36194
-
#17744 Bocsánat,úgy tűnik dropboxról nincs direct link. Elküldöm akkor linkben: itt -
#17743 -
#17742 Így néz ki:
-
#17741 de állítólag google fiókon keresztül is kinyitható.. legalább is ezeket a válaszokat találtam így rákeresve gugliban a kérdésedre... -
#17740 reset? elvileg reset gomb is van rajta, illetve kikapcsolt állapotban a hard reset hangerő + és a power gomb egyszerre lenyomva tán... -
#17739 Most vettem új akksit,de ugyanaz... Minden romnál ugyanazt csinálja,most felraktam a gyári romot,majd arra a CM7.2-t és ugyanaz...:/ Más ötlet esetleg? -
#17738 Sziasztok!
Ha letiltotta a képernyő feloldását a rendszer, akkor csak a szervíz segíthet, vagy van valami lehetőség rá. egy MyAudio Series 7-es tableten kéne feloldani a tiltást. saját gép csak kis öcsi rátalált. -
Ironman2 #17737 Miért van az hogy minden letöltés után törölnöm kell a profilomat hogy ujra kelljen töltenem a Google playról,különben hibát ir ki?
-hiba történt az információ szerