36194
-
#16503 Szóval van téma szerkesztő vagy nincs ? :)
Vagy húzzak innen, ne kérdezősködjek ? :DD -
#16502 őőőő.... do want?! -
#16501 Huuu de k*rva jó!!!! -
#16500 -
#16499 Kérdezem!
Ez most így sikerült :DDD -
#16498 Érdekesre sikerült, igen. :) -
#16497 Ezt most felkiáltva kijelented vagy kérdezed? -
#16496 Sziasztok ! Androidra letezik temaszerkeszto program, olyasmi mint Badara volt...Koszi ! -
#16495 beteg O.o -
Miguel125 #16494 Üdv! Nem találok egy beállítást HTC Desire X-ben, mégpedig ha rámegyek a telefon ikonra, akkor ott mutatja a sim kontaktokat és Gmail címtár miatt a komplett névjegyzékemet. Tehát minden duplán van. Emberekben be tudtam állítani, hogy csak a Gmail címtárt mutassa. Szerintetek? Ugyanez a helyzet a GO SMS Pro-ban. Szerintetek? -
#16493 Eladó LG GT540 (Vodafone) -
Dodo55 #16492 Gondolom proxy is csak addig játszik, amíg a szállítási címet nem kérdezi :) -
#16491 Angliából tudsz rendelni, de ott kb fontban ugyanennyi :/ -
#16490 Helló!
Új telefont szeretnék, androidosat. Eddig kettő jött szóba, az Xperia Tipo és a Galaxy Ace..Véleményeket tudnátok róluk mondani? -
#16489 Angol/nemet/amerikai ismerost beszervezel... -
#16488 Sziasztok!
Nexus 4
Innen hogyan tudnám megvásárolni a telefont? Rohadt jó áron van, de azt írja az én területemen nem elérhető a szolgáltatás.
Valaki tud esetleg máshol ilyen jó áron megvásárolhatót? -
#16487 Ha kikotod tv-re, nem mind1 h tabla vagy telo? Akkor mar rakotheted bluetoothos gamepadra is es kesz konzolod van :) -
#16486 ...Avagy hogyan nyomjuk lejjebb a Google Play színvonalát. -
#16485 Jah ezt néztem én is, ratyiság. -
#16484 lol wtf -
#16483 És ezeket hol találom ,mert nem látom a networkben ?
-
#16482 Van Modern Combat 4. -
#16481 Letiltod az adatforgalmat meg a roamingot. -
#16480 erről jut eszembe tud már az android egyszerre két apn -t kezelni? -
#16479 Írd át az APN-t. -
#16478 Definél hol kell beállitani, ha nem akarom hogy adatforgalmat generáljon a telefon ? Megyek külföldre és nem szeretném meglepetést mire hazajövök . DE Wifin szeretném használni a netet
-
#16477 Én regisztráltam anno mikor még bejött és azóta is úgy áll. Nagyon nehezen élem minden napjaimat, hogy van 1 profilom amit semmire se használok, de valahogy túl teszem rajta minden nap magam és belenyugszom, hogy ilyen az élet. -
#16476 En tudtam kamu nevvel regelni, igaz utoljara valami ellenorzes alatt volt a nevem, de tudtam hasznalni a szolgaltatast (bar nem igazan akarom, igy deaktivaltam) -
#16475 Nem, de egyszerűen nem kell. Volt g+ profilom még az elején, feleslegesnek találtam. Bár azóta biztos többen vannak. -
#16474 Jah, de nem lehet kamu névvel. Én meg nem akarok igazi profilt csinálni. -
#16473 Azért nem olyan nagy kaland csinálni egyet. -
#16472 Ez mekkora baromság, hogy már csak google plus accounttal lehet értékelni... -
#16471 Na erre kíváncsi leszek? :D Bár tábla pc-n jobb lehet! :D Főleg, ha van rajta HDMI, mert akkor ki lehet kötni Tv-re :D -
#16470 -
#16469 Visszatérnek a kagylótelefonok? :D nekem még tetszik is.
link -
#16468 Az Angry Birds indításakor mostanában elkezd lejátszani reklám videókat. Avast van a telefonon, az nem talált vírust, így gondolom az AB szemétkedik ennyire a reklámmal. Hogy lehet ezt letiltani? Meg úgy általában mivel lehetne alkalmazásokat eltiltani a nettől? -
#16467 layar olyasmi, csak épp szegeden alig ismer pár dolgot, leginkább egyetemi épületeket, pályaudvarok, dóm ilyesmi.
City lens-be azért elég nagy a lefedettség, a titi szépségszalontól kezdve , jános bácsi boltjáig (nemvicc van ilyen, ráadásul egy utolsó szar kisbolt, ahova az alkoholisták járnak felesért :D) benne van minden.
Layar 1,5 km-es körzetben negyed annyi dolgot mutat mint a lens fél kilóméteres körzetben :/
Esetleg valami más alternatíva?
Places tudja azt a részét, hogy kb ismeri jól a dolgokat. De csak simán térképen megmutatja holvan. -
#16466 Hogyan tudom rootloni az LG P700-mat, meg lehet rátenni recoveryt?
Meg van egy eladó Vodafone-os LG GT540-em, 2gb mem kártyával, van rajta Recovery, SwiftDroid 2.0-ás rommal. Android 2.3.7 asszem! Kernel: 32-es! -
#16465 Fúha, Google Helyek talán tud ilyet. Még Galaxy 3-amon tavaly nyomogattam ilyesmit, csak vidéken nem sok látnivaló volt rajta :D
szerk.: ahh nem, Layar néven fut a dolog, de nem Googleos cucc. -
#16464 ILYEN