36194
-
#16183 én inkább ilyen kepfeltolto.hu ill imagerz.com szerű oldalra gondoltam :D -
#16182 dropbox? -
#16181 nincs olyan program, amivel ha fotozok valamit, és vannak ugye ott megosztások (gmail, facebook, stb). nos, valami képfeltöltő oldal kéne oda, ahova gomvnyomásra feltöltené a képet és be lehetne szrni akár ide akár má forumokba. picassa nem jó egyéb okok miatt) -
#16180 Ez se rossz teló! :D 13mp-es kamera, 2gb ram :D -
#16179 Valaki tudna ajánlani egy olcsó helyet ahol függetleníteni tudom a Galaxy Note-omat pillanatok alatt? -
#16178 Novemberbe jön a 4.1, amúgy már nagyon régóta elérhető nem hivatalos formában. Ha valakinek ennyire hiányzik és nem tud várni az tegyen fel custom ROM-ot. -
#16177 Azért az LG Optimus 2x sem rossz, ha már rá lett téve, a jelly bean rom! :D Az LG-nek a külseje jobban tetszik, meg azon van HDMI port! :D Viszont a Samsung S2-nek szebb a kijelzője, 0,3-al nagyobb a kijelzője az LG-nél, meg van rá gyári android4! :D A 2 teló kéne összerakva! :D -
#16176 De ha kiadnák a régi telefonokra akkor ki venne újat ? :)
4.1 is szépen futna pl az S2-n aztán még mindig nincs rá kiadva, csak soon(tm) státuszban. -
Dodo55 #16175 Egyébként meg most tartok ott, hogy a saját szememmel látom 100%-ban amit egyesek állandóan tagadnak, amire hivatkozva nem ad ki a Samsung a régi típusaira update-et:
Armv6 proci ide vagy oda TÖKÉLETESEN fut a Gio-n az ICS, ráadásul ugye egy tákolmány custom rom. Sőt, az interface még smoothosabb is GB-hez képest.
Se ram se intmem ügyileg nincs bajom, igaz semmi bloatware nincs ebben a romban, de akkor is, felraktam már minden fontosabb cuccot és még 112MB szabad területem van.
Mondjuk innentől kb nem is nagyon érdekel, egy natív kamera alkalmazás jól jönne a folytonosabb videofelvétel miatt, aztán kb annyi. De az egyébként GB-n is ilyen szar volt bármilyen nem gyári kamera appal.
Ja még egy live backgroundot is beraktam, GB-n akadtak rendesen launcher görgetéskor, most meg meg se kottyan neki :) Bár ez lehet az Apex érdeme. Plusz a procihoz se nagyon nyúltam még, csak a governort állítottam át. -
Dodo55 #16174 Hm tényleg jó ez az AOKP, az első értelmesnek tűnő ICS Gio-ra :) -
#16173 Rosszul értelmezed. A telefonod kijelzője rezisztív ami nem képes egyszerre egynél több ujjat érzékelni. Nem szoftveres, nem gyártói, hanem technológiai szinten nem működik a dolog.
Tehát nincs olyan hogy előre mész és lősz, csak előre mész vagy lősz. -
#16172 ez nem igaz, mert az NFS Shift, Gangster Miami simán megy rajta, és érzékeli a kijelzőn való gombok nyomkodását! :D Csak a gta-hoz ezek szerint erősebb cpu kell! -
#16171 Nem csak a hz-ek számítanak. Eleve régebbi architectúra van benne és ha véletlen el is indul akkor is szaggatna mint a szemét.
Ráadásul a rezisztív kijelzővel külön öröm lenne, mivel nem tud csak 1 érintést kezelni 1x-re. -
#16170 Nekem 1x elindult 1 másik főzött rommal, de kb. fél, vagy 1 percig ment, majd kilépet! :( Mondjuk csak 600Mhz-es az LG GT540 :( A 3D-s játékokhoz minimum 1GHz kell! -
#16169 Tesómnak is olyan telója van még.
Nem nagyon kéne azon gta 3-at erőltetni :D -
#16168 Most elindult a gta3, de miután végig betölt, kilép a játékból! :( -
#16167 Jó game, de elég rövid, és ha a Yoda-s részen akarsz játszani fizetni kell:S bár 2 dolcsi nem sok:) -
#16166 LG Optimus GT540 -
#16165 milyen telód van? -
#16164 Elindult az Angry Birds Star Wars a mobilomon :D Csak az adw launcher kavart be :( Viszont a gta3 nem megy! :( Az függ attól, hogy melyik főzött rom van a mobilon? -
#16163 Acer CloudMobile ez is erdekes cucc -
#16162 Kicsit lassan ért el az USA-ba. A Mobilaréna már júniusban letesztelte. Mondjuk az ilyen furcsaságoknak többnyire az ázsiai piacon van létjogosultsága (az MTK-platformos, kínai/thai telefonok már régóta létező fogalommá tették a projektoros telefont). -
#16161 Galaxy Beam review projektoros telo -
#16160 oké, köszi, akkor asszem én is megveszem, nem várok potyára
(max lesz... :) ) -
#16159 PowerAMP nem nagyon szokott akciózva lenni, talán egyszer láttam eddig. Én megvettem teljes áron. -
#16158 Idoszakonkent vannak learazott cuccok, legalabb honapok szoktak koztuk lenni es ha egy konkret program learazasara szerintem eleg keves esely van (plane ha a poweramprol van szo)
Itt a changelog-ban megnezheted, hogy a megjelenese ota osszesen 2 napra volt learazva, es ha jol emlekszem akkor is megmondtak elore hogy iden tobbet mar nem lesz ilyen. -
#16157 Köszönöm közben és is rájöttem. Jó játék. -
#16156 Annak van jedi ereje. Ahova érsz a képernyőhöz, odarakja a célkeresztet, és abba az irányba tolja el a tárgyakat! -
#16155 Hali,
Lejárt a trial powerampom.
Az lenne a kérdésem, hogy a play-en szokott-e lenni karácsonyi "árleszállítás? Érdemes várnom 1 - 1,5 hónapot, vagy valszeg akkor sem lesz olcsóbb és vegyem meg most 1115 ft-ért?
-
#16154 Köszi!
-
#16153 A lent emlitett program ezeket mind tovabbra is tudja, weben is tudod csekkolni: latitude -
#16152 Ahhoz kell mobilinternet is az adott készüléken. -
#16151 Az otthoni számítógépen és esetleg telefonon szeretném látni, hogy merre járnak az emberek (gondolom a náluk lévő telefonok GPS-e alapján). -
#16150 Pl amit emlitettem (Latitude) ezt tudja. -
#16149 Googlenek alapból van ilyen cucca, talán Helyek néven. -
#16148 Olyasmire gondoltam, amivel lehet követni, hogy merre jár egy adott személy. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.c&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mc3AuYW5kcm9pZC5jIl0.
Ezek közül a progik közül melyik ajánlható?
-
#16147 Ha ilyen futos cuccra gondolsz: endomondo, runtastic. Siman kovetesre mondjuk google latitude (maps-ben benne van) -
#16146 Melyik a legjobb GPS tracker progi a Play-en? Használ valaki ilyet?
-
#16145 Photo Sphere kepek
Felulvizsgaljak az augusztusi perben az eskudt tevedesenek lehetoseget
Ez meg a feje tetejere allithatja az egeszet, aminek akar meg az igazsaghoz kozeli kimenetele is lehet - bar erre keves esely van azert sztem. -
#16144 Hát én egyszerűen nem értem... telefonon akkor máshogy működik...