36194
  • desigo
    Én is a kettő között vacilláltam.

HTC előnyére hozható fel a minőségi alu ház az erősebb processzor a jobb kijelző felbontás és a Sense.
    Hátránya a fix belső memória a nem cserélhető aksi és a jelenleg botrányos magyarországi szervizelése.
    Mindkét telefon jó választás ha van lehetőséged élőben próbáld ki a vétel előtt őket.
  • hungary27
    Szerintetek HTC ONE S vagy inkább SAMSUNG GALAXY SII?
  • desigo
    Samsung plays offense, will sue Apple if they release an LTE iPhone

• skinnyman

:D
  • nIsTv4n
    Azt hittem ez új dolog, de megnéztem kb 10 korábbi vásárlást, és tényleg mind EU-s volt. Érdekes, hogy most futok bele először amcsi programba.
  • [HUN]FaTaL
    EU-n kívül van adó.
  • SzirmosSzisza
    Ha amerikai cégtől vettél valami, akkor eddig is kellett fizetni.
  • nIsTv4n
    Max Payne-t próbáltam vásárolni, feldobta az ablakot az alábbi dollárosított adatokkal:
    ár 0,99 $ USD
    adó 0,27 $ USD
    Összeg 1,26 $ USD

Adó? Eddig már rengeteg játékot vettem, de adó egyiken sem volt. Megnéztem, Virtua Tennis-en is van. Nem az összegről van szó, csak unom már ezt a mindenért adót fizetős dolgot. Lemaradtam valamiről?
  • desigo
    Ha megnéznéd a hozzászólásom első szavát "Japánban"

Meglepő,hogy Amerikában az utcáról behívott 12 bohóc nem marasztalta el az amerikai céget.

"négyszög lekerekített élekkel"
    szánalmas...
  • skinnyman
    Apple megint innovativkodik
    (be akarjak tiltani az S3-at, Note-ot es Note 10.1-et, szokasos slide to unlock jellegu szabadalmaikra hivatkozva)
  • skinnyman
    Jaja. Nexus 7-en kurva jo :)
  • sztoncsi
    Az egy másik per... az elsőt nyerte az Apple!
  • k0trapali #13822
    Igen!
  • SzirmosSzisza
    Ez olyan, mint a GTA3 ? Szóval 1 az egyben ugyanaz?
  • skinnyman
    Max Payne is akcios, 1 dollar
  • skinnyman
    occo appok:
    Season End Sale @Play
  • k0trapali #13818
    Nem!

Kivettem az akkut, újra bekapcsoltam és megint elindítottam a MC3 telepítést és megint nem reagál! Várok vele még vagy fél órát mert azt vettem észre, hogy közben halad a letöltés csak se kép se hang.
  • Dodo55
    Nem merült le esetleg?
  • k0trapali #13816
    Az mi, hogy elkezdtem telepíteni pontosabban elkezdte letölteni a telefon a Modern Combat 3 fájlait és hagytam magának, hogy töltögesse kikapcsolt a képernyő, de vissza már nem tudom kapcsolni! Hiába nyomom a gombot se kép, se hang!
  • miezviz
    jótálás végülis megvan
    jobb ötletem nekem sincs
    köszi
  • skinnyman
    Halozatzar vezerlokod? Nem ugy hangzik mintha a sima pin lenne (azzal nem is lenne gondod megadni gondolom), sokkal inkabb pont a halozat fuggosegre utal. Nem tudom mennyire hivatalos helyen vetted, de lehet h atvertek es eredetileg nem volt fuggetlen, mindenesetre valszeg legjobb ha visszaviszed oda ahol vetted hogy oldjak meg...
  • desigo
    Japánban a bíróság úgy találta, nem sértenek szabadalmat a Samsung gépei.

"A több eszköz közti médiaátvitelt taglaló szabadalom megsértése miatt indított pert az Apple az ázsiai országban. A bíróság azonban ahelyett, hogy elítélte volna a nagy riválist, az Apple körmére koppintott: a döntés értelmében ugyanis az Apple állja (a sajátján kívül) a Samsung perköltségeit is."
  • Vaxi
    rendelkezik itt valaki galaxy tab 10.1-es készülékkel? :)
  • miezviz
    Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.

