Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
A Google immaron a vilag legertekesebb vallalata: link

Saor Alba

davidka003
Én még 1 dollárért vettem 2 éve.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Dzsini
Szerintem szóhasználati információk (gyakoriság, egymás után következő szavak, ilyesmik) a Bing keresőből és a Skypeból van elég a Microsoftnak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
+ menti a felhasználók szavait, tulajdonképpen egész beszélgetéseket vissza lehet nézni így, gondolom ez is információforrás lehet
Dzsini
A Swype mellett a legsikeresebb custom billentyűzetek egyike, komoly technológiai háttérrel - gondolom inkább azt vették meg belőle 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
épp tegnap nyomkodtam, hát ez nem ér 250 millió dollárt ^^
/szerintem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Microsoft buys SwiftKey for $250 million

Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.02.03. 12:19:47
skinnyman
Semmit nem none attol az uzemideje. Attol no meg, ha airplane-be teszi a telefont, de nem azert, mert akkor nem futnanak ezek az appok (mert a facebook-kal ellentetben ezek nem szemetek, nem fogyasztjak feleslegesen az aksit), hanem azert, mert olyankor a telo nem tart fent semmilyen wifi es mobilhalozatot, amik keszenletben a fo fogyasztok szoktak lenni.

Regards,

skinnyman

Regards,

theone91
Itt nem a Facebook használatáról hanem üresjáratáról van szó.

"even when it’s only running in the background"

skinnyman
A legtobben akit ismerek, chrome-bol hasznaljak, ugy tud a legkevesbe artani.

Regards,

Dzsini
ott a Facebook Lite, N7 2012-esek azt szokták használni, mert szegény elöregedett masinán az még tűrhetően fut, és nem zabálja szét a procit meg a háttértárat.

Esetleg a dialer vagy a contacts appot nem akarja letörölni még? Ha nem tud telefonálni a telefonjával, attól is biztos nőne az üzemideje <#rolleyes>
Srácok..játékos kérdés...ha nem ingyenes játékot veszek...pénzest...azt a google accounthoz kapcsolja és utána akárhányszor törölhetem,újra telepíthetem,nem szivat meg,hogy újra meg kell vennem?
alkérdés..mentéseket,szinteket tárolja valami felhő szerűség hasonló okokból?
skinnyman
Ez nem nagy hir, ez azota igy van, amiota letezik facebook app, mindig is egy ipari hulladek volt, ep eszu ember nem hasznalja. Ismeros is nemreg panaszkodott a teloja teljesitmenyere (pedig nexus 5), kiderult, hogy fent volt a facebook, le lett torolve, azota tokeletes.

Regards,

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ryder159
Én is a Note gyári fülest használom. Nagyon jók a mély hangok, nekem ez számít. Persze biztos van jobb...

Jim Morrison
PC layoutra- hanyag fogalmazás
köszi, ma/holnap végigmegyek billentyűzeteken. Fleksy 5.0 jónak tűnik elsőre.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Mit jelent, hogy "PC re kell állítani"?
Amugy: SwiftKey, Swipe, Fleksy?

Regards,

Jim Morrison
google billt próbáltam azzal jó - viszont nem olyan kényelmes a billentyűzet. Ha akarok felülre numerikus gombokat, akkor PC re kell állítani - ami viszont sok felesleges karaktert tartalmaz 😞

skinnyman
Ugy ertem, hogy kb barmit rairhatnak a gyartok, a tenyleges hangminoseghez pedig keves koze van. Lattam mar filleres vackokra rairva teljesen irrealis tartomanyokat, mig szazezres, igazi top-audiofil fulesre siman 20-20k-t mindenfele cicomazas nelkul.

Igen, pl Piston 3-ra (bar van mar valami ujabb is asszem). Elvileg 32 ohm-os amugy - es nem is 20, csak 15 dollar 😊 De tudtommal manapsag nem nagyon van/ritka telefon vagy hordozhato lejatszo aminek a kimeneti impedanciaja 1 ohm felett lenne, igy jellemzoen semmi problema a 16 ohm-os fulesekkel se, illetve konnyebb is oket meghajtani. Inkabb a hangkep lehet izles kerdese (a 2-t probaltam, abban nekem sok volt a mely - 3 elvileg jobb ilyen szempontbol), de nem sok komoly panaszt olvastam arra se, plane hozzaveve h milyen aron van.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.01. 00:12:35

Regards,

kifli
Hogy érted, hogy a ráírt tartomány semmit nem számít?

a piston ($20) fülesre gondolsz?
Sajnos megvan az általában olcsó fülesekre jellemző tulajdonsága, mégpedig, hogy csak 16 ohm-os. Szemben mondjuk az apple 45 ohm-os fülesével ($30). De az edge fülese is 32 ohm
Utoljára szerkesztette: kifli, 2016.01.31. 18:20:38
skinnyman
Semmit nem szamit a frekvenciatartomany amit rairnak. Egy 20 dollaros xiaomi fules pedig mindkettot a foldbe dongoli 😊

Regards,

És másik billentyűzettel?
Jim Morrison
Két napja észrevettem, hogy a jó kis fülbedugós fülesem sajnos kontakthibás lett 😞 gondoltam kipróbálom azt amit adtak az edgehez (tegnapig bontatlanul hevert a dobozában). Ránézésre earpod ripoff ( =) ), de mikor kipróbáltam elég kellemeset csalódtam. Ezek szerint már nem csak béna vackokat adnak telefonhoz, ezt jó tudni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bass Boost class experience with dynamic 1-way driver ´12mm´
3-key operation ´volume / receiving calls´
Additional ear plugs sizes with comfortable fit
Special cable design reduces cable clutter
Type: Hybrid In-Ear Headset
Drivers: 1-way dynamic ´12mm´
Frequency range: 20Hz ~ 20kHz
Impedance: 32 ohm
Sensitivity: 98.5dB / mW ´at 1kHz´
Cable length: 1.2 m

