36194
-
#16583 Es tenyleg kilehet cserelni az orat a kezdokepernyorol, koszi a tippet! -
#16582 m$ trollkodni akart, a fagyi visszanyalt -
#16581 Ohh tenyleg, a kamera app kenyszeres kepforgatasa portre-landscape modbol iszonyat idegesito, nem is ertem, azt hogy kepzeltek.
Igen, talan nem lassult be annyira az animacio mint az ICS-nel volt (megj: ott sem volt teljesen gazos), plusz en Nova launchert hasznalok, az meg alapbol kicsit gyorsabb/lagmentesebb mint a gyari. -
#16580 Lockscreen widget-eknel le lehet cserelni a gyari orat, csak ha mindet kitorlod akkor szerintem alapbol berakja az orat hogy ne legyen ures.
Kamera progibol sztem is hulyeseg volt kiszedni a silly faces-t, senkinek nem artott. Meg nem tetszik, hogy kameranal ha elforditod a telot akkor nem instant fordul el mint eddig hanem a csilli forgo animacio utan amitol egy masodpercig nem tudod hasznalni. A tobbi ujitassal ott amugy nincs gond, jo az uj felulet (bar semmi extra) es poen a photo sphere is.
A sebesseget sztem eltulzod, egy-egy animacio tenyleg lassabb de az egesz rendszer sebessege jelentosen nem lassult szerintem, fenyevekkel gyorsabb mint barmelyik ICS alapu cucc volt, csak lehet h mar nem emlekszel ra hogy az milyen volt :)
A Quick Settings tenyleg lehetett volna jobb, CM10-es megvalositasa pl joval kevesebb helyet foglalt, konfiguralhato volt es funkcionalitasban is jobb volt (rovid nyomasra toggle-kent viselkedett, hosszura pedig a reszletes beallitasaiba vitt a cuccoknak). De Power Toggles is jobb tobb szempontbol, ahogy mondod, csak annak ott vannak az abbol adodo korlatozasai hogy csak egy notification (mindig foglal egy notification ikont, hosszu nyomast nem tamogatja, oldalra scrollozast sem, nem mindig van legfelul). Szoval tenyleg kb pont annyira jo csak hogy az atlagfelhasznalo elerjen nehany fontos beallitast gyorsabban, de lenyeges dolgok nincsenek is benne, pl az auto forgatas is kimaradt (ami tablan pedig ott van a halozat helyen).
Tenyleg nem nagy szam a 4.2, de nem is volt ra sok idejuk, csak 3-4 honap. Osszessegeben kicsit kiforrottabbak lettek a dolgok es beletettek nehany hasznos plusz ficsort hogy alapbol is tobbet tudjon a rendszer kb sztem ennyi. Majd a kovetkezzo foverziora (ami jovo majus-juniusban jon es Key Lime Pie kodneven fut majd valszeg) leszek kivancsi hogy mit tudnak majd meg kitalalni. -
#16579 Ezt magadtól kérdezd!
Angry Birds,
Unicorn Dash,
Hungry Shark,
Death Worm
Google Play a barátod. -
#16578 Hi! Tudok valami jó játékot arm6ra? -
#16577 Udv!
Kb. 1 hete hasznalom a Jelly Bean 4.2.1-et. Nagyon faztam ettol az update-tol, nem akartam felrakni, annyi szart olvastam rola, de vegul gyozott az el-nem tuntetheto (illetve csak nehezen) frissitesre felszolitas es felraktam a GNex-re.
Tapasztalatok:
A lockscreen widgetek-nek nem sok ertelmet latom, leven minden oldalra csak 1et lehet kirakni es a kezdokepernyo fix, nem lehet a gyari orat lecserelni rajta. Egyetlen ertelmes felhasznalasi modot talaltam: a kezdokepernyotol balra eso elso oldalra kiraktam a zseblampa kapcsolojat (egesz kepernyos, ratekintes nelkul lehet bekapcsolni, elhibazni sem lehet) es csokolom. A lockscreen egyebkent tetszik, nekem bejon, hogy barmelyik iranyba huzom, kinyilik a telefon, igy pl. bal kezben tartva nem kell erolkodnom, hogy a telefon jobb szelere toljam a lakatot, mar atszoktattam magam a lefele tarto nyitasra, mint a regi jo HTC Hero-ban volt.
