36194
  • LocalPatriot
    http://computerworld.hu/az-androidos-mobilok-fele-sebezheto-20120927.html?preview

most olvastam... szerintem aki androidot használ, telepítse!
  • Narxis
    Megjelent a Rovio új játéka a Bad Piggies!!!!
  • zoliii
    Hol lehet megnézni, hogy mely telókra jön ki Android 4?
  • Narxis
    háhá :D
  • [HUN]FaTaL
    A P-re már van ICS (azt hiszem az U is frissíthető már) és mindegyik megkapja a JB-t az idei sorozatból. Az Advanceon pedig kérdéses a support. Ráadásul szerintem a P jobb azért a pénzért.
  • desigo
    Üdv!

Hétvégén kipróbáltam a kisebb testvérét a Sony Xperia U-t.
    Az nem fém hanem műanyag, kisebb (3.5 "-os) a kijelzője,fele a RAM benne és kevesebb felbontású a kamerája is.
    Ettől függetlenül jól használható kis készülék.
    Két dolog zavart csak benne: az egyik az alsó,különböző színekben villogó műanyag csík(komolytalanná teszi a telefont) a másik meg az,hogy pár hónapos telefon és Gingerbread volt rajta.
    Nem tudom,hogy az Xperia P-n van-e már 4-es Android de az már alap kellene,hogy legyen mindegyik most vásárolt telefonon.

A Samsung Galaxy S Advance-t én is nézegettem egy ideig de olyan áron volt mint egy SGS 2 ezért mindig elvetettem a vásárlását.
  • Foky
    Hello! Annyira nem kezdő Androidos vagyok, ZTE Blade-del nyomom már egy éve. Mostanra lassan elvérzik a teló, cseréjét tervezem. Hosszas fórumozás, hasonlítgatás után két teló maradt a ringben, a Samsung Galaxy Advance és a Sony Experia P. Inkább a P-hez húzok, majdnem mindenben jobbnak tűnik (kivéve a kijelzőt) és a design is bejön. Nem tudok még egy kicsit hozzátenni még jobb telóhoz, így is T-nél veszem meghosszabbítva a hűséget. Mi a véleményetek?
  • tototto
    na megvettem most a bárányosat is ez mekkora aTTYalál játék :D
  • [HUN]FaTaL
    Csak a sajátodnál.
  • nIsTv4n
    Van arra mód, hogy megnézzem egy alkalmazás letöltési adatait külsősként, vagy csak a saját programomnál van ilyenre lehetőség? Letöltési számok pontosan, esetleg verziószámokra bontva, stb.
  • LocalPatriot
    Ez a lets create Potter jó lenne kis játék. Próbáljátok ki :)
  • tototto
    Na akkor ezt kihagyom, 4et vettem a mai adagból várom a holnapi adagot :)
  • theone91
    Jaja valami interaktív hangoskönyv lehet. Többnyire iPad-en vannak hasonló könyvek.
  • skinnyman
    Gyerek konyv
  • slime001
    Facebook Messenger nem működik. Ha belogolok egyből kidob. Sima Facebook app-ba meg még mindig nem működik a push notification, eléggé szánalmas. Megcsináltam a Blackberry-s fixet is hozzá és még mindig nem jó. Másnál működik? (Galaxy S2)
  • DarkSector
    uh srácok, most már eljutottam odáig hogy tudom mit szeretnék, tutkóra ebből a 2 telefonból választok.
    A kérdésem hogy ti melyiket vennétek inkább és miért?

Technikai adatok szempontjából a G300 még mindig bassza a csőrömet mert IPS panel van benne, különben tuti Telenor OT S-t választanám....35-35ezer mind2-ő.

