36194
-
#13874 Na ja, annak mar ki kellett volna jonnie, de elvileg gozerovel dolgoznak rajta. -
#13873 Feltöltik egy napig ingyen, átírják a package nevet aztán feltöltik újra fizetősként. :) Csak mondjuk egy 10 millió letöltéssel rendelkező programnál ez nem igazán játszik, mert pl. az összes statisztika elveszik. -
#13872 mintha azt írták volna hogy első nap carmageddon játék ingyenes lesz, persze nyárra ígérték aminek már vége :D -
#13871 1,3M aktivacio naponta (ebbol 70k tabla), 480M aktivalt eszkoz
Motorola komolyan veszi a Jelly Bean update-et
RAZR HD hands on
RAZR M handson
RAZR Maxx HD hands on
Teljes bejelentesi video -
#13870 Nem, mert, amit a playen ingyenessé teszel azt nem lehet utána újra fizetőssé tenni.
Leárazások szoktak lenni. -
#13869 google playen szokott olyan lenni mint appstoreban hogy fizetős appokat korlátozott ideig ingyenessé tesznek? Ha igen van valami app ami ezeket figyeli/listázza? -
#13868 Word Lens
(demo valtozat ami csak megforditja a szavakat, a teljes forditana is, magyar nyelvet mondjuk nem tud meg asszem) -
genory #13867 Egy ismerősnek van egy DPS Dream 7-es stuffja! Létezik erre valamilyen vírusirtó? -
#13866 Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan gondolják, vagy csak egyfajta fricska. -
#13865 semennyire sem logikátlanabb az érvelés és az indok mint egy Apple által benyújtott szabadalomsértési ügyben :) -
ldavid #13864 Chinese Clone Company Will Sue Apple Over iPhone 5 Design lolol -
#13863 one szériához sajnos nem jár füles. a telefonon van egy beállított hangszín 'beats audio' néven. ennyi. -
#13862 Tisztában vagyok vele, nem keverek semmit, olvasd el újra ;-) -
#13861 Ez se nem mini, se nem x10 mini, és nem lesz rá ICS.
A T-mobileos xperia minikre valóban nem jött ki az ICS, a szolgáltató ül rajta már hónapok óta. Persze flashtoollal gond nélkül telepíthető. :) -
#13860 Elvileg már nem adnak. Sensation XE/XL-hez adtak anno, de már csak a technologiát építik a telefonba. One x-hez pl haver már htc fülest kapott... -
#13859 És a telefonhoz adtak hozzá beats füleseket.? Vagy aki más vett HTC ONE S-t annak adtak hozzá? -
#13858 SE Xperia X10 -
#13857 De akkor most melyik? X10 Minid, vagy Xperia Minid van. Eldönthetnéd. :D -
#13856 Ne keverd az Xperia X10 Minit és az Xperia Minit (ST15i). Előbbi régebbi, előző előtti generációs Xperia, csakis GB-re frissíthető hivatalosan. Utóbbi tavaly jelent meg, ICS-re frissíthető. -
Gear #13855 Frissítés tudtommal csak típus és régió függő, a szolgáltató mind1. -
#13854 Android 4 minire, te írtad, én meg csak mondtam régóta van, egyedül tmobilosokra nem adta ki a szolgáltató. -
#13853 "Ki a fene akar képet szerkeszteni két BKV megálló között?"
Ki a fene veszi elő a BKV-n a telefonját? :)
Borzalom, amikor 10 emberből 5 nem csinál mást a metrón, csak nyomkodja a hülye telefonját ... az a legszánalmasabb, amikor fiatalok együtt utaznak (barátnők, stb), és mindegyik kütyüzik ... -
#13852 Mi van régóta? -
#13851 Már régóta van, vagy most tmobilosról beszélsz? -
#13850 -
#13849 Sony Ericsson Xperia Mini-re van Android 4, gyári! :D
-
#13848 Eleg jo hozzaallasa van a Sony-nak -
#13847 Egy érdekes hibára lettem figyelmes,Telefonon Nexus S google pluszban nem lehet böngészőn keresztül képet feltölteni csak g+ appból ott többet is. De a galériából megosztani csak 4 fotót enged egyszerre többet és albumot nem. Az új Nexus 7 tableten ! Meg szintén ugyan ez a hiba de itt a G+ appból sem lehet 4 képnél többet megosztani. De elküldöttnek jelzi a többit is, csak nem jelenik meg 4 képnél több. Valaki tapasztalt már ilyet ? Androidos vagy csak simán g+ hiba ? (fb-n nem is próbáltam ) -
#13846 Nincs, nem is lesz, GB volt rá az utolsó. -
#13845 -
"négyszög lekerekített élekkel"
szánalmas...
Szeretnék én ilyen kaliberű szánalmas terméket kitalálni, kifejleszteni, és forgalmazni...!
-
#13843 Nincs. -
#13842 Sony Ericsson X10-re van hivatalos Android 4.0? -
#13841 attól még hogy te csak két BKV megálló között használod a telefonodat, még nem jelenti, hogy mások is csak akkor használják
csak azt akartam mondani, hogy vannak saját ötletei a samsungnak azért, nem csak lopni tud
ez a multi window -os okosság is teljesen hasznos feature, persze kell hozzá egy note vagy legalább egy s3 méretű kijelző, hogy érdemben használni lehessen (még jobb a 10 inches galaxy note tab)
ez a cerka is teljesen jó és másnál még nem nagyon láttam mostanában... pl ez a kijelző felé tartod egy adott thumbnail felé és popupban megjeleníti a tartalmat nagyobb méretben ill. videot elindítja ugyanebben a popupban
egyszóval használható és egyedi dolgok ezek -
#13840 nem mindenki tölti át gépre a képeit és szerkeszti, tageli, stb. ha unatkozik az ember legalább csinálhat valami hasznosat is a megállóban. mi lenne ha mindenkinek ugyanazok lennének az igényei meg mindenki mindent ugyanúgy csinálna? különbözünk -
Chris Lowe #13839 Én kérek elnézést, de ezek olyan szinten haszontalan dolgok egy mobil eszközben... Ki a fene akar képet szerkeszteni két BKV megálló között?
Persze nem baj, hogy tud ilyeneket, max nem használom...
Innovatív dolognak én azt nevezném ha végre izmos akku lenne egy telóban és használat mellett is bírná a két napot... Vagy mondjuk egy ilyen bumszli telónál megoldanák, hogy össze lehessen csukni. -
#13838 need!
és a samsungra mondják, hogy nem innovatív... szerintem elég sok jópofa és/vagy hasznos dolgot pakoltak bele a Note 2 -be
-
#13837 Nekem S2 van és a gyári ROM-on kívül semmi hátránya nincs D:
Mondjuk a launchert egyszerűen le lehet cserélni (marketről le lehet tölteni újat, semmi hekk nem kell hozzá), egyedül a Samsung appok zavaróak, de ha az ember kirakja főképernyőre a dolgait az se fáj. -
#13836 Köszi. -
#13835 Jah igen ha egy kicsit nagyobb méret nem gond akkor vedd számításba a Galaxy Nexust is.
Mindig a legfrissebb stock androiddal röccenésmentesen végzi a dolgát.