36194
-
#16143 -
#16142 Ne hisztizz, a samu a nyerő! -
#16141 Amikor a levegőben van a madár, és alatta vannak a tárgyak, én akkor nyomom meg. De nekem nincs célkereszt, vagy én nem láttam :D Én nem néztem oktató filmet, mert megy vele az idő, játék közben úgyis rájövök! :D -
#16140 De hogy lehet röptetni? Amikor a levegőbe van a madár, odanyomok vamire, lesz ott egy célkereszt, és utána? -
#16139 Az a fekete madár csinál asszem ilyen kék fényt, és tud röptetni tárgyakat. Én PC-n játszom, mert a telómon nem indult el :( Nekem ez a Star Wars zene nem tetszik alatta :( De jó játék! :D -
#16138 Valaki, aki játszik az Angry Birds SW-vel segítsen pls.
Az első 4-5 pálya után, már a fekete madárral kell repülni, de nem tudom miléyen + képessége van, mert kinyomtam az oktató videót. Tehát ha repülés közbe megnyomom a kijelzőt, megjelenik egy célkereszt, de nem tudok semmit se csinálni. PLS help.
Remélem érhetően írtam le...:)
Köszönüöm előre is! -
#16137 "Szerintem ha a darabszámot szeretnéd, akkor azzal meg kell várni a készülék életciklusának végét. "
Itt ebben az összehasonlításban, a darabszám volt a lényeg. Végleges eredmény, valóban az életciklus végén lesz, illetve menet közben is lehet összehasonlítást csinálni, hogy pl fél éves életciklus után, melyik készülék hogyan áll. De mivel nem ugyanakkor jelent meg a két készülék, így nyílván az s3 hamarabb lesz fél éves mint az iphone 5.
Tehát szerintem az összehasonlítás feltétele, hogy azonos idő után lehet összehasonlítani őket.
Mert mint láthatjuk, első negyedévében s3-ból is csak 5,4milliót adtak el. -
nIsTv4n #16136 Legfőképp azt kellene tisztázni, mi alapján akarunk "győztest" hirdetni? Eladott darabszám, bevétel vagy profit alapján?
Szerintem ha a darabszámot szeretnéd, akkor azzal meg kell várni a készülék életciklusának végét.
Profit és bevétel szempontjából az első negyedévet tekinteni jó kiindulópont, csak nem nekünk usereknek/fanboy-oknak, hanem a tulajdonosi körnek.
Az alul látott táblázat egy valamit hivatott leírni: az a bizonyos Apple-féle szuperlatívuszokban kifejezett piaci előny csökkenni látszik - drasztikusan. Még nincs teljesen lerombolva, de ha nem tesznek le valamit az asztalra, akkor megtörténik.
4S S2 összehasonlítás sem teljesen jó alap, mint ahogy szimplán az 5 és S3-nak sem, mivel a megjelenésük még csak nem is egy negyedévre esett.
Ja és leszögezném, se Apple-t se Samsung-ot nem kedvelem jobban a másiknál. -
#16135 Nem kell őket összeadni, mivel összehasonlítani sincs értelme az 4s-t az s3 eladásaival. Ha mondjuk az s2 is ott lenne, akkor azt lenne értelme összehasonlítgatni a 4s-el.
Összehasonlítani mint írtam, értelme csak úgy van, hogy pl iphone5 hogy teljesített első negyedévben vs s3 hogy teljesített első negyedévben. Úgy pedig nagyon nem nyomták le az epült...
-
#16134 Mindkét iPhonet lenyomta, hiszen az ötből kevesebbet adtak el, mint a 4S-ből. Ha meg a kettőt összeadod, akkor az S3-hoz is add hozzá szépen a többi Samsungot :) -
#16133 khöm, kis ferdítést vélek felfedezni. Nem az iphone eladásokat nyomták le, csak a 4s eladásokat, ami már egy kifutó modell.
Inkább a megjelenési negyedévet kellene összehasonlítani. Mondjuk s3 vs iphone5 tekintetben. Úgy még értelme is lenne. Mert így ennek nem sok van...
4s-t s2-vel lenne értelme összehasonlítani. -
#16132 Az Apple föltalálta a kerek sarkú négyszöget
-
#16131 Csak igy tovabb Samsung... :)
-
#16130 Köszi mindenkinek! -
#16129 Google Play-nel olcsobban sehol nem kapod meg az biztos :) Angliai es nemet store-okban erdemes gondolkodni aki be tudja kintrol szerezni, ha EU-n belul veszed van ra esely h valami garit itthon is tudsz ervenyesiteni ra... -
#16128 Ja most latom £239, anyad... :) instant get. -
#16127 Amit nem az itteni szolgaltatok (tremobil, o2, three, orange, stb) shopjaibol rendelsz, az fuggetlen. Javaslom az amazon-t, eleg jo araik vannak. Ha Nexus - play store.
