36194
-
#14439 Pontosan ezt akartam írni. A minőség "majdnem" ugyan az, csak van valamiféle stabilizátor a Nokiában. Ettől függetlenül, én világ életemben Nokia fun voltam, de rá kellett jönnöm, hogy van jobb is. -
#14438 Nem tudom hogy van-e hivatalos osszesitett adat, de Play-en kb minden egyes proginel vegignezheted h nagysagrendre hanyan toltottek le... De amugy azt sem szabad elfelejteni, hogy ezek "csak" a Play letoltesek, nincsenek benne pl az Amazon van mas boltok altal eladott appok.
A videorol: a video minosegen pont semmit nem lehet latni amikor a telefon kijelzojen jatszak le mind2-t. Annyit lehet latni hogy abban a Nokiaban valami stabilizator eleg erosen teszi a dolgat, amugy meg nem hiszem h sokakat kulonosebben erdekelne az a telefon itt... -
#14437 Amíg WP-vel árulják addig érdektelen sajna. -
#14436 szenvedés?
azért mert a faszi elfelejtette, hogy be kéne lépni a galériába a nokián is, nem csak a csamcsungon és elindított egy videófelvételt. Sajna user error ellen egyik telefon sem véd...
Amúgy egy videó elindítása pont annyiba telik wp7-en, mint androidon, belépsz galériába kamerából (elhúzod a képet oldalra), ráböksz a képre és elindul... -
#14435 A Google víz alatti Street View képeket adott hozzá a Google Mapshez, ezentúl hat helyen lehet megnézni a tengeri élővilágot a térképen. Ez a hat hely a leghíresebb búvárparadicsom Ausztráliában, a Fülöp-szigeteken és Hawaiin.
galéria
-
#14434 Nekem nagyon jól jön,hogy mindig zsebben van egy kamera.
Munkával kapcsolatos dolgokat egy szép tájat vagy akár kajákat is örömmel fotózok. -
#14433 "Ha már szó esett róla korábban, hogy kamu a nokia új kamerája"
Na de winfos fut rajta... :/ Kulonben nem tudom ki allitott ilyet hogy szar a kameraja, azon egtek be hogy DSLR-el vettek fel a reklamban a csajszikat nem a kameraval. Mondjuk a kamera nalam az utolso ficsor egy telefonnal, van nagy, ertelmes optikaval rendelkezo fenykepezogepem. -
#14432 Az is jól látható,hogy amíg az SGS3-on kettő kattintás elindítania videót addig a Nokián csak a szenvedés megy,hogy mit is kellene vele csinálni.
Egy gyereknek is egyértelműnek kellene lennie,hogy hogy kell elindítani egy videót vagy megnézni egy képet.
Ettől függetlenül korrekt lett a videó minősége.Kár,hogy hírértéke a buta hazugságuknak volt. -
#14431 Fantörpikus, ha indul írjátok majd pls nehogy lemaradjak :) -
#14429 olyan összehasonlítás nincs, hogy mennyi fizetős appot szednek le egy-egy os-en?
Ingyenes, annyira nem mérvadó szerintem, mert azt gondolkodás nélkül leszedik az emberek.
Ingyenesből énis 2-3 fajtát leszedek egy funkcióra, megnézni melyik a legjobb. Mondjuk fizetősöknél van kipróbálás funkció wp7-en, úgyhogy azt is sokat használom, mielőtt veszek valamit.
Más:
Samsungosok szarhatnak, távolról törölhető minden a telefonjukról LINK
Megint más:
Ha már szó esett róla korábban, hogy kamu a nokia új kamerája, hát most kiderült, hogy annyira nem is.
SIII vs 920 videoteszt:
(van iphone 5 vs 920 is, csak annak annyira semmi ide való vonatkozása, hogy azt majd megkeresi mindenki magának, annyit elmondok, ottis jól látható a különbség) -
#14428 Jah.. Nekem meg a Nexus 7 melle kapott 25 ingyen dollarbol is maradt meg kb 10 :) -
#14427 Zsír, kiderült, hogy megy a hoki bankkártyám a Google Wallettel, szal jó lesz :D -
#14426 cool, remélem nem ugyanazok lesznek, mint tavaly. Jöhetnek a 60ft-os alkalmazások :D -
#14425 25 milliard letoltes a Play-ben, 675000 app. (Apple-nek legutobbi adatok alapjan amugy kb ugyanennyi letoltese volt eddig, appbol pedig 700k volt, szoval elegge abba az iranyba mennek a dolgok, hogy ebben a tekintetben is csak hatterszereplok legyenek, hosszutavon nem sok eselyuk lesz a teljesen zart ecosystem-ukkel.)
Ennek oromere a kovetkezo 5 napban elvileg durva akciok lesznek, allitolag 0.25 dollarert dobalnak majd jo kis appokat
link -
ZsirosKenyer #14424 Jelly Bean-en mar tokeletesen megy a chrome.
