36194
-
#34230 wow, ez valami gyönyörű! -
#34229 Az Asus is hangol.
-
#34228 Úgy tűnik UK holnap kapja meg az android pay "támogatást" -
#34227 Jah, elegge arra hajaz.. Kivancsi leszek mit fog tudni. -
#34226 Amíg nem láttam a hátlapi One+ logót, tényleg azt hittem, hogy egy HTC. :D -
#34225 Hey Google, Please Deal With The Explosion Of Lock Screen Adware In The Play Store
Evan Blass Shows Off An Official Render Of The OnePlus 3
-
#34224 T-nél megvolt a nyilvános első VoLTE hívás (cikk1, cikk2)
Remélhetőleg év végére már sikerül összerakni! -
#34223 Keynote holnap este 7-tol 360 fokban:
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.05.17. 13:14:13 -
#34222 Samsung Galaxy S7 Edge Review, Take 2: Not Only Convincing, But Nearing Perfection - mondjuk annyi penzert legyen is jo :) -
#34221 windows nem tudom lesz-e még 2-3 év múlva... -
#34220 Megadtam neki minden jogosultsagot. Egyszerűen nem értem... Mindegy már le is töröltem, használom a gyárit. Csak elég fapados. -
#34219 Nem lehet, hogy nem adtad meg a megfelelő engedélyeket az alkalmazásnak ? (6.0 miatt kérdem)
Gondolom ha a storage (tárhely) engedélyt nem kapja meg akkor nem tud írni az sd kártyára.
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2016.05.15. 00:08:50 -
#34218 hasznalom, de semmi ilyesmi nem volt soha.. pedig szerintem mar 3. eve nyustolom :C -
#34217 Hands-On With YouTube's New Shared Videos Tab: We Actually Love It
PSA: The Google Dialer Works With Many Non-Nexus Phones Now
Adding And Editing Places In Google Maps Now Available Worldwide -
#34216 Hi !
Az okoslotto alkalmazas az megszunt, vagy mi van vele ? -
#34215 Üdv!
használja valaki a Solid Explorer File Manager -t?
Olyan gondom van vele, hogy nem tudok mappát létrehozni az SD kártyán, meg másolni se enged oda. LG G4 6.0. Nincs root, semmi mókolás. Ötlet?
Vagy esetleg van jobb fájlkezelő app? Lehet fizetős is.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.05.14. 10:51:00 -
#34214 New NVIDIA SHIELD Tablet Pops Up At The FCC - gondolom nem Pascal-os lesz, "csak" X1-es
Android VR Placeholder Pops Up In The Google Play Developer Console -
KaBuTo666 #34213 what the -
#34212 -
#34211 Android Share Growth is Highest in EU5 in Over Two Years
-
#34210 -
#34209 Boldog szülinapot! -
geo91 #34208 papíron már hónapok óta lehet frissíteni 6.0-ára a lenovo k3 note-ot, de nekem még a frissítés keresése menüpont is hiányzik :( -
#34207 Senki nem mondta, hogy csak az en modszerem jo, es hogy masoke rossz. Csak azt mondtam, hogy az ingyenes ES immaron egy adware-rel telepakolt undorito mocskos buzolgo szemethalmaz.
Attol, hogy valami legalis, vagy nem utkozik szabalyokba, meg nem jelenti azt, hogy ne lenne egy totalis, rosszindulatu tragyadomb, ami nelkuloz barmifele etikat. A QuickPic-et felvasarlo Cheetah-rol peldaul itt olvashatsz:
If you're unfamiliar with Cheetah Mobile, they're one of those developers that create the apps that you end up having to remove from your family members' phones at Thanksgiving when they ask why it sucks so much now. They've created dozens and dozens of apps across a handful of near-identical Play Store publisher names, all of which are free and dripping with adware. Many of the apps that they provide are duplicates of features already installed on your phone, like flashlights, keyboards, and browsers - they're basically making unnecessary versions of standard apps that inject advertising into your life at every opportunity.
