36194
  • desigo
    Japánban lesz hamarosan kapható a HTC J
    (vízálló,5 col,FullHD,2GB RAM,Snapdragon S4 APQ8064 1.5GHz-es proci,NFC,LTE)

• LocalPatriot
    Azért bírta kicsit tovább, mert kétszer akkora, és nehezebb darálja így be...mert nem annyira "fér hozzá"... végeredmény ugyan az.
  • LocalPatriot
    Ha független lenne, már aug-ba meglenne az ICS.
    DE már írtuk, hogy a szolgáltatónak megküldi a gyártó, és majd valamikor kiadja a telefonaikra is. Várni kell...:S
  • Foky
    Igen, T-s. A PC Companion szerint is naprakész. Várok még 1-2 hetet.
  • R0zs0máK
    Nekem baromi jó van, 2 rétegű, belül egy gumi, körbeveszi a telefont, védi a kijelzőt is, arra rájön még egy műanyag héj. Gömbölyített az egész, mint maga a telefon, igaz, nem túl kecses már így...viszont múlt héten lesodortam reggel az éjjeli szekrényről és azon kívül, hogy lepedőt kellett cserélnem, mert összeszartam-fostam magam hirtelen, semmi baja nem lett :DDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Úgy hogy a szolgáltató bassza kiadni a frissítést.
  • theone91
    Szolgáltatós a telód?
  • Foky
    A telefonom az adatoknál 6.0.B.3.184-et ír buildszámnak, Android verzió: 2.3.7. A Sony weboldalán (http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-p/) ez van: Latest available software: 6.1.B.0.544
    Release date: 2012-08-20

A Check for updates gombra kattintva azt írja, a telefon naprakész. Ez hogy lehet?
  • theone91
    Az emberek inkább használat közben ejtik le a telefont, amikor nincs rajta a bőrtok. Amúgy vannak azért igényes bumperek. :)
  • SzirmosSzisza
    Nekem bőrtök van, elég gázul néz ki :/
  • aate
    MI lett a LOTUS Glass projektel, az állítólag rugalmasabb mint a GG.
  • benőmenő
    Rokon s3-ján pedig egész jól mutatott egy sötét kék.Legalább nem csak sima fekete, v. fehér.
    De ízlésről ugye kár vitatkozni. :)
  • desigo
    Undorító bármilyen "gumis cucc" egy telefonra.
    Inkább egy minőségi bőrtok.
  • kifli
    egyszerű pedig, mert a műanyag rugalmas, és pattog a gépben :)
  • benőmenő
    A fémkeretet meg az epül kopirájt
    Egyébként egy puha tok, vagy egy ilyen gumis cucc, ami van iphone-ra és sgs 3-ra is az már-már kötelező.
  • aate
    3 SGS 3-as ismerősöm is van aki lejtette és berepedt,(nekem a defy törött ) sajna nem védi semmi a széleit, meg az üveg alátámasztás miatt rideg, ide egy rugalmasabb üveg kellene. iPone előnye,hogy a széleit védi a fém keret.
  • theone91
    Na ez az. Kétlem, hogy a telefonomat leejtve az egy bekapcsolt, ipari erősségű turmixgépben landol. Ez kevésbé mérvadó mint a droptestek. Ott az iPhone győz.
  • skinnyman
    Egy ketszer akkora kijelzo nyilvan konnyebben betorik, pedig GG2-t hasznaltak aminel jobb pedig nem nagyon van most.
  • aate
    Törés (ejtés )próbán meg az iPhone 5 nyert , S3 összetört.
  • skinnyman
    Tenyleg durva hogy ahhoz kepest hogy az S3 az "occo muanyag" kb 5-szor jobban birja a strapat :)
  • aate
    Engem sem zavar, hogy alapból nem fordul csak akkor így mégsem azonos a Nexus 7 frissítéssel. Látszatra semmi változás kicsit gyorsabb de Apexet használok továbbra is mert az többet tud.
  • [HUN]FaTaL
    +1, engem csak idegesít, hogyha véletlen elfordítom akkor újratölti az összes widgetet.

Nekem úgy van beállítva, hogy csak akkor vált landscapebe, ha kinyitom a billentyűzetet.
  • DarkSector
    ha vagyok annyira faszacsávó hogy belemenjek az új ICS update-be, és kiderül hogy bugos szar, akkor mi a teendő vissza kell állítani a telefont? Vagy ujabb ICS frissítésekre várni?
  • Jim Morrison
    én személy szerint nem is látom értelmét, hogy telefonon a launcher tudjon landscape módot. Az az első, hogy kiválasztom, hogy portrait legyen.
  • aate
    Mármint a telefonra is. A kezdő képernyő itt nem fordul. De kicsit gyorsabb.
  • aate
    Nexus tulajoknak megjött a frissítés. 4.1.2
  • ldavid
    váááh (GS3 egész sokáig bírja amúgy)

• theone91
    Kisebb a súlya a kettőnek együtt, mint a legutóbbi iPad-nek. Az baba. :o
  • theone91
    Ezt mondom, Asus Nexus telefont a peepsnek. :D
  • desigo
    Nagyon jól néz ki.

• Dodo55
    Én használtam egy fél napig, működött minden megfelelően és gyorsan, csak autofocus nem volt.
  • benőmenő
    Nexus 7 most frissítette magát 4.1.2-re, sikerrel :)
    Eddig annyit vettem észre, hogy most már az alap launcherrel is forog a home screen.
  • Mészy
    köszi. megnézem :)
  • Jim Morrison
    hogy a beállításokban hol találod nem tudom, de az appbrain app marketban van App Timeline.
  • [HUN]FaTaL
    "1GHz-es SE-ján factory reset után is érezhetően szaggat"

Akkor valamit nagyon elszart, az SE smooth, főleg gyári állapotában.

A toggles nem alap funkció, cserébe rootolt telón a quickpanel sokkal jobb, mint a samsungokon lévő gyári ótvar.
  • benőmenő
    Nekem a 10.4-van fent, és ezek mind elismert hibái a 10-eseknek. A 10.5 a legfrissebb, de ahhoz sem írta, hogy javított volna ezeken az ismert problémákon.
  • SzirmosSzisza
    Nézd meg milyen telefonokon van ICS gyárilag és hogy milyen telefon a Gio, nem tudom miért csodálkozol ezen. ICS meg rámegy minden telefonra, más kérdés, hogy hogyan fut :D Haver is fel rakta valami LG telefonjára, hogy milyen jó, aztán akart valamit mutatni és 10 percig tartott mire fel tudott hívni :D
  • Dodo55
    *raktam
  • Dodo55
    Nem. Ugyan erre gondoltam én is először, haver Sony-jára rögtön rajtam neki egy LauncherPro-t (az enyémen az fut a legsmoothosabban), de az is érezhetően kevés FPS-el futott.

Mindegy, csak azért írtam alapvetően, mert én először nem tartottam nagy számnak a TouchWiz-t, de mostanában egyre jobban tudom értékelni.

Mondjuk hiába győzött meg azóta feature/performance okokból a Samsung, a kibaszott lustaságuk felháborító (nem csinálnak gyári Android 4-et többek között Gio-ra). Armv6 meg teljesítményigény ostoba kifogás, custom ICS romok tök jól futnak a telómon, csak normális kamera driver kéne...
  • SzirmosSzisza
    Launcher függő.