36194
-
#17063 Üdv! Az miért lehet, hogy a Vice City egy idő után (5perc kb.) elkezd szaggatni úgy, hogy még a zene is megáll egy pillanatra? Előtte teljesen jól megy! -
#17062 Reméljük a következőben lesz. Jó hardverhez nagy tárhely dukál. -
#17061 Egyik Nexusban sincs, nem is volt (kiveve N1) es varhatoan nem is lesz, ez van, ezt kell szeretni... -
#17060 Most nézem, hogy a Nexus 4-ben nincs mem.kártya hely? Samu S2-ben és S3-ban viszont van ráadásul 64GB-ig bővíthető. Kár érte, ha ilyen telót vennék akkor tuti kipróbálnék olyan játékokat mint pl. a Modern Combat 4: Zero Hour ami 1GB vagy Amazing Spiderman, Batman stb. ezek is 1-2GB között mozognak. -
#17059 Üdv arról van valami infótok hogy esetleg az SGS Advance megkapja-e a legfrissebb droidot? És ha igen kb mikor? -
#17058 -
#17057 Na, akkor ez lesz az új cél! Köszönöm a segítséget! :))) -
#17056 Nincs, szoval jah, marad a netes radio.
Ha idotallosag a lenyeg, egyertelmuen a Nexus a nyero, ami mar most 4.2-n van es varhatoan meg legalabb 1 evig minden kiadast megkap azonnal, mig S2 4.0-nal jar, es lehet h soha nem is kapja meg a 4.2-t. -
#17055 Music Fm-et szeretem hallgatni!! Nem tudom mennyi netet zabál az online rádió! :D -
#17054 Van még ember aki rádiót hallgat?:D
MP3? Online rádió?:D -
#17053 Nincs rádió a nexusban??? :OO Akkor mit fogok hallgatni? :D Néztem, a nexus is nagyon szép képet csinál! Igazából egy olyan telefont szeretnék, ami 1 év múlva is használható! Ez a mostani Ace....... hagyjuk! :D -
#17052 Sok mas szempontbol is, de persze az S2 is jobb nehany dologban (microsd, jobb kamera, radio).
Kicsit necces de nemi szerencsevel talalsz annyiert sztem, max egy 5-10-el tobbert. -
#17051 Gondolom a frissítés szempontjából jobb a nexus! Az a gond, hogy 70ezer az plafon! :/ -
#17050 Kb annyi vagy kicsit radobsz es ott a Galaxy Nexus. -
#17049 Xperia U-ra nézz rá. Most 40k a T-mobile-nál.
2x1 Ghz-es, 512 MB RAM. -
#17048 Letettem a nexus 4-ről, majd 1 év múlva! :D
Viszont most vennék egy S2-öt! 70ezer van rá, használtan! Az lenne a kérdésem, hogy ennyiért van még más telefon, ami hasonlót tud, mint az s2?
Előre is köszi! :) -
#17047 De egyes fejlesztőknek most is vannak ilyen magánakcióik. 50% sok programból előfordul de a 80% sem ritka. -
#17046 Megterhelő lenne az a 10x55 Ft. :D -
#17045 isten ments, nem bírnám anyagilag :D -
#17044 A Play-en nincs valami nagy karácsonyi hangulat... mi lelte a google-t?
Példát vehetnének a Steam-ről! -
#17043 ismerős.. nekem is ez a gond.. nem a külső SD karir tölti le az adatokat az app.. :/ -
sgteam #17042 Üdv!!!
Érdeklődnék, hogy miért van az, hogy letöltök egy játékot amit sd kártyára szedd le és oda is telepítem de van játék amit a világ f@száért sem akar oda leszedni csak a telefon belső memóriájába!!! Amin persze nincs hely!!! Miért van az, hogy egyes játékokat csak a telefon memóriájába akar leszedni? vagy hogyan tudom ezt beállítani, hogy semmit se szedjen oda csak az sd kártyára. előre is köszi a választ.
ui: beállítások/alkalmazások ott ki van pipálva ami kell!!!! -
#17041 az addig okés, áthelyezem, de amikor letöltené a hozzá tartózó fájlokat nem a microSD-re (32GB), hanem a belső tárhelyére töltené... de mivel ott nincs hely, ezért nem tudja letölteni...
:(
-
#17040 Miután telepíted Beállítások / Alkalmazások és itt van valami olyasmi, hogy Mozgatás SD kártyára. -
#17039 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy SGS -es telefonomban ugye alap 8 GB mellett kapott egy 32 GB-s memo karit.. Azt szeretném kérdezni, hogy játékokat hogyan tudok AZ SD kártyára telepíteni.. mert az apk fájlt oda raktam onann telepítettem, majd felmásoltam a .com... mappákat a 32Gigás SD kártya Android/data mappájába. Futtatom és leakarja tölteni a telefon (Alap 8 GB-s) tárhelyére.
Hol lehet átállítani, hogy az adott alkalmazás a Külső SD kártyáról fusson?
(Cyanogenmod 10.1/Semaphore kernel) -
#17038 Valamelyiknél működik az, hogy simán futtatod az új APK fájlt és felfrissíti a régit de nagyon sokkal találkoztam ahol le kell törölni a régit először. -
Sil3nts #17037 ha van egy viragbolti appom es kijott belole egy ujabb verzio, akkor az adott appot megnyitva frissithetem vagy le kell torolni a mobilrol az appot es ratolteni az ujat? -
#17036 Ez ilyen! Virágbolti verzió meg simán fut rajta! -
RYO21 #17035 Hát hogy nemlehet kompatibilis egy adott dolog a telefonnal? Érdekes, ha nem legális úton szerzem be azt, akkor simán fut rajta. -
#17034 Ha neten keresel rá, és megtalálod, viszont ha a telefon store-ban keresed, és ott nem, akkor nem kompatibilis a telefonoddal, és nem jeleníti meg! :) -
RYO21 #17033 Prémium dolgokat hol lehet megtalálni a play storeban? Mert pl beírom h need for speed, és kidob ilyen szarságokat, h hátterek, vagy valami fake játékokat stb. (a legjobb ez: NEED FOR DIRT: BURNOUT ). -
#17032 Erre rögtön ott van a:
FB Messenger
valamint a:
Hivatalos FB app
Én mind a kettőt használom, tökéletesen működnek! :) -
Sil3nts #17031 koszonom a bongeszos valaszokat. van olyan widget vagy valami ami pl. ha jon fb-re mailem akkor jelzi? fb statusz bar eleg fapados. (bocsbocs, kezdo androidos vagyok:)) -
RYO21 #17030 Állandóan azt írja. Angolul Discharging. Sőt most valamit bebuggolt, mert azt írja h a hotmail app 50%-ot használ. -
#17029 Az akksikat, elemek használt közben kisütjük! Utána töltjük töltőn. Ez így normális! -
#17028 Hát vagy így van fordítva a Mirodban a "lemerülés", vagy 10% alatt van az akksi és olyankor lehet már kisütést ír? -
RYO21 #17027 Miért írja a beállítások akumlátor menüben azt, h kisütés? Ott írja a százalék mellett. -
#17026 Túl sok energiát használ ha ki van kapcsolva a wifi? :)
3G ki van kapcsolva mindig... ritkán használom, általában wifi közelben vagyok. -
#17025 ennél szebben senki nem fogalmazhatott volna! -
#17024 Te mi a ráncos, vékony szőrrel finoman borított, közepesen megereszkedett, visszeres, a normál bőrtónusnál picivel sötétebb heréről beszélsz?