A kamera app is okes, viszont igy, hogy az exponalo gomb meg kozelebb kerult a home gombhoz, sokkal nehezebb kitartott kezzel/asszonykaval kozos onportret csinalni, 5bol4szer tuti kilep a fooldalra. Ez nagyon gazos, barcsak lenne fizikai expo gomb. Tovabba en hianyolom nagyon a silly faces opciot a videokamerabol, elkepzelesem nincs miert nem maradhatott benne, ha mar egyszer megcsinaltak es jol mukodott??? Kit/mit zavart, nem ertem. Tovabba azt sem vagyok kepes megerteni, mibol telne egy idozito funkciot tenni a kamera appba??? Csillio masik kamera app tudja ezt, pont a rendszer kamera miert nem????
A gombpanorama mod is okes, csak en kicsit gyorsabb mukodest kepzeltem el, eleg sokaig tart egy teljes gombpanoramat megcsinalni (anno egy haverom mutatott ilyen appot iphone-on, kb. 10x gyorsabban lehetett a kepeket csinalni abban, na mindegy). Nagyon meg nem teszteltem ezt le, majd talan hetvegen (de mivel G+ nem hasznalok, igy sok ertelme szamomra nincs, csak a telefonon tudom nezegetni ezeket a kepeket. Talan majd csinalnak valami fuggetlen gombpanorama feltoltos oldalt ennek, vagy mar letezik?).
Sebesseg erezhetoen lassult, nem zavaroan, csak kb. pont annyival amennyit az ICS-hez kepes gyorsult a telefon kezelese a 4.1 update utan. Ez is nonszensz kicsit, kiadnak egy nagyon hangoztatott project butter-t az akkor meg referencianak szamito GNex-re, majd az egyel kesobbi kis frissitesben le is huzzak a klozeton. Nice one google!
Akksi idoben nem vettem eszre valtozast.
Varatlan ujraindulas egyetlen egy sem volt (sokan panaszkodtak erre).
Uj ertesitesi sav rendben van, de a ket ujjal lehuzhato quick settings szinten kalap szar, mivel az ott lathato kapcsolok nem is kapcsolok, csak az adott opcio menupontjahoz visznek. A Power Toogles nevu appal barmikor ketvallra fektetem ezt, raadasul az be tud epulni a szimpla ertesitesi savba, tetszes szerinti appot/kapcsolot/shortcut-ot rakhatok bele raadasul ket sorban is ha nekem ugy tetszik. Ennyit a reklamrol, azt ajanlom mindenkinek.
Az uj ora rendben van, nagyon hianyoltam a stoppert/visszaszamlalot a rendszerbol, ujabb funkcio amihez nem kell kulon app mostantol.
A daydream kepernyokimelo nem lenne rossz, egyedul az ora funkciot hasznalnam ki, ha kepesek lettek volna rendesen megcsinalni az orientation erzekelot benne, ti: ha portre modban van a telefon (es az esetek 99%-ban ebben a modban van) de landscape modban fektetem le az asztalra/dockra, akkor is porte modban mutatja a kepernyokimelot. Abban az esetben kepes landscape modban mutatni azt, ha a telefonon egy landscape modban futo alkalmazast hagyunk a fokepernyon. Ugyes!
Kellemes meglepetes volt es nem is nagyon emeltek ezt ki mashol, a galeria appbol megnyithato fotoeditor. Eddig sem volt olyan rossz, de mostanra konkretan a legjobb fotoeditorokkal kepes felvenni a versenyt, van benne realtime Curves, temerdek effekt es minden amit egy mobil fotoeditortol az ember elvarna. Ja bocs, egyetlen dolgot kihagytak belole (es emiatt szinten egy ujabb appot kell a telefonon tarolnom): az editor nem tud kepet lemeretezni. Egyebkent nagyon fasza cucc.
