36194
-
#34310 dafuq -
#34309 Android fragmentation may not be as pronounced as Google's distribution numbers would have you believe, Apteligent report says -
#34308 http://ok-google.io/ - google voice commands -
#34307 PC & Android Bundle - igen jó Androidos játszanivalókkal -
#34306 -
#34305 Esetleg nala erdeklodnek -
#34304 Sziasztok! Tudna valaki ajánlani olyan szervízt budapesten ahol cserélnek Nexus 4 digitizert, úgy hogy a digitizert én viszem a szervízbe és azt rakják rá a telefonra? Előre is köszi. -
#34303 Solid Explorer File Manager leárazás van, akit érdekel. 250 HUF
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.06.29. 09:05:26 -
#34302 Ne tudom ez a kérdés mennyire androidhoz fűzhető ,de hátha...
Adott egy telefon (de mondhatok többet is a kérdés szempontjából lényegtelen) amin elérhető a 4G mobilnet.
Speedtesztet belőve 20-40Mbit/sec a sebesség (de tételezzük fel hogy csak 10mbit ami barátok között is 1Mbájt/sec letöltést eredményez)
Szóval a sebesség adott a telefonok mégis valami "átkapcsolhatatlan" ~ 30-60 kbytos sebességgel dolgozik. Webes appok, google playről letöltés ergo mindenféle letöltés ahol adatformalom kell csiga lassú.
Ugyanazt a netet a másik telefonra wifin megosztva érdekes módon már a valós net sebességgel töltenek a dolgok úgy ahogy a nagykönyvbe meg van írva.
Létezik valahol valami beállítás ami azt eredményezi hogy NE CSAK WIFI-t észlelve használja a letöltés a teljes sávszélességet? -
#34301 Remélem lesz rá, ha nem majd megy fel a CM. -
#34300 2 - nem tetszik -
#34299 Evan Blass confirms the name of the upcoming Samsung Galaxy Note 7 - 6-os szam kimarad..
Exclusive: Google may be redesigning Android's home and navigation buttons (again) -
#34298 Ahogy a szovegben is irjak: "nem garantaljak", hogy jon update. De azt sem, hogy nem jon. Ha megnezed, Nexus 7 joval a kiirt datum utan kapott 6.0-t es azota is minden frissitest.
Mas:
Has the "affordable" smartphone let us down? (opinion)
Exclusive: specs for "Sailfish" - the smaller of two upcoming HTC-built Nexus devices - eleg erdekesen hangzik -
#34297 Ezek szerint Nexus 5-re már nem jön az N-es droid :( -
Wivero #34296 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, egy probléma megoldásában. Úgy gondolom minden gyárilag adott, csak nem tudom összerakni egy működőképes rendszerré. Adott egy MXQ plus S905 Androidos TV Box, adott egy USB-s touch screen vezérlő, (csak az üveglap kinézetű usb-s eszköz, ezt szeretném egy monitor elé helyezni majd) és van ennek a touch screen vezérlőnek az androidra készítette drivere: touch screen android driver A gyártó honlapján levan írva a telepítés menete, de egy kukkot sem értek belőle. Légyszi segítsen valaki, hogy mit kezdjek ezzel a kiterjesztés nélküli letöltött fájlal? Gondolom nem csak simán be kell másolni egy könyvtárba. De akkor mit csináljak vele? Köszönöm! -
#34295 rengeteg leárazás a play storeban -
FartingSquirrel #34294 Üdv.
Nekem tegnap jött egy frissítés S7-re, de azóta a SmartManager Clean SDK folyamat leáll. Tapasztalt ilyet más is? -
#34293 Valszeg csak a havi biztonsági frissítés volt.
(Nekem hét elején jött s6 edge re, T) -
potyoro potyka #34292 Galaxy s6 ra Vodafonenála mai frissítés mit tartalmaz?
Köszönöm -
#34291 Oxygen eleg kozel van a stock-hoz.
Mas: 5 years later, ADW Launcher 2.0 has been released - no, you are not dreaming - and it's insane -
#34290 Ha stock rendszert futtatna, akkor eléggé kihagyhatatlan vétel lenne. :)
-
Hands-on and first impressions of the OnePlus 3
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.06.16. 21:08:27 -
#34288 "Trolling intensifies" - ezek azert nem teljesen normalisok :)
Editorial: iOS 10 is Apple’s not-so-secret love letter to Android
-
#34287 Mocskos jo ara lett itthon amugy, en siman 130k fole saccoltam volna. -
#34286 OnePlus 3 uses Samsung’s Super AMOLED display
-
#34285 OnePlus 3
Az biztos, hogy az egyik legjobb ar/ertek aranyu telefon most. -
#34284 Üdv!
Valaki használja innen az Aquamail app-ot?
A Pro verziót használom 4 fiókkal (2 gmail, 1 yahoo, 1 munkahelyi exchange), és olyan gondom van, hogy utóbbin kívül a három címről nem tudok levelet küldeni, csak fogadni… folyamatosan csatlakozási hibát ír, és hogy ellenőrizzem az adatokat, de azokat nem én adtam meg, hanem az app automatikusan… nem is értek annyira hozzá. Esetleg van más, jobb mail kliens ennél? Igaz, ebben kéne megoldanom, hamár megvettem….
