36194
-
#34150 Hat jah. En egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy el fog-e terjedni hosszutavon ugy egyaltalan. Igazan fontos/relevans funkciokat nem csak azert nem raknanak ala, mert keves telo tamogatja, hanem azert se, mert rohadtul nem egyertelmu/intuitiv az egesz dolog, ha kulon el nem magyarazza az app, rejtett funkcionalitashoz vezet, amit joideje irtanak mindenhol, nem veletlenul.
A leghasznosabb felhasznalasa talan egy "mini merleg" app lenne, amit persze meg is csinaltak ra, es az apple egybol le is tiltotta.
Itt irnak rola amugy meg bovebben: Android N Feature Spotlight: Launcher Shortcuts Give Apps Many New Ways To Provide Information And Quick Actions - Is This 3D Touch On Android?
Mas:
According To Analyst Firm TrendForce, Samsung Shipped Twice As Many Smartphones In Q1 2016 Than Apple
Five Things I Love About The Galaxy S7 & S7 edge
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.23. 17:06:46 -
#34149 Senki nem majmolja az apple-t, másik, hogy az iphone-ban is elég vakvágány funkció, szóval nem terjedt el... -
#34148 Huawei Mate S -
#34147 nem felejtettem el, egyáltalán nem is tudtam róla :D na melyik volt ez a készülék?
ebből is látszik, ha az Apple csinál valamit, csak akkor terjed el a hétköznapokban is, ekkora ismeri meg "mindenki", pedig én azért egy átlag embernél jártasabb vagyok a telefonok terén -
#34146 Az Instagram Androidon már csinált egy kísértetiesen hasonló mechanizmust, ami hosszú nyomvatartás és ujj-csúsztatással éri el ugyan azt, amit a force touch. A mechanizmust egyáltalán nem érzem kevesebbnek, mint az Apple technológiáját, noha semennyire sem használom. -
#34145 És már el is felejtette "mindenki", hogy milyen készüléken volt először force touch / 3d touch, máris Apple majmolás lett belőle :D -
#34144 ez mi, Google fejlesztés? miért kell majmolni az Apple-t? teljesen felesleges feature, parasztvakítás, inkább tegyenek időt valami normálisabb fejlesztésbe... -
#34143 Kell még pár év hogy elterjedjen. Nem lehet alkalmazásokba kihasználni egyik napról a másikra, mindenkinek ki kell találnia olyan fícsöröket, amik valahogy mennek sima kijelzőkkel, meg force touchos kijelzőkkel.
Azt nem csinálhatják hogy kitalálnak valamit ami csak force taccsal megy, sima kijelzőkkel meg nem. A userek 90%-a még sima kijelzőt használ.
-
#34142 +
Nem hiszem, hogy pl nexusokban benne lesz a force touch, de a lehetoseg adott. -
#34141 iOS-en is kihasználatlan, itt is az lesz. Sajnálom, hogy csak egy reakció-feature. -
-
#34139 Annyira szép ez a HTC 10 színváltozat, kár hogy ide nem érkezik belőle. -
#34138 Benson Leung Won't Recommend The HTC 10 Or LG G5 Because QC3.0 Over USB Type-C Is Not Spec Compliant
The One Part Of The EU's Antitrust Suit Against Android I Can Actually Agree With (Opinion) - de a kommentekben is sok igazsag van, hogy a fork-ok agyontoredeztek a desktop linux-ot is, ami valszeg nagyban hozzajarult ahhoz, hogy nem tul elterjedt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.21. 19:59:44 -
#34137 eglépelésért az interneten minimum kivégzés jár :) -
#34136 LOL valaki elgépelt valamit -
#34135 Mondjuk az azert poen, hogy az "Android" nevet sem tudta helyesen leirni: lol -
#34134 Another Supposed Image Of 4th Gen Moto G Leaks
Google Keep Now Shares Links As New Notes, Creates Labels Using Hashtags, Gains An Official Chrome Extension, And More [APK Download]
You Can Now Search For & Play Podcasts Directly Through The Google App On Android (Feature Available Worldwide)
EU Files Antitrust Charges Against Google's Use Of Android Contracts And Agreements To Stop Rivals From Competing lol -
#34133 a régi készülékek (visszaemlékezve) gyorsaságban a mai telefonoknak odapörkölne... minden azonnali volt :)) -
#34132 Teljesen jól, köszönöm szépen :) Minden igényemnek megfelelő készülék - és nem benchmarkok alapján választottam. -
#34131 tényleg Dzsini, még mindig a budaphone-t használod? :) hogy bírsz így élni? :)
-
HTC 10 Review: A Very Good Phone, But One That Costs Too Much Money
Android Security Report: 6 Billion Apps And 400 Million Devices Scanned Every Day
Google Camera v3.2 From Android N Preview Is Rolling Out To All Devices [APK Download]
YouTube Gains 360-Degree Live Streaming And Spatial Audio
[Update: APK Download] Podcasts Finally Come To Play Music, But Only In The US And Canada For Now
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.20. 12:09:40 -
#34129 Bizony, már alig várom a HTC nexus-t, ha pedig mégsem lesz ütős, akkor még ott a HTC 10. :) -
#34128 Az elejétől fogva komolytalan volt :) -
#34127 Szerintem egyszeruen izlesekrol vitatkoztok.
