36194
-
#34270 Google Reportedly Plans To One-Up Apple's New Subscription Revenue Sharing With Even More Generous Terms
Paranoid Android Custom ROM Returns With New Features And Fresh Marshmallow Builds For Nexus And OnePlus Devices -
#34269 [Editorial] Now On Tap's Image Recognition Is Quickly Becoming The Google Goggles I Always Wanted
Android Platform Distribution Numbers Updated For June, Marshmallow Breaks 10% Adoption
A Bunch Of Jeopardy Nerds Have Never Heard Of Android Or Marshmallow -
#34268 Snapdragon Wear 1100-zal szerelt készülékek akár hét napig is működhetnek egyetlen feltöltéssel, egy 350 mAh kapacitású akkumulátorról
na, lassan beérni látszik a dolog. 1 hét már sokkal jobb mint 1-2nap. -
#34267 A 2 éves karcmentes G2-esemet adtam el 34 ezerért szóval az új 30-ért ingyen van kb.
Az egyik eladónál 98,5% Positive feedback van és 193 eladott készülék. -
#34266 +eu-n kivul vam-ot is szamolj ra meg 27% afat.. -
Chris Lowe #34265 Uff most néztem ebay-en több sellernél új lg g2 32gb-os csak 32000 ft. D801 vagy mi a szösz...
Egyáltalán gyártják még, vagy honnan van ezeknek?
Lehet be kéne kockáztatni, mert az még most is egy jó teló és ennyiért itthon csak vackot kapok (igaz azok számlával, garanciával).
Mondjuk free shipping az meg necces, hogy megjön-e... -
#34264 Google Play Award Winners -
chilisos #34263 Ma frissült a Z2-m 6.0-ra. Ezek tényleg kiszedték belőle a vezetéknélküli csatlakozást a számítógéphez wifi hálózaton belül?! (ami a beállítások, xperia kapcsolat, usb, _szgépnév_, csatlakozás alatt volt...)
Valakinek van még ilyen problémája? -
#34262 OnePlux X-et használok most, 199 dollárért ingyen van. -
#34261 build.prop-ot barmilyen rootolt eszkozon egy perc atirni. Mondjuk erre felkeszulhetnek. -
#34260 Mennyi idő lesz amíg lesznek olyan romok, amik Nexusnak hazudnak egy készüléket? :) -
#34259 fu -
#34258 Google Photos v1.21 Prepares To Give Free Unlimited Original Quality Backup To Nexus Devices, Sorting Options For Albums, And Add Exposure And Contrast Controls [APK Teardown] #nexusmasterrace -
#34257 OFF: lol, létezik ubuntus telefon? azt hittem az a projekt behalt, régebben követtem a topicját is de ott is elcsendesültek a dolgok... -
#34256 OnePlus 3 TENAA Certification Gives Away Most Specs And Device Photos - ez eleg komoly lehet
A kinezet mondjuk tovabbra is lehetett volna kreativabb :) -
#34255 Baromi sok fajta "okos" ora van. A legtobb fajta viszonylag mukodeskeptelen telefon nelkul, de vannak onalobb fajtak, peldaul samsung gear s2 olyan, illetve most az uj android wear is ebbe az iranyba megy el, elkezdik nyomni ra az onallo appokat is.
Hogy dokumentumokat/kepeket miert akarnal egy okosorara tenni, azt nem nagyon ertem. Puskazason kivul sok real-world hasznat nem tudom elkepzelni :) De amugy alapvetoen ilyesminek nem kene h akadalya legyen a legtobb okos oran sztem. De meg eleg gyerekcipoben vannak ezek mind. -
InfoCsill #34254 Van itt valakinek okos órája? Ahogy láttam, ezek leginkább Androidos mobilokkal kompatibilisek. Akarok venni egyet, de nem akarom telefonhoz kötni (Ubuntus telefonom van). A kérdésem inkább az lenne, hogy van-e olyan okos óra, amire adatokat tudok PC-ről rátölteni (dokumentumok, képek)? Vagy ezek csak telefonhoz párosíthatók?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2016.05.26. 14:40:12 -
#34253 OnePlus Lowers Prices Of The OnePlus One, OnePlus 2, And OnePlus X - itt is olcsobbak lettek, pl 64GB OP2 105k
Yes, Please: Google Allegedly Tracks Stats For Manufacturers' OS Update Speeds, May Publish Them -
#34252 Az a problémám, hogy a telo 4G-n van a speedtest 20-40MBit et mér szinte mindig, mégis google playről a cuccokat 60kbittel görcsöli csak :(
Valaki esetleg találkozott már ilyennel, és ha igen mi a megoldás? -
#34251 "On the other hand, Google may not necessarily be working on getting Android to run on the device itself, but rather could be adding support for Android to interface with the Pi for other purposes."
eléggé clickbait a cím :) -
#34250 Google Is Preparing To Add The Raspberry Pi 3 To AOSP, It Will Apparently Become An Officially Supported Device -
#34249 how-android-n-will-improve-battery-and-memory-management/ -
#34248 cicanaci:) -
#34247 Noi gatyat hordasz? :) -
#34246 én már n4 et sem zsebben hordtam :/ -
#34245 Hm, lehet h az uj Galaxy mar nem fer el egy zsebben?
-
#34244 egy kis akku körkép a jövőre nézve
-
#34243 Legújabb S6 Edge készülék! -
#34242 +
Én használom a sima üzenetkuldot, fb messengert, hangoutsot. Nem akarok meg 1 uzenetkuldot.
Nem tudok lekattanni a temarol. VOLTE bemutato. Elso 20 mp ben ben benne van a lenyeg. Hivasfelepitesi ido lejjebb megy ennel is, ha majd a halozat szepen optimalizalva lesz.
-
#34241 Jónak tűnik ez a messaging app, de nincs az az isten hogy én elkezdjen hittéríteni ismerősi körömben. Nalam emberek 90%-a FB Messengert használ. A maradék 10% whatsappon es viberen oszlik meg.
Amíg nem lesz senki az Allon én sem fogom használni. -
#34240 oriasi_siker_a_demenciakutato_mobiljatek -
#34239 :)
-
#34238 Gyorsabb mint amilyennek az élő demóban tűnt.
10 perces supercut
-
#34237 theverge.com/google-io-2016-keynote-highlights-announcements-recap
engadget.com/the-after-math-google-i-o-2016-edition/ -
#34236 https://www.android.com/versions/name-n/ -
#34235 -
#34234 Ez az új msging app fel van szerelve smart reply-al.
Még a képeket is felismeri mi van rajta és javaslatot ad. lassan robotok beszélgetnek robotokkal.
-
#34233 Ez a whisper shout ötletes (kivitelezése tök jó)
-
#34232 STREAM
PaperPlanes - Már vagy 5 G IO s repcsire ráraktam magunkat :3 -
#34231 Na, akkor: Napirend
The Verge live blog
Engadget liveblog
Először Keynote két órában, majd rá 1 órára ha jól látom What's new in Android.
Google Developers YT