36194
-
#17263 Ráadásul mindig futnia kell az apbnek. -
#17262 Csak 3.1-től felfele szűr root nélkül. Engem nem érint, appokból úgyis szűrom adaway-jel, amúgy meg Operát használok az meg tudja out of the box :) -
#17261 Az androidnál az Adblock Plus nem kötődik a Firefox-hoz, képes majd minden böngészővel reklámmentessé tenni az internetezést és még az egyéb alkalmazásoknál is képes szűrni a nem kívánt reklámokat.
Nem szükséges root sem, van néhány opciója attól függően, hogy milyen Android verzió van fent, de ez a linkből kiderül. -
#17260 Vagyis hülyeség, ha jól szűrtem le ...? :DDD -
#17259 lol -
#17258 Mi a francnak flash tárolóra?:D -
#17257 http://www.androidpolice.com/2012/07/08/psa-no-you-dont-need-to-defragment-your-android-device-and-yes-android-defrag-apps-are-nothing-but-a-scam/
tl;dr: nem kell -
#17256 Jó, használható töredezettségmentesítőt tud valaki ajánlani ?
THX ! -
#17255 Akkor Blade III. -
#17254 Ez is 2x annyi mint a Blade III =/ -
#17253 Xperia Sola? -
#17252 1gHz cpu mostanában mire elég?(ZTE Blade III) Ezen kívül Xperia U-t néztem már meg is vettem volna csak kiderült hogy nem bővíthető én viszont zenét szeretnék rajta hallgatni=/ Blade 3nál gyorsabb és bővíthető telefonok viszont legközelebb csak a Blade 3 árának duplájáért vannak.(Xperia P, Galaxy S Advance, ZTE Grand X) -
#17251 Üdv!
Olyan gondom van, hogy valamiért nem tudom a gmail fiókommal szinkronizálni a kapcsolatokat...:S
Két napja próbálgatom de semmi. Wi-fi megy, és amikor szinkronizálnám, akkor annyit ír, hogy Problémák adódtak a szinkronizálással. Hamarosan folytatódni fog. De persze semmi.
Mi lehet a gond?:S -
germantiger #17250 Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy Az Alcatel od993d készülékemnél mindenhol azt írják, hogy 512 Mb ramja van, De ha összeadom a foglalt és a szabad ramot,akkor csak 384 Mb jön ki.Mit kell ilyenkor tenni? -
joskajozska #17249 Tudna valaki olyan APK-t, ami megnyitja a winn access mdb-t...?????? -
ldavid #17248 ez a cucc nekem teljesen bejön, lehet beszerzek majd egyet ha lesz -
#17247 Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, hogy a telefont összekötőm a géppel, és a telefonnal tudnék irányítani autós játékot a telefon giroszkopjának a segítségével? :D
Köszi! :)) -
#17246 Az alkalmazásokból az AdAway kiüti (ROOT kell), FF-hez azt hiszem van adblock plus, Opera Mobile pedig alapból tudja, vagy szinkronizálva, vagy be lehet tallózni az asztali urlfiltert az opera:configban. -
#17245 Most komolyan nehéz lett volna rákeresni, hogy Android adblock ? :c
Amúgy, ha jól látom van, de nem szép dolog felrakni. -
Ironman2 #17244 Van olyan alkalmazás ami kiüti a reklámokat? Tehát az adblocknak van androidos változata? -
#17243 -
#17242 Az o esete mas, total elvakult iFanboy, felnyitotta a szemet, a gyogyulas utjara lepett, lecsatlakozott a matrixrol. -
#17241 Imádom az ilyeneket. Miért kell ezeket megmagyarázni? Márkát, környezetet, platformot váltottál. Értjük. Az önérzetet tényleg tisztázni kell ilyenkor? Ha az olvasóid nem értik meg, mert fanboyok vagy platformfagek, akkor reformáld meg a kibaszott demográfiád. Ennyi.
És igaz ez vice versa minden platformra/márkára. -
#17240 An iPhone Lover’s Confession: I Switched To the Nexus 4. Completely. -
#17239 miért nem használsz firefoxot a telefonon is, és szinkronizálod a könyvjelzőket? :) -
#17238 OpenCL a Fire HD-n
Eleg szepen szimulal vele fizikat :)
Lag csokkento cucc: Seeder, sokan irjak hogy mukodik, sokan ketelkednek, itt az xda-s topicja: xda -
#17237 Na, ez egyszerűbb volt mint hittem, sikerült.
Akkor már csak az új Sony-kon lévő hátterét szeretném letölteni valahonnan...:) -
#17236 lyan kérdésem is lenne, hogy eddig én firefoxot használtam a gépen. Telefonon meg dolphint. Sajnos sokszor formázom a telefont és idegesítő, hogy minden könyvjelző ilyenkor eltűnik, és újra vehetem fel.
Most elhatároztam, hogy Chrome-ot használom a gépen is, meg a telefonon is. Kérdésem, ha a gépen veszek fel könyjelzőket, tudom szinkronizálni a telefonra, hogy ott is meglegyenek? Ha igen, akkor hogyan tehetem meg?
Köszönöm előre is! -
#17235 Üdv!
Nem tudjátok esetleg, honnan lehetne letölteni ezt a hátteret.
link -
#17234 Ja, most akartam posztolni, hogy kb ilyen csak van hozzá kontroller. (gondolom annyi előnye lesz, hogy kap valami szép felületet azért) -
#17233 Nem ez egy kínai androidos tv okosító stick, amihez adnak egy 500 ft-os kontrollert. -
#17232 Szóval ez egy Oyua csak origi Android rendszerrel ? Nem nagyon értem :D -
#17231 A korábban májusra ígért felsőkategóriás LG Optimus G2 már a jövő héten bemutatkozhat.
-
#17230 érdekes cucc, 75 dollár, vagyis ~20ezer ft nálunk.
Mit is kapsz ezért egészen pontosan?
Csak szerintem olyan a menü mint az xbox-on? :)
A kivitelezés amugy fasza praktikus hogy a stick a kontrollerből ki, be a tv-be és nincsen kábel.
De játékok hová települnek, hogyan miképpen stb. -
#17229 GameStick......
Alig 24 órával a Kickstarter projekt elindítását követően összegyűlt a 100.000 dollár egy új Androidos játékkonzolra. Az USB stick nagyságú konzol elfér a kontrollerben. Csak bedugjuk egy tévé HDMI csatlakozójába, vagy más platformba, bekapcsoljuk a bluetooth összeköttetést használó kontrollert, és már mehet is a játék, akár 1080p-s felbontásban. 75 dollárba fog kerülni.
-
#17228 10%-on a JB, 40%-on 4.0+
UK eladasok
S4 kiszivargott fotok - jo esellyel fake persze -
#17227 Samsung Galaxy Ace 2 mobilon miért nem müxik az igo8? Pedig jól raktam rá!
WVGA felbontású igo8 apk fájlt szedtem le hozzá! Nekem LG P700-on simán elindult, csak a Samu Ace2 nem müxik! :( 480x800-as kell elvileg Ace2-re! -
#17226 hát én azért megnyitottam, ha nem baj... ne ide offoljunk majd ha jönnek a fejlemények :) (majd kitörli egy mod ha felesleges topik...)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1357278876 -
#17225 Ja arra már felesleges. Ha valami nem kell a rendszer kilövi. -
hugopareiros #17224 2.3.6os android van rajta, szóval töröljem inkább?
Wifi az van itthon és koliban is, csak a vonatút 3 óra :)
Ekkor jó lenne elütni az időt egy kis netezéssel.