Egyebkent kb mindenhol azt olvastam a 6P-rol, hogy egy eleg kompromisszummentes flagship a cucc. Szoval azon tul, hogy top hardver van benne (ami mondjuk igaz az olcsobb nexus-okra is altalaban), baromi igenyes az anyaghasznalata is, a kamera is flagship szintu benne, az aksi is, es van belole 128 gigas verzio is - ezek az olcsobb nexus-oknal azert kicsit kompromisszumosak szoktak lenni. Az S7 fo elonye vele szemben szerintem az, hogy olyan idoben jelent meg, hogy jobb soc-ot tudtak beletenni (uj exynos vagy snapi 820), amiben a 6p kevesbe jott ki szerencsesen. Meg az ilyenek, hogy vizallosag, es microsd is persze jo ervek, de azert az s7 hardvere sem tokeletes, lasd pl: sima usb 2.0-as microusb (valszeg gear vr kompatibilitas megtartasa miatt), amit biztosra lehet venni, hogy mar jovore lecserelnek. Szoftveresen pedig egy nexus azert meg mindig joval letisztultabb (es fluidabb is) tud lenni, de azert teny, hogy joval elviselhetobb lett a touchwiz, mint regen volt, igazabol jol hasznalhato mar az is.
A htc 10 igy is kozelebb van a stock-hoz es letisztultabbnak nez ki, eleg komoly vas mellett, a hallottak alapjan nem nagyon tudok belekotni hardveresen es szoftveresen sem, szoval az is egy egesz komoly alternativa lehet.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.20. 10:02:46 -
#34126 Oké, itt vált komolytalanná a beszélgetés. :D Lezárva.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.04.20. 09:55:26 -
Borg #34125 Ami egy nettó baromság, mint az többször többek által is ki lett fejtve már. -
#34124 It's popcorn time :D
. -
#34123 Eredeti felvetés az volt, hogy a samsung nem képes normálisan optimalizálni a szoftvert! -
Borg #34122 Kicsit szedd össze magad, mert attól hogy próbálod elbagatelizálni amit megcáfoltam a próbálkozásaidból, még az eredeti felvetés ugyanúgy áll. -
#34121 Azért megnézem, hogy hogyan cserélnek neked 20 perc alatt alaplapot egy unibody házban. -
#34120 Nagy jó eséllyel a samsungban sem lenne QI, ha tiszta fém lenne a hátlapja, az ujjlenyomat mágnes üveg helyett. Amúgy meg minden telefonnak vannak betegségei, ez alól a szeretett samsungod sem kivétel. -
Borg #34119 Samsung CSC Wien, Praterstrasse 50
Már az egyik S2-t is ott javíttattam anno. Abban komplett alaplapot cseréltek 2 évesen negyed óra alatt. -
Borg #34118 Nem kell összemosni a szezont a fazonnal, a 6P-ről volt szó, semmi másról. Abban meg nincs QI. És teljesen mindegy mekkora számot írtak az akksijára, bőven van gond a usereknél vele. Talán nem tisztán a specifikáció számai alapján kéne egy telefont megítélni ugye. Ráadásul a kamerája se rúg labdába az s6/s7 mellett. Egyetlen telefonom volt eddig, ami jobb képeket csinált az s6edge+nál, és az a 950XL volt. Csak kár, hogy minden más szempontból egy szar volt az is. -
#34117 Neked hol csináltak ilyet? Nekem sima kijelzőcsere miatt Samsung szervizben 2 hétig ültek a telón, mikor meg cserélni kellett benne dolgokat akkor is 1.5 hétig. (Telekomnál viszont tényleg volt, hogy előttem cserélték ki 20 perc alatt a kijelzőt :D) -
Borg #34116 Uhum. Tehát beviszed a közeli boltba telefont, és ott előtted 15 perc alatt megszerelik, bármi baja lenne? Vagy beküldöd a szervizbe, ahol hetekig ülnek rajta, és aztán talán úgy kapod vissza, hogy jó is? Melyik is melyik?
Még mindig csak én vagyok az, aki érveket sorolt fel. A tieid hol is vannak? -
#34115 Nem is néztem a videót szóval ezt buktad, leírtam, hogy nyomkodtam őket és nem holmi speedtesteket nézek. Ezt a garanciát fejtsd már ki.... ugyanolyan gari van rá mint más telefonra. Samsung is megszüntette már azt, hogy házhoz jönnek, pedig az nagyon rendben volt.
De inkább hagylak szenvedni mert csak támadsz és nem érvelsz. Na meg aki felülkerekedik az alulmarad. -
#34114 jo lesz ez, jo lesz ez - a ki mit fogott a kezebe flame ujdonsagos... az elobb dobtam egy sargat... khm
-
#34113 N6-ban 3200-as aksi van, simán kibír állandó mobilnettel, vagy wifivel, netezéssel 2 napot, intenzív játékkal pedig 1 napot. N6P-ben pedig 3500-as körüli van, tehát elég valószínű hogy az is bírja. QI töltés van a N6-ban, őszintén még sosem használtam... A rendes garancia pedig bolt kérdése, ha sufni helyről veszed az samsungot, akkor ugyan ott vagy. -
#34112 Hogyne lenne, akit érdekel :) Azért készítik a teszteket, mert vannak, akiket érdekel, olvashattad itt a topicban is bőségesen. -
Borg #34111 Ne hagyd abba... mi megy a stb stb helyére? Jó akksi? QI töltés? Rendes garancia, és szerviz háttér? Ja hogy ezek nincsenek. De cserébe vannak mikrofon meg bluetooth gondok is.
Ez nem utálat kérdése, csupán objektíven össze kell hasonlítani őket. De a legjobban az mutatja a saját fogalmatlanságodat, hogy a samsung szoftverét fosnak nevezed, csak mert van 1 szintetikus (a valóságban senkit sem érdeklő) teszt, amiben nem az győz.