Van nekem egy Samsung galaxy note telefonom aminek első tulaja vagyok már majd fél éve.
    Tudni kell h ez a telefon alapból kártyafüggetlen tehát nem lett kiüttetve hanem teljesen gyárilag független.

A telefon karrierje során 1 db t mobilos kártyát látott semmi mást és üzemelt is vele eddig hibátlanul.
    Ekkor történt ugyanis h kb 4 napja jött az új androidos frissítés rá, ami sikeres lett, telepítés, jó oké fasza minden, de amikor kapcsoltam be akkor kért a telefon egy hálózatzár vezérlőkódot ami mint rájöttem nem a Pin kód új neve :D
    Innentől fogva nem tudnak hívni és nem tudok én sem, de a telot használni tudom.

Előre is köszönöm a tippeket és a segítséget!
  • precision
    ez elég jóféle... kiadhatná a HP androiddal is

• sztoncsi
    A csajomnak S3 van nekem iPhone 4s...
    Reménykedek benne, hogy a pletykák nem igazak, és nem, vagy csak kis mértékben növelik a méretet, mert bár tényleg szuper a nagy kijelző, de nekem már kényelmetlen a használata a mérete miatt...

A többivel egyet értek mármint a szoftveres támogatottsággal, és szabadsággal, bár nekem az iPhoneon sincs különösebb + program, viszont stabilabb mint az s2-s3!
    Ez viszont családon belüli személyes tapasztalat...
  • skinnyman
    Gazdag ertesites :)
    Gondolom a jb featurre gondolsz, lenyege h a notifikaciokban nem csak szoveg lehet, hanem pl kep is, gombok is, stb.
  • nIsTv4n
    Nova 3-at miért nem képesek One X kompatibilissé tenni..
  • desigo
    A Huawei bejelentette a Huawei Ascend G330-at, Dual-Core processzorral!

• k0trapali #13805
    MC3 bezsebelve!
  • Mark007
    Sziasztok!
    Nem nagyon szeretnék offolni, de nem találtam jobb topicot a kérdésemhez.
    Mit takar magyarul a "rich notification" kifejezés?
  • skinnyman
    Az S2 is lehetne ott, es a kovetkezo iPhone-t is odatehetik majd az S3 melle, a fo kulonbseg ugy is szoftveres, meg persze a kijelzo meret kulonbseg ami sokat szinten nem fog valtozni akkor sem ha a pletykak igazak...
  • Jim Morrison
    szerintem kövi iPhone nak az lesz a nagy durranása, hogy Androiddal jön és így alig lesz megkötve :D
  • Dodo55
    Igen, de arra számítanak az 5-ös is kevés lesz ide. Meg hát eleve iPhone-ról beszélünk, úgyhogy a megszokott korlátozások miatt hardware-esen hiába lesz esetleg jobb, funkcionalitás terén mindenképp elmarad.
  • precision
    google.com ?

első találat

regisztráció és bejelentkezés után látod majd a csatolt fájlt és le tudod tölteni
  • pisztácia
    Valaki tudna mondani egy oldalt, ahonnan eredeti samsung háttereket lehet letölteni? Pl ami van alapból a Galaxy S III-ason pl.

Köszönöm előre is!
  • sztoncsi
    Nem mondanám okosnak azt aki ezt az összehasonlítást csinálta...

Az iPhone4S az iPhone4 kismértékben felhúzott változata, amiben procit, és kamerát cseréltek...

Az iPhone4 - 2 éves fejlesztés, a 4S egyéves kiadás. Mármost a mobil, és a számítástechnika terén 1 év különbség nagyon sok ahhoz, hogy legyen értelme az összehasonlításhoz.

Ha szeptemberben kijön az új iPhone azt lessz érdemes hasonlítani az S3-hoz!
  • sztoncsi
    THX
  • aate
    Google Maps azért jó mert jelzi az aktuális forgalmat, párszor már kihúzott a dugóból !
  • skinnyman
    Samsung Galaxy S III sales skyrocket following Apple patent trial verdict