36194
-
#15463 Nekem a 4 coloson elég jó, a PS-SNES-Onlive már kicsit valóban szükös, de nem annyira hogy gázos legyen.
A normál android cuccokkal meg tök faszán elvagyok, még egy 3.5 colos ZTE Blade-en is elvoltam
:D
-
#15462 Szerintem elég sok.
De android != telefon, ezek a 3d gamek szerintem inkább tabletre valók, mint egy 3-4"'-os telefonra. Mondjuk néha szoktam asphaltozni telón én is :) -
#15461 ja bocs látom már,nem megint még mindig :D kár hogy kevés hozzá a a Legend -
#15460 mi csináljuk megint? -
#15459 Most lett hivatalos, ha jól tudom. :D -
#15458 Ez már régi, nem? -
#15457 Bocsánatkérésre kötelezték az Apple-t
"Az illetékes brit fellebbviteli bíróság helybenhagyta a Legfelsőbb Bíróság korábbi ítéletét, amely szerint a Samsung nem sértette meg az Apple érintőképernyős technológiai funkciókkal kapcsolatos szabadalmait. A döntéssel Európában lezárult az ügy a két cég között, a bírósági döntés az egész kontinensre érvényes." -
#15456 A photoshop...:D -
#15455 Mindegyik? :o -
#15454 Jah közbe tettem egy próbát ez leves...:S
Azért thx kár hogy nem megy. jó program. -
#15453 Nem megy. -
#15452 Oks thx, de nem baj hogy sony alkalmazás? :)
Megy más telefonokon is? -
#15451 Ezt csak a TrackID tudja. Se a shazam, se a soundhound nem tud ilyesmit. -
#15450 Tudtok súgni pls egy olyan app-ot amivel rádióhalgatás közben lecsekkolható hogy az éppen hallott zene cime és előadója ki és mi?
Rlgen TrackID volt.
Most meg van a Shazam, de az nem tud rádióról.... -
#15449 A screenshot from the upcoming ROC World, the sequel to the popular ROC mobile game!
milyen telefon tud ilyen brutál grafikát és élsimítást ? -
lacko34 #15448 Nem sajnálom ra a kb 500 forintot,és megveszem ha működik.
De sajnos nem tudom megvenni, mert nem tudja a google play telepíteni.
-
#15447 Google Goggles ugy ahogy
#15445 :vedd meg Play-en es menni fog, ez nem warez totyik -
#15446 Van olyan alkalmazás ami betudja szkennelni a nyomtatott írást és clipboardra bemásolni? -
lacko34 #15445 Üdv mindenkinek.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ami kell hozzá:
1 androidos telefon(ez gondolom nem okoz gondot:)
1 kis Angoltudás(ez az amiből nekem nem sok van)
1 kis idő és segítőkészség.
sony psr t1-es e-book olvasóra szeretnék felolvasó programot.
A program (svox) felkúszik rá szépen.De a magyar vagy akármilyen más nyelvezet nem.
Találtam rá megoldást 1 angol nyelvű forumon.
Nem teljesen értem de szerintem arról írnak itt, hogy fel kell tenni a programot meg a nyelvet egy androidos telóra.
Utána kell róla 1 backuppot csinálni amit én rárakok az e-book olvasóra és működni fog.
Szóval az lenne a kérés valaki tegye fel a telójára ezt a svox-ot telepítse rá a mariska magyarhangot,backuppolja és a backupp file-t küldje el nekem.Ide
[email protected]
vagy töltse fel valahova.
elölre is köszi ha valaki kisegít ezzel.
Üdv
Laca
Így szól az eredeti hozzászólás.
I also could install svox classic, but not the voice packs. After some research i found the solution! First, copy the apk of the voice (in my case the dutch voice of Lena, i bought it for my htc desire phone, and made a backup of the apk.) Copy this backed up apk to a map in your t1 (i used data/data). I used rootexplorer for this.
Then, unmount the SD card in your reader(just go to the settings of you rooted t1 and unmount the sd card).
Then, use rootexplorer again to install the apk, located in data/data. Now it installs fine!
Dont forget to mount your sd-card again! Afterwards I used Link2SD to move the app to my SD card. (i had to shut down the device once and restart it, because Link2SD didn't work anymore..) Then you go to settings - text-to-speech settings and make svox your default engine. After doing this, still in your text-to-speech setings, you have to configure SVOX and make the program download your voice-data (if everything goes well, it is going to download all the data to your sd-card (make sure your WIFI is on! It's about 19MB) Now you can use it with Coolreader or FBreader. On my HTC Desire it works better than on my Sony t1, but, thats probably because the processor in the t1 is weaker. The voice sometimes stutters a bit, but it's usable and a lot better than the standard Pico-tts engine.
Good luck!
Bart
-
#15444 Úgydöntöttem hogy a virágboltból leszedem az Astro régebbi verzióját,azzal tökéletesen működik,kössz a segítséget,bár még mindig nem értem hogy ami jó azt miért kell elrontani:/ -
#15443 Megvette már valaki ezt a Ski Safari nevű játékot?
