36194
  • Narxis
    Neked is akad az NFS Most Wanted? Le kéne már cserélnünk ezt a tragacs telót egy olyanra min jól fut a Most Wanted.
  • Palinko
    eszközkezelőnél fogod és beállítod neki a gépen lévő listákból a drivert, de a Kies engem tovább szopat Airdroid amit ajánlottak egy csodás dolog, használd te is mint én a Samummal :D
  • Firerock
    Létezik olyan alkalmazás hogy egy windamp playlistet automatikus szinkronizál akár dropboxra minden módosítás után?
    Vagy ti mit használtok arra hogy a winamp playlist mindig friss legyen a telefonon?
    Powerampot használok a telefonon
  • Firerock
    nem ismerte fel a gép,de aztán sokadik próbálkozásra felismerte,azóta tökéletes.
  • Szabi #16859
    ósánban vagyok műszakis eladó, nálunk valamivel jobb árban van.. és viszik rendesen.. néha meg hozzák is vissza hogy nem ilyenre számitottak.. de sose értem mire számitottak, majd azt tudja mint a 90ezres samsung... ? :DD
  • allock #16858
    Minek kéne történnie? Motorolánál ICS-n(legalábbis) te választod ki mit csináljon a telefon mikor rádugod usb-re. Töltsön, fényképeket szinkronizáljon vagy cuccokat pakoljon rá.
  • Firerock
    Feltelepítettem a Windows8-at a gépemre és egy probléma állt elő,rádugom a telefonomat a gépre(Motorola Defy, Android 4.1) és nem történik semmi,csak tölti a telefont,semmi usb mód nem jön be. Ugyanazon az USB-n a pendrive megy.
    Ötlet?
  • Palinko
    igen tud mappából, de ha ő lebontja automatán mint a gyári, szóval ha van egy fa struktúra akkor vagy a gyökeret szóval mindet, vagy a végén lévő mappákat listázza és nem lehet középről valahogy. pl ha egy mappában van 5 cd akkor 1.cd, 2.cd stb mappákat játsza de az egész mappát nem tudja ha nem gyökér. a pro amit írtam tök jó és szép is az app.
  • shaba23 #16855
    20-30e Ft között kellene egy dualslimes wifis telefon

Samsung C6712 Star II
    LG GX500
    LG T3

ezeket nézegettem, melyiket érné meg jobban? Vagy ha van más ajánlat akkor köszi:)
    A lényeg, hogy BP-en péntekig be is tudjam szerezni:)
  • k0trapali #16854
    Ki lehet kapcsolni az alsó notification, menu keys bar-t valahogy teljes képernyős alkalmazásoknál? Filmeknél, játékoknál rohadt zavaró!
  • Barnabyka
    Segítsetek!

Widgetet szeretnék rakni a főképernyőre, de ugye ahhoz root jogosultság szükséges.. Próbálom bekapcsolni de azt írja, hogy nem elérhető vagy megtagadva. Ilyenkor mit lehet csinálni, azon kívül, hogy beletörődök?
  • k0trapali #16852
    Hát emberek!

Hozzám került egy tábla csoda. DPS Dream 9.
    9 colos képernyő, 1,2GHz proci és 1GB ram. Külsőleg elég rendben van a kicsike. A képernyő felbontás 480x800 ehhez a mérethez már vajnyi kevés. kb. olyan mintha 3,7colon 480x320-at néznél vagy még rosszabb. Pixeles a drága, de nagyon! Angry Birds meg ilyen kis huncutságok elfutkosnak rajta szépen. Maga a rendszer viszont eléggé döcögős gyári 4.1-el is! Sokat gondolkozik, nem reagál egyből, volt már random restart is és a wifit is eldobta vagy 2x.
    Karácsonyra jó ajándék gyerekeknek pötyögni a cut the roopot meg kaszabolni a gyümölcsöket és még filmet is nézhetsz rajta full HDban! Ez igen ecsém'! Ez a nem mindegy!
    Telefonom is tudja mind ezt és van laptopom, asztali gépem, nagy lapos tévém szóval nálam a tábla kiesett a képből.

