36194
  • Shiwo
    én a profile schedulerrel szoktam, azzal tuti lehet
  • Bal0924
    Az Androidot be lehet időzíteni, az üzemmódokat?
  • aate
    Köszi tényleg -csak sajnos vagy 20 helyen hivatkozik rá. Megpróbálom törölni azt meglátjuk mit csinál.
  • [HUN]FaTaL
    A sys.txt-ben nézz körül, azt hiszem abban lehet állítani, hogy honnan olvassa a cuccokat.

Legalábbis a windowsos igonál át lehetett írni valamelyik fájlban az elérési utat.
  • Bal0924
    Véletlenül hozzá adtam a naptárban lévő figyelmeztető hangok listájához az én listámból 1-et, de nem tudom hogyan és hogyan tudok hozzáadni még.

Tudna valaki segíteni nekem?
  • aate
    Nexus s-en is jó. Mert ott a belső tárhelyet külső meghajtóként kezeli. Xperián nem.
  • SzirmosSzisza
    Passz, Galaxy s2 is belső memóriás és tökéletesen ment rajta.
  • aate
    Sziasztok ! Xperia U - csak belső memóriás. Igo-t nem tudom elinditani mivel leletpités után indításnál kéri helyezem be az SD kártyát. Valakinek ötlete ? - Memóriát csak belső tárhelyként használja.
  • Bal0924
    Micsodálva van?
    2napos, még azt se tudom hogy pontosan milyen Android van a telefonon.
  • cody1994
    Hát ha root explorer van akkor azzal lehet de az is lehet hogy csak akkor tudod ezt meg csinálni ha rootolva van a telod!
  • Bal0924
    Hogy tudok letiltani 1-1 alkalmazást, ami bele van építve a telefonba? (pl.Naptár, ébresztő) és amit felraktam hasonló alkalmazás működik.
  • Bal0924
    Köszi, utána nézek.

A GPS-el kapcsolatban, sikerült, a Bluetooth miatt nem beszélt.
  • SzirmosSzisza
    Magos oldalon már kint van
  • benőmenő
    Most, hogy megnéztem antutuban is jobb a mini2.
    Akkor ez el van döntve :)
  • [HUN]FaTaL
    A Tipora úgytudom nem lesz.
  • benőmenő
    Elvileg jövőre mind a 2-re lesz jelly bean (de a mini 2-re tuti).
    Az a baj, hogy kb. ugyan az a kettő, ezért kérdeztem rá, hátha valaki tud egy jelentős érvet egyik, vagy másik mellett.
  • berczely
    Tipo. ICS is van rá!
  • skinnyman
    "Due to unforeseen technical issues, the Android release of Vice City will be slightly delayed. Our goal is to get this out for Android by the end of next week. Our apologies for the delay to all our fans on Android devices and please stay tuned for updates."

Kicsit meg varni kell...
  • benőmenő
    Szerintetek melyik éri meg jobban, az xperia tipo, vagy a galaxy mini 2?
    Húgomnak kéne LG gt540 helyett.
  • SzirmosSzisza
    Akkor passzolok. Szedj le egy ébresztő alkalmazást biztos vagyok, hogy van belőle rengetek, valamelyik csak tudja :D
  • Bal0924
    Ha lenne olyan opcióm, hogy fájlok megnyitása, vagy hasonló, akkor nem lenne semmi bajom ezzel... de nem találok hasonlót sem..
  • SzirmosSzisza
    Nálam ébresztőnél van olyan, hogy "Alarm Tone" (hangerő alatt) és ott "Go To My files". Magyarul nem tudom milyen néven lehet.

Próbáld ki bluetooth nélkül is, nekem anno beszélt a sima térkép(vagyis Navigáció, a térkép az csak térkép), ha jól emlékszem.

Névnap passz, szerintem egyszerűbb, ha Google Calendar-ba beírod pl gépen, aztán ott lesz moblion is. Vagy van egy csomó névnap alkalmazás a storeban ami kirak szép widgetet az asztalra.
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Segítség kellene!
    Tegnap vettem egy LG Optimus 4x HD-t, ez az első androidom.
    Beállítási gondjaim vannak!
    1. A térkép nem beszél, lehetséges hogy azért mert Bluetooth-on fenn van a kocsin?
    2. A naptárban az értesítő hangok túl rövidek, amik benne vannak. Hogyan lehet kibővíteni? a SD kártyán vannak jók, de nem tudom hozzá tenni.
    3. Az ébresztőnél is ez a gond! Nem lehet valahogy hozzá adni hangokat?
    4. A névnapokat hogyan lehet a naptárba írni, azt is csak értesítő beállítással?
    Egyenlőre ennyi.
    Még vannak kérdéseim, de nem jut most eszembe.
  • fery02
    Akkor ha jól olvasom, akik brutál telót szeretnének venni a közeljövőben, érdemes lesz alkalmanként különféle kereskedő oldalakon rákerestetni a "google nexus 4" kulcsszavakra.
    Gondolom ugyanis páran kihasználják majd a helyzetet és berendeltetnek majd nagyobb mennyiségben egyszerre külföldről, hogy aztán valamennyi haszonnal bontatlan formában továbbadják őket.
    Aztán 80-90 ezerig kb jók is lennénk szerintem.
  • Shiwo
    "Samsung Galaxy SIII LTE"

nah, ez az ami megzavar... most akkor S3-ból van külön LTE verzió? vagy csak szoftveres különbség lehet?
  • SzirmosSzisza
    T-Mobile Hungary · 130,890 like this
    about an hour ago ·
    Nagy naphoz érkeztünk! A 4G/LTE hálózatnak köszönhetően mától elsőként nálunk élvezhetitek okostelefonon is az internetezés új dimenzióját. A budapesti lefedettség kihasználásához természetesen 4G-kompatibilis készülékre is szükség van. Mától több, várva várt LTE-s okostelefont tettünk elérhetővé kínálatunkban (például a Nokia Lumia 920 LTE-t vagy a Samsung Galaxy SIII LTE-t).