Most néztem, hogy frissítve lett, de nekem valamiért nem frisíti, és írja, hogy vegyem meg a full verziót. Mikor play-en vettem meg, de frissíteni nem tudom.
Egyszer rámentem, phgy meggveszem, de play-en nem lehet... csak megnyitni, valamint eltávolítani.
Mi lehet a gond? -
#15442 Calendar app a Play-en is mar
Oktober 29 a datum -
#15441 Valamelyik portál kijelzőtesztjében volt erről szó, nem fogom kitúrni mert órákig kereshetném, de a lényege az volt, hogy az átlagember számára 300 feletti ppi már bőven elegendő, nem fog látni pixeleket. A lényeg hogy 300 ppi vs 440ppi között nincs olyan durva látható különbség (hangsúlyozom: az átlag ember számára, átlagos távolságról nézvea készüléket) mint mondjuk a 150-200ppi vs 300ppi között.
A lenti mikroszkópos összehasonlító kép is jól néz ki, de hogy az emberek 90%-a észre nem fogja észre venni a felbontásbeli különbséget a két készülék között az ziher, itt sokkal inkább az a tényező dönt hogy mennyivel nagyobb fizikailag a kijelző (és ez előny vagy hátrány a vásárlónak), + mennyire jók a színei / kontrasztja. -
#15440 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=15420]#15420[/url] innen indult az egész.
Majd erre jött az a válasz, hogy nem is olyan nehéz ez az android fejlesztőknek. Valószínűsítettem, hogy itt arra utalt, narxis hogy nem nehezebb, mint iphone verzió esetén. Pedig de.
Összefoglalva: A fejlesztőnek annál több dolga van, minél több készüléken akarja, hogy fusson az adott játék. Nyílván nem kell minden egyes készülékre külön-külön optimalizálni. De akadhatnak típusspecifikus gondok, amit neki kell megoldania, még akkor is ha a kód hibátlan, csak a driverrel van esetleg valami, mert nem szokott havi szinten frissítés jönni. Minél több a készülék, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyiken nem fog tökéletesen működni.
Persze ezt csak akkor kell megtennie, hogyha szeretné, hogy adott készülék is hiba nélkül futtassa. (minél több készüléken megy, annál több a bevétel) -
#15439 Igen, ezt hívják optimalizalasnak, es hibajavitasnak. Ezt a fejlesztő csinálja, a kiadás előtt, nem a driver írója. Es én miről beszéltem eddig? Te szajkoztad, hogy a driver fejlesztoi optimalizalnak. Sebesseget is a fejlesztok optimalizalnak, nagyrészt, rengeteg idő megy el vele. Az első írt köd, ha működik is, akkor is nagyrészt lassú es bugos.
A gyári romokkal sokszor a driver is frissul, csak nem foglalkoznak vele annyit mint pc-n, szerintem hibalehetoseg sincs annyi, de eziranyu tapasztalatom nincs, nem fejlesztek drivert.
Egyébként sokszor patchelnek játékot egy kártya hibája miatt pcn is, nem csak drivert. -
#15438 Mert ki mondja, hogy minden egyes darabra külön kell? Annyi a történet, hogy iphone esetében 6 telefonon kell jól futnia. Ez nem azt jelenti, hogy mind a 6 darabra egyenként megírják. De 6 különböző hw variációnál, jóval kevesebb a fejlesztők dolga, mint 200 variációnál. Kevesebb felmerülő hiba stb...
"mivel a játék fejlesztője csak hívogatja ezeket a függvényeket, ha szarul van implementálva, akkor baszhatja."
Szerintem egy programot, nem csak 1 féle képpen lehet megírni. Ha szar egy függvény keresni kell egy másikat, amivel meg tudok valósítani valamit.
Nem azt mondom, hogy a pc-n a hibákat a vga gyártók javítják. De azokat a hibákat, amik csak bizonyos típusoknál fordulnak elő, azt sokszor a gyártó javítja.
Természetesen a fejlesztőknek is kell optimalizálniuk bőven. És van mikor ez nem sikerül. Gta IV nagyon jó példa, a sok popup-al, és textura gondal. De ha már a fejlesztőnek nem sikerül az optimalizáció, akkor nem csak 1-1 videokártyánál jön elő a probléma.
Mivel telefon esetén nem olyan gyakori a driver frissítés, ezért, ott, ha bizonyos típusoknál van valami gond, akkor azt is a fejlesztőnek kell valahogy megoldania. -
#15437 Sorry, nem rendez.
Végig kéne számolnia az összes mappa méretét (ugye egy mappa méretét rekurzívan a benne lévő fájlok (és a további almappákban lévő fájlok) mérete adja), ez telón baromi sokáig tartana, szóval nem nagyon rendezel így. PC-n is csak akkor rendez, ha előtte megméreted vele a mappát. -
#15436 Azt is tudja. Alul ott a rendezés, méret szerint, mappákat is rendezze. (TC-ről beszélek) -
#15435 Nem azt mondtam, hogy nem kell külön hwre optimalizálni
Nem kell mindegyikre, nagy különbség. Gondolod iphonenál külön optimalizálgatnak mind a 6db-ra? Ne légy már nevetséges.