(#161123-ra). -
#16126 Play-bol rendeld, az van Angliaban, fuggetlenul adjak, barhol hasznalhatod a vilagon barmilyen simmel, es ugy is barati ara van (£239 a 8 gigas, £279 a 16-os, meg az is 100k huf alatt van, es ezek brutto arak). Illetve asszem microsim-es szoval lehet h korbe kell nyirbalni elotte hogy beleferjen :) -
ktomi22 #16125 csak 1 erdekel a hba4-ből .. a Crayon Physics Deluxe .. az pedig kulon nem vasarolhato meg :S -
#16124 Van független telefon.
"vagy ha pl. a Vodafone-tól rendelek, az itthoni Vodafonos sim kártyával működik-e."
Nem. -
#16123 Angliából szeretnék telefont rendelni és nem előfizetéseset, akkor egy itthon vásárolt sim kártyát rakhatok bele vagy hogy megy ez?
A Nexus 4-et szeretném megrendelni, ha már kapható lesz, de nem tudom, hogy kint létezik-e kártyafüggetlen telefon, vagy ha pl. a Vodafone-tól rendelek, az itthoni Vodafonos sim kártyával működik-e.
Egyébként csak az előrendelést láttam előfizetéses formában, ha már kapható lesz, rendelhetek nem előfizetésest is?
És bocsi, hogy ennyire ennyire tájékozatlan vagyok. -
ktomi22 #16122 azmi? -
#16121 Lehet megfontolom, most vettem HBA 4-et, abban is van 5 játék. :) -
ktomi22 #16120 iment emlitett TIM -et toltam pc-n (The Incredible Machine)
.. kopia, nem kopia.. telora jo..egyszeru kezelni.. nicnsenek nehezsegek kisebb kepernyon sem.. de vegulis igen.. koppintas az egesz..de szep kontosben jo iranyithatosaggal.. sztem erdemes kiprobalni. ;) főként ha eddigi gamejaikat mind toltad.. :) -
#16119 Nah akkor ez fasza, de azért nekem ez az Alex fura, megszoktam a Crazy Mashines 1-2-3-at. -
#16118 Már maga a Crazy Machines is kópia (The Incredible Machine). -
#16117 no sir.
az is ilyen fasza?
update:
Most néztem épp utána ez egy Crazy Mashines féle kópia. :D -
ktomi22 #16116 o..oooo.. akkor Amazing Alex nem is toltad o.O ? -
#16115 THX.
már vártam, előző 5 játék is megvan. :D (Angry Birds /Seassons/Rio/Space, Bad Piggies) -
#16114 Angry Birds Star Wars
Akit erdekel ez a primitivseg :) -
#16113 Google Nexus 4 Review: The Beautifully-Crafted, Premium Flagship Phone That Android Deserves @androidpolice -
#16112 Mondjuk ezt prior art-al azert konnyen ervenyteleniteni lehetne pl:
-
#16111 miért nem dobják már ki a p*csába ezt az amerikai szabadalmi rendszert... röhejes. -
#16110 Q3-ban a Galaxy S eladasok lenyomtak az iPhone eladasokat
[URL=http://www.theverge.com/2012/11/7/3614506/apple-patents-rectangle-with-rounded-corners]Az Apple megkapta a "rectangle with rounded corners" szabadalmat.[/URL] Nem vicc, ver komoly. -
#16109 Akkor inkább a Samsungot választom, csak szerettem volna spórolni egy kicsit! De hát valamit, valamiért :D -
#16108 Vannak jó készülékeik, pl. az Optimus Black.
De a 2x-nek iszonyat gány a szoftvere, legalábbis mindenhol ezt olvasni. -
#16107 Az LG-nek jó viszont az ára, tudása, csak néha recseg nyomkodás közben (gombok), a hangszóró kicsi halk, keresni kell főzött rom-ot a mobilhoz, ha gyorsabb működést szeretnél! :( Windows teló meg nem érdekel! :D -
#16106 szerintem is, LG a legótvarabb márka, bármilyen téren. -
#16105 Az LG-t kerüld el. -
#16104 így vigyázz a cuccodra a buszon!