36194
-
#13834 Én is a kettő között vacilláltam.
HTC előnyére hozható fel a minőségi alu ház az erősebb processzor a jobb kijelző felbontás és a Sense.
Hátránya a fix belső memória a nem cserélhető aksi és a jelenleg botrányos magyarországi szervizelése.
Mindkét telefon jó választás ha van lehetőséged élőben próbáld ki a vétel előtt őket. -
#13833 Szerintetek HTC ONE S vagy inkább SAMSUNG GALAXY SII? -
#13832 Samsung plays offense, will sue Apple if they release an LTE iPhone
-
:D -
nIsTv4n #13830 Azt hittem ez új dolog, de megnéztem kb 10 korábbi vásárlást, és tényleg mind EU-s volt. Érdekes, hogy most futok bele először amcsi programba. -
#13829 EU-n kívül van adó. -
#13828 Ha amerikai cégtől vettél valami, akkor eddig is kellett fizetni. -
nIsTv4n #13827 Max Payne-t próbáltam vásárolni, feldobta az ablakot az alábbi dollárosított adatokkal:
ár 0,99 $ USD
adó 0,27 $ USD
Összeg 1,26 $ USD
Adó? Eddig már rengeteg játékot vettem, de adó egyiken sem volt. Megnéztem, Virtua Tennis-en is van. Nem az összegről van szó, csak unom már ezt a mindenért adót fizetős dolgot. Lemaradtam valamiről? -
#13826 Ha megnéznéd a hozzászólásom első szavát "Japánban"
Meglepő,hogy Amerikában az utcáról behívott 12 bohóc nem marasztalta el az amerikai céget.
"négyszög lekerekített élekkel"
szánalmas... -
#13825 Apple megint innovativkodik
(be akarjak tiltani az S3-at, Note-ot es Note 10.1-et, szokasos slide to unlock jellegu szabadalmaikra hivatkozva) -
#13824 Jaja. Nexus 7-en kurva jo :) -
#13823 Az egy másik per... az elsőt nyerte az Apple! -
#13822 Igen! -
#13821 Ez olyan, mint a GTA3 ? Szóval 1 az egyben ugyanaz? -
#13820 Max Payne is akcios, 1 dollar -
#13819 occo appok:
Season End Sale @Play -
#13818 Nem!
Kivettem az akkut, újra bekapcsoltam és megint elindítottam a MC3 telepítést és megint nem reagál! Várok vele még vagy fél órát mert azt vettem észre, hogy közben halad a letöltés csak se kép se hang. -
Dodo55 #13817 Nem merült le esetleg? -
#13816 Az mi, hogy elkezdtem telepíteni pontosabban elkezdte letölteni a telefon a Modern Combat 3 fájlait és hagytam magának, hogy töltögesse kikapcsolt a képernyő, de vissza már nem tudom kapcsolni! Hiába nyomom a gombot se kép, se hang! -
#13815 jótálás végülis megvan
jobb ötletem nekem sincs
köszi -
#13814 Halozatzar vezerlokod? Nem ugy hangzik mintha a sima pin lenne (azzal nem is lenne gondod megadni gondolom), sokkal inkabb pont a halozat fuggosegre utal. Nem tudom mennyire hivatalos helyen vetted, de lehet h atvertek es eredetileg nem volt fuggetlen, mindenesetre valszeg legjobb ha visszaviszed oda ahol vetted hogy oldjak meg... -
#13813 Japánban a bíróság úgy találta, nem sértenek szabadalmat a Samsung gépei.
"A több eszköz közti médiaátvitelt taglaló szabadalom megsértése miatt indított pert az Apple az ázsiai országban. A bíróság azonban ahelyett, hogy elítélte volna a nagy riválist, az Apple körmére koppintott: a döntés értelmében ugyanis az Apple állja (a sajátján kívül) a Samsung perköltségeit is." -
#13812 rendelkezik itt valaki galaxy tab 10.1-es készülékkel? :) -
#13811 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Van nekem egy Samsung galaxy note telefonom aminek első tulaja vagyok már majd fél éve.
