36194
  • k0trapali #16903
    Bocs. Igen, Ski Safari.
  • LocalPatriot
    Az nem Ski Safari?
    Mert van skysafari is. Ám van benne annyi lehetetlen acsi h én már nem telepítem az tuti:) De jópár órát elvoltam vele.
  • k0trapali #16901
    Sky Safari bagged!
    Marha jó játék! Nincs túlbonyolítva és nagyon jól elszórakozom vele! Ezeket szeretem, ez való telefonra!
  • LocalPatriot
    Először is köszönöm, hogy írtátok hogy ilyen jó akciók vannak.
    Swiftkey-t, meg officesuite-ot meg is vettem. Eddig virágbolti volt mind2.
    Olyan kérdésem lenne még, hogy tudok-e mondani olyan alkalmazást, ami olyan mint a Zedge, hogy a telefonra kompatibilis háttereket lehet vele letölteni.
    FaTaL - mekkora háttér is kell nekem? :)
  • [HUN]FaTaL
    Akciós még: Smart Keyboard Pro, Swiftkey
  • Bal0924
    Hogy tudom a képeket, amiket csináltam a kamerával, átküldeni bluetooth-on? (nincs ilyen opció)
  • Shiwo
    én az asszonnyal a MegaYatzy-t szoktam nyüstölni a vonaton, ha esetleg kockajáték érdekelne
  • skinnyman
    Meg egy rakas masik cucc is olcso, pl. OfficeSuite Pro, Draw Race 2, Plants vs Zombies, stb, itt erdemes figyelni pl
  • skinnyman
    Wild Blood is occo
  • Vadnokedli
    megvettem eddig már mindent ami 200 környékén van. kb. :D
  • skinnyman
    Es tenyleg, most latom hogy Max Payne, GTA3 is occo aki meg nem huzta volna be oket :) Egy Vice City-nek orulnek, az hianyzik csak toluk.
  • Narxis
    Jó sokat vásárolsz. :D
  • Vadnokedli
    most meg vettem a mostwantedet is a max paynet is és a blood valamit is azt a hentelős kaszabolós 'szart :D
  • papi08
    218 Ft. :D
  • Vadnokedli
    Megvásárolva. Nem látom mennyi.
  • skinnyman
    Dead Space is occo
  • Barnabyka
    MS Soccer (rugos foci) vagy ott a ket fele szokereso.
  • RelakS
    Uno? :D
    Átpasszolgatod a telefont, de elvileg wifin több készüléken is mehet a multipléjer
  • SzirmosSzisza
    Ilyen léghoki biztos van, de azt elég gány telefonon. Illetve van fasza amőba, azt lehet bluetoothon is :D
  • k0trapali #16884
    Mind a kettő rohadt gagyi!
    Olyanra gondoltam amit 1 telefonon ketten lehet tolni! pl 2 player reactor, de azt már mindenki úgy keni mint az állat!
  • SzirmosSzisza
    Van az a Draw Something vagy mi, de mi se nagyon találtunk :/ Esetleg még a Run in Crowd de az se az igazi.
  • k0trapali #16882
    Tudtok mondani olyan játékokat (az igényesebbek közül) amiket ketten vagy akár többen is lehet játszani?
    Melóhelyen így év végén nincs semmi dolgunk és marhára unatkozunk...
    Jó lenne valami magyar nyelvű kvíz játék is pl vagy valami több játékos ügyességi stb.
  • precision
    köszi, majd kipróbálom
  • skinnyman
    Jo kis hirolvaso app
  • skinnyman
    Thx, behuztam.
    Itt egy leiras az inkompatibilis appokhoz pl de biztos talasz sok masikat is ha keresel
  • Mighty
    S2-őn így kell: http://www.chromefans.org/android/how-to-disable-the-camera-shutter-and-auto-focus-sounds-on-your-samsung-galaxy-s2-i9100.htm
    Gondolom nincs nagy különbség a te esetedben sem.
  • Firerock
    Én nem próbáltam még,de biztos akadna,igazán olyan játékok közül amik nem futnak normálisan csak a GTA VC érdekelne...
  • DarkSector
    ja értem vagyis ez nem egy nagyító fícsőr, hanem csak akkor jön elő ha rossz helyre bökök? :)
  • SzirmosSzisza
    Ha linkre kattintasz, de sok van egymás mellett és nem egyértelmű melyikre böktél akkor szokott olyan felugrani.
  • DarkSector
    Segítsetek pls.
    Hogy lehet azt megcsinálni mondjuk Chrome alatt hogy rányomok egy területre a kijelzőn, és egy kis téglalpban felnagyítja a látnivalót. Már sokszor előjött, csak nem értem,hogy hogyan. Mi az a mozdulat amire előidézhető ez a funkció.
  • Szabi #16873
    NFSMW 216-ftért.. csak épp hivatalosan nem kompatibilis a telómmal -.-

nem tudok valahogy kamu készüléket beregizni magamnak ? :D

később valószínű lesz olyan telefonom ami hivatalosan is támogatott, de ezreket nem adok ki rá mobilra is, elég volt pc-re.. :DD
  • [HUN]FaTaL
    Mármint ha átlövöd olyanra a nyelvet a telón, ahol tiltott, akkor nem engedi kikapcsolni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem sért törvényt, Magyarországon nincs ilyen. Azt hiszem nyelvfüggő a Sonykon.
  • RelakS
    Akkor a Sony törvényt sért, mert a fényképezőgép alkalmazásban kikapcsolható a zárhang?
  • DarkSector
    Ja így értem, én amúgy elsőnek a videófelvételre gondoltam hogy ne vegyen fel hangot.

Hát ha illegális elvileg akkor nem tudok mit segíteni, mert max utánanézegettem volna ha eredetileg kikapcsolható lenne, de ha nem akkor sajnos nehéz ügy lesz.
    Kérdés hogy még ha rootoltad is a cuccot, lehet-e ilyet. ? :)
  • precision
    nekem van, stock android 4.0.3, Huawei Ascend G300
  • qetuol
    nekem nincs hang ha lenémítom.
  • precision
    igen, fényképezéskor ne legyen "exponáló" hang
    tudom, hogy elvileg illegális lenémítani, ezért is van kivéve ez a funkció
  • DarkSector
    Nekem is ez van, milyen kamerahang?
    Hogy felvétel közben ne rögzítsen hangot?
  • precision
    van egy Huawei Ascend G300 -am, hivatalos 4.x -es androiddal és sehol sem találom hol lehetne kikapcsolni a kamera hangot

meg lehet valahogy oldani? rootolva van a telefon