36194
  • Foky
    Igen, végre. Kövezzetek meg, de még nem nyomkodtam ICS-t :-) Egyelőre marad a gyári launcher, hogy kitapasztaljam, aztán megnézem a Holo HD-t.
    Még nincs fenn az ICS, akkor írta ki amikor nem volt rá idő. Gondolom mindent le kell mentenem a telómemóriából. A progikat és névjegyzéket kitakarítja a frissítés?
  • kifli
    másik android rom-ra gondoltam :)
  • Dodo55
    Típus és rom függő.

Samsung telóknál pl általában elég egy zip fájt felmásolni, majd recoveryből telepíteni.
  • DarkSector
    möggyütt a 32gb-os kari 8590 lett postáva.
  • skinnyman
    Vicces S3 reklamok
    LG Nexus a Carphone Warehouse-nal
  • [HUN]FaTaL
    A ZTEben Tegra 2 van, nem intel.
  • Miguel125
    Nemtudom... még várnék az Intel processzorral. Bár lehet csak én vagyok túl elővigyázatos.
  • DarkSector
    Akkor itten nincs mit gondolkodni, kár hogy már megvettem a mostanit, én is ezt a ZTE-t venném most.
  • bandi007
    Az Alcatel 44 ezer a Zte 48 ezer Ft. T-mobilnál.
  • Solt
    Ennél, hogy lehet rosszabb? :D Nem tudom milyen más OS-re gondolsz, de az általam ismert másik kettővel ( iOS, winfos ) soha nem volt nyelvi fájl problémám... :)
  • Solt
    "ra ke huzni egy ujat"

Ennek mi a menete?
  • ZsirosKenyer
    Beallitasok -> nyelv es bevitel

Ha ott nem lehet atallitani akkor a ROM nem tartalmazza a magyar nyelvet, tehat ra ke huzni egy ujat
  • LocalPatriot
    Ezesetben már töltöm is! Fura, hogy ingyenes:)
    És köszönöm szépen!
  • DarkSector
    ZTE egyértelműen. Mivel ez 2 magos CPU-t használ.

De kiváncsiságból ezek egy árban vannak???
  • Narxis
    Nem, 4.0-t ír minimumnak.
  • LocalPatriot
    AZ JB-re van csak nem?
  • skinnyman
    Azzal csak rosszabb lesz a helyzet, mas OS-en ha nincs alapbol magyar, alapbol buktad a dolgot es eselyed nincs trukkozni :)
  • Narxis
    Holo HD való ICS-re.
  • LocalPatriot
    Na, akkor T is rábólintott:) Igazából én lényeges változást nem tapasztaltam 2.3.7 után, nem sokkal gyorsabb.
    Ám, használsz valamilyen lauchert? Én megvettem az APEX-et, meg NOVA-t is, de egyik se nyerte el a tetszésemet, inkább az alap.
    Előző verzión HOLO-t imádtam, kár hogy ICS-re nincsen.

ICS-re milyen lauchert ajánlotok még?

Ja, és az alap laucherben, a több oldalas menüt, nem tudod, ki lehet valahogy kapcsolni, hogy csak egy legyen? Valaki tud ebben segíteni?
  • bandi007
    Sziasztok!
    Az alábbi két modell közül szerintetek melyiket érdemes választani?
    - ZTE GrandX IN
    - Alcatel OT-995

Vagy esetleg más?

Thx
  • kifli
    lecseréled az androidot másikra :)
  • Solt
    Nekem ez totál homály! :) Mi az, hogy rom csere? Kb 1 órája foglalkozok ezzel, semmi alapismeretem nincs... :)
  • kifli
    havernak csak angol van rajta, ő itthon vette. Romcsere lehet segít, ő még nem próbálta.
    De xda-n elérhető hozzá rom. ics és ha jóltudom jb is, 1-2 funkció nem működik.

LINK
  • Solt
    No Urak! Érdemben senki nem tud segíteni?
  • Shiwo
    köcce Benőmenő, egész jó

Viszont lenne egy dolog, amihez a segítségeteket szeretném kérni...

Van egy bluetooth fülesem (Arctic Sound P311), és szeretném elérni, hogy adott gombnyomásra bemondja nekem az időt.

Próbáltam keresgélni hozzá programokat, eddig nem sok sikerrel

A programok egy része olyan, hogy csak akkor nyögi be az időt, ha nyomkodom a telót (pl widget).. de pont az a lényeg, hogy nem akarom elővenni..

a másik csoport meg az a csoport, amikor adott füles-gombokhoz adott parancsot tudok hozzárendelni... mint pl a headset droid

ezekkel viszont az a problémám, hogy nem találtam olyat, ami jó lenne a fülesemhez... úgy vettem észre, ezek alapvetően 3 gombos fülesekhez készültek, az enyémen meg 5 gomb van (hangerő +/-, előre/hátra léptetés, pause/hívásfogadás)

van olyan progi, amivel egyáltalán nem működnek a gombok, van amivel mondjuk csak 3 működik az 5ből (pl az előre/hátra abszolute nem reagál), de olyat még nem sikerült találnom, ami tökéletesen működne..

// amúgy a pause/hívásfogadás gomb duplázására meg az S Voice indul el, ami valahogy nem "kompatibilis" az én angol kiejtésemmel, és még véletlen sem azt csinálja, amit szeretnék.. az időt meg pláne képtelen bemondani.... //

Szóval esetleg valakinek erre tippje, javaslata?

• benőmenő
    nagyobb játékok, pl. gta3, max payne elvileg egyből az sd-re pakolják a cucc nagyját.
  • grebber
    Létezik olyan androidos játék aminél ki lehet választani hova települjön, vagy van olyan ami csak külső SD kártyára telepszik?
  • Foky
    Bocs a béna linkért :D
  • Foky
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_24_g7nd4c1d62.jpg
  • Foky
    Megérkezett!!!

• desigo
    4,3-as kijelzővel kéne...
  • theone91
    Mivel a Nokia térképét használják, így ebben főként a Nokia a ludas. Részben a MS amiért így is ráengedi a platformra.
  • skinnyman
    (3:10-nel a WP-s telefonon (valami lumia) hogy szaggat mar a terkep app, nem ez lenne az egyetlen elonye a WP-nek hogy legalabb szmusz ha mar buta? :) )
  • theone91
    Az OCD-m mindig azon kérdés feltevésére kényszerít, hogy miért a vaku körül van a krómkeret? Hát én ezt a hátlapot még mindig nem tudom dekódolni... :D
  • benőmenő
    powerampot próbáltad? Ha nem, viszonylag hosszú a free trialja, érdemes megnézni.
  • skinnyman
    LG Nexus szivargasok/pletykak: link
    A benchmarkok szerint benne van a top4-ben, hasonlo teljesitmennyel, mint a top3, ezekben mind Snapdragon S4 Pro, Adreno 320 GPU duruzsol.
  • Narxis
  • Shiwo
    szerintetek melyik a legjobb zenelejátszó app? ill melyiknek van normális, könnyen kezelhető playlistje?
  • desigo
    navigációs teszt Ancsával

• Solt
    Az első mondatodra tudok válaszolni, nincs. Innentől kínai... :D