36194
  • lac coo
    Szóval van téma szerkesztő vagy nincs ? :)

Vagy húzzak innen, ne kérdezősködjek ? :DD
  • RelakS
    őőőő.... do want?!
  • Falkon
    Huuu de k*rva jó!!!!
  • SzirmosSzisza
  • lac coo
    Kérdezem!
    Ez most így sikerült :DDD
  • fery02
    Érdekesre sikerült, igen. :)
  • berczely
    Ezt most felkiáltva kijelented vagy kérdezed?
  • lac coo
    Sziasztok ! Androidra letezik temaszerkeszto program, olyasmi mint Badara volt...Koszi !
  • PeeTeR
    beteg O.o
  • Miguel125
    Üdv! Nem találok egy beállítást HTC Desire X-ben, mégpedig ha rámegyek a telefon ikonra, akkor ott mutatja a sim kontaktokat és Gmail címtár miatt a komplett névjegyzékemet. Tehát minden duplán van. Emberekben be tudtam állítani, hogy csak a Gmail címtárt mutassa. Szerintetek? Ugyanez a helyzet a GO SMS Pro-ban. Szerintetek?
  • zoliii
    Eladó LG GT540 (Vodafone)
  • Dodo55
    Gondolom proxy is csak addig játszik, amíg a szállítási címet nem kérdezi :)
  • SzirmosSzisza
    Angliából tudsz rendelni, de ott kb fontban ugyanennyi :/
  • szabii98
    Helló!
    Új telefont szeretnék, androidosat. Eddig kettő jött szóba, az Xperia Tipo és a Galaxy Ace..Véleményeket tudnátok róluk mondani?
  • skinnyman
    Angol/nemet/amerikai ismerost beszervezel...
  • berczely
    Sziasztok!

Nexus 4
    Innen hogyan tudnám megvásárolni a telefont? Rohadt jó áron van, de azt írja az én területemen nem elérhető a szolgáltatás.
    Valaki tud esetleg máshol ilyen jó áron megvásárolhatót?
  • skinnyman
    Ha kikotod tv-re, nem mind1 h tabla vagy telo? Akkor mar rakotheted bluetoothos gamepadra is es kesz konzolod van :)
  • theone91
    ...Avagy hogyan nyomjuk lejjebb a Google Play színvonalát.
  • Narxis
    Jah ezt néztem én is, ratyiság.
  • skinnyman
    lol wtf
  • repvez
    És ezeket hol találom ,mert nem látom a networkben ?

• DarkSector
    Van Modern Combat 4.
  • [HUN]FaTaL
    Letiltod az adatforgalmat meg a roamingot.
  • Jim Morrison
    erről jut eszembe tud már az android egyszerre két apn -t kezelni?
  • Narxis
    Írd át az APN-t.
  • repvez
    Definél hol kell beállitani, ha nem akarom hogy adatforgalmat generáljon a telefon ? Megyek külföldre és nem szeretném meglepetést mire hazajövök . DE Wifin szeretném használni a netet
  • SzirmosSzisza
    Én regisztráltam anno mikor még bejött és azóta is úgy áll. Nagyon nehezen élem minden napjaimat, hogy van 1 profilom amit semmire se használok, de valahogy túl teszem rajta minden nap magam és belenyugszom, hogy ilyen az élet.
  • Blasta
    En tudtam kamu nevvel regelni, igaz utoljara valami ellenorzes alatt volt a nevem, de tudtam hasznalni a szolgaltatast (bar nem igazan akarom, igy deaktivaltam)
  • [HUN]FaTaL
    Nem, de egyszerűen nem kell. Volt g+ profilom még az elején, feleslegesnek találtam. Bár azóta biztos többen vannak.
  • Narxis
    Jah, de nem lehet kamu névvel. Én meg nem akarok igazi profilt csinálni.
  • Barnabyka
    Azért nem olyan nagy kaland csinálni egyet.
  • [HUN]FaTaL
    Ez mekkora baromság, hogy már csak google plus accounttal lehet értékelni...
  • zoliii
    Na erre kíváncsi leszek? :D Bár tábla pc-n jobb lehet! :D Főleg, ha van rajta HDMI, mert akkor ki lehet kötni Tv-re :D
  • skinnyman
  • LocalPatriot
    Visszatérnek a kagylótelefonok? :D nekem még tetszik is.
    link
  • shaba23 #16468
    Az Angry Birds indításakor mostanában elkezd lejátszani reklám videókat. Avast van a telefonon, az nem talált vírust, így gondolom az AB szemétkedik ennyire a reklámmal. Hogy lehet ezt letiltani? Meg úgy általában mivel lehetne alkalmazásokat eltiltani a nettől?
  • kifli
    layar olyasmi, csak épp szegeden alig ismer pár dolgot, leginkább egyetemi épületeket, pályaudvarok, dóm ilyesmi.
    City lens-be azért elég nagy a lefedettség, a titi szépségszalontól kezdve , jános bácsi boltjáig (nemvicc van ilyen, ráadásul egy utolsó szar kisbolt, ahova az alkoholisták járnak felesért :D) benne van minden.
    Layar 1,5 km-es körzetben negyed annyi dolgot mutat mint a lens fél kilóméteres körzetben :/

Esetleg valami más alternatíva?
    Places tudja azt a részét, hogy kb ismeri jól a dolgokat. De csak simán térképen megmutatja holvan.
  • zoliii
    Hogyan tudom rootloni az LG P700-mat, meg lehet rátenni recoveryt?
    Meg van egy eladó Vodafone-os LG GT540-em, 2gb mem kártyával, van rajta Recovery, SwiftDroid 2.0-ás rommal. Android 2.3.7 asszem! Kernel: 32-es!
  • SzirmosSzisza
    Fúha, Google Helyek talán tud ilyet. Még Galaxy 3-amon tavaly nyomogattam ilyesmit, csak vidéken nem sok látnivaló volt rajta :D

szerk.: ahh nem, Layar néven fut a dolog, de nem Googleos cucc.
  • kifli
    ILYEN