29990 Ft az extrémdigitális boltban.
  • skinnyman
    Inkabb szoftveres oka lesz szerintem.
    Gyarto altal hivatalosan kiadott szoftverben is elofordul, esetleg nezd meg nincs-e frissebb. Anno Galaxy S-emre is volt olyan hivatalos szoftver ami ugyanezt csinalta ha bizonyos korulmenyek fennalltak (ha ugy raktak le a telefont hogy ki volt kapcsolva a kijelzo es nem te raktad le hanem a masik fel - vagy valami ilyesmi volt), ilyenkor tenyleg elszallt a halozat is es egy fel perc mulva jott csak vissza.
    Cyanogen-en meg sosem futottam ilyenbe :)
  • Shiwo
    ezt a hibaüzenetet én akkor kaptam, mikor régi (még symbianról) importált névjegyeket használtam... viszont nekem nem állt le a mobilhálózat... bár más típusú a telóm és a szolgáltató is más...
  • LocalPatriot
    A napokban cseréltem simkártyát.
    Lehet az hibás?
  • Vadnokedli
    Ez azért van mert a vodások szétbarmolták, és nemtudom én ilyennel még nem találkoztam.
  • LocalPatriot
    Másnak nem volt olyan gondja az android telefonjával, hogy híváskezdeméynezéskor ezt a hiba üzenetet írta ki: "com.android.phone folyamat leállt." ?
    Utána már nem volt elérhető mobilhálózat... töbsszöri újraindíátás nem segített, sem a teljes rendszervisszaállítás. (Sony Xperia U)
    Gyári vodás, nem rootolt. ICS 4.0.4 van rajta.
  • skinnyman
    Elvileg 499 USD.
  • Firerock
    Mennyibe fog ez kerülni?
  • skinnyman
  • rastaman
    anyám!
    nem mintha pl a one x, a tegra3-as procival lassú/régi konstrukció lenne...
  • [HUN]FaTaL
  • Animefox
    Hát volt rá telepítve pár dolog... javasolt lenne akkor újra csinálni az egészet?
  • [HUN]FaTaL
    2.3-at, amin telepítve voltak a programjaid.
  • Animefox
    belakott GB az meg mi? Mit értesz ez alatt?
  • [HUN]FaTaL
    Nem. Normál esetben semmi gond nincs velük. Annyit írtam, hogyha egy belakott GB-re frissítesz rá, akkor előfordulhat.
    Az a háttérkép meg tré volt :)
  • Animefox
    Egy mozgó háttér csinálta a fő gondot, leszedtem és azóta minden oké. Báár icipicit érezhető akadozás de akkor ezek szerint az Xperiáknál ez fajta jellegű dolog hogy kicsit darabosak?
  • fery02
    Na az tök jó lenne nekem is.
  • Vadnokedli
    Hülyeség szerintem az ilye app, hiszen a folyamatok közül kilehet lőni ezt a biztonsági programot. Úgy van értelme ha beállítasz egy rendszergazdát az adott telefonra. talán így van értelme.
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg a mortot kifelejtettem.

#16830: Mit nem tud? Mappából lejátszani? Hogy ne tudna?
  • MaRee
    Tudtok olyan programot, amivel le lehet jelszavazni külön appokat vagy mappákat? Pl ha a képek mappába vagy a galériába akar bemenni valaki, külön jelszót kérjen, stb..
  • Barnabyka
    Airdroidból, gépről tudok viberen üzenetet küldeni valahogy?
  • Narxis
    jetaudio
  • Palinko
    Power AMP nem tudja amit kellett, bár szépnek szép a progi, nálam a player pro és a neutron maradt fent, de nézem a Mort ot is.
  • RelakS
    én is mappák alapján játszok le, Mort Player bevált.
  • Barnabyka
    PowerAMP baromi jó lejátszó, én eddig hiányosságot sem találtam benne! Igaz, hogy fizetős, de hát a virágboltban is belehet szerezni:)
  • Palinko
    jó ebből csak a winamp volt ismerős arra sem gondoltam hogy van androidos. vlc próbáltam nem az ami nekem kell. köszi, próbálgatok és választok.
  • [HUN]FaTaL
    Kb. Minden custom lejátszó tudja ezt. PlayerPRO, PowerAMP, Neutron Player, Winamp stb.
  • Palinko
    ez az airdroid egy csoda jó valami. mivel itt látom vannak régebbi android felhasználók gondoltam kérdezem, van jobb media playerm int a beépített? kicsit mappákat bénán kezeli a fenti és pl ha mappák alapján játszanék nem akarja azt hogy pl A tartalma B és C mappa, akkor hogy az A mappát játsza, ne külön a B és Ct. szóval amivel jobban lehet kezelni, és ugyanúgy háttérben is fut mint az alap, nagyon jó lenne.
  • skinnyman