36194
-
#16543 Nem semmi ez a telefon.
Gyönyörű!
Gondolom te is veszel egyet majd, amint lehet...?:) -
#16542 4.2 alap kamera programjaval -
#16541 Melyik alkalmazással lehet ilyen 3D-s képet csinálni? Nexus 4 videóban lévő alkalmazás érdekel! :D -
#16540 Amúgy szerintem még az is közrejátszhat a hazai magas Nex4 árban, hogy az LG lenyilatkozása szerint jóval drágábban akarta volna árulni, csak a Google nem engedte. Nálunk hivatalosan az LG fogja forgalmazni, így aztán az olyan helyeken, ahol nincsenek tartalomkínáló Google-szolgáltatások (értsd nincs akkora hatása a Googlenek), ott minden lehetőséget kihasznál a haszonkulcs megnövelésére. -
#16539 -
#16538 Jelenleg kb. 30 százalékon van jelenleg a hazai okostelefon felhasználók aránya, ami a nyugathoz képest még mindig kevés majdhogynem a fele, ráadásul nálunk a közép és alsókategóriás okostelefonok dominálnak. Amerikában az aktív SIM-kártyák 50 százaléka már okostelefonokban van.
Míg nálunk nem nő ez a szám (és nem változnak a globális szerzői jogi törvények) addig nem lesznek olyan Google-szolgáltatások, amelyek miatt nyugatabbra olcsón lehet megvenni a Nexus-készüléket. Nyilván ezek miatt kicsi a Google által a készülékekre terhelt haszonkulcs, mert neki jelenleg a fő prioritása az letölthető tartalmakon, előfizetéseken és vásárlásokon van... A globális viszonylathoz képest morzsa vagyunk csupán, és még nem is terheltük meg egész Európa legnagyobb áfával és a mobilokban található adathordozók után az Artisjust megillető, irracionális és pofátlan jutalékkal sem. -
Chris Lowe #16537 Mobilarena. Hu fentvan a teszt, ott írják. A szomorú, hogy a nexus 7 - ből kiindulva vagy ha megnézzük a one x galaxy 3 árát ahhoz fogják passzolni. Picivel alá oszt jóvan. Gusztustalan valszeg ebben több dolog is közrejátszik pl. kelet eu nem számít egy olyan cégnek amelyik nagyobb forgalmat csinál mint az egész ország ánblok, számít, hogy a magyar képviseletek viszonylag laza helyzetben vannak globálisan nézve, valszeg tökmindegy, hogy 1000 vagy 5000 megy el mert világszinten ez is az is kevés. Számít, hogy nincs eurónk így bármit megetethetnek (jó példa a nexus 7 16gigás mindenhol csökkent az ára, itthon meg inkább nem hozzák be a csak wifis 32 gb-ost nehogy csökkenteni kelljen a kicsit). Számít a 27 % áfa, és hogy pl. Jelen esetben az LG az összes androidos vackát el akarja adni és nem akarja azok árát arányosan csökkenteni. Hiába nem vagyunk semelyik nagy cég térképén... -
#16536 one x+ is csak 180 de erősebb is. -
#16535 Ez már hivatalos vagy még mindig pletyka?
Hol olvastad? -
#16534 A különbözetből 2x elmegyek a karácsonyi vásárra és még több még pár liter forralt bort is megihatok:) -
Chris Lowe #16533 Bazze most olvastam, hogy a nexus 4 magyar tervezett ára...
hatásszünet, üdvrivalgás...
150000,- ft!
Szerintem tök korrektek, még kétszer ennyiért is ajándék.
Az amerikai ár 300 dolcsi de még 200 km - re lévő Bécs is 300 euróért kínálja... -
#16532 a kép lemaradt
-
#16531 Csak egyet emelek ki : Gyári Android 4 a felsoroltakra nem lesz.
De ég lenne pár érv a Sony mellett... -
#16530 Alcatel OT995?..az is jó árban van a rózsaszínűeknél, ha jól tudom. -
#16529 Motorola Defy CM10.
Zsebemben volt a telefon egész nap,csak telefonáltam,minden töltésnél és merülésnél ugyanez történik,80%-nál 40-re esik le,30-ról pedig 18-ra.
