36194
  • RelakS
    Flém keltő hozzászólások nem kellenek.
    Ahogy előttem is írták, amíg arról van szó, hogy droidon ki mit használ (Dolphin, Firefox, Opera, Chrome, gyári, akármi), addig ide tartozik.
  • [HUN]FaTaL
    A WiFit nem érdemes altatni, mert nem túl sok energiát használ. Amit érdemes mindig kikapcsolni az az adatforgalom (mobilnet) :)

#17018: Te mi lóf*szról beszélsz? :) Androidos cuccokról van szó, legalább olvasnál.
  • papi08
    Szerintem amíg az Androidos programokról van szó, addig a témához tartozik, és véleményem szerint nyugodtan beszélhetik itt is...Elvégre Android!
  • SzirmosSzisza
    Wat? Firefox imho tényleg jobb, mint a króm Androidra :D
  • aate
    Juice defender kikapcsol minden adatforgalmat, de időnként szinkronizál.
  • Ironman2
    Már megbocsáss mindenkit aki elöttem hozzászólt,de ez a Google Android topikja.Aki más böngészőt használ mint a Chrome az ne itt villogjon,hanem húzzon el a ret...esbe! Köszönjük!
  • Shiwo
    én speciel telón firefoxot használok, megvagyok vele elégedve, még jobban is, mint a chrome-mal, annak ellenére, hogy asztalin meg az utóbbit használom
  • precision
    azt szeretném, hogy ha lockolom a telefont akkor a wifi automatikusan kapcsoljon ki

a wifi beállításoknál a speciálisnál megtaláltam a wifi alvó mód beállítást, de hiába rakom "mindig" -re "kilockolás" után egyből ott figyel a bekapcsolt wifi

üzemidő miatt gondoltam, hogy jobb lenne ha lelőné a wifit ha le van zárva a kijelző

bug v. feature hogy nem akar működni nálam ez a beállítás? huawei ascend g300 és infusion custom rom (4.x ICS)
  • theone91
    Szerintem igen, bár én csak a bétát próbáltam anno. Nem tudom milyen lett azóta. De mondom: Nyugodtan lehet kísérletezni különböző böngészőkkel, és saját véleményből kiindulni. A "márkahűséget" meg el kell felejteni. :D

A böngészést én amúgy a The Verge (teljes, asztali) oldalával szoktam összehasonlítani. Az egy komplexebb, fajsúlyosabb oldal. Erre a célra remek. :)
  • Sil3nts
    koszi. firefox felejtos? (asztalin csak azt hasznalok, markahuseg... :))
    vagy rosszak a tapasztalatok?
  • theone91
    Ha 2.3 van rajta akkor érdemes Operára vagy Dolphinra cserélni. Ha 4.0-ád van akkor tökéletes a beépített böngésző, de kipróbálhatod a Chrome-ot is. 4.1 / 4.2-n pedig az alapértelmezett böngésző már a Chrome, amit szerintem nem indokolt lecserélni.

Nekem ezek a meglátásaim verziókra bontva.
    De nyugodtan lehet kísérletezni. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha ésszel telepítesz, akkor semmi.
  • RYO21
    Vírusírtónak mi értelme van androidon? Mert nagyon ajánlják az avastot, de félek, hogy csak belassítaná a telefont.
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gond nincs a beépített böngészővel sem. De én Operát használok a funkciók miatt (asztali gépen is). Meg mintha gyorsabb is lenne, bár nem ez volt a fő szempont nekem :)
  • Sil3nts
    sziasztok

samsung galaxy s advance van, uj vagyok android temaban elnezest a lama kerdesert, de volt ios tulajdonos vagyok, de egybol lenyugozott az android :) minden tiszta, csak az lenne a kerdesem, hogy a beepitett bongeszo tokeletes vagy esetleg van gyorsabb/jobb is, pl. firefox, operarol mik a velemenyek?
  • [HUN]FaTaL
    640x480-as képet használj.
  • davidka003
    Beautiful Widgets 285 Ft
  • szabii98
    megvaan, tárgytalan
  • szabii98
    halii!
    Ma kaptam egy Galaxy Ace-t, és van pár képem, de ha átállítanám háttérképnek akkor csak a kép kis részét akarja kijelölni..mit tegyek hogy az egész képet használhassam?:D
  • [HUN]FaTaL
    GetDataBack for FAT-tal PC-n próbáld meg.
  • DarkSector
    MC recovery pc-n próbálkozz.
    Képeket elvileg visszahozza.

