36194
  • kifli
    összekötni? google acc = youtube acc nem?
    Legalábbis emlékeim szerint, google accomal be tudok youtube-ra jelentkezni.
  • Firerock
    Másnak nincs ilyen problémája
  • [HUN]FaTaL
    Arra nem gondoltál még, hogy bugos a rom?
  • Ironman2
    Ha valaki tudja hogy kell google accountot összekötni youtube accounttal(ami ugyanaz) androidon,akkor irja le.Köszi!
  • Firerock
    Most kitöröltem a fiókot,megpróbáltam újat csinálni,de amikor újra csatlakoztattam megint nem szinkronizált,mostmár névjegyeim sincsenek,tehát nem tudom használni a telefonomat,mindjárt kivágom az ablakon.
    Ha a névjegyeknél rámegyek hogy fiók csatlakoztatása csak ezeket adja ki:

A rendszerbeállításoknál a Fiók résznél pedig ezek vannak:
  • Ironman2
    Nekem meg ezt irja ki:your youtube account not linked google account
  • Firerock
    Viszont a Google fiók csatlakoztatva van. És így sem szinkronizál:/
  • theone91
    Ouch.
  • Firerock
    Most láttam meg a Google-t:D
    Elnézést mindenkitől
  • Firerock
    Ott pedig csak ezek vannak:
  • Ironman2
    Hogyan kell a Youtube accountot összekötni a Google accounttal táblagépen? DPS Dream7.Itt a számítógépen ha rámegyek a Google profilomra,akkor azt irja ki hogy össze vagyok kötve
  • skinnyman
    Mindenhol folyamatosan el van fogyva, itt tudod csekkolni: Link
    Idonkent (par hetente) jon egy adag aztan par ora alatt megint elfogy.
  • lac coo
    Én 4X-nél úgy azt tapasztaltam, amíg bent van a futó alkalmazások között, addig azonnal betölti, ha onnan kikerül ( gondolom egy idő után legyilkolja ami nincs használva ...) akkor már töltöget ... Ha viszont betölt így vagy úgy onnantól kezdve persze azonnal csinál mindent, innentől nincs gondom vele ...De azért nem 10 mp egy hívás indítás, azért annyira nem rossz :))

Valahogy azt kéne elérni, hogy ne zárja be egy idő után mikor nem használom ....
  • aate
    Akkor rendszer beállítások és fiókok ott kell hozzáadni a Google fiókot.
  • Firerock
    Ott csak a Facebook és a Skype van,valamint egy bepipálható rész hogy "Adatok automatikus szinkronizálása",ez be van pipálva,de akkor sem jelenik meg az amit a gépen adok hozzá a címjegyzékhez,és fordítva sem.
  • aate
    Személyek (névjegyzék )menü > Fiókok > Google fiók szinkronizálása
  • Firerock
    ???
  • [HUN]FaTaL
    Az nem zárja be, csak jelez a rendszernek, hogy bezárhatja, ha akarja, mert már nem kell. Ha van elég ram, akkor nem csinál vele semmit. De nem is kell :)

A Task Killer meg inkább árt, mint használ :)
  • Falkon
    Sziasztok!
    Vannak új hírek a nexus 4-ről? Van már készleten, vagy valami? Semmi újat nem találok! A play áruházban sehogy nem tudom megnézni a rendelési részt?

Köszi! :)
  • aate
    Nálam semmi baj a névjegyzékkel egyből előjön és tudok hívni. De lehet gyártó függő a felesleges átszabások miatt.
  • k0trapali #16963
    Én ha hosszan lenyomom a Home gombot akkor előjönnek a futó programok és egy suhintással be tudom őket zárni. Nem kell ide semmi killer cuccos. A tárcsázós és a névjegyek rész meg hol gyors hol lassú. Nem tudok én elmenni ezen az androidon, de WP után sokkal jobb.
  • [HUN]FaTaL
    A Task Killer minden csak nem hasznos, legalábbis GB-től fölfele.

