36194
-
#16303 Jah, kk:) -
#16302 A hardware rövidítése akart lenni :D
Tegra 3 eléggé izzik a kezemben, amikor flasht játszik le, meg persze 3-5 óra alatt teljesen le lehet vele meríteni. -
#16301 Most akkor mi az a hw, ami kell a flash-hez? -
#16300 Valamelyik widgethez kell. Task killer appokat meg nyugodtan letörölheted, kb 2.3 óta nincs rá szükség :D -
#16299 Hali! A rendszerfolyamatok közt a telómon van egy olyan, hogy Yahoo! zFinance daemon
ez mi a csuda? kölle nekem? le lehet szedni valahogy? vagy eresszem rá az task killert? -
#16298 Ok, visszakértem a pénzt!
Köszi szépen FaTaL!
Ám, mi az a hw? -
#16297 Flashez hw is kell ám.
Én a nexus 7-en firefox betaval nézem és petsze fel van téve a legutóbbi flashplayer. -
#16296 Ingyenes, de a marketről leszedték, az adobe oldalán megtalálod. Ha benne vagy még a negyed órában kérd vissza a pénzt. -
#16295 Leszedtem play store-ból az adobe flash player download progit, (450 HUF) azzal letöltöttem, és most működik. Azt hittem alapból van rajta ez a progi, és úgy tudtam ingyenes... hát, tévedtem. -
#16294 Dolphin-t használok, de próbáltam operával is, meg chomre-al. Egyikkel sem ment... -
#16293 Milyen böngészővel próbálkozol? Amúgy igen, ez eléggé flash hiányra utal. Lehet külön be kell kapcsolnod a browserbe. -
#16292 Miért van az, hogy rengeteg honlapon a videót nem tudom megnézni, csak fekete marad a videó ablaka...:S nincs flash player, vagy mi lehet ennek az oka? Youtube-on persze lejátzsa a videókat, de 10/ből 8 honlapon semmit se csinál.... -
#16291 HTC Droid DNA teszt Brutalis cucc a vilag legjobb mobil kijelzojevel -
#16290 Nna, f@shom a postot, mint a lecsót :D
A wikipedia 206 országot emleget. Az előbb mutatott listán 211 bejegyzés van.
Ha valakinek van sok ideje, összevethetné a kettőt -
#16289 Érdekes jelenség:
Lementettem egy részt Szlovákiából, ahogy már mondtam, hogy Vác még éppen benne van. Bizonyos nagyításon viszont még Pécs is ott van :D Útvonaltervezésre mondjuk az elmentett terület is használhatatlan. -
#16288 Megnéztem itt az országok listáját.
Érdekes, hogy mennyi helyen elérhető, Magyarországon speciel nem... -
Chris Lowe #16287 Mondjuk én a wifit éjjel kilövöm. Utóbbi időben azt is észrevettem, hogy ha feltöltöm 100 % - ra, utána kikapcsolom a mobilt majd be és lemegy 85-re... Utána megint feltöltöm 100 - ra, kikapcs és 90 %.
Aztán megint 100 de utána meg csak 3-4%-ot veszít. Szóval ez most egyedi vagy a gyenge láncszem az android töltési programja? -
#16286 mindjárt megnézem, de valami változott, mert már Vác sincs benne, ha le akarok menteni egy adagot :(
Bezzeg valami Zimbabve, vagy hasonló nevű afrikai ország töltögethet térképet O_o
Slime001 gondolom valami politika lehet benne, még ha vállalati is :D -
#16285 Az a vicces, hogy ez a feature eddig elérhető volt google labs-on keresztül és tök jól működött, most belerakták hivatalosan is a programba, erre nem jó Magyarországon. Most akkor ez hogy is van?! -
#16284 Innovation of the Year: Google Now -
#16283 És benne van a magyarországi rész? Én próbáltam ilyen fele felébe anno, de azt írta, hogy egyes részek nem lesznek elérhetőek. -
#16282 és így, hogy tótoknál jó, valahogy Isaszegig sikerült itthon is menteni :D -
#16281 HTC one X
nem olcsó.... -
#16280 Éjjel megint, direkt kihuztam a töltött, 95%-rol lement 56-ra. Máskor 5-10%-ot merül éjjel. Akku statisztikaban megint nincs semmi, a wifi van elől 30%-kal. -
#16279 Nálam Menü -> Make available offline. Aztán kiírja, hogy nem elérhető ezen a területen, de pl tótoknál már jó :D -
#16278 nem működik,ezért kérdeztem,legújabb maps van a telómon,de sehol nem találom a lementést :S De köszi,megnézem ezeket a progikat! -
#16277 Sygic, iGo, Navigon. De a Google Térkép is tud lementeni offlinera 50x50km-es területet, csak Mo-n nem tudom működik-e már :D -
#16276 offline térkép program van androidra? tehát ugyanúgy lehet keresni benne utcát,éttermet satöbbit,útvonalat tervezni esetleg,csak ne kelljen hozzá se wifi,se net! Gyalogláshoz kellene,hogy eljussak A-ból B-be -
#16275 GOOGLE WANTS TO BE A WIRELESS CARRIER
soon
-
#16274 Nem beszélve arról, hogy baromi sok memóriát is "eszik." Én le is tiltottam, amikor meg meg van beszélve, hogy használjuk indítom. -
Chris Lowe #16273 Nekem a viber csinál ilyet. Ne használom 2 töltés között, mégis levett 23 %-ot. Régen ilyet nem csinált, valamelyik frissítés a ludas. -
#16272 Van valami app, ami részletesebben mutatja, hogy mi mennyit használta az aksit, mint a beépített cucc? Valami pokolian szívja az aksit (14 óra alatt 100%-ról 10%-ra merült, fél óra beszélgetés és 20 perc kijelzőhasználat, 10 perc zene, semmi más nem volt), jó lenne kideríteni, hogy mi. -
#16271 J2ME-hez van emulátor, de neki java applet kellene, az pedig nincs. -
puma1 #16270 Sziasztok! Haverom vett 1 Galaxy note 10.1-t és szeretne rajta online java-s játékokkal játszani. Eddig gépen játszott mások ellen már több mint 4 éve és elég fontos lenne neki.... Kérdésem az lenne, van-e valami program ami engedélyezi a j2me-t,és tudna online játszani. A készülék nincs rootolva. -
#16269 Februárban én is üdvözölök majd egyet! :)) Amcsiből jön majd, ez tuti! :D -
#16268 Az az óra widget de jól néz ki!
Ám a telefon se rossz:D -
#16267 3 hetet kell varni Nexus 4-ekre
Hat viszik az biztos... -
#16266 Ennek aztán marha sok értelme van. Leginkább semmi. :D -
#16265 Úristen.
Arra jó hogy felakaszd a fogasra. :D
A jobboldalival kifeszíthetsz egy zárat is. :)
Amúgy egy jó kérdés hogy a kijelzőnek így mi értelme lesz, ha el van hajlítva nem éppen kényelmes.
Vagy te magad hajlíthatod összevissza? -
#16264 Mert?
Ráhajtod a csuklódra a telefont, mint egy karórát, máris mindig kéznél van :D Aztán ha csörög, csak lehajtod, stb :]