36194
  • LocalPatriot
    Jah, kk:)
  • benőmenő
    A hardware rövidítése akart lenni :D
    Tegra 3 eléggé izzik a kezemben, amikor flasht játszik le, meg persze 3-5 óra alatt teljesen le lehet vele meríteni.
  • LocalPatriot
    Most akkor mi az a hw, ami kell a flash-hez?
  • SzirmosSzisza
    Valamelyik widgethez kell. Task killer appokat meg nyugodtan letörölheted, kb 2.3 óta nincs rá szükség :D
  • Shiwo
    Hali! A rendszerfolyamatok közt a telómon van egy olyan, hogy Yahoo! zFinance daemon

ez mi a csuda? kölle nekem? le lehet szedni valahogy? vagy eresszem rá az task killert?
  • LocalPatriot
    Ok, visszakértem a pénzt!
    Köszi szépen FaTaL!

Ám, mi az a hw?
  • benőmenő
    Flashez hw is kell ám.
    Én a nexus 7-en firefox betaval nézem és petsze fel van téve a legutóbbi flashplayer.
  • [HUN]FaTaL
    Ingyenes, de a marketről leszedték, az adobe oldalán megtalálod. Ha benne vagy még a negyed órában kérd vissza a pénzt.
  • LocalPatriot
    Leszedtem play store-ból az adobe flash player download progit, (450 HUF) azzal letöltöttem, és most működik. Azt hittem alapból van rajta ez a progi, és úgy tudtam ingyenes... hát, tévedtem.
  • LocalPatriot
    Dolphin-t használok, de próbáltam operával is, meg chomre-al. Egyikkel sem ment...
  • slime001
    Milyen böngészővel próbálkozol? Amúgy igen, ez eléggé flash hiányra utal. Lehet külön be kell kapcsolnod a browserbe.
  • LocalPatriot
    Miért van az, hogy rengeteg honlapon a videót nem tudom megnézni, csak fekete marad a videó ablaka...:S nincs flash player, vagy mi lehet ennek az oka? Youtube-on persze lejátzsa a videókat, de 10/ből 8 honlapon semmit se csinál....
  • skinnyman
    HTC Droid DNA teszt Brutalis cucc a vilag legjobb mobil kijelzojevel
  • RelakS
    Nna, f@shom a postot, mint a lecsót :D

A wikipedia 206 országot emleget. Az előbb mutatott listán 211 bejegyzés van.

Ha valakinek van sok ideje, összevethetné a kettőt
  • RelakS
    Érdekes jelenség:
    Lementettem egy részt Szlovákiából, ahogy már mondtam, hogy Vác még éppen benne van. Bizonyos nagyításon viszont még Pécs is ott van :D Útvonaltervezésre mondjuk az elmentett terület is használhatatlan.
  • RelakS
    Megnéztem itt az országok listáját.
    Érdekes, hogy mennyi helyen elérhető, Magyarországon speciel nem...
  • Chris Lowe
    Mondjuk én a wifit éjjel kilövöm. Utóbbi időben azt is észrevettem, hogy ha feltöltöm 100 % - ra, utána kikapcsolom a mobilt majd be és lemegy 85-re... Utána megint feltöltöm 100 - ra, kikapcs és 90 %.
    Aztán megint 100 de utána meg csak 3-4%-ot veszít. Szóval ez most egyedi vagy a gyenge láncszem az android töltési programja?
  • RelakS
    mindjárt megnézem, de valami változott, mert már Vác sincs benne, ha le akarok menteni egy adagot :(

Bezzeg valami Zimbabve, vagy hasonló nevű afrikai ország töltögethet térképet O_o