Valami ötlet valaki? -
#16528 #16504 ? -
Eftörsokk #16527 miért ? ránézésre ugyan az a kategória mint amiket én néztem.
de mondom annyira nem értek hozzá :) -
#16526 Nem feltétlen . De amúgy kéne látszódnia Kies nélkül mindennek ugyanúgy. -
#16525 próbáltam azt a szart, de a Hotfix telepítése....végtelenségig megy...:D
Airdroid kifagy ha mappákat akarok másolni, most annyit sikerült hogy az én telomra tettem kivettem az sd-karit és át a S2-be majd rámásoltam a belső 16gb-os sd-re....hááát naná hogy nem látja a játékot rajta, pedig jó helyre tettemm Android/data.
Uristen szép meg jó ez a Samsung de ilyen másolós témára egy kalap szar...vagy lehet a 4.0.4-es robot a baj....nemtudom. -
ldavid #16524 asszem kell egy kurva samsung driver hozzá ami a Kies-szal települ -
#16523 S Galaxy S2-es tulajoktól szeretnék kérdezni:
1. miért nem látom adatkábellel a telefon memoriáján lévő cuccokat simán mint adattároló?
2. feltelepítettem egy játékot....a játék cuccait bemásoltam a helyére...mégis azt írja nekem a játék mikor elindítom, hogy 0 megabájt van telepítve...:S Mitől van ez? -
#16522 Kééép! -
#16521 Xperia Sola-ra elérhető ICS frissítés! (enyém Telenoros! )
Xperia sola (MT27i) (6.1.1.B.1.54)
-
#16520 A t-mobilnál domino csomagban Sony Xperia Tipo csak ma és holnap : 30 ezer ha az interneten vásárolod ! Amit felsoroltál azok közül egyiket sem venném meg ! -
#16519 Köszi-köszi! -
#16518 vol down + power -
#16517 Hangerő le + Bekapcsoló gombot nyomd le egyszerre. -
#16516 Hogyan tudok képet csinálni az aktuális képernyőről? (ICS) -
#16515 Félreértetted: Nem hátlapról, hanem tokról volt szó a videóban. Tehát a bumperre kell ragasztani, pont ezért árulnak tokokat is a weboldalon ;) -
ldavid #16514 a ragasztós helyett szerintem értelmesebb lenne egy állítható, satu szerü cucc, mert néhány mobil hátlapját nem is lehet levenni -
#16513 Nekem a Huawei-nek a nagytestvére van és teljesen megvagyok vele elégedve, szeretem. Viszont! A kisebb tesóról(y200) már több gyengeséget is olvastam, az L3-ról meg sok-sok jót. Samsung Galaxy Y-ról meg sokat nem tudok de az szerintem szintén elég gyenge főleg játékokra. LG-t ajánlom személy szerint. -
Eftörsokk #16512 üdv
öcsémnek tervezek valamilyen olcsóbb mobil-t venni, és erre a 3 darabra esett a választás : - Samsung Galaxy Y
- LG Optimus L3
- Huawei Ascend Y200
Nem vagyok nagyon otthon a mobil témában, ezért kéne help, szerintetek melyik ezek közül a legjobb ? Játékra ezek milyen szinten használhatók ? (pl egy Dead Space elfutna rajtuk ? )
Ránézésre az LG-s jön be, de mint mondtam annyira nem vagyok ezekben otthon.
Köszi a véleményeket, helpet. -
#16511 2012 Világvége számláló!
Müxik, az előbb teszteltem! :D -
#16510 Már csak 2nap és GTA Vice City, Mikulás! :D
Nincs ilyen 2012 Világvége visszaszámláló alkalmazás? XDDD -
JagFater #16509 Mondjatok nekem légszíves normális hívásinfó appot.
Ki-be mennyi, össz. mennyi, nem ártana, ha költséget is tudna számolni.
Köszi szépen, -
#16508 Key Lime Pie lesz valszeg.
Verzio ismeretlen de egyszeru logika alapjan 4.3 vagy 5.0 -
#16507 Mi lesz az neve a tortásnak?:) És melyik verziószámú lesz? -
#16506 :) -
#16505 -
#16504 6.1.B.0.544 van a telón, a PC Companion felajánlotta az új telefonszoftvert (6.1.1.B.1.54). Mi változik majd?