Előre is köszönöm!
-
#34283 "Valahogy erősen kétlem hogy a hardver ne bírná el a 4.4.2-nél frissebb rendszert."
Hiaba bir frissebbet, ha senki nem veszi a faradsagot, hogy megcsinalja ra..
Mas:
Clearest Pics Yet Of OnePlus 3 Leak Ahead Of Announcement -
Szefmester #34282 Üdv skacok. Nem egyszer próbáltam keresgélni, de sajnos telefonos rom keresgélésben béna vagyok. A céleszköz egy Prestigio Multiphone 5517 DUO volna. A lehető legfrissebb és legstabilabb droidot szeretném rászuszakolni, de ruszki oldalakon, meg egy két gyanúsan hasonló szövegzetű (ugyanazon kommentelőkkel, és kommentekkel) oldalakon kívül nem találtam semmit. :/
Valahogy erősen kétlem hogy a hardver ne bírná el a 4.4.2-nél frissebb rendszert.
Hajlékony telefon: Ha zsebben van és leülsz kevésbé lesz hajlamos a permanens hajlásra. Ha feltekercseled és az alkarodra húzod akkor kapsz egy kihúzható kijelzős pipboyt. :D Megfelelő vezérléssel úgy használhatsz funkciókat hogy egyik vagy másik irányba csavarod a kijelzőt bizonyos pontokon. -
#34281 Majd jön valaki és talál bele értelmet, ennyi az egész. Ha nem így lesz, akkor megyünk tovább. Plusz ez nem csak arról szól, hogy Kiss Aladár mire tudná ezt a technológiát használni, hanem bemutatja azt is, hogy egy cég kutató- fejlesztő- és innovációs részlege mennyire tud egy mai napig is nehéz problémát kiküszöbölni, kivitelezni és élő példákban alkalmazni. A végeredmény természetesen lehet bármennyire bugyuta, nem biztos, hogy ez a lényeg.
A Samsungon is mindenki kacagott mikor a kétezres években elkezdett a hajlékony kijelzőkkel foglalkozni, senki sem látott mögötte értelmet és tény hogy nincs túl sok azon túl, hogy statikusan hajlított kijelzőket láttunk már Samsung tévéken, monitorokon és telefonokon. De aztán mégis az egyik legnagyobb képernyő gyártó és beszállító lett a Samsungból, ami nagyban az innovációra és fejlesztésre való hajlamnak köszönhető.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2016.06.11. 17:27:16 -
#34280 Jobban el tudod rakni, kis resen beadni, ha kilopjak a kezedbol foghatod anelkul l, hogy kettetorjon, stb stb :3 -
#34279 Felteszed a csuklodra a telefont, es ott az okosora. -
#34278 Írjatok már példákat plíz a hajtogatható telefonok előnyeire, mert én nem tudom, hogy mire használhatnám a hétköznapokban. -
#34277 [Specs Comparison] Moto Z & Moto Z Force - komolyan nem sok ertelmet latom a sima Z-nek a Force mellett.
A Closer Look At Lenovo's Flexible Display Wrist Phone And Foldable Tablet - azert nem rossz, hogy ez mar egy mukodo telefon -
#34276 -
#34275 Most is 5.1.1 van és egy vacak. Használhatatlanul belassítja a Kitkathez képest. Custom cuccal meg több a macera és főleg a szüleim használják.
Akkor majd megpróbálom visszaflashelni a régit, rootolni és kinyomni ezt service-t. -
Borg #34274 Undorító, ahogy kiáll a kamera a hátulján. Közel sem ultra vékony ez... -
#34273 Lenovo Announces Moto Z And Moto Z Force, With Verizon Droid Editions Arriving First
The Moto Z Doesn't Have A 3.5mm Headphone Jack, Includes A Type-C To Headphone Adapter Instead
Motorola Has Four Moto Mods Ready To Launch Alongside Moto Z, More Coming Later
Hands-On With The Moto Z And Moto Z Force (...And Mods)
Hat omm.. erdekes, az biztos. Vannak eros pontjai, de.. A jack hianya szerintem bullshit, a sima verzioban kicsi az aksi (Force-ban mar jo), a mod-ok meg szerintem eleg szuk retegeket fognak erdekelni.. -
#34272 A legbiztosabb elvileg ha root-olt, a SystemUpdateService-t kell disable-ezni. Vagy meg talan mukodhet h a notification-re hosszu klikk es ott kikapcsolni a notification-oket arra az appra ami ezt dobalja - ha ki lehet, ez nem tilt le emiatt mas fontos notification-oket.
Amugy 5.1.1-et (vagy valami custom 6.0-t) probaltal mar? Ahogy emlekszem, azt olvastam, h nem kene sokkal rosszabbnak lennie, mint 4.4-en (a legtobb normalis hardveru cuccon pedig kifejezetten gyorsabb szokott lenni egy ujabb verzio). -
#34271 Sziasztok!
Szerintetek mi lenne a legkisebb macerával járó módszer, amivel a legfrissebb Kitkat-et tudnám rávarázsolni a wifi only 2012-es Nexus 7-re úgy, hogy ne töltse le az ötöst és a noti baron se zaklasson vele?