36194
-
#16463 Nem nagyon vágom mi az, de így leírás alapján sima virtual reality, abból van 1 csomó :D -
#16462 Havernak nagyon megtetszett nokia city lens, van neki androidra hasonló progi? Főleg a kamerán át nézelődős cucc tetszett neki, szóval valami ilyen kéne. -
#16461 Lesz talan vegre Streey View itt is -
#16460 Frissult a Drive -
#16459 szóval ja ugyanaz :D -
#16458 -
#16457 Ez a gömbfotózás valami ilyesmi nem? -
#16456 S3-ra is csak most jött ki, sőt talán még az sincs kint Mo-n szóval én idénben már nem reménykednék :/ -
#16455 Szabadban és boltban (ahol szóltak,hogy tilos fényképezni cc) próbáltuk és egész jó képet készített.Kicsit időigényes plusz a képek egymáshoz illesztése néhol nem tökéletes (boltban a csempék vonalán látni) de fun.
Nem hiszem mondjuk,hogy egy évben 10-nél több kép fog készülni.
Kilátóról,dombok,magas épületek tetejéről érdemes tesztelni. -
#16454 Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan payware/freeware alkalmazást, ami a gyári Android ICS videófelvevőjénél picivel többet tud? Konkrétan arra lenne szükségem hogy videózás közben az autofókuszt ki lehessen kapcsolni és/vagy manuálisra tenni.
Egy további kérdesem hogy tudtok-e arról valamit hogy a Telenor mikor hajlandó végre JB-re frissíteni? Régebben itt Novembert olvastam de abból már csak pár nap van ugye...így sok esélyt nem adok neki... :( -
#16453 Koszonom a részletes infót.
Hanyagul irtam a kommentet, ezekkel én is tisztában vagyok :)
Két dolog érdekelne leginkább:
- érzékeltek-e sebességbeli változást (lassulást) a 4.2-ben?
- megtennétek, hogy megnézitek, hogy a kamera app-ban a video modban megmaradtak vagy eltuntek azok a "silly faces" beállitások, amikkel ilyen eltorzított arcokat csinált az app és ugy rogzitette a videot? 4.0/4.1 ezt ismerte, de azt olvastam, hogy 4.2-bol ezt kivették.
Koszi elore is! -
#16452 Eleg korulmenyfuggo, alapvetoen ha nincs tul kozeli cucc akkor jol szokott mukodni, lehet vele jo cuccokat csinalni, anno linkeltem mar, itt van pl nehany jol sikerult db: Link -
#16451 Ezt a gömbképes dolgot próbáltad ? Nekem alapvetően tetszik csak kérdés mennyire okos a szoftver és tényleg jól illeszti-e össze a pásztázás során a képeket. Értelme mondjuk nem sok de akkor is tetszik a végeredmény. -
#16450 Ez a december hónap nagyon lol :D
Nálam még Nexus7 -re sajna nem jött az 4.2.1 update sajna. (gondolom holnapra befut mert 4.2 sem egyszerre)
Több felhasználó kezelésén azért még van mit fejleszteni. Mert picit mintha lassítaná is a gépet meg pl. minden programot többször kell felrakni. Igaz valójában csak 1x kerül fel és több profil (beállítást) hoz létre de akkor is fura.
Szerintem jobb megoldás lett volna ha az admin megmondhatná a többi felhasználónak melyik programot lássa és melyiket nem.
Meg az sem tetszik, hogy alapból az elsőnek létrehozott felhasználó az admin többi már mind mezei user. Na most ez ott szívás ha előtte 4.1 -en megadtál egy profilt de később nem azt akarod, hogy az admin legyen akkor törlés majd másik google account -al újra belakni,konfigurálni a rendszert ehhh...
Szóval na remélem 4.3 vagy 5.0 -ra (fene tudja mi lesz a kövi verzió) ezen még csiszolnak. -
#16449 Minimális változások a 4.1-hez képest.
Készíthetsz gömbképet,két újjal lehúzhatod az értesítési sávot ahol van quick settings,van még csuda alvó módos képernyővédő,minialkalmazások a lezárt kijelzőn.
Google Nowba jött egykét új kártya.(pl Olaszországban automatikusan szótárat,pénzváltót ajánlott fel)
gesture typing nagyon jó lenne de még nem tud magyarul sajna
Az órán belül lett stopper,időzítő wow xD
Tabon jó lehet a több felhasználói fiók párhuzamos kezelése.
Hibaként megemlíthető,hogy a névjegyzék mellé felvehető eseményeknél hiányzik a december hónap plusz Bluetoothon keresztül vannak szakadások.
Erre ma jött egy javítócsomag (1,1 Mega) Nexus 7-re.
Így lett 4.2.1 a verziószám.