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apple earpod (~2x drágább)
Frequency (Low) 5 Hz
Frequency (High) 21 kHz
több infót sajnos nem találtam, de ez nem picit tovább ment mint a szokásos 20-20kHz tartomány.

kifli
Haverom oneplus one-al mai napig headseten vagy kihangosítva tud csak telefonálni
Vadnokedli
A Huawei sajnos ilyen, szoftveresen nagyon gyenge(egyelőre). Mint a Sony némely típusnál.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

zoliii
Tegnap frissiteni kellett a Huawei P8 Lite telomat, mert hivasnal rossz volt a hang 😞 Most jo lett. De ez fura, hogy szoftver hibaval aruljak ezt a tipust 😞

Vadnokedli
'Google Play Zene'-én csak nekem tűnnek el olykor a zeneszámok? Megmaradnak de hozzáférhetetlen az alkalmazáson belül de egy cache/adat törlés után minden ok.

Nem tudom itt e a helye, de megpróbálom. Letöltöttem a laptopra egy android emulátort (Andy a neve), amin a DIGI online alkalmazással szeretnék tv-t nézni. Az alkalmazás fel is ment, és el is indul, de csak hang van kép nincs. Ez mitől lehet? Ha nem itt van a helye, akkor elnézést kérek, és egy útbaigazítást is.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Jim Morrison
nem, direkt kikiserleteztem :/

Nálam nincs ilyen. Szerintem hozzáérsz közben véletlenül valamihez 😊
Jim Morrison
Aki alap samu billentyűzetet használ: nálatok jól működik? sokszor ha leírok egy szót, utána rakok egy vesszőt, akkor a space megnyomása után eltünteti a vesszőt és az előtte lévő szó első betüjét megduplázza... és egyszer mmegkérdezte hogy akarok e két funkció gombot a space mellett, igent nyomtam, de most ki akarom kapcsolni, de sehogy sem sikerül😞 tipp?
példa az elsőre:
regards, helyett -> rregards
50% helyett -> 550

Jim Morrison
már kivonulóban van, s6 ok is már minimum 32gb al jöttek ha jól tudom. Míg iphonennál (igen ezzel jövök példával, legnépszerűbb teló) idén is a 16GB a legkisebb (állítólag!) amit én személy szerint egyáltalán nem értek, mivel már a 4. generációnál is az alkalmazások jóval több helyet foglaltak mint akár jónéhány androidos megfelelője. Gigabyte-os játékokról ne is beszüljünk.
Egy részére persze választ ad dzsini, de ha mondjuk valaki 1080p vagy 4k videót rögzít a telefonján (mert miért ne) a 16GB elég hamar betelik főleg utóbbinál (16 GB - rendszer meg pár apróság alapból). Nem mindenki löki egyből felhőbe - vagy legalábbis nem mobilneten keresztül.
Persze amíg így is el tudják adni, addig talán így is marad, és akkor a 16GB a belépőszint, és a 32GB meg plusz soksok ezret elkérhetnek 😊

Pár éve átlag user telefonján 80 alkalmazás volt megtalálható (ez olyan 4 éve lehetett nem hiszem hogy nagyon csökkent volna a szám (alap appokkal -tárcsázó- együtt)

Dzsini
Videót, képet, zenét streamel, nem tárolja helyben (még ha fotókat készít, az is azonnal megy valami felhőtárolóba). Pár játékhoz, apphoz elég, biztosan van bőven statisztikai adatuk arról, hogy az átlag user mit, mennyit telepít, és ahhoz alkalmazkodnak.

azt valaki meg tudná mondani, hogy alapjáraton miért az a trend máig, hogy egy telefonba/tabletbe 16 GB memóriát raknak? kinek elég az manapság, amikor már a sok alkalmazás, hd videók, képek, zenék rengeteg helyet foglalnak?
Utoljára szerkesztette: masoma, 2016.01.28. 17:06:10
zoliii
Én most egy Huawei P8 Lite telót vettem. Raktam bele egy 32GB-os mem.karit 😄 Ha tudnám rootolni, hogy SD kártyára tudjak telepíteni, és látná az OTG kábelen a pendrivot, akkor egész jó lenne 😄

Scany01
Én a grand príme-el meg vagyok elégedve csak ez az egy gond zavar benne.
Utoljára szerkesztette: Scany01, 2016.01.25. 15:26:12

Jim Morrison
ezért jó az s6 széria , no microsd, no problem <#nezze>
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.25. 15:23:57

Scany01
Samsungoknál mért nem teszi át az összeset jó szarul van megoldva amúgy!

Vadnokedli
Olyan nincs hogy nem tudsz, ahol az alkalmazásokat megtalálod a telefon beállításainál (futó-letöltött-összes-stb) ott rá mész az adott alkalmazásra amit átszeretnél helyezni és bepipálod hogy melyik tárhelyen legyen. G3 nál legalábbis így volt 4.4 - 5.0 - 6.0 esetén is. Bár ehhez először a telefonra kell telepíteni és onnan így utólag átviszi SD-re.

Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.01.25. 06:19:05

zoliii
Van egy Huawei P8 Lite mobilom. A rootolása nem egyszerű. Valakinek már sikerült rootolni? Nem tudok SD kártyára telepíteni 😞