Az ES ugyanebbe az iranyba ment el miutan eladtak, es a legutobb update ota gyakorlatilag egy valodi malware-nek tekintheto, es eddig a szintig a QuickPic tudtommal meg azert nem jutott, szoval szerintem egyaltalan nem kizart, hogy igy mar szabalyokba is utkozik, es ki lesz tiltva. Ami viszont valoszinubb, hogy ha ki is tiltjak, max visszavesznek egy fokozatot, es visszaternek kb ugyanazzal a szemettel, annyi etikatlan undorito reklammal es adware-rel, amennyiert meg epphogy nem tiltjak ki oket.
En szemely szerint ha a Solid Explorer nem tudna boven tokeletesen kivaltani azt a hulladekot (ami mint irtam, abszolut nem igaz), akkor is inkabb hasznalnek 2 vagy 3 normalis programot, minthogy egy ilyen mocsok szemetet valaha is fel kelljen raknom barmelyik keszulekemre.
Ezekre a lejatszasi listakra is egeszen biztosan van megoldas normalis programokkal is. Zenenel minden normalis zenelajtszo kezel ilyeneket, videonal is sztem eleg sok. Egyebkent ha nekem nem is szempont, a kedvedert az iment kiprobaltam, es a Solid Explorer beepitett lejatszoja minden gond nelkul lejatszik hangot a hatterben es lepkedni is lehet szamok kozott egy gombnyomassal.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.05.12. 00:17:16 -
#34206 Egy egyszerű feladatom lenne bármelyik filekezelő számára - elmegyek a gépem egy mappájához (tegyük fel hogy az egy zenei album), és annak a mappának a tartalmát mindenestül szeretném lejátszani. Másolás, minden egyéb varázslás nélkül egyszerűen rányomok a mappára, és kiválasztom a lejátszáshoz szükséges gombot. Ekkor elindul egy lejátszó program, aminek a playlistjében ott van annak a mappának a tartalma. Advanced változat: ugyanez egy SMB megosztáson át.
Nem tűnik túl nehéz feladatnak szerintem. -
#34205 Szerintetek létezik olyan, hogy 6.0-ra frissítés törölte a csengőhangom? mp3 volt, de nem találom azóta a telón, hogy frissült :D -
#34204 Másképp használsz más programokat, más igényeid vannak. Ez nem jelenti azt, hogy a te módszered a jó, és a mások módszere rossz.
Hajlandó vagyok kipróbálni más programokat - meg is tettem, jelenleg az Asus filekezelője, az FX (ami kéretlenül feltelepített egy szövegszerkesztőt maga mellé, amiről nem tájékoztatott előre), a Solid és a Total commander van fenn, és próbálgatom mindegyikben megtalálni az én használati szokásaimnak megfelelő beállításokat - de amíg azok nem képesek olyan funkciókat biztosítani nekem, amit egy másik igen, addig minek fragmentáljak azzal, hogy feltelepítek két-három másikat egy helyett? Csak azért, mert ...( és ide be lehet tenni ezer dolgot mindenféle rettenetekről és iszonyatokról, amikről lehet itt ott olvasni).
A Kodinál számomra kényelmetlenebb programot keveset találtam idáig, bár lehet, hogy létezik. Ez nem jelenti azt, hogy az nem egy jó program, vagy hogy bárkit elítélek azért, mert használja. Ez csupán annyit jelent, hogy nekem nem felel meg. Próbáltam, de semmi köze nem volt ahhoz, amit én elvárok. Az MX player például nem tud lejátszási listát kezelni hálózaton át, nem tud egy távoli mappában következő lejátszható elemre ugrani, ilyesmit csak a helyi fájlokkal tud (sőt, egyáltalán nem tud saját maga tallózni a hálózati forrásokat). Ezt csak a BSPlayer tudja a dedikált lejátszók közül, amit kipróbáltam. Látod ez egy olyan funkció, amiről lehet, hogy nem is tudsz, hogy nincs benne, mert soha nem használnád. Én igen, így nekem hiányzik, ha nincs meg.