Latszik hogy elsosorban arra fejlesztettek, az ICS csak egy gyenge port lett. -
bence19940611 #14423 a chrommal annyi volt a bajom hogy mindig feladatkezelőből kellett kilépni meg ez fehér képernyős dolog meg sokszor öszze omlott meg sok dolgot nem jelenített meg és sokszor váltani kell az eredeti böngészőre úgyhogy inkább 3 nap használat után lemondtam róla de ez a dolphin eddig tökéletesen fut -
#14422 A Chrome tenyleg nagyon jo. Egyedul az zavar benne hogy ilyen bazinagy oldalaknal (pl fullos engadget fooldal) gyors gorgetesnel tul sokszor van olyan hogy feherseg van es varni kell kicsit amig betoltodik a tartalom, pl a gyari android bongeszo vagy pl dolphin ilyen szempontbol jobbnak tunik. Illetve mivel kb ugyanaz mint a PC-s verzio (minden tab kulon processben fut, stb), valamivel eroforrasigenyesebb is. Viszont normal felhasznalasra, tehat nem brutalnagy oldalak elmebeteg gorgetesere igazabol kb tokeletes. -
#14421 lehet, h egyedi probléma, de az operával összehasonlítva a chrome telefonon szaggat, lassú, nem gördülékeny -
#14420 Jah, akkor nem szóltam. Igaz, még 3 éve tanították ezt nekünk.
Akkor a nagymértékű tudatlanságomra hivatkozva, visszaszívom az előző hsz-em. -
#14419 Ez is egy bődületes baromság, az első bétában volt kb. csak benne, aztán ki is vették. -
#14418 Nekünk még azt tanították az informatikai suloban, hogy a Chrome-ot hagyjuk a csába, és soha, senki ne használja, se PC-n, se mobilon.
Mert hogy minden általunk megnyitott oldalt, beállítást, továbbít a google-nak. Elvileg benne van a license-ben, amit mindenki általában egyből elfogad...
Elképzelhető, hogy a több böngésző is, de a Chrome-t semmi pénzért nem használnám... -
#14417 :D -
#14416 Szerintem nagyon nem, de ezen nem fogunk összeveszni :D -
#14415 Androidos telefonra és mellé Google Chrome böngésző dukál. -
#14414 Operában már akkor volt (PC-n) szinkronizáció, amikor a Chrome nem is létezett :D -
#14413 Ok, közben rájöttem. -
#14412 Én is a Dolphin-t használom. Ám, hogy lehet beállítani alapértelmezett bönészőnek?
Mert ha egy linket nyitok meg, mindig az alap böngésző indul el...:S -
#14411 tudja?! oh.
amúgy meg nincsenek nagy igényeim. -
#14410 Ezt az Opera is tudja. :)
A PC-s Chrome meg sokmindent nem tud sajna. De, ha nincsenek speciális igények, akkor jó böngésző (PC-n, androidon nem próbáltam). -
#14409 chrome azért jó mert szinkronizálja magát a pc és a telefon között. én ezért használom -
bence19940611 #14408 kösz már feltelepitettem és első benyomás hogy 1000szer jobb mint a chrome vagy a firefox a hangvezérlést is megtaláltam már de én nem élek ilyenekkel:) -
#14407 Operában nincs, viszont van reklámszűrés, ami meg semmilyen más böngészőben nincs :D (Asztali urlfilter.ini-t be lehet tallózni, vagy a link le is synceli) -
#14406 a menü gombot ha megnyomod, az egyebek között van kilépés
itt választhatod az esetleges nyomok (cache, előzmények) törlését is :)
Amúgy meg csak simán vissza gombokkal is ki tudsz lépni, ha eléred a főképernyőt
Lehet, hogy az operában is van, de itt is van gesztus alapú vezérlés, illetve elvileg hangvezérlés is, de ezt nem próbáltam -
bence19940611 #14405 Ez a dolphin ez jobban érdekel mert már az operát unom :) de azért köszi a segitségedet -
#14404 Operából ki lehet, ha bekapcsolod a kilépés gombot a beállításokban. Kérdés, hogy minek, amikor a rendszer bezárja 5 perc múlva, ha nem használod. -
bence19940611 #14403 Ennél a dolphinnál normálisan ki lehet lépni nem kell még utánna feladatkezelőből még kiléptetni? Nálad ha ezt használsz mennyire jött be? -
#14402 Dolphin Browser
Van HD is nagyobb arcú telóhoz -
#14401 Opera Mobile -
bence19940611 #14400 mondjatok már egy nagyon jó böngészőt mert eddig próbáltam a chromot meg firefoxot de elé gagyik -
#14399 Én 3 kezdőképernyőt használok, középsőn van egy állapotválasztó vagy mifene (wifi, gps, ... on/off), a harmadikon meg van egy naptár widget amit nem is használok, oszt ennyi