36194
-
#16423 Annyiból jogos, hogy 15 perc alatt nem biztos, hogy letöltődik :D
Amúgy meg passz, beírod piratebay-en a játék nevét, letöltöd, telepíted aztán megnézed, de itt ilyenről nem beszélünk, mert a legtöbb megvettük 200 forintért a játékokat :D -
#16422 Gondolom 15 perc alatt meg tudod nézni..
Ha nem megy, akkor visszakéred a pénzt. -
#16421 Jah persze! :D Fizetek és utána nem megy! :D -
#16420 Megveszed Play-en és letöltöd. -
#16419 Hogyan tudok gameloftos játékokat elindítani, LG P700-on?
Root kell hozzá? Idáig csak a GTA3, Hawx indult el! -
#16418 Angry birds 3D -
#16417 accounthoz -
#16416 Lenne egy kérdésem.
Amit a playben megveszünk az az accounthoz van kötve (használhatom-e másik eszközön), vagy az eszközhöz van kötve és meg kell vennem külön a tabletre és a telóra is? -
#16415 O.K. igazad van, csak az AppSales hozta de az "US only" volt az elején. -
#16414 pontosan ezt jelenti, ha töltőn van akkor sem kapcsol ki a wifia, ha kilövöd a képernyőt, vagy semmi nem használja. -
#16413 Ismerem az appot és amikor a hozzászólást írtam még nem volt leárazva a poweramp. -
#16412 Alapprogram, Appsales.
Ha ez fent van akkor minden aktuális akcióról tudni fogsz, a Poweramp-ot is kommunikálta. -
benkoszabi #16411 Üdv! Mi az a Wifi Sleep Policy? Például a "Never while Plugged"? Azt jelenti, hogy sose kapcsoljon ki a Wifi ha töltőre van dugva vagy azt hogyha csatlakozva van vmilyen hálózathoz?
A "Plugged" elvileg a töltőre utalna... -
#16410 yeeee -
#16409 Sikerült!!!
Hátha valakink kell rajtam kívül:
Ustawienia > Jezyk i klawiatura > Jezyk > Magyar -
#16408 A kép alapján egy sima android van rajta. Ha nem gyomlálták ki belőle, akkor a beállításokban válthatsz nyelvet. -
#16407 Sziasztok !
Az egyik ismerősöm vett egy kis táblagépet.
Ilyet. / Lark FreeMe 70.6 /
Androidos, de a rendszer lengyel nyelvű.
Annyira nem vagyok jártas Androidban. Az lenne a kérdésem, hogy valahol a menüjében lehet angolra, vagy magyarra állítani, vagy az egész rendszert le kell cserélni ? Vagy egyáltalán frissíteni lehet valahogy magyarra?
Sajnos én nem találok benne ilyen lehetőségeket. / Mondjuk lengyelből elég gyenge is vagyok :)
Magyar vagy angol leírás szinte semmi nincs hozzá a neten. :(
Bocs ha rossz helyre írtam, de itt biztos ért valaki hozzá. -
MaRee #16406 Samsung Galaxy S telefonban a kamerában van önmagam hozzáadása funkció. Ez nincsen benne az S2-ben, vagy csak én nem találom? Valahogy elő lehet csalni? -
#16405 Akkor meg kell szokni... -
#16404 ID3 tagből veszi. Van folder play is, de az albumhoz ott is unknown albumot fog kiírni. Mint ahogy PC-n is azt ír, ha nincs kitöltve. -
#16403 Aki használja megtudja mondani hogy hogy működik ebben az Album kezelése?
Én nem akarok megadni Album nevet és szeretném hogy ne mutassa azt hogy Unknown Album. Van erre megoldás? -
#16402 lol tényleg akkor ezt most én is bezsebelem -
#16401 A kérdés Sonyra vonatkozott, nem Nexusra. -
#16400 545 Ft mostmár:)
Meg is veszem -
#16399 Teljesen szabályos a telefon tetején. Alapból nem is látszik, mert kb egybeesik a felső sávval, de ha pl filmet nézek ami teljes képernyős akkor jól látható. -
#16398 Mennyire szabályos az a csík?
Mert nekem van világosabb folt a teló kijelzőén, de szvsz csak vmi megnyomta ott a kijelzőt és azért.
Meg már van 1 halott pixelem is :S -
#16397 Valakinek volt már olyanja, hogy a telefonon 1 csíkban másmilyen az árnyalat? Tegnap vettem észre és látszik, hogy 1 csíkban, picit világosabb minden :D -
#16396 4.1-ről 4.2-re is OTA ment a frissítés a nexuson.
(Bár ez fura, mert nem egy egész verziót ugrott, mégis másik nevet kapott) -
#16395 PowerAMP nincs leárazva, nem tudom honnan szedték. -
#16394 igazából ami lényeges lenne a PowerAmp,az meg így akciósan ugyanannyi mint akció nélkül...
Mondjuk kicsit érdekes:
"Poweramp Full Version Unlocker $2.99"(ez 230 Ft-al számolva is 690 Ft)
Poweramp Full Version Unlocker: 1085 Ft -
#16393 Verzión belül (pl 2.3.3 -> 2.3.4 vagy 2.3.4-en belül, vagy ICS-en belül, azonos verzióra) OTA-n is frissül, de nagyobb váltás csak PCC (GB -> ICS pl.) -
#16392 Learazott cuccok -
#16391 lol, csavo kepben van -
#16390 ehh -
#16389 Köszi ! -
#16388 Kliensen, de szól a telefon, vagy a PC Companion, ha jön frissítés. :) -
#16387 Sziasztok!Sony telefonok frissítése OTA vagy Kliensen keresztül történik ?
- Kibaxot T mobilnál drágább a telefon tarifacsomag megtartásával mint egy
nettáruházban vásárolt független 2 év garival . (Xperia U ) -
#16386 Van igo8 240x320-as felbontásra? Samsung Galaxy Mini-re kéne! -
#16385 köszi -
#16384 Nekem a utorrent 1.12.20 hibátlanul működik.
Pont mint pcn.