Nálam gyors a tárcsázó.
  • skinnyman
    Ha tudatosan bezarom a Phone appot, akkor is 1 masodpercen belul elindul, ha a memoriaban van akkor pedig azonnal. Szoval nem Android sajatossag :)
    Ha pedig valami nincs a memoriaban, az nem indul el azonnal, ez mindenhol igy van.
  • desigo
    Nem ez nem Android sajátosság.
    Nekem a tárcsázóra kattintva 1 sec amíg betölti a legutóbbi hívásokat és a tárcsázót. A kezdőbetűket beütve azonnal listázza a neveket és azonnal hívja.
    Nem kell telepakolni felesleges programokkal a telefont.
    Persze egy megfelelő hardware sem árt.
    Egy kezdő oldalra pedig kiraktam a leggyakrabban hívott emberek közvetlen tárcsázás parancsikonjait.Onnan még gyorsabb hívni őket.

Bárminemű lassulás lenne van 2 hasznos widget :
    Advanced Task Killer
    App Cache Cleaner

Rég nem használt programokat,játékokat pedig eltávolítani.
  • Probatbicol
    Sajnos igen, ez android sajátosság, nejemnek most lett elege és visszaváltott butatelefonra, a Galaxy S-emmel néha kicsit irigylem, hogy 2-3 másodperc alatt tud hívást kezdeményezni, és 10 naponként kell töltenie az 5 ezer Ft-os telefonját :).
    Nálam néha 20-30 sec egy hívás indítás, de a legjobb mikor a bejövőt nem tudom felvenni, mert a képernyő sötét marad. Erre mondaná nagyapám, hogy cifra nyomorúság...
  • RYO21
    Na igen ezaz. Köszönöm!
  • SzirmosSzisza
    Menü / Request desktop site ?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem kompatibilisak a telefonoddal.
  • RYO21
    Csak google keresőn keresztül tudom azokat elérni, egyébként a play keresője nem dob ki találtatokat ugyanarra a dologra.
  • [HUN]FaTaL
    Keress user agentet a beállításokban. Ha nincs, akkor Opera tudja.

A második kérdést meg nem értem, ugyanott, mint az ingyenesek.
  • RYO21
    Belehet valahol állítani hogy a Chrome a rendes weboldalakat töltse be ne pedig azok mobilos változatát?
    Másik kérdés: hol vannak a play storeban a fizetős appok?
  • k0trapali #16952
    Nálam is előfordul és csak zavartan nézek olyankor...
  • lac coo
    Ha már erre járok ...egy újabb csodálatos eldzsí videó az állítólag javított szoftverrel. ismét csak nem yT tömörítés miatt ilyen, ez ennyit tud 100 ropiért ....

• lac coo
    Az Android sajátosság, hogy van amikor ( sajnos általában ...) hosszú másodperceket kell várnom mire betölti a telefonkönyvet ? Lehet valamit csinálni vele? Néha azonnal ugrik, legtöbbször várok...jó lenne ha ilyen téren azonnal készen állna ha akarom .

LG 4X HD ...
  • [HUN]FaTaL
    Airpush detectorral megnézed melyik app rakja és eltávolítod.
  • fodorpetii
    Srácok, ezeket a hirdetéseket hogy tudom letiltani? értesítések között mindig hozza öket-.-" van mikor játék közbe van mikor csak úgy időközönként..hol tilthatom le ezeket?
  • rastaman
    ez mia pics?!

majdnem bekönnyeztem rajta, annyira megható
  • Shiwo
    létezik "ikerkártya", témobilnál pl DuoNet Sim kártya néven szerepel és ahogy elnézem 500 ft a havidíja
  • Bucser
    Megosztja a 3g_t a telefonon? Mint egy WiFi hotspot?
  • SzirmosSzisza
    Nem lehet mentést letölteni hozzá afaik.