1 a sok közül
  • SzirmosSzisza
    Ha telefonról letörlődnek a képek annak annyi ugye ?:D
  • RYO21
    Azthiszem rájöttem mi volt a baj. A fájlokból kitöröltem az albumnevet, és szerintem ez okozhatott gondot.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól tudom a mappában levő képet rendeli hozzá.
  • RYO21
    Miért van az, hogy mp3 tag programmal rakok az mp3 fájlokra borítóképet, viszont a telefon csak néhányat érézkel, és nem az összes szám borítóját? Vagy több fáljnak ugyanazt a borítót beteszi.
  • skinnyman
    Nem dragabb annyival, netto es brutto arakat hasonlitasz ossze.
  • Solten
  • desigo
    Boldog karácsonyt nektek !

• Falkon
    Egy 20-sal drágább németben! :/ Köszi az árakat! :)
  • skinnyman
    Elvileg €299/€349 a 8/16 gigas.
    Angliaban pedig £239/£279.
  • Narxis
    Boldog, androidos telefonban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
  • Jim Morrison
    Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek !
  • Falkon
    És az mennyi, nem tudod véletlenül?

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
  • [HUN]FaTaL
    Skypeban ki lehet.

Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • skinnyman
    Jaja, kb ugyanannyi ott is, kb csak az orszag afa-ja jon ra.
  • DarkSector
    Én pont fordítva mindig kitörlöm a skype szinkronizálást, meg mindent és mindig magátol beledobálja valamiért a névjegyzékbe a skype-on lévő embereket.
    Kibaszott idegesítő, ezt ki lehet véglegesen kapcsolni?
  • Falkon
    A másik, hogy a német play-en is ennyibe kerül a telefon? Onnan egyszerűbben tudnék venni!
  • Falkon
    Ez király oldal, köszönöm! :)
    Remélem gyártanak annyi nexust, hogy majd nekem is jusson! :D
    Kíváncsi vagyok mikor fog helyre állni!
  • Firerock
    Visszaraktam a Cm10 helyett a Cm7-et a telefonomra,találtam is hozzá leírást:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "A gyári romot kell telepítenem, hogy visszatérhessek CM7-re vagy MIUI-ra?"
    Nem kell (de lehet). Ilyenkor elég az is, hogy először is elvégzed a gyári recoveryben a Wipe Data/Factory Reset és a Wipe cache partition műveletet majd újraindítás után a kék lednél belépsz a Custom Recoverybe és...
    a.) visszaállítod valamelyik NANDROID mentésedet a Backup and Restore > Restore (system + data), majd a Backup and Restore > Advanced Restore almenüben a Boot majd a Devtree lehetőséget választva;
    b.) Install zip from sdcard > choose zip from sdcard után a leírás elején linkelt CM7 kernelt (Defy MB525 esetén) illetve CM9 kernelt (Defy+ MB526 esetén) telepíted és utána telepíted a kiválasztott főzött romot.

Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erőltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi főzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-ről akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket!

A google felirat után pedig kb fél percel bejön a CM7 töltős kijelzője,de az ismétlődik folyamatosan tehát elkezd forogni,majd újraindul az animáció,bejön az andorid a gördeszkával. Próbáltam már többféle Cm7-et,többször megcsináltam az összes Wipe-ot. Nemtudom mi lehet a probléma...

Elolvatam egy bootloop javító cikket,ebből megcsináltam azt ami szerintem rám vonatkozik(1.es megoldál és a kiegészítő javaslat) de ez sem oldotta meg a problémát.

Valaki tudna segíteni mert jelenleg használhatatlan a telefonom.
  • Ironman2
    Ez igy szép és jó,csak az Android nem látja az összekötést,a windows látja