Azt hiszem egyelore ennyi, mas nem nagyon jut eszembe, illetve nem valtozott. Szamomra kis csalodas ez az update, ugyanakkor egyaltalan nem zavaro, nem lett a telefon rosszabb, inkabb kihagyott ziccerkent jellemeznem. -
#16576 Android finomság -
#16575 Mikulásra! :D -
#16574 Sziasztok! Vettem egy myaudio 908a tabletet, 4.0.3-as android fut rajta gyárilag. Képes az android külső winchestert kezelni, ha usb-n kötöm rá? -
#16573 Mind2ben ugyanaz a gpu van elvileg, szoval ilyen szempontbol nincs kulonbseg. Tegra exkluzivokat gondolom nem viszi buheralas nelkul. A legtobb Tegra exkluzivnak azert egy ido utan kijon olyan valtozata is ami megy mindenen. Vagy ott a One X, ami Tegra :) -
simon7108 #16572 Mármint hardver biztosan meg van mindenhez lévén a legerősebb telefonok között vannak de,a Tegra hiánya végett kérdeztem főleg. -
simon7108 #16571 Játékokat és alkalmazásokat mindet el tudja futtatni mind2?(gondolok itt a komolyabb hardvert igénylő játékokra) -
#16570 A Note 2 ujabb, erosebb valamivel. De sok kulonbseg azert nincs sztem, inkabb a meret a fo kulonbseg. -
Eftörsokk #16569 köszi, de ezek azért drágábbak, és az általam említetteket most akciósan el lehet vinni
szóval a kérdés még fent áll :) szerintetek a kettő közül (LG Optimus L3 , Huawei Ascend Y200) melyik ? és ezek szerintetek elbírnak-e dead space és asphalt 7 szintű játékokkal ? :) -
simon7108 #16568 Ha eltekintünk az ártól és mérettől(nagy a kezem) akkor melyik jobb,működőképesebb és erősebb telefon,a SGS3 vagy a Note 2?
Mert új telefon vásárlás előtt álok és e között a 2 közt vacilálok.
Szerintetek? -
#16567 megjött a hivatalos 4.1 és ezzel együtt a htc sense4+ a telefonomra. -
#16566 Ebben a kategóriában árban : Nézd meg a Samsung galaxy mini 2-t is . fügétlenül (kb 34 e)De a Sony tipo is ilyen áron van . -
Eftörsokk #16565 youtube-on láttam lg-ről videókat, hogy gta 3, meg dead space szintű játékokat elbírt, ezeket elbírná a ascend is vajon ? vagy pl asphalt 7-et ? (nem igazán tudom ezeket hogy optimalizálják, nincs mobilra is valami system requiments ? :P ) -
ldavid #16564 ascend méretileg jobban használható lenne szerintem -
Eftörsokk #16563 üdv megint én, megint az alsó kategóriás kérdés, szűkítettem a 3 telót kettőre :
- LG Optimus L3 ( http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_e400-4461.php )
- Huawei Ascend Y200 ( http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y200-4838.php )
(igen tudom, gyengék, nem vennétek őket, de nagyon olcsók, kis öcsémnek lesz, neki meg nem kell túl komoly teló, telefonálás, fb, meg játék a cél, meg persze hogy minél olcsóbb legyen )
az eddig olvasottak alapján az lg-t venném, de kicsit elbizonytalanító hogy csak 240x320-as a felbontása. szerintetek sokkal ront rajta ? mennyire nehezítheti mondjuk a netezést?
szerintetek melyik legyen ? :P -
#16562 vegyetek neki egy One X+t -
#16561 Hat igen, S3-on nem vanilla Android fut, hanem meg van pakolva azert eroforraszabalo szemettel is, es altalaban nem is a legfrissebb verzio fut rajta. Szmuszsagban sok helyzetben a Galaxy Nexus elveri, mikozben fele olyan eros hardvere van elvileg. S3 azert ezzel egyutt is eleg gyors azert, nem sokan panaszkodnak ra. CM10 is vanilla Android kozeli, ezert tud vele szarnyalni egy regebbi telo, mint az SGS1 is, nincs telepakolva szemettel. Nexus 4-el ilyen szempontbol nincs gond, azon (es minden Nexus-on) vanilla Android fut :) -
#16560 Közben már teljesen másfelé kanyarodtunk a haverokkal ajándék ügyileg, de azért köszönöm! :) -
#16559 Készíttess egy ötletes,egyedi androidos pólót/pulcsit. -
#16558 Tudtok ajánlani valami jópofa ajándékot android "buzi" számára? -
#16557 Volt az aréna mediában fehér szifon 5 300.000-ért.
Volt olyan vevő aki levetette a kiállított fehér példányt és azt vette meg háromszáz darab ezresért... -
#16556 a minap az egyik oldalon láttam egy reklámot... médijamárkt, s3 galaxy mini , 160k, mert hülye azért nem vagyok szlogennel... hát jah... nem ők a hülyék, ha ennyit akarnak keresni rajta, hanem aki ott veszi meg ennyi pénztért...
(és tuti mini volt, nem a sima, mert I8190 szám is szerepelt mellette..) -
#16555 Értem, köszönöm.