És nem azt mondtam, hogy nem kell hibákat javítani a driverekben. Hanem azt hogy jóval több hibát javítanak a fejlesztők, csak azt nem látod, mert a kiadás előtt.
Gondolom belső tesztverziókról, alpharól bétáról hallottál már. Vagy mégsem?
Sajnálom, hogy még értelmezni sem tudod, amit írok, de akkor leírom mégegyszer: ha a driver szarul kezeli az ogl függénvyeket, vagy a dxet azt természetesen a vga gyártónak kell kijavítani, mivel a játék fejlesztője csak hívogatja ezeket a függvényeket, ha szarul van implementálva, akkor baszhatja.
Mondj már egy androidos telefont a htc desireön (sima) kívül, amin köztudott driver hibák és lassulások vannak a driver hibájából (!!!), kiváncsian várom.
A Desire drivere egy kókány szar, sok helyen villognak, meg feketék a textúrák még egy egyszerű 2d-s játékban is, nem is foglalkoznak vele nagyon sokan.
Az alap feltevésed miszerint a játékban lévő hibákat pc-n a vga gyártók javítják egyszerűen, minimum röhejes, de szerintem inkább égbekiáltó baromság. -
#15434 "És de, rá vannak kényszerítve."
Akkor nem is értem, hogy minek szoktak ilyen hibákat javítgatni driverekben.
Egyébként most mgadnak mondasz ellent. Az előbb, még nem kelett a fejlesztőknek külön hw-re optimalizálni, mert opengl, és directx erre van. Mostmeg már minden fejlesztő megoldja az ilyen gondokat? -
#15433 De én méret szerint szeretném rendezni a mappákat -
#15432 "Nem csak arról beszélek, optimalizálás alatt, hogy +30 fps, van még igen sok féle optimalizálás, villogó textúrák, popup, fagyás stb
Ezeket pc-n mind a videókártya készítők oldják meg, driverben."
Ezeket még a kiadás előtt oldják meg a fejlesztők, ezeket nem látod (legalábbis egy valamit is magára adó fejlesztő cég nem ad ki mocskos, bugos szart).
És de, rá vannak kényszerítve. -
#15431 Nem csak arról beszélek, optimalizálás alatt, hogy +30 fps, van még igen sok féle optimalizálás, villogó textúrák, popup, fagyás stb
Ezeket pc-n mind a videókártya készítők oldják meg, driverben.
Nyílván meg tudnák oldani a játék készítők itt, csak nincsenek rákényszerítve. -
#15430 Az összes fájlkezelő tudja ezt szerintem. Általában hosszan nyomod és tulajdonságok. Legalábbis TCben biztosan így van. -
#15429 Tudtok valami olyan programot mondani ahol megtudom nézni hogy mi foglal helyet az SD-n?
Régen az Astro tudta ezt,a nagy dizájnváltás után elfelejtette,mostmár csak a gyökérkönyvtárat lehet ilyen módon megnézni,de ha bekattintok egy mappába,az már csak sima nézet.
Tehát a mappák mögött szeretném látni hogy hány mega/giga és eszerint rendezve,tehát a legnagyobb felül,a legkisebb alul. -
#15428 "pc-n a videókártya készítők optimalizálnak. (adnak ki új drivereket stb)"
Ez baromság, pc-n is a fejlesztők optimalizálnak többet. GPU driver max 2-3%-t (nem crossfireről beszélek) jelent általában. Egy 5 fps-sel futó játék egy új drivertől nem fog hírtelen 30-cal futni.
Tény, hogy szar driverből nem lehet normálisan kihozni semmit, de annyira nem szoktak a driverek ótvarok lenni, inkább bugosak (pl. rosszul értelmezik a kapott ogl/dx kódot).
"Valószínűbb, hogyha a játék készítő azt szeretné, hogy minél több készüléken fusson, magának kell ezt megoldania valahogy."
Fog az futni anélkül is, csak pl. többnyire nem szokás powervr specifikus textúratömörítést használni, meg ilyesmi. Az OpenGL szabvány kezelését a gpunak androidon is az eszköz gyártójának kell megoldani a driverben. Egyébként jóval kevésbé komplexebbek a mobil gpu-k mint az asztaliak.
És szokott kijönni driver, más kérdés, hogy kapsz e még frissítést a telefonodra, amiben benne lesz. -
#15427 pc-n a videókártya készítők optimalizálnak. (adnak ki új drivereket stb)
Ez milyen időközönként történik meg android esetén?
Valószínűbb, hogyha a játék készítő azt szeretné, hogy minél több készüléken fusson, magának kell ezt megoldania valahogy. -
#15426 s/pc-n/windows alatt/
:) -
#15425 Persze, hogy nem, erre van az opengl (pc-n directx). Nem kell külön optimalizálgatni az összes hardverre, ez egy bődületes baromság. Sosem készülne el semmi, ha így lenne. -
#15424 Ez inkább magyar sajátosság.