36194
  • [HUN]FaTaL
    "Elhiheted, hiszen kifejezetten ronda a jelenlegi telefonom. "

Szerintem meg nem ronda, a félköríves sony telefonok kifejezetten szépek voltak.

Sokkal szebbek, mint az egyentepsi samsungok és LG-k.
  • theone91
    Nálam sem elsődleges a dizájn. Elhiheted, hiszen kifejezetten ronda a jelenlegi telefonom. Viszont egy olyan gyönyörűség után, mint a Nexus 7 ez egy szörnyű dizájn lenne, ráadásul kívül totál kívül esne a Nexus készülékek arculatán. Úgy tűnik a Samsung a kavicsdizájnt rá akarta erőltetni a Google-re, az meg rábólintott. Ez pedig csak telefonnak áll jól, nem egy 10 hüvelykes táblának.
  • [HUN]FaTaL
    Jó választás lehet. Még nem jött ki a jelly bean az s2-re szerintem, de hamarosan. Viszont nagyon nagy valószínűséggel ez az utolsó update rá.
  • vass17
    Most komolyan fontos a kinézete? Ez egy tablet, kb mindegyik ugyanúgy néz ki, egy nagy lapos képernyő kerettel. Szerintem sokkal fontosabb, hogy hardveresen milyen lesz és még fontosabb az ára.
  • Dodo55
    Kérdés:
    Galaxy S2 jó választás manapság az árkategóriájában? Illetve a GSMArena specifikációi szerint van rá official Jelly Bean, ez igaz?
  • kenyeresdani
    hali
    napokban megjelent egy "EE" felirat a telom jobb felső sarkában
    (2.2 ,függetlenített ZTE Blade)
    felvilágosítana valaki h mi ez ?
  • [HUN]FaTaL
    Mivel hardver is kellene hozzá így nem.
  • zotja
    hali.

létezik olyan program ami fm transmitterként látja a telómat? Autóba kéne..autós töltőre dugom..csak létezik ilyen progi nem ?
  • theone91
    Mivel a verdikt csak az angol oldalra vonatkozott, csak ott fogod megtalálni (a láblécben).
  • theone91
    Remélem nem ez lesz a formaterv. Achros tablet is lehetne.
  • joshua
    Amit akkor csinál, hogy eltűnik az ikon, de ugyanúgy minden hívás alapból ki van hangosítva. Aztán egy idő után újra előbukkan az ikon.
  • SzirmosSzisza
    Ha rákattintasz nem lép ki az autós módból ?
  • joshua
    üdv. A HTC Wildfire S telefonom kicsit meghülyült. Egyszer csak a semmiből megjelent egy autó ikon a notification bar-on és írja hogy "Car mode enabled. Select to exit car mode." És ezzel egy időben minden hívásom kihangosítva kezdődik. Factory resetet is csináltam és ugyanígy fennál a gond. Ezt mi csinálja? Hogyan tudnám viszacsinálni "normálisra" a telefonom?
  • Szabi #15730
    hétfőn lesz 10éves a Vice City :)
  • fery02
    Opera Mini-s SG fórumozók!
    Nem szoktatok olyat tapasztalni, hogy ha egy topikban hosszú perceken át nem tapiztok a képernyőn sehova (csupán csak görgettek az oldalon), aztán ha pl egy hozzászólás előzményének a gombjára rámentek, olyankor újratölti az egész oldalt és az aktuális topik legtetején találjátok magatokat?

Olyankor tud ez ugye kellemes lenni mikor nem figyeltük előtte hol tartottunk és azzal megy el az idő, hogy megtaláljuk az oldalon a legutolsó olvasott hozzászólást.
  • skinnyman
    Ugyanannyi Android vonatkozasa is van.

Mas: Nexus 10 fotok
  • SzirmosSzisza
    Várható volt, kérdés várnak-e az évfordulóra, mint a 3 esetén :)
  • Shiwo
  • Szabi #15725

(remélem ez már lesz hivatalosan is kis kijelzőre)
  • ldavid
    jön a GTA Vice City is mobilra
  • Jim Morrison
    Nem is lehet megtalálni az oldalukon (legalábbis én nem találtam).
    egybébként: még mindig nem apple topik :[
  • skinnyman
    A Samsung Tab-ok nem sertik az az Apple dizajnait nyilatkozat
    Vicces persze ahogy ki probaljak magyarazni utana kiragadva a biro no comment megjegyzeseit, es mas helyekrol tudva levoen elcseszett birosagi donteseket mintha az az o igazukat igazolna, dehat toluk nem is vart mast senki :)

