36194
  • theone91
    Aki szerint szükség lehet hajlékony okostelefonokra, azt valószínűleg megerőszakolta egy bohóc gyermekkorában és kis állatkákat csinál a saját, kitépkedett hajából...
  • Shiwo
    én arra vagyok kíváncsi, ki védette le, ki fogja agyonperelni miatta a többieket :)
  • [HUN]FaTaL
    Jól mutat a kirakatban. Az értelmét még nem sikerült megfejtenem.

Maximum egy értelme lehet, hogy veszel egy táblát, amit, ha úgy gondolod összehajtogatod telefonnak. Más értelme nem nagyon van.
  • slime001
    Már csak az a kérdés, hogy ennek mi értelme lesz.
  • hungary27
    LG OPTIMUS L9 jó telefon?
  • desigo
    Fél éven belül jöhetnek a hajlékony mobilok

• Barnabyka
    Mindenről volt biztonsági mentésem, ráadásul gépen is megvan. Végülis egy dolog lenne már csak fontosabb, barátnőm sokat játszik Pou-val és valahogy el kéne indítani.
  • SzirmosSzisza
    Ha már ilyen szar klienst írtak ez a minimum
  • benőmenő
    Basszus tényleg :D
  • Dodo55
    Én úgy tudtam eddig a gyári frissítések nem járnak wipe data-val.

Ha jól emlékszem nekem annak idején megmaradt minden mikor Kies-el frissítettem 2.3.3-ról 2.3.6-ra, nemrég pedig egy ismerős is mondta asszem, hogy amikor 2.3.6-ról ICS-re frissített 2 lépcsőben akkor sem veszett el semmi.

Vagy csak ez gyártófüggő és szokás szerint csak a Samsung tud ilyen téren kiemelkedni?
  • benőmenő
    Sajnos, amiről nem volt backup-od azt kezdheted elölről.
  • kifli
    apex launcher
  • Barnabyka
    Ehjehj..a teló felajánlotta én elfogadtam így frissítettem ICS-re. Na már most először arra lennék kíváncsi, hogy ami eddig volt játék azt esetleg eltudom-e indítani anélkül, hogy újratelepíteném? Másodjára pedig egy kis útmutatót adna valaki? (Valami jó luncher, egyéb programok, tudnivalók!)
  • ldavid
    nincs ötlete valakinek ez miért van?
    "hiba a vásárlás feldolgozása során df-pba-10"
    ráadásul ingyenes app
  • lac coo
    Tmobile mobilnet beallitasaban tud valki segiteni, 4.0.3_androidhoz, lg 4x-hez? THX!!!
  • skinnyman
    Xiaomi Phone 2 review
    Galaxy Camera review
  • Narxis
    Én a WIUI-t ajánlom minden tekintetben jobb mint a többi Defy-nél. Van belőle JB verzió is és talán nemsokára lesz újabb verzió ami már a custom kernelt használja.
  • skinnyman
    Igy van, MIUI a CM-en alapul, de mas felulete van, meg elegge testre van szabva, egyeb progikkal megpakolva. Mivel az is CM-re epul, annal stabilabb nyilvan nem nagyon lehet. En a vanilla Android-ot szeretem, szoval nalam egyertelmuen a CM a nyero.
  • repvez
    A CM10 és a miui között mi a különbség? Ahogy olvasom a MIUI is a CM10re épül csak még egyéb progik is vannak benne.
    Ki melyiket ajánlaná amiben a legtöbb funkcio müködik ami a gyáriban is lehetöleg hiba nélkül?

• [HUN]FaTaL
    Na ezt nem tudtam. :) Csak regisztraltam a paypalon, de sosem hasznaltam. :D
  • SzirmosSzisza
    A PayPalon HUF-ban lesz a pénz, ha utalsz és magyarországi banknak kell utalni. Bár ettől függetlenül lehet ugyanúgy lassú maradt :D
  • [HUN]FaTaL
    Devizautalás most sem pár óra, csak a bankodon kívüli belföldi HUF utalási ideje rövidült. Legalábbis, ha jól tudom.
  • SzirmosSzisza
    Úha, nekem régen 2-3 munkanap volt, de nem tudom, hogy amiatt volt-e ez mert lassan utalnak a bankok, vagy mert ők dolgozzák fel lassan. (azelőtt használtam utoljára, hogy meggyorsult a bankok közötti utalás folyamata)
  • Prody
    Ez is egy jó ötlet. Mennyi idő alatt kerül fel PayPal-ra a pénzem?

Köszi!
  • skinnyman
    Droid DNA: az 1080p-s HTC telo jon Verizonhoz link hands on
  • Foky
    Hogy kell videotelefonálást kezdeményezni ICS-n?
  • Foky
    P-m van, tudok segíteni?
  • lac coo
    LG androidos telefonom elég halk, a külső hangszórón mindenképp.... Van valami okosság, hogy hogyan lehet kicsit húzni rajta, a hangszóró simán bírna többet is .
  • skinnyman
    4.2 kint: Link

Good news everyone!

