36194
-
#15663 Igen, végre. Kövezzetek meg, de még nem nyomkodtam ICS-t :-) Egyelőre marad a gyári launcher, hogy kitapasztaljam, aztán megnézem a Holo HD-t.
Még nincs fenn az ICS, akkor írta ki amikor nem volt rá idő. Gondolom mindent le kell mentenem a telómemóriából. A progikat és névjegyzéket kitakarítja a frissítés? -
#15662 másik android rom-ra gondoltam :) -
Dodo55 #15661 Típus és rom függő.
Samsung telóknál pl általában elég egy zip fájt felmásolni, majd recoveryből telepíteni. -
#15660 möggyütt a 32gb-os kari 8590 lett postáva. -
#15659 Vicces S3 reklamok
LG Nexus a Carphone Warehouse-nal -
#15658 A ZTEben Tegra 2 van, nem intel. -
Miguel125 #15657 Nemtudom... még várnék az Intel processzorral. Bár lehet csak én vagyok túl elővigyázatos. -
#15656 Akkor itten nincs mit gondolkodni, kár hogy már megvettem a mostanit, én is ezt a ZTE-t venném most. -
#15655 Az Alcatel 44 ezer a Zte 48 ezer Ft. T-mobilnál. -
Solt #15654 Ennél, hogy lehet rosszabb? :D Nem tudom milyen más OS-re gondolsz, de az általam ismert másik kettővel ( iOS, winfos ) soha nem volt nyelvi fájl problémám... :) -
Solt #15653 "ra ke huzni egy ujat"
Ennek mi a menete? -
ZsirosKenyer #15652 Beallitasok -> nyelv es bevitel
Ha ott nem lehet atallitani akkor a ROM nem tartalmazza a magyar nyelvet, tehat ra ke huzni egy ujat -
#15651 Ezesetben már töltöm is! Fura, hogy ingyenes:)
És köszönöm szépen! -
#15650 ZTE egyértelműen. Mivel ez 2 magos CPU-t használ.
De kiváncsiságból ezek egy árban vannak??? -
#15649 Nem, 4.0-t ír minimumnak. -
#15648 AZ JB-re van csak nem? -
#15647 Azzal csak rosszabb lesz a helyzet, mas OS-en ha nincs alapbol magyar, alapbol buktad a dolgot es eselyed nincs trukkozni :) -
#15646 Holo HD való ICS-re. -
#15645 Na, akkor T is rábólintott:) Igazából én lényeges változást nem tapasztaltam 2.3.7 után, nem sokkal gyorsabb.
Ám, használsz valamilyen lauchert? Én megvettem az APEX-et, meg NOVA-t is, de egyik se nyerte el a tetszésemet, inkább az alap.
Előző verzión HOLO-t imádtam, kár hogy ICS-re nincsen.
ICS-re milyen lauchert ajánlotok még?
Ja, és az alap laucherben, a több oldalas menüt, nem tudod, ki lehet valahogy kapcsolni, hogy csak egy legyen? Valaki tud ebben segíteni? -
#15644 Sziasztok!
Az alábbi két modell közül szerintetek melyiket érdemes választani?
- ZTE GrandX IN
- Alcatel OT-995
Vagy esetleg más?
Thx -
#15643 lecseréled az androidot másikra :) -
Solt #15642 Nekem ez totál homály! :) Mi az, hogy rom csere? Kb 1 órája foglalkozok ezzel, semmi alapismeretem nincs... :) -
#15641 havernak csak angol van rajta, ő itthon vette. Romcsere lehet segít, ő még nem próbálta.
De xda-n elérhető hozzá rom. ics és ha jóltudom jb is, 1-2 funkció nem működik.
LINK -
Solt #15640 No Urak! Érdemben senki nem tud segíteni? -
#15639 köcce Benőmenő, egész jó
Viszont lenne egy dolog, amihez a segítségeteket szeretném kérni...
Van egy bluetooth fülesem (Arctic Sound P311), és szeretném elérni, hogy adott gombnyomásra bemondja nekem az időt.
Próbáltam keresgélni hozzá programokat, eddig nem sok sikerrel
A programok egy része olyan, hogy csak akkor nyögi be az időt, ha nyomkodom a telót (pl widget).. de pont az a lényeg, hogy nem akarom elővenni..
a másik csoport meg az a csoport, amikor adott füles-gombokhoz adott parancsot tudok hozzárendelni... mint pl a headset droid
ezekkel viszont az a problémám, hogy nem találtam olyat, ami jó lenne a fülesemhez... úgy vettem észre, ezek alapvetően 3 gombos fülesekhez készültek, az enyémen meg 5 gomb van (hangerő +/-, előre/hátra léptetés, pause/hívásfogadás)
van olyan progi, amivel egyáltalán nem működnek a gombok, van amivel mondjuk csak 3 működik az 5ből (pl az előre/hátra abszolute nem reagál), de olyat még nem sikerült találnom, ami tökéletesen működne..
// amúgy a pause/hívásfogadás gomb duplázására meg az S Voice indul el, ami valahogy nem "kompatibilis" az én angol kiejtésemmel, és még véletlen sem azt csinálja, amit szeretnék.. az időt meg pláne képtelen bemondani.... //
Szóval esetleg valakinek erre tippje, javaslata?
-
#15638 nagyobb játékok, pl. gta3, max payne elvileg egyből az sd-re pakolják a cucc nagyját. -
#15637 Létezik olyan androidos játék aminél ki lehet választani hova települjön, vagy van olyan ami csak külső SD kártyára telepszik? -
#15636 Bocs a béna linkért :D -
#15635 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_24_g7nd4c1d62.jpg -
#15634 Megérkezett!!!
-
#15633 4,3-as kijelzővel kéne... -
#15632 Mivel a Nokia térképét használják, így ebben főként a Nokia a ludas. Részben a MS amiért így is ráengedi a platformra. -
#15631 (3:10-nel a WP-s telefonon (valami lumia) hogy szaggat mar a terkep app, nem ez lenne az egyetlen elonye a WP-nek hogy legalabb szmusz ha mar buta? :) ) -
#15630 Az OCD-m mindig azon kérdés feltevésére kényszerít, hogy miért a vaku körül van a krómkeret? Hát én ezt a hátlapot még mindig nem tudom dekódolni... :D -
#15629 powerampot próbáltad? Ha nem, viszonylag hosszú a free trialja, érdemes megnézni. -
#15628 LG Nexus szivargasok/pletykak: link
A benchmarkok szerint benne van a top4-ben, hasonlo teljesitmennyel, mint a top3, ezekben mind Snapdragon S4 Pro, Adreno 320 GPU duruzsol.
-
#15627 -
#15626 szerintetek melyik a legjobb zenelejátszó app? ill melyiknek van normális, könnyen kezelhető playlistje? -
#15625 navigációs teszt Ancsával
-
Solt #15624 Az első mondatodra tudok válaszolni, nincs. Innentől kínai... :D