Slime001 gondolom valami politika lehet benne, még ha vállalati is :D
  • slime001
    Az a vicces, hogy ez a feature eddig elérhető volt google labs-on keresztül és tök jól működött, most belerakták hivatalosan is a programba, erre nem jó Magyarországon. Most akkor ez hogy is van?!
  • skinnyman
    Innovation of the Year: Google Now
  • SzirmosSzisza
    És benne van a magyarországi rész? Én próbáltam ilyen fele felébe anno, de azt írta, hogy egyes részek nem lesznek elérhetőek.
  • RelakS
    és így, hogy tótoknál jó, valahogy Isaszegig sikerült itthon is menteni :D
  • LocalPatriot
    HTC one X
    nem olcsó....
  • [HUN]FaTaL
    Éjjel megint, direkt kihuztam a töltött, 95%-rol lement 56-ra. Máskor 5-10%-ot merül éjjel. Akku statisztikaban megint nincs semmi, a wifi van elől 30%-kal.
  • SzirmosSzisza
    Nálam Menü -> Make available offline. Aztán kiírja, hogy nem elérhető ezen a területen, de pl tótoknál már jó :D
  • bakkerman
    nem működik,ezért kérdeztem,legújabb maps van a telómon,de sehol nem találom a lementést :S De köszi,megnézem ezeket a progikat!
  • SzirmosSzisza
    Sygic, iGo, Navigon. De a Google Térkép is tud lementeni offlinera 50x50km-es területet, csak Mo-n nem tudom működik-e már :D
  • bakkerman
    offline térkép program van androidra? tehát ugyanúgy lehet keresni benne utcát,éttermet satöbbit,útvonalat tervezni esetleg,csak ne kelljen hozzá se wifi,se net! Gyalogláshoz kellene,hogy eljussak A-ból B-be
  • SzirmosSzisza
    GOOGLE WANTS TO BE A WIRELESS CARRIER

soon
  • LocalPatriot
    Nem beszélve arról, hogy baromi sok memóriát is "eszik." Én le is tiltottam, amikor meg meg van beszélve, hogy használjuk indítom.
  • Chris Lowe
    Nekem a viber csinál ilyet. Ne használom 2 töltés között, mégis levett 23 %-ot. Régen ilyet nem csinált, valamelyik frissítés a ludas.
  • [HUN]FaTaL
    Van valami app, ami részletesebben mutatja, hogy mi mennyit használta az aksit, mint a beépített cucc? Valami pokolian szívja az aksit (14 óra alatt 100%-ról 10%-ra merült, fél óra beszélgetés és 20 perc kijelzőhasználat, 10 perc zene, semmi más nem volt), jó lenne kideríteni, hogy mi.
  • [HUN]FaTaL
    J2ME-hez van emulátor, de neki java applet kellene, az pedig nincs.
  • puma1
    Sziasztok! Haverom vett 1 Galaxy note 10.1-t és szeretne rajta online java-s játékokkal játszani. Eddig gépen játszott mások ellen már több mint 4 éve és elég fontos lenne neki.... Kérdésem az lenne, van-e valami program ami engedélyezi a j2me-t,és tudna online játszani. A készülék nincs rootolva.
  • Falkon
    Februárban én is üdvözölök majd egyet! :)) Amcsiből jön majd, ez tuti! :D
  • LocalPatriot
    Az az óra widget de jól néz ki!
    Ám a telefon se rossz:D
  • skinnyman
    3 hetet kell varni Nexus 4-ekre
    Hat viszik az biztos...
  • [HUN]FaTaL
    Ennek aztán marha sok értelme van. Leginkább semmi. :D
  • DarkSector
    Úristen.

Arra jó hogy felakaszd a fogasra. :D
    A jobboldalival kifeszíthetsz egy zárat is. :)

Amúgy egy jó kérdés hogy a kijelzőnek így mi értelme lesz, ha el van hajlítva nem éppen kényelmes.
    Vagy te magad hajlíthatod összevissza?
  • RelakS
    Mert?
    Ráhajtod a csuklódra a telefont, mint egy karórát, máris mindig kéznél van :D Aztán ha csörög, csak lehajtod, stb :]