-The source code for 4.2 is being pushed to AOSP right now. Look for
    it under the name "android-4.2_r1" once the replication completes. The
    matching development branch (for CTS contributions) is jb-mr1-dev, and
    all the changes are merged into the master branch where platform
    contributions are accepted.

-Nexus 10 is now the best choice for AOSP work on 4.2. Everything
    except the GPU code is Open Source, and the only proprietary binaries
    besides the GPU libraries are firmware files that get loaded into the
    various peripheral chips. No flagship device so far has been so open,
    and no flagship device so far has had that level of AOSP support at
    launch.

-Nexus 7 3G isn't supported. We haven't been able to license the GSM
    stack for AOSP yet, and without the GSM stack this device doesn't do
    more than a plain Nexus 7.

-If AOSP starts pointing toward Nexus 4, you are having a bad problem,
    and you will not go to space today (i.e.: there is nothing in AOSP
    related to Nexus 4).

-Factory images for the "takju" Galaxy Nexus as well as Nexus 7 (both
    variants), Nexus 4 and Nexus 10 are available at
    https://developers.google.com/android/nexus/images

-Proprietary binaries to run AOSP on Galaxy Nexus (maguro, toro and
    toroplus), Nexus 7 (grouper) and Nexus 10 (manta) are available at
    https://developers.google.com/android/nexus/drivers

-There is no support for 4.2 on Nexus S and Xoom. Those devices should
    continue using 4.1.2.

JBQ
  • [HUN]FaTaL
    Igen elég csak átmásolni.
  • repvez
    sziasztok.Memoria bövitésnél elég csak 1:1-ben átmásolni mindent a régi kártyáról és minden marad a régiben? A defy mennyire szereti a 16gb os class6-os kártyát?
    Mert régebben egy 4gb-osnál történt olyan hogy hibát irt ki állandoan és a fényképeket nem tudtam utánna megnyitni sem gépen sem a telefonon .És nem szeretném ha ujra elöjönne ilyen eset ,mert egy nagyobb túrára mennék és az ott készűlt képeket videokat nem szeretném ha elveszne.
  • SzirmosSzisza
    Lehet ám úgyis csinálni, hogy mindig utalsz nekik X pénzt és akkor annyi lesz a paypalos számládon. Én pl nem mertem összekötni anno.
  • Prody
    Köszi szépen, akkor várok pár napot!
    Kár, hogy valahol csak PayPal-t fogadnak el...

ON
  • PetruZ
    Elvileg holnap reggel / délelőtt. A terhelés megtörtént, mert az azonnali (pontosabban az összeg csak lefoglalódott, mert technikailag még ott van a számlán, csak a gyors egyenlegben már nem látszik), de az OTP (és a legtöbb bank) könyvelő rendszere csak munkaidőben (úgy emlékszem, náluk 7-18) dolgozza be a számlákra a tranzakciókat és ekkor fogod megkapni a többi infót is. Külföldi vásárlásoknál mindenütt így van.
  • RelakS
    Passz, nekem volt már, hogy 4-5 nappal később könyvelték el a tételt külföldi vásárlásnál.
    Azt nem figyeltem, hogy a számlám azonnal kevesebbet mutatott-e.
  • Prody
    Egy kis off:

PayPal megerősítésnél járok, amikor levon 400FT-tot a kártyámről és be kéne írnom egy kódot PayPalon, amit a tranzakcióknál kéne látnom az OTP Direktben (OTP-s vagyok). Még nem jelent meg semmi adat arról, hogy 400FT-tot levontak volna (tehát azt a bizonyos kódot sem látom), de 400FT-tal kevesebb a számlám. Mikor mutatja ki? Meddig várjak?
    Utálom a PayPal-t.

Respect
  • theone91
    Jó látni ezeket az out-of-stock híreket. :)

Bár lehet, hogy a Galaxy Nexus szerényebb eladásai után pesszimistábbak voltak a Google-nél és inkább kevesebb Nexusoskat halmoztak fel.
  • skinnyman
    Addigra szerintem nagyjabol azert stabilizalodik a helyzet, az ara feljebb sztem tuti nem megy
  • [HUN]FaTaL
    Közel dupla árat amúgysem ér a garancia. Ha tönkremegy veszel mégegyet aztán ugyanott vagy :D
  • Falkon
    Sajnos nem tudom olyan gyorsan, mindenképpen időigényes. Azért kérdeztem hogy feljebb nem megy e az ára. Idén már nem jön haza, így csak jövőév elején lenne ez aktuális. Sajnos! :(