36194
-
#17023 Flém keltő hozzászólások nem kellenek.
Ahogy előttem is írták, amíg arról van szó, hogy droidon ki mit használ (Dolphin, Firefox, Opera, Chrome, gyári, akármi), addig ide tartozik. -
#17022 A WiFit nem érdemes altatni, mert nem túl sok energiát használ. Amit érdemes mindig kikapcsolni az az adatforgalom (mobilnet) :)
#17018: Te mi lóf*szról beszélsz? :) Androidos cuccokról van szó, legalább olvasnál. -
#17021 Szerintem amíg az Androidos programokról van szó, addig a témához tartozik, és véleményem szerint nyugodtan beszélhetik itt is...Elvégre Android! -
#17020 Wat? Firefox imho tényleg jobb, mint a króm Androidra :D -
#17019 Juice defender kikapcsol minden adatforgalmat, de időnként szinkronizál. -
Ironman2 #17018 Már megbocsáss mindenkit aki elöttem hozzászólt,de ez a Google Android topikja.Aki más böngészőt használ mint a Chrome az ne itt villogjon,hanem húzzon el a ret...esbe! Köszönjük! -
#17017 én speciel telón firefoxot használok, megvagyok vele elégedve, még jobban is, mint a chrome-mal, annak ellenére, hogy asztalin meg az utóbbit használom -
#17016 azt szeretném, hogy ha lockolom a telefont akkor a wifi automatikusan kapcsoljon ki
a wifi beállításoknál a speciálisnál megtaláltam a wifi alvó mód beállítást, de hiába rakom "mindig" -re "kilockolás" után egyből ott figyel a bekapcsolt wifi
üzemidő miatt gondoltam, hogy jobb lenne ha lelőné a wifit ha le van zárva a kijelző
bug v. feature hogy nem akar működni nálam ez a beállítás? huawei ascend g300 és infusion custom rom (4.x ICS) -
#17015 Szerintem igen, bár én csak a bétát próbáltam anno. Nem tudom milyen lett azóta. De mondom: Nyugodtan lehet kísérletezni különböző böngészőkkel, és saját véleményből kiindulni. A "márkahűséget" meg el kell felejteni. :D
A böngészést én amúgy a The Verge (teljes, asztali) oldalával szoktam összehasonlítani. Az egy komplexebb, fajsúlyosabb oldal. Erre a célra remek. :) -
Sil3nts #17014 koszi. firefox felejtos? (asztalin csak azt hasznalok, markahuseg... :))
vagy rosszak a tapasztalatok? -
#17013 Ha 2.3 van rajta akkor érdemes Operára vagy Dolphinra cserélni. Ha 4.0-ád van akkor tökéletes a beépített böngésző, de kipróbálhatod a Chrome-ot is. 4.1 / 4.2-n pedig az alapértelmezett böngésző már a Chrome, amit szerintem nem indokolt lecserélni.
Nekem ezek a meglátásaim verziókra bontva.
De nyugodtan lehet kísérletezni. :) -
#17012 Ha ésszel telepítesz, akkor semmi. -
RYO21 #17011 Vírusírtónak mi értelme van androidon? Mert nagyon ajánlják az avastot, de félek, hogy csak belassítaná a telefont. -
#17010 Semmi gond nincs a beépített böngészővel sem. De én Operát használok a funkciók miatt (asztali gépen is). Meg mintha gyorsabb is lenne, bár nem ez volt a fő szempont nekem :) -
Sil3nts #17009 sziasztok
samsung galaxy s advance van, uj vagyok android temaban elnezest a lama kerdesert, de volt ios tulajdonos vagyok, de egybol lenyugozott az android :) minden tiszta, csak az lenne a kerdesem, hogy a beepitett bongeszo tokeletes vagy esetleg van gyorsabb/jobb is, pl. firefox, operarol mik a velemenyek? -
#17008 640x480-as képet használj. -
#17007 Beautiful Widgets 285 Ft -
#17006 megvaan, tárgytalan -
#17005 halii!