Végül ha bármelyik programmal valóban olyan probléma lesz, amit sokan jelentenek is (néhány gombnyomással lehet jelezni), akkor a Google le fogja szedni a boltból, ugyanúgy, ahogy megtette ezt ezernyi és ezernyi másik programmal. Azt hirdetik, hogy komolyan veszik a felhasználók biztonságát, és gyorsan lecsapnak a problémás esetekre. Ahogy a legutóbb nézegettem a boltot a másik közkedvelt sátán, az általad is említett Quickpic is továbbra is letölthető. Vajon miért, ha valóban káros program? Nem jelentik az emberek? Lefizetik a Googlet? Én nem tudom, nem értek hozzá. Igaz nem is használom, mert sose volt rá szükségem. -
#34203 Google Translate Updated To v5.0 With Floating 'Tap To Translate' Button [APK Download]
-
#34202 Mi neked az ugyanolyan jo? Az epp szobanforgo malware (ES)?
Tovabba szerintem mint filekezelo, a Solid Explorer van olyan jo, mint az ES, es sokkal letisztultabb, szebb, es hasznalhatobb program. Amiket hianyolsz, azok olyan dolgok, amik sztem egyaltalan nem egy filekezelo feladatai. Videonezest vagy zenehallgatast eszembe nem jutna egy filekezelo beepitett ficsorjeire bizni - es android-on mint jol bovitheto platformon nincs is semmi ok erre hagyatkozni. Ez kb olyan - illetve meg rosszabb, mintha windows-on wmp-vel akarnal filmeket/zeneket lejatszani. Meg lehet csinalni, de veramator dolog. Teljesen kizart, hogy egy ilyen beepitett lejatszo lefedje az igenyeimet vagy egyaltalan megkozelitse azokat az appokat, amiket ilyenre hasznalok (pl. poweramp, mxplayer). Ha meg ilyen nagyon all-in-one medialejatszo kell, arra meg ott a Kodi ami tud smb-t is azon tul, hogy kb minden letezo audio es video formatumot tamogat, ezer masik ficsor mellett - ilyet hasznalok odroid-on, ami htpc-kent egy tv-re van kotve, egyebkent egy normal telon ez meg agyuval verebre kategoria.
De abszolut nem erzem feladatomnak, hogy meggyozzelek. A fenti csak egy pelda a sok filekezelobol, ami helyette jo lehet
Az atlagembernek halvany fogalma nem lesz rola, hogy melyik program irja ki a lockscreenre vagy ki tudja hova azt a hazugsagot, hogy majd 20%-al gyorsabb lesz a toltes ha ide kattintasz. Ez a reklamozas leges-legalja, ez inkabb mar szimplan a virus kategoria. Es ilyen appot racionalis ember elvbol nem hasznal.
Ha nalad fent van az ingyenes ES, es eddig megusztad, azt csak a szerencsednek koszonheted, es csak ido kerdese, amig nalad is bekoszon.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.05.11. 19:32:24 -
#34201 Nem sajnálok (van bőven vásárolt programom), csak nem látom értelmét, hogy olyasmiért fizessek, amit megkapok ugyanolyan jól vagy még jobban ingyenesen. Főleg nem fizetek olyan programért, amiből hiányoznak nekem szükséges dolgok. Lehet, hogy van, akinek megfelel a Solid, nekem nem. Most itthon kipróbáltam, a médialejátszója számomra nagyon funkcióhiányos, chromecastot akar erőltetni minden videónál, és nem tud hangot háttérben lejátszani, vagy playlistet kezelni. Úgyhogy ezzel rögtön ki is esett.
