Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Igen, az a magic slot nagyon erdekesnek hangzik.
Az S7-ben ilyen radikalis uj dolog valszeg nem lesz, inkabb kb "csak" teljesitik az emberek kivansaglistajarol a legfontosabb dolgokat (visszahozzak a microSD-t, vizallosagot, jo nagy aksit tesznek bele, beleteszik a legujabb/legjobb hardvert amit tudnak, design-ban kozben az S6 vonalan mennek tovabb, annak egy kiforrottabb verziojanak nez ki), de igazabol ez is pont eleg lehet rekorddontogeto eladasokhoz.

(amugy eleg sok dolog kiszivargott mar roluk, de holnap ugyis minden hivatalos lesz)

Regards,

szucsy89
csak engem érdekel jobban a G5 mint az S7? 😄

bár az előzetes képek alapján nagyon nem tetszik a hátlapja a G5-nek, viszont ezzel a "magic slot" bővíthetőséggel sztem elindul megint valami innovatív, a jövőben oda mehet majd nagyobb akksi, kamera, hangfal tulajdonképpen minden.
skinnyman
Nekem van egy a kozelemben, csak meg nem tudtam kiprobalni telo hijan, de hamarosan valszeg ki tudom majd. Egy Oculus topic van ahol idonkent szobakerul, masrol nem tudok.

Kozben fokozodik a hype, holnap este 7 az idopont ha jol latom.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.20. 12:46:17

Regards,

szucsy89
Samsung Gear VR-ral kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy van ennek külön topikja?
Jim Morrison
Utolso: *.*

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Hype <#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman

Reg nem lattam ilyen jo reklamot 😊 Eloszor azt hittem az a karora, meg tv telefon kitalacio, de elvileg mind valos volt (SPH-WP10, SCH-M22).

Regards,

skinnyman
Nekem jobban tetszik az ujnak, mint a 2012-esnek, olyan "simabb" tapintas, kenyelmesebb. (igen, meg mindig a nexus hatlapjarol beszelunk 😊 )
(csak kicsit serulekenyebb talan)

Regards,

Dzsini
Tegnap délután megjött az én példányom, nekem úgy néz ki jót dobott a Refurb-lottó, felment minden frissítés (6.0.1 + februárig a havi fix), nem melegszik túl álló helyzetben, és a képernyő is hibátlannak tűnik.

Jó lenne, ha rá lehetne tenni az N7-2012 hátlapját, az a pöttyös anyag sokkal jobban tetszett.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
nagyon jó 😄

apple fricska?: P
theone91
Azt kell mondjam, eléggé zseniális ez a reklám.

skinnyman

Regards,

Montanosz
aham köszi

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

skinnyman
Magatol hozzaadja az ujat ha bejelentkezel rola, a regiekbol meg ki tudod szedni h mik jelenjenek meg a My Devices-nel.

Regards,

Montanosz
Sziasztok!
A play áruházbol hogy lehet törölni az előző telefonom és regisztrálni az ujat?

skinnyman
Persze, nyilvan a teszt a szar, ha nem szerepel jol a telo amit szeretsz, fel se merul, hogy a telo szoftvere ne lenne perfekt.
Es valakit azert erdekel a multitasking performance 😊 Engem mocskos modon zavar amikor visszavaltanek egy nemreg hasznalt appra, es az teljesen ujratolt, pocsekalva az idomet. Ha tenyleg senkit nem erdekel, 4 giga ramot se raknanak a teloba. De raktak, es ahhoz kepest jelenleg eleg gyengen teljesit.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.15. 11:06:08

Regards,

én a helyedben nem vacakolnék, hanem megvenném ezt vagy ha kell a 4g ezt
Utoljára szerkesztette: masoma, 2016.02.14. 14:20:50
Jim Morrison
engem az is zavar, hogy spotify on hallgatok zenét, átmegyek reddit appba, megnézek mondjuk 5-6 webm videót (spotify leáll) + még pár képet, majd a spotifyt kilövi háttérben, még értesítési sávban sem marad meg -> nyithatom meg és indíthatom el a zenét (home gomb, spotify, play) (+2mp).
Ilyet eddig nem kellett 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.14. 13:08:43

Senkit se érdekel a multitask performance egy telefonon a mindennapi használatban. Legalábbis olyan mesterséges szinten biztosan nem, mint amilyen fals teszteket egyesek összehoznak erre.