Tudni kell h ez a telefon alapból kártyafüggetlen tehát nem lett kiüttetve hanem teljesen gyárilag független.
A telefon karrierje során 1 db t mobilos kártyát látott semmi mást és üzemelt is vele eddig hibátlanul.
Ekkor történt ugyanis h kb 4 napja jött az új androidos frissítés rá, ami sikeres lett, telepítés, jó oké fasza minden, de amikor kapcsoltam be akkor kért a telefon egy hálózatzár vezérlőkódot ami mint rájöttem nem a Pin kód új neve :D
Innentől fogva nem tudnak hívni és nem tudok én sem, de a telot használni tudom.
Előre is köszönöm a tippeket és a segítséget! -
#13810 ez elég jóféle... kiadhatná a HP androiddal is
-
#13809 A csajomnak S3 van nekem iPhone 4s...
Reménykedek benne, hogy a pletykák nem igazak, és nem, vagy csak kis mértékben növelik a méretet, mert bár tényleg szuper a nagy kijelző, de nekem már kényelmetlen a használata a mérete miatt...
A többivel egyet értek mármint a szoftveres támogatottsággal, és szabadsággal, bár nekem az iPhoneon sincs különösebb + program, viszont stabilabb mint az s2-s3!
Ez viszont családon belüli személyes tapasztalat... -
#13808 Gazdag ertesites :)
Gondolom a jb featurre gondolsz, lenyege h a notifikaciokban nem csak szoveg lehet, hanem pl kep is, gombok is, stb. -
nIsTv4n #13807 Nova 3-at miért nem képesek One X kompatibilissé tenni.. -
#13806 A Huawei bejelentette a Huawei Ascend G330-at, Dual-Core processzorral!
-
#13805 MC3 bezsebelve! -
#13803 Sziasztok!
Nem nagyon szeretnék offolni, de nem találtam jobb topicot a kérdésemhez.
Mit takar magyarul a "rich notification" kifejezés?
-
#13802 Az S2 is lehetne ott, es a kovetkezo iPhone-t is odatehetik majd az S3 melle, a fo kulonbseg ugy is szoftveres, meg persze a kijelzo meret kulonbseg ami sokat szinten nem fog valtozni akkor sem ha a pletykak igazak... -
#13801 szerintem kövi iPhone nak az lesz a nagy durranása, hogy Androiddal jön és így alig lesz megkötve :D -
Dodo55 #13800 Igen, de arra számítanak az 5-ös is kevés lesz ide. Meg hát eleve iPhone-ról beszélünk, úgyhogy a megszokott korlátozások miatt hardware-esen hiába lesz esetleg jobb, funkcionalitás terén mindenképp elmarad. -
#13799 google.com ?
első találat
regisztráció és bejelentkezés után látod majd a csatolt fájlt és le tudod tölteni -
#13798 Valaki tudna mondani egy oldalt, ahonnan eredeti samsung háttereket lehet letölteni? Pl ami van alapból a Galaxy S III-ason pl.
Köszönöm előre is! -
#13797 Nem mondanám okosnak azt aki ezt az összehasonlítást csinálta...
Az iPhone4S az iPhone4 kismértékben felhúzott változata, amiben procit, és kamerát cseréltek...
Az iPhone4 - 2 éves fejlesztés, a 4S egyéves kiadás. Mármost a mobil, és a számítástechnika terén 1 év különbség nagyon sok ahhoz, hogy legyen értelme az összehasonlításhoz.
Ha szeptemberben kijön az új iPhone azt lessz érdemes hasonlítani az S3-hoz! -
#13796 THX -
#13795 Google Maps azért jó mert jelzi az aktuális forgalmat, párszor már kihúzott a dugóból ! -
#13794 Samsung Galaxy S III sales skyrocket following Apple patent trial verdict