36194
-
#14742 A lényeg nekem is ilyenem volt.
Mikor telepítesz!
Az apk fájlt másold át az SD karidra vagy ahová akarod hogy telepítsen!
AZ SD KÁRYTÁN LEGYEN AZ APK és akkor telepitsd fel! Ezután mivel az SD karin települt az APK, a játékot is az SD karidra fogja tölteni!
Én így csinálom, semilyen segédprogram nem kell. :D -
#14741 így van beállítva a router -
#14740 na végülis vettem egy 1 antennás tp linket,a router jól működik,azok világítanak amik kellenek,a telefonnal is rátudtam csatlakozni,de viszont hiába 4-es a jelerősség,nem jön be a net a telómon. itt ülök a router mellett,de akármilyen honlapot nyitnék meg a telón,nem jön be. valami segítséget szeretnék kapni,mert ez így nem buli :( -
mover #14739 Hello! Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy zte arizona telefon amin van egy rakás java játék, de egyet se lehet elindítani. Azt írja hogy nincs megfelelő alkalmazás. letöltöttem ezt: Jbed+android+2+2+java+emulator.apk, telepítettem, de úgy néz ki eddig jutottam mert a probléma így sem oldódott meg. Megköszönném ha valaki le tudná írni mit hogyan merre. -
#14738 elég az 1 antennás? -
#14737 valami tp-link -et ajánlok
nekem is az van már lassan 2 éve, sosem volt még vele gondom -
#14736 itthonra akarok venni egy wifit,milyet ajánlottok? elég lenne az 1 antennás is,csak arra kéne igazából,hogyha apa/anya van a gépnél,akkor telóról még tudjak netezni,youtubeozni,facezni -
#14735 Mindegy végül is akkor egyidejűleg max 2 game lesz fent ami elfér és ha a végére érek törlöm és teszem fel a többit. -
#14734 Illetve a telepítés annyiból áll, hogy az apkból kicsomagolja az osztályokat tartalmazó dex fájlt a cache partícióra. A többi adatot az apkból olvassa. -
#14733 Nincs olyan, hogy telepítő, ez nem PC.
Az a több gigabájtnyi adat a kártyára kerül. Ha nem, akkor meg szarul van megírva, eddig egyedül a death rallynál láttam ilyen megoldást. Az apk nem telepítő. -
#14732 Az apk az pár MB-os "telepítő" szerintem. Mivel azt inditva tölti le a telefon az xyGB nyi adatot.
Azt áthelyezésnél csak az apk-t teszi át a "feltelepitett" xy GB adat meg a telefonon marad. -
#14731 Akkor cserélj kártyát, mert szar a mem kártyád. -
#14730 Az APK maga a program. A dalvik-cache marad a belső memórián, de nem az foglal nagy helyet (dex fájlok). -
#14729 A fejlesztő állítja be. Helyezd át. -
#14728 Ott csak az APK-t tudom áthelyezni azzal meg nem érek semmit.
Mivel ha törlöm a telefonról a játékot akkor minden törlődik az apk is! -
#14727 De ezt már tudja alapból is az android. Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése ráböksz a programra és ott van egy áthelyezés SD-re gomb...
És elindul simán az áthelyezett app. -
#14726 Most néztem ezt a link2sd-t ez meg csak APK-t másolja át nem az egész game-et!
Megnézem ha leszedem a game-et a belsőről és elindítom az SD--re átrakott apk-t akkor hova fogja telepíteni.De sanszos hogy megint a belsőre. -
#14725 nekem még sosem csinált ilyesmit az app2sd
igaz én custom romot használok (cyanogen mod) és itt a beállításokban az alkalmazások kezelésénél minden app "adatlapján" van egy "áthelyezés sd kártyára" opció... ez hibátlanul működik -
#14723 Csak mondtam valamit.Amelyik game-et áthelyzed vele az nem indul mert kiirja nincs telepitve és töltené le magát újból. -
#14722 mi tölt le és mit? :) milyen sok GB -ot? -
#14721 Mindenki ezt ajánlja ,de szerintem látatlanba mivel szart sem érnek.
Hiába rakod át miután inditod ugyanugy töltené le a sok GB-ot persze ismét a belső helyre és nem az SD-re.
Android mondjon le -
#14720 A Viber volt a ludas! Frissítve és a hiba megszűnt! Köszi a tippet! -
#14719 app2sd vagy link2sd a google play -en
valszeg kell hozzájuk root is, de ebben nem vagyok biztos (egyébként a rootolás ma már egy egyklikkes művelet a legtöbb telefonon és teljesen biztonságos) -
#14718 Ennyi év alatt azt is kifejleszthették volna hogy ne csak a telefonra telepitse a dolgokat a rendszer hanem lehessen választani memoriakártyára telepitést is.
Mert tök jó hogy ilyen olcso minden game akcióban ,de mivel a szar rendszer SD kártyára nem telepit keményen 1 vagy max 2 komolyabb game-et tud felrakni az ember mert több nem fé el :( -
Chris Lowe #14717 Abszolút megéri! Persze nem mérhető egy szerszámosládához, de azért néha jó ha van. Mér minden vackot, a múltkor a parlament magasságát néztem vele. Vagy a Margit hídon amikor átmegy a villamos a rezgést. :)
Sok funkció egyben.
55ft...ha csak egyszer veszed hasznát már megéri. -
#14716 Smart Tools milyen? Pontos? Megéri az 55 hufot?:D -
#14715 tegnap gyorsan feltöltöttem, beírtam a márkák közé oszt jónapot'. most átírtam, köszi :) -
#14713 Xperia mini pro-n az uj szoftver felrakasa utan masnak se mukodik a google maps? Csak egy kek kepet mutat. Azt is frissitettem, de semmi. -
#14712 nálam 1-2 textura hiányos is várok egy pecsre...:P -
#14711 Batman jó sok helyet foglal :D -
Chris Lowe #14710 Air controll kurva jó! A free-ben a reklámok bezavarnak és csak 2 pálya játszható, ez a teljes tutibiztos addiktív. -
#14709 erről a scramble-ről jut eszembe...tudtok olyan szókirakó játékot mondani, amit 1 telón lehet ketten (ahogy elnézem, ezt csak fészbúkon v két telefonnal lehet)
nem gond, ha angol nyelvű és angol szavakat lehet kirakni -
#14708 Én se, dehát nem lehet mindennap mindenkinek jó. Mondjuk a Haunted House HD instant buy azoknak akik szeretik a live wallpapereket, a fejlesztője az egyik legjobbakat csinálja. -
#14706 Modern Combat 3 on G300
Tényleg mükszik, ha ezt megoldják eredetibe meg is fogom venni. (legalábbis letölti majd futni is fog elvileg mert a Google Play még le sem töltötte) -
#14705 jöhet :D -
ktomi22 #14704 ingyé' johet :D -
#14703 4 hónap vip et valaki? -
#14702 Nova Primeot begyűjtöm, jó lehet még, ha az apexet valamiért szétbarmolják. :D -
#14700 Dark Rises!!! -
#14698 Viber miatt van. Frissítsd le!