Az FX még versenyben van, az még kap pár napot, hogy hasonlóan kezes-e, mint az ES. Nem fogok három-négy programot használni, ha tudok helyette egyet. És valahogy nekem soha nem sikerül ezeket a "titokzatosan feltelepült pedig nem is akartam" dolgokat összehozni... biztos én vagyok a béna, hogy megválasztom, hogy milyen engedélyeket kap egy program, és nem tapicskolom összevissza a képernyőt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.11. 17:23:26 -
#34200 Aki 1 vagy 2 dollart sajnal egy profi, folyamatosan frissulo, rengeteget tudo programra amit evekig hasznal, az meg is erdemli, hogy helyette az ingyenes adware-t hasznalja ami a legvaratlanabb helyeken nyomja az ember pofajaba a szemetet ugy, hogy azt se tudni, hogy honnan jon.
Solid-ban van amugy medianezo es smb is.
ES-bol a fizetos verzioban elvileg nincsen ilyen reklam meg szemet. De mivel most az ingyenes verzioban mar az adware/malware szintig jutottak, tolem tuti, hogy soha egy forintot nem kapnak es tudatosan kerulni fogok mindent ami toluk van. Engem annyira nem erint, en mar legalabb fel eve a Solid Explorer-t hasznalom, amikor az ES-t eloszor elkezdtek telenyomni szemettel.
Kb ugyanilyen volt amit a Cheetah Mobile csinalt a QuickPic-cel. Hihetetlen, hogy az ilyen alattomos tetu cegek felvasaroljak a jo appokat, aztan nyomjak a spyware-t/malware-t/adware-t a mit sem sejto nep pofajaba, amikor meg a koztudatban az app korabbi jo hirneve el. Ezek a cegek az ipar rakja.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.05.11. 15:45:56 -
#34199 A Solid helyből fizetős, és ahogy nézem számomra eléggé funkcióhiányos (médianéző, smb nincs benne) - még talán az FX ér a közelébe, de annak is csak a pro változata tudja nagyjából mindazt, amire az ES-t használom... (mondjuk jó poén, hogy az FX annak örömére, hogy az ES megkapta a negatív reklámot, gyorsan be is akciózta a pro upgrade-et :) )
Nekem nem indult be semmi magától, de amennyi mindenre használom, még az ES pro tűnik a legjobb megoldásnak, ha kényelmetlen dolgokat csinálna. -
#34198 samsung 256gb microSd kártya
Mehet majd s7 be
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.11. 14:40:46 -
#34197 Ahogy a cikkben is irjak: nem kell ranyomni, sokszor magatol is aktivalodik, ismerosnel meg is tortent tegnap es fogalma sem volt mi okozza. Innentol ez szimplan adware kategoria.
Jim: ja, az se rossz, csak kicsit fapados. Peldaul SMB megosztasokhoz mar mast szoktam hasznalni.
Mas:
Google Now Posting Full OTA Images For Nexus Devices Alongside Factory Images
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.05.11. 12:06:14 -
#34196 Elég a total commander is;) -
#34195 Vagy nem kell rányomni a charging boostot bekapcsoló gombra :) -
#34194 FYI: ES File Explorer Updated With Super-Shady 'Charging Boost' Adware - aki meg nem tette volna, ideje torolni ezt a szemetet. Helyette pl: Solid Explorer. -
#34193 Nyakamat rá, hogy kamu az a kép a OP3 -ről. Először is hol az általuk kitalált sandstone hátlap ? Kétlem, hogy kihagynák, aztán már a kettőben is ott volt a lézeres autofocus, dupla vaku. Ennyire nem szokás visszafelé fejlődni.
ICS live wallpaper meg külön vicces. -
#34192 Úr Isten! OP3 lekerekített home button! Mekkora Samsung copy. -
#34191 Xiaomi Announces MIUI 8 And The Gigantic Mi Max
Alleged OnePlus 3 Pictures Appear On Twitter, Front And Rear Of Device Shown Off - ez akar meg jo is lehet, es kozel a megjelenes
Motorola Reportedly Prepping Two Moto X Phones With Modular Attachments Called 'Amps'
"Modular" Smartphones Are Now The Official Gadget Gimmick Of 2016 (And Possibly Beyond)
VRidge Lets Virtual Reality Fans Play Oculus Rift And SteamVR Games Using Google Cardboard