-
#16448 Az uveg hatlap tenyleg eleg hulye otlet... Mondjuk elvileg az is Gorilla Glass 2 szoval valamennyire azert birnia kene. -
#16447 Hasznal mar vki 4.2-t?
S ha igen, milyen? -
#16446 Köszi, erre nem is gondoltam volna magamtól.
Tehát akkor ezek szerint nem vásároltam még hong-kongi fejlesztőtől. :) -
#16445 Nem mintha lehetne venni...
Botrány,hogy az LG gyártja. -
#16444 az szép, szifon is a törékeny hátlap miatt volt szidva anno, és nem tanultak belőle más gyártók... -
#16443 Törékeny lett az új Nexus :/
-
#16442 Közben rájöttem a problémára.
A fiók és szinkronizálásnál ki volt kapcsolva a naptár. -
#16441 Itt nincs ilyen opció amivel betudnám kapcsolni. -
#16440 Naptár alkalmazást elindítod, menü gomb -> egyebek -> beállítások -
#16439 Hali! Lenne egy problémám, mégpedig régebben kaptam a google calendartól értesítéseket, de valahogy kikapcsoltam és most nem tudom h. hogy kell beállítani, hogy újra mutassa a dolgokat.
Előre is köszi a segítséget. -
#16438 Igen úgy írja, mivel a fejlesztő hong-kongi ezért hong-kongi dollárban fizetted.
#16437: Mert azt meg amerikai fejlesztőtől vetted :D -
#16437 Nekem így
Item Price
Smart Tools 0,25 $
Tax: 0,00 $
Total: 0,25 $
-
#16436 Sziasztok!
1. Pár napja vettem meg 5xx valamennyiért Play-ről a Poweramp-ot. Az érdekelne, hogy visszaigazoló e-mail-ben az árat nektek is így írja ki: 19,37 HK$ ?
Mert remélem tényleg csak 5xx Ft-ot vontak csak le. :P
2. Tervezem az ünnepekre egy Sony Xperia SL beújítását. Mennyire ajánljátok ezt a telefont? Olvastam, hogy tulajdonképp ez egy Xperia S OC, de összegezve mégis jobb.
Előző 3 telefonom is SE volt (k700i, k750i, Xperia X8), szeretem, megbízom a Sony-ban, ez a 2012-es Xperia formaterv meg kifejezetten tetszik.
Csak nem tudom honnan lehetne legkedvezményesebben megvenni.
Például a vip-phone.hu-n ez egész kedvezményesnek tűnik, viszont drágább formában is megtalálható az oldalon. Részleteket elnézve pedig teljesen megyezik mindkettő.
Plusz az is furcsa, hogy leírásban mindkettőnél a sima Xperia S-t mutatják be.
B-tel.hu-n meg ár szerint aranyközépút van, viszont fekete vagy ezüst verzió nincs.
Használtat meg nem szeretnék venni, ki tudja előző tulaj hogyan bánt az akksival. -
#16435 200 féle aksi technológia megjelent már a hírekben, mégsem történt semmi.
#16430: Max gyári ajánlott. Ilyen kínai utángyártott szarok semmiképpen. Általában nem is tudják, ami rájuk van írva, és sok gagyinál örülhetsz ha nem robban fel az aksi a kezedben. -
#16434 Jó lenne egy ilyen. :D -
Dodo55 #16433 Bocs, többszáz év is akár :D
Megtaláltam:
http://www.sg.hu/cikkek/70246/tenyernyi_nuklearis_akkut_mutattak_be -
Dodo55 #16432 Hasadóanyagosat még nem lehet kapni?
Pár éve volt róla már egy hír, hogy behozzák a hordozható eszközökbe.
Gyakorlatilag úgy 90 évig bírja töltés nélkül :) -
#16431 Vegyel usbrol hasznalhato 5k vagy 10k mah-s toltopackot amit tudsz cipelni a taskaban. Aztan ha nagyon kell a dzsuz rakapcsolsz. -
#16430 Olyan kérdésem lenne, hogy a mostani akksim, max 1 napig bírja, vagy addig se. Megoldható, hogy nagyobb teljesítmányű akkumulátort tegyek a telefonba, vagy nem ajánlatos? Van veszélye?
Ha lehet, és nincs semmi hibalehetőség, milyet ajánlotok? -
#16429 Mobilarénán 18:00-tól 4.2 rendszerbemutató
akit érdekel... -
#16428 Jah az se lenne rossz, de ez jobban tetszik bár nem tom mennyire egészséges a sok villogás. :D -
#16427 5 millio Note 2 -
#16426 Audiosurf kéne :D -
#16425 A letöltés nem számít bele a 15 percbe, ha a playről húzza a kiegészítő csomagot. Amennyiben nem, az a fejlesztő hibája, mert régóta van ilyen lehetőség, és pl. pont a gameloft él is vele (asphalt 7). -
#16424 Beat Hazard