36194
  • SzirmosSzisza
    Link van hozzá? Nem nagyon találom a dolgokat :D
  • Narxis
    Régóta keresek ilyet, thx.
  • Android6759
    Hali.

Ha szereti valaki a keresztrejtvényeket ingyenes és magyar, a play-en rákeresve a keresztrejtvény szóra, vagy

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.solteszperec.kereszt&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5jb20uc29sdGVzenBlcmVjLmtlcmVzenQiXQ..
  • Szabi #16340
  • skinnyman
    Vice City dec 6-an
  • Szabi #16338
    remélem lesz droidra is.. :D
  • Atika :o)
    Koszi kiprobalom
  • Shiwo
    esetleg előtte megpróbálhatod simán a gyorsítótár ürítését is, hátha az elég..

(bocsi a dupláért, küldés közbe jutott eszembe, szerkeszteni meg nem tok, mert nem vok vip)
  • zoliii
    LG P700-ra hogyan tudok Recoveryt telepíteni? Meg elvileg rootoltam a telómat, de nem találom a Superuser ikont! :( Tegnap keltettem életre a telómat! Csak az emergency felirat jött be :( A végén találtam egy jó leírást és most a a v10c helyett, a v10h szoftver van rajta, és pörgősebbnek tűnik a mobilom! :D
  • Shiwo
    a következő tippet találtam guglival:

beállítások - alkalmazáskezelő - google play áruház - frissítések eltávolítása...

utána ha elindítod a gugli play-t, újra lefrissíti magát, és állítólag utána újra működni fog a letöltés..
  • Atika :o)
    Sziasztok az mitol van, hogy samsung galaxy s3 ha bekapcsolom a wifit akkor nemtudok letolteni semmit a storbol 495-os hibat ir. Tudna nekem ebben valaki segiteni? Probaltam tobb wifis halozaton is.
  • desigo
    Ingress - kiterjesztett valóság Google módra

• Falkon
    Amúgy február végén 60-65ezer körül szeretnék venni egy galaxy S2-t. Van nála jobb teló hasonló árban? Persze használtan :)
  • Falkon
    De kéne ez a nexus!!! :/// De marad szerintem az S2! :)
  • desigo
  • skinnyman
  • DarkSector
    Thx ez jó is lenne de nem magyar. :D
  • Narxis
    Link
  • DarkSector
    üdv
    gyereknek valami magyar nyelvű karácsonyi alkalmazás akadna Play-en?
  • Vadnokedli
    De én ilyet nem állítottam be.
  • SzirmosSzisza
    Jelszavakat meg ilyeneket titkosítva tárolja. Én anno állítottam, de nem tudom már mi és néha elfogadja néha nem :D
  • Vadnokedli
    Valaki tudna segíteni? Mi az a "Összetett titkosítási jelszó" a Google Chrome-ban (asztali gépen) mer én ilyet nem állítottam be, és szinkronizálni szeretném most a telón a Chrome-ot.
  • zoliii
    LG P700-at, hogyan tudom rootolni? KDZ updater-el kell?
  • Narxis
    jetaudio
  • slime001
    GO SMS, ES Music Player.
  • repvez
    A handcent sms nekem bevált és azzal automatikusan kijátszható az ékezetes hiba is .Mert ha jól tudom még mindig akad valami hiba az ékezetekel és több sms-be küldi el ha 160 karaktert használsz .
  • [HUN]FaTaL
    Üzenetre én a gyárit használom, zene: poweramp.
  • Barnabyka
    Egy jó üzenetkezelő, illetve zenelejátszót tudnátok ajánlani? (ICS-re)
  • [HUN]FaTaL
    Ezt próbáltad? Elvileg van benne olasz és magyar is, de nem próbáltam.
  • repvez
    valaki tud ingyenes offline magyar olasz szótárt? a playen nem találok sehol.
  • DarkSector
    Android rendszeren hol lehet offolni a T9-et?
    Mert haveromnak is Huawei van de az y200, és ugy emlékszem én kikapcsoltam régen valahogy mikor vettem a telót de már nem emlékszem hol és hogyan...:D
  • LocalPatriot
    Az ilyen programoknak van értelme? Valaki használja ezt, vagy hasonlót?
  • [HUN]FaTaL
    Nem flash player az, csak egy letöltő. Semmi nem tiltja, hogy írj egy alkalmazást, ami http-n letölt egy másikat.
  • Dodo55
    Azt a 450 forintos alkalmazást be kéne jelenteni... Hiába egy önálló alkalmazás, de a flash player licensze, ha észnél vannak az Adobe-nál elvileg tiltja, tiltania kéne a pénzért való terjesztést. Az említett alkalmazás pedig ezt egyértelműen megvalósítja. A mai napig be lehet szerezni ingyen (és persze legálisan), így ha csak 450Ft is akkor is geciség ez.
  • bence19940611
    a hivatalos jb frissítés mikor lesz elérhető s2? (t-mobil)
  • skinnyman
    Nexus 4 teardown
    A durva hogy van benne egy 7 savos 4G LTE chip
  • LocalPatriot
    Hála FaTaL-nak, nem került pénzbe.
  • theone91
    Augusztus óta nincs Flash player, így nyugodtan leszedhettél volna egy .apk-t a netről, ahelyett hogy 450 forintot elcseszel egy eleve ingyenes dologra.

Itt pl. az utolsó verziót le is szedhetted volna.
  • skinnyman
    "Leszedtem play store-ból az adobe flash player download progit, (450 HUF)"

Jesus...
  • [HUN]FaTaL
    Hardver, armv7 proci kell neki, az meg bőven megvan. :)