Ma kaptam egy Galaxy Ace-t, és van pár képem, de ha átállítanám háttérképnek akkor csak a kép kis részét akarja kijelölni..mit tegyek hogy az egész képet használhassam?:D
-
#17004 GetDataBack for FAT-tal PC-n próbáld meg. -
#17003 MC recovery pc-n próbálkozz.
Képeket elvileg visszahozza.
1 a sok közül -
#17002 Ha telefonról letörlődnek a képek annak annyi ugye ?:D -
RYO21 #17001 Azthiszem rájöttem mi volt a baj. A fájlokból kitöröltem az albumnevet, és szerintem ez okozhatott gondot. -
#17000 Ha jól tudom a mappában levő képet rendeli hozzá. -
RYO21 #16999 Miért van az, hogy mp3 tag programmal rakok az mp3 fájlokra borítóképet, viszont a telefon csak néhányat érézkel, és nem az összes szám borítóját? Vagy több fáljnak ugyanazt a borítót beteszi. -
#16998 Nem dragabb annyival, netto es brutto arakat hasonlitasz ossze. -
#16997 -
#16996 Boldog karácsonyt nektek !
-
#16995 Egy 20-sal drágább németben! :/ Köszi az árakat! :) -
#16994 Elvileg €299/€349 a 8/16 gigas.
Angliaban pedig £239/£279. -
#16993 Boldog, androidos telefonban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek! :) -
#16992 Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek !
-
#16991 És az mennyi, nem tudod véletlenül?
Boldog karácsonyt mindenkinek! :) -
#16990 Skypeban ki lehet.
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#16989 Jaja, kb ugyanannyi ott is, kb csak az orszag afa-ja jon ra. -
#16988 Én pont fordítva mindig kitörlöm a skype szinkronizálást, meg mindent és mindig magátol beledobálja valamiért a névjegyzékbe a skype-on lévő embereket.
Kibaszott idegesítő, ezt ki lehet véglegesen kapcsolni? -
#16987 A másik, hogy a német play-en is ennyibe kerül a telefon? Onnan egyszerűbben tudnék venni! -
#16986 Ez király oldal, köszönöm! :)
Remélem gyártanak annyi nexust, hogy majd nekem is jusson! :D
Kíváncsi vagyok mikor fog helyre állni! -
#16985 Visszaraktam a Cm10 helyett a Cm7-et a telefonomra,találtam is hozzá leírást:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"A gyári romot kell telepítenem, hogy visszatérhessek CM7-re vagy MIUI-ra?"
Nem kell (de lehet). Ilyenkor elég az is, hogy először is elvégzed a gyári recoveryben a Wipe Data/Factory Reset és a Wipe cache partition műveletet majd újraindítás után a kék lednél belépsz a Custom Recoverybe és...
a.) visszaállítod valamelyik NANDROID mentésedet a Backup and Restore > Restore (system + data), majd a Backup and Restore > Advanced Restore almenüben a Boot majd a Devtree lehetőséget választva;
b.) Install zip from sdcard > choose zip from sdcard után a leírás elején linkelt CM7 kernelt (Defy MB525 esetén) illetve CM9 kernelt (Defy+ MB526 esetén) telepíted és utána telepíted a kiválasztott főzött romot.
Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erőltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi főzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-ről akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket!
A google felirat után pedig kb fél percel bejön a CM7 töltős kijelzője,de az ismétlődik folyamatosan tehát elkezd forogni,majd újraindul az animáció,bejön az andorid a gördeszkával. Próbáltam már többféle Cm7-et,többször megcsináltam az összes Wipe-ot. Nemtudom mi lehet a probléma...
Elolvatam egy bootloop javító cikket,ebből megcsináltam azt ami szerintem rám vonatkozik(1.es megoldál és a kiegészítő javaslat) de ez sem oldotta meg a problémát.
Valaki tudna segíteni mert jelenleg használhatatlan a telefonom. -
Ironman2 #16984 Ez igy szép és jó,csak az Android nem látja az összekötést,a windows látja