Nah akkor legyetek szívesek érveket mondani ha szabad ilyet kérnem.THX

Huawei Ascend G300 vs Telenor OneTouch S (asszem ez a telefon a Telenor OT-990 másnéven, de nem biztos)
  • tototto
    Ez a cat in the hat ez mi akar lenni nem nagyon értem, valami képregény?
  • theone91
    Flick Rugby, Where' my Perry.
  • desigo
    A Texas Instruments bejelentése, miszerint fokozatosan kivonul az okostelefonos és tabletes processzorok piacáról

pl ezekhez a készülékekhez gyártott processzort :
    Galaxy Nexus,Amazon Kindle Fire 7,Huawei Ascend P1,LG Optimus L9
    Motorola RAZR MAXX,Lenovo IdeaTab,Nokia N9,Motorola DEFY+
  • skinnyman
    Osmos HD is olcsobb mint szokott lenni, bar ez nem resze a mostani akcional, ez valami kulonallo akcio
  • Firerock
    Itt a hivatalos lista
  • nIsTv4n
    A hivatalos lista.
  • kifli
    és akkor most mivel kelett volna összehasonlítaniuk? Egy képzeletbeli még el nem készült telefonnal? :D
    Az hogy nem lehet kapni, az nem a nokián múlik, mert a telefon már kész van. WP8 rls-re várnak már csak...

btw a videó célja nem a fikázás volt, csak hogy mit is tud a képstabilizátor, valamivel pedig össze kelett hasonlítani. Tényleg nemértem a problémát...
  • papi08
    Nem baj, reménykedem a holnapi körben :D
  • skinnyman
    Ez egyebkent szerintem meg nem a hivatalos lista csak a bekommentelok tippjei alapjan gyujtottek ossze, altalaban a hivatalos listan ha majd kikerul meg szokott lenni nehany amit addig nem talaltak meg, persze ezek altalaban nem olyan jok, mert nem veletlenul nem talaltak meg oket :)
  • papi08
    Ohh :) :D

Sajnos nekem ebből a körből semmi nem kell :D
    Maximum az Aszfalt7'-et venném meg, de annó megvettem 200-ért :D
  • skinnyman
    Itt van tobb akcios meg
  • LocalPatriot
    Granny Smith óriási!! Szedjétek.
  • papi08
    Mai akciók (ennyit láttam):

Granny Smith

Angry Birds: Space Premium

Draw something

OfficeSuite

Ocean HD
  • tototto
    amiket még látok így hirtelen 55ftért:
    asphalt7, draw something, office suit pro 6, granny smith, ocean hd
  • tototto
    egy kérdés: kilehet valahogy listáztatni hogy miket vettem már meg a boltból, mert a saját alkalmazásaimnál fent van minden ingyenes szar, meg amiket valaha telepítettem de már töröltem az is?
  • tototto
    elkezdődött pl angry birds space premium 55ft
  • desigo
    Arról a Nokiáról van szó amit még kapni sem lehet?
    Majd fejleszt a Samsung és tesz jobb optikát,stabilizátort a következő telefonjába.
  • kifli
    solten vagy designo volt emlékeim szerinte, aki ide betette anno, a nokia telefont. Hogy fail, meg nemigaz amit reklámoznak.

Ezért tettem egy videót, ahol már tényleg a telefonon van tesztelve a dolog. Illetve az s3-al android vonatkozása is van a témának. (meg szerintem elfér pl a sok apple szarság mellett, amit többek közt te is be szoktál tenni, illetve ha más teszi be, nemnagyon ellenkezel miatta)

És mindezek mellett, a fő témája nem is ez volt a hsz-emnek, hanem a play adatok fizetős részéről érdeklődtem, nameg a samsung fail...
  • papi08
    Szerintem megint este 6-kor kezdődnek az akciók, tavaly is akkor volt a frissítés ha jól emlékszem. :D
  • Narxis
    Tudom, örülünk is neki, én is csak azért írtam, hogy ne szóljanak rád durvábban.
  • LocalPatriot
    Akkor elnézést! Szimplán segíteni szerettem volna.
  • Narxis
    Van külön warez topik, nem szeretik ha ide írod. :D
  • LocalPatriot
    Ám, ha valakinek kell valamilyen alkalmazás, szóljon. NCore-on fent van minden...
  • LocalPatriot
    Most ez nem röhej?

http://computerworld.hu/a-samsung-uj-pert-akar-az-apple-szabadalmakrol-folyo-vitaban--20120926.html?preview