A 6.0 az S6-on egy dolognak fog jót tenni, az S7 eladásainak.
skinnyman
Azert van rajta mit javitani, sztem jot fog nekik tenni a 6.0

Regards,

Nem jött ki, de az 5.1-nek sincs semmi baja S6-on. Teljesen felesleges az új androidot hajhászni, úgyis csak a szopás lesz vele azokon a készülékeken, amiket nem eleve azzal terveztek. A samsungnál is megfigyelhető volt minden évben, hogy az egy évvel korábbi készülékekre ugyan kiadnak új androidot, de annak a színvonalával kb csak terelnek mégjobban az új készülék felé...
Ace 3 LTE, de néha vacakol. 130 körül van az A5, 170 körül az S6, ennél többet nem adnék szívesen telefonért, már az S6 ára is erős határeset. Lehet tudni valamit az új készülékek bevezető áráról?
Vadnokedli
Jelenlegi telefonod? Én várnék még, nem soká itt az S7 és a G5 meg stbi.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok,

Tervezem, hogy Samsung Galaxy S6-ra cserélem a jelenlegi telefonomat. Hivatalosan kijött már hozzá a Marshmallow frissítés itthon is?
Tetszik még az A5 is, elvileg ahhoz is tervezik a 6.0.1 frissítést, de csak a második hullámban. Elérhető már?
skinnyman
Igy van, a 2012 es 2013 eg es fold, az utobbi ma is az egyik legjobb kis meretu tablet.

Regards,

Dzsini
A 2012-es N7 és a 2013-as nagyon más konstrukció. A 2012-es memóriakezelője nagyon rosszul öregszik, és komolyabb varázslást igényel egy pár éves példánynál megoldani, hogy tempósan, kényelmesen működjön.
A 2013-as (ami lent is van) ilyen szempontból teljesen rendben van, és hivatalosan is kapott Marshmallow-t.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
nekem a 1st gen volt, igaz már túladtam rajta de haverom a tulaj, de mondja hogy katasztrófa... ha netre csatlakozik gyakorlatilag annyira akad, hogy nem lehet használni. lollipop van rajta
skinnyman
Perfekt, sose volt gyorsabb.

Regards,

Kifogástalanul működik. Software és a hardware szimbiózisban. Mai napig csodálkozom, hogy így bírja az aksija.
szucsy89
mályvacukor nem akad, lassú rajta? mik a tapasztalatok?
skinnyman
skinnyman
magyar afaval amugy nincs messze 😄

Regards,

SzirmosSzisza
400 Forint a dollár?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Van pár akció play-en:
Table Tennis touch, Lara croft go is 1 dolcsi. Mindkettő kategória legjobbjai.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
Nem tudni. Jelenlegi LCD technologiakkal elegge aksi-ongyilkossagnak hangzik, de ki tudja, lehet h pl megoldottak vhogy, hogy a kijelzo csak egy resze kapjon hattervilagitast, vagy hogy hattervilagitas nelkul is lehessen latni, ugy pl meg mukodhetne. Nokia E51-emnek is anno always-on kijelzoje volt, nyilvan kisebb kijelzo volt, de LCD volt az is, es meg ugy el birt atlagban 2 napot hasznalat mellett.

Regards,

szucsy89
akkor amoledet kap a g5?
skinnyman
skinnyman
Occo n5 (d820)
LG Teases Always-On Display For The G5
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.02.10. 13:56:19

Regards,

theone91
Tegnap vettem kézhez a OnePlus X-em. Ilyen ár-érték aránnyal még nem találkoztam. Hozzánk is ingyen szállít a OP 30k felett, plusz mostanában kuponkódokat is szór (például: ingyenes -valódi- rózsfa vagy bambusztok, ingyenes express szállítás, Kerámia verzió Onyx áron stb.) Nagyon jó ajánlatokat kínál a cég most.

skinnyman
?

Regards,

Jabar
köszönöm szépen

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Montanosz

Dzsini
Timelapse az ilyen fotókészítés neve, és elsőre ezt találtam - ha nem jó, a fenti kulcsszóval keresgélj tovább.

Jabar
Üdv!
Van arra valami alkalmazás vagy beállítási lehetőség hogy a telefon fényképezője megadott időnként (pl 1 kép/sec) készítsen egy képet korlátlan ideig és ne keljen pl. nyomva tartani a gombot/ikont?
Samsung S4 a telefon
Előre is köszönöm a választ!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

skinnyman
skinnyman
Meg az utobbihoz kapcsolodik, bar nem mostani, szerintem baromi jo kis iras:
How to Fix Everything

Regards,

Megveszem.