Durva Samsung profitok
    Jocskan nottek az Android tablak reszesedesei (foleg az iPad karara) - ugy tunik a Nexus 7 eleg nagy lenduletet adott
  • Shiwo
    pont most mondja kollégám, hogy általában a 310-es (a földelés) szokott elhajlani, és akkor nem szól egyik se (se a bal, se a jobb fele a fülesnek)
  • Shiwo
    próbáld más fülessel, vagy bedugva mozgatni.. előferdül, hogy valamelyik érintkező benyomódott, ha mákod van, akkor ki lehet birizgálni, ha nincs, akkor viszont csatlakozó csere

jack csati metszeti ábra
  • zoliii
    úgy tűnik bedöglött az LG GT540-men a jack dugó :(
    Már kifújkáltam, kitisztítottam, de ha bedugom a fülest akkor, a teló hangszóróján jön a hang :( Pár napja még jó volt! Újra telepítem a szoftverét, hátha csak meghülyült :D
  • Jim Morrison
    Fejezették már be ezt a ps3, xbox témát !
  • LeventeV
    Értem. Kösz a választ. Még csak 1 kérdés. Az Xperia Neo-nál mennyi helyem van akkor az appoknak?
  • [HUN]FaTaL
    Sorry, az In-t nem figyeltem az árlistán :D
  • Miguel125
    Tésről volt szó, ott pedig bizony GRAND X In van és az Inteles.
  • SzirmosSzisza
    Jajjmár olyanok vagytok. Biztos vagyok benne, hogy már több PS3 programot is írt és tisztában van vele, hogy működik a PS3!
  • Dodo55
    Nem csak magát a grafikai renderelést értettem ezalatt, hanem a gamelogic-ot is pl, amiből táplálkozik. A Black Ops csinálta pl nekem, hogy ha nem történt semmi, (a körülményekhez képest)szépen futott, akármilyen grafikával, akármekkora látótérben lévő térrel. De a hülye treyarch valószínűleg külön threadre tette a scriptinget, mert ahogy berontottak pl a kubai rendőrautók, képregény. Az MW3 meg még teljesen játszhatóan fut szegény P4-emen :) Pedig újabb, szebb, meg minden, csak egy fokkal értelmesebben programozták.
  • ktomi22
    szerintem meg ne offoljatok.. elmebeteg allatok.. mondott valamit.. nem volt igaza ..de a gyakorlatban igaza van egyikhez sincs emu.. pont. ki nem fossa le hogy miert.. most lehet itt okoskodni meg alázni mindenkit adatokkal.. irj rá 1et mert box ugyan olyan mint pc..oszt hasznald magadnak.. vagy legyel belole gazdak kinem szarja le.. ne offoljatok szejjel midnent idiota vitakkal..
  • Dodo55
    Ezekkel az emulátorokkal meg gondolom az a baj, hogy nem elég mély a logikájuk, mert nem hiszem, hogy ne lehetne értelmes programozással megoldani.

Feltételezem 1:1 próbálnak CPU utasításokat más instrukciós készletre átfordítani, ami faszság, magasabb szinten kéne ezt. Kéne egy recompiler, ami elemzi az eredeti utasításokat, összefüggést keres közöttük, és egy-egy ilyen utasításcsoportot átfordít a célhardware-re optimalizált utasításcsoportra, vagy akár a vezérlési szerkezeteket is optimalizálja.
  • [HUN]FaTaL
    Max 5 percnek kéne lennie.

#15709:
    "addig játékok esetén, ahol realtime renderelés folyik, ritkán célravezető"
    Általában nem a grafikát osztják két szálra, mert azt nem nagyon lehet. Viszont az egymagos cuccokon a felesleges utasítások valóban ölik a cpu-időt. Szegény P4 mondjuk alapból nem volt valami gyors.
  • Dodo55
    "Szóval ne keverjük az OS szálakra bontását a CPUéval. Nem véletlen van az összes alkalmazás két threadre osztva (Update, UI) alapból androidon is, api level 1 óta."

Igen, valóban két különböző dologról van szó, én itt a logikájára akartam rávilágítani egy egyszerű példával: amíg eseményvezérelt programoknál tök jó dolog a többszálasítás, addig játékok esetén, ahol realtime renderelés folyik, ritkán célravezető. Namost ugye a többmagos CPU-kat meg pont úgy tudja kihasználni egy játék, ha kifejezetten utasítja az OS-t, hogy két(vagy több) software-es szálat külön-külön osszon a két(vagy több) magra, és akkor már ezt a két szálat ennek tudatában is célszerű leprogramozni, ez fájdítja szegény P4-em fejét.
  • Foky
    "Beleszólnék" a programozási vitába :D
    Medig kell indulnia a telónak GB-ről ICS-re való frissítés után? 20 perce írja, hogy Android frissítése folyamatban...Rendszerindítás befejezése. PC Companion ajánlotta fel, letöltötte, frissült, kihúztam a kábelt amikor írta, aztán teló bekapcs. Azóta ez van. Írták, hogy több perc, de ennyi?
  • [HUN]FaTaL
    Én már leírtam háromszor, remélem mostmár érti :D
  • DarkSector
    Mindegy majd visszatérünk rá pár év múlva ha mind2-őből lesz emulátor.
  • skinnyman
    Nah, kb erre gondoltam, nekem nem lett volna turelmem leirni, kosz hogy ezt megtetted helyettem. De most mar remelhetoleg tenyleg off a tema.
  • [HUN]FaTaL
    "Bazd, amit írtam hogy megegyezne a 2 gép azt arra írtam bazzeg hogy a pc-n ha lenne emulátor a rá írt játékok emulálásához nem kellene sokkal durvább hardver."

De fogd már fel, hogy kellene, mert a PS3 architektúrának semmi köze a pc-hez ellentétben az x360-nal, ami ugyanolyan x86, mint egy PC...