Január 1-től megújulnak mobilinternet-csomagjaink is. Készülék- és díjcsomag ajánlatainkat megtaláljátok a http://is.gd/4GBudapest oldalon. A bejelentés alkalmából néhány egészen különleges programmal is készülünk számotokra. Kövessétek oldalunkat, hogy ne maradjatok le semmiről!
  • Shiwo
    hát..ezt a linket így cégből nem érem el.. majd otthon meglesem
  • SzirmosSzisza
    Gondolom emiatt.
  • Shiwo
    nah igen, a net&roll 4g csomaggal, ami nem olcsó...

viszont azt is már láttam a t-mobil oldalán akkor, mikor a telómat vettem, szóval ez inkább egy parasztvakító fizetett reklám-cikknek tűnik

• SzirmosSzisza
    A 4G hálózat érkezett meg szerintem és emiatt új mobilokat rakta be a boltjukba.
  • Shiwo
    most én vagyok hülye, vagy ezen cikk írója ?

hónapok óta kapható a témobilnál az S3, ami támogatja a 4G-t, mi az, hogy most érkeztek meg? vagy elsiklottam valami felett, és van olyan S3, ami nem támogatja?

tekintve, hogy origo-s cikk, azért hajlok arra, hogy ők írtak baromságot, de azért erősítsetek meg benne...
  • kifli
    én ahogy a fórumot olvasgatom, nagyából mindig az jön, hogy régen bezzeg mennyivel jobb volt. Majdhogynem minden témában....
  • Dodo55
    Csak azt felejtik el (beleértve kb az összes céget akik itt bármit az amcsi árnák drágábban adnak), hogy világszinten kurvára meghatározó közép és hosszútávon egy-egy technológia magyarországi megítélése, elterjedése (amiben a jelenlegi botrányos gazdasági viszonyok miatt az ár kulcsfontosságú), mert az országunk elmúlt évtizedekben történt leamortizálása ellenére a techológiai forradalomra való képességünk nem veszett el, az a rendkívül egyedi és komplex gondolkodást lehetővé tévő nyelvünkben rejlik. Ezen felesleges vitatkozni, a google nagyon szívesen segít pillanatokon belül találni olyan felsorolásokat, hogy az elmúlt évszázadokban mennyi rengeteg, sokszor a mai napig a mindennapi élet szerves részét képező technológiák megszületésében játszottak kulcsszerepet magyar emberek.

Pont most nőtt fel körülbelül egy olyan hibrid generáció, akik tagjainak még "hagyományos" gyerekkoruk volt, viszont fiatal korukban még pont jókor, időben megismerkedhettek a modern technológiákkal, offline gyerekkoruknak köszönhetően anélkül, hogy ezeket a technológiákat természetesnek vegyék (mint a mai fiatal korosztály) így képesek a jelenlegi megoldásoktól eltérő dolgokban rejlő lehetőségek felismerésére, nincs jelen az a reflex, hogy "ezt fel sem kell fogni, mert eltér a megszokott dolgoktól amikbe beleszülettem".

Évek, hónapok, hetek, de az is lehet csak napok kérdése, hogy valakinek itt kipattanjon valami olyan a fejéből, ami meghatározó lesz a világon akár évtizedekig és ez meg is valósuljon (igen elismerem itt már játszik a pénz amivel nem állunk túl jól, de az mindig is csak fizetőeszköz volt, nem valódi érték, vannak dolgok amiknek nem állhat útjába). A technológiai cégeknek ezt fel kéne ismerniük, mert nekik a hosszútávú fennmaradásuk múlhat azon, hogy egy ilyen esetleges világmegváltó ötlet milyen irányban, mikre támaszkodva, vagy épp miket elszükségtelenítve születik meg.

Persze nem mondom azt, hogy mi lennénk a csodanép, csupán azt, hogy azért érdemes lenne méltóan számba venni minket, mert bőven kivettük a részünket a világ technológiai fejlődéséből, és a meglátásom szerint fog még sor kerülni bőven ilyesmire pénz ide vagy oda.
  • DarkSector
    Ja csak ez kiirt telepités után hogy format chache és format data....:S
    ha tudom lehet nem így csinálom...mindent telepíthetek újra.

Gyors is meg szép is, csak ez....és a másik nagy bánatom, hogy ITT a szokásos gagyi billentyűzet van....grrr.
    az eredeto sokkal faszább volt.
  • SzirmosSzisza
    Samsunggal ment simán anno, minden működött ugyanúgy.
  • DarkSector
    Na frissítettem ICS-re.
    Dejó a telefon SEMMIT nem lát sem a fényképeket sem a régi alkalmazásaimat SEMMIT! OMG
  • PeeTeR
    na egy ilyet beujitok ahogy elerheto lesz :D
  • RelakS
    Ismeri valaki a MyScreen Protector fóliáit?
    Vettem antireflex fóliát, és az S2-re nem sikerült elsőre feltenni, szöszös lett a fólia. Azt mondja a a leírás, hogy mosás után újra használható. Lehet, hogy szappanozni nem kellett volna, msrt most már egy szar az egész, nem lehet rendesen visszatenni :} Van valami tapasztalat ilyen ügyben?
  • [HUN]FaTaL
    Xperia U 40491ft dominoban, ha valakit érdekel.
  • desigo
    A képszerkesztőről itt van egy részletes leírás : katt