehet rendesen. Nekem ez zárt, a felhasználói szemszögről beszélek. -
Dodo55 #13757 -
#13756 Google Has Had Enough: Files Lawsuit To Ban Multiple Apple Products
Hajrá Google! -
#13755 Igen, zártnak. Egyrészt fizetni kell érte másrészt semmit nem lehet változtatni rajta. -
#13754 szerintem inkább a rendszer alapját képező oprendszer nyíltsága v. zártsága határozza meg a platform nyitottságát
a Microsoft odaadja a winmobile -t akárkinek jópénzér, de nem lehet belenyúlni a rendszerbe, nem módosíthatod
az androidnál pedig azért láthattunk nem egy-két egyedi, gyártó által testre szabott romot
vagy hülyeséget beszélek? -
#13753 Kezd eléggé összezagyválódni a nyílt vs nem nyílt platformok fogalma.
Windows Phone-t bármelyik gyártó licencelheti és ráteheti készülékeire, csak vannak hardveres megkötések (minimum határok). Most akkor ez zártnak minősül???