Hát igen ez a február, esetleg január vége amire már azt mondjuk mi is, hogy esélyes több készülék beszerzésére is. Addig tűkön ülünk és nyomkodjuk a mostani kis droigjainkat.
Annyit még hozzátennék, hogy egyik este voltunk egy kávézóban és előkerült egy Galaxy SIII és egy sima S. Fényévek vannak köztük, de mégis meglepődtünk, hogy az SIII-at láttuk be-be akadni, és pár másodperce itt-ott be is fagyott, míg az S CM10-el (pontosan nem tudom a verzió számot) a telefon korához képest nagyon smooth volt és abban a pár percben még hasonlítgattunk mindenki elkezdte húzni a szemöldökét, hogy akkor, hogy is van ez? Meglepődtünk az S gyorsaságán és stabilitásán míg az SIII kicsit elszomorított minket és a gazdáját is zavarba hozta pedig a legfrissebb droid dübörgött rajta! -
#16554 Nexus 4-en kivul?
A nagyobb gyartoktol ilyennek mondhato meg pl az SGS3, One X, de ezek mivel nem referenciakeszulekek, igy joval kevesbe kapnak frissiteseket (illetve ha kapnak is, jelentos kesessel), szoval ezek kevesbe idotallok, de 1 eveg meg biztosan boven jok lesznek. Csak hat gyengebbek es dragabbak is az N4-nel. -
#16553 Ha esetleg behozatalig eljutsz, kérlek szólj, csatlakoznék! Remélem február végig helyrejön a dolog, és sikerül behozni! :) -
#16552 Mond már meg nekem légy szíves, hogy mely telefonok nem elavultak most és még kb. 1 évig nem lesznek azok? -
#16551 Nem tudom mi ebben a kerdes/hol a dilemma :) Tobb nagysagrend kulonbseg van koztuk, N4 evekig top kategoria lesz, Sola mar most elavult. Ha nem is hasznalnad ki, azt biztos eszrevenned hogy mennyivel gyorsabban tudsz becsekkolni vele forszkverre, meg mennyivel szmuszabb a szkrollozas a bongeszoben :)
Egyebkent ha olyan aron tudtok behozni, lehet hogy erdemes tobbet is hozni (ha tudtok), itthon tobb tizessel dragabban biztosan el lehet adni. Persze meg a kintieknek is nehez szerezni mostanaban mert szinte folyamatosan mindenhol el van fogyva de idonkent jon ujra keszlet aztan gondolom valamikor azert stabilizalodik majd a helyzet. -
#16550 300 dollár / 350 euro
8 gigás Playes árak -
#16549 Ennyi pénzért kár lenne kihagyni.
Úgy döntöttem kipróbálom a Sola-t mert ez is rohadt olcsón kerül hozzám péntekre. Amíg nem tudok Nexus-t venni addig az Xperia fog kiszolgálni. -
#16548 Nekem is tervben, csak még nem tudom hogy tudnék szerezni! Amerikában csak idősebb rokon van, ő meg nem tudná elintézni! :DD Nagyon jó áron szereznéd be! -
#16547 Hát nekem ez így nagyon jó áron lesz ha veszek... ahogy nézelődtem sokkal drágábban tolják mindenhol.
cakk pakk lesz 70-75 körül kitudja mi változik addig amíg meg tudjuk venni. -
#16546 Ha nem titok, mit jelent az a "jóárasítottan" nexus 4? -
#16545 Húgomnak kéne valami új cucc az lg gt540 helyett, mivel az kezd használhatatlanná válni.
Konkrétan a Sony Xperia Tipo és a Galaxy Mini 2-re sikerült leszűkíteni a kört, de ha tudtok jobbat ebben az árkategóriában az is jöhet.
Ti mit választanátok? -
#16544 Nagy dilemmám van!
Sony Xperia Sola vs. LG Nexus 4 ???
Tudom nem egy kategória.
Amire én használom a telót az kb foursquar "csekk in", ha úton vagyok böngészgetés egy kis játék, instagram meg 1-2 kép bulikon és 1-2 videó is becsusszan néha amire csak másnap jövök rá...
Nexus 4-et tudok majd jóárasítottan venni később, haverok rendelnek 3-4en beszállnék oda én is.
Megéri e nekem várni egy Nexus 4-re vagy vehetem a Sola-t (amit ismerőstől tudok szuperjó áron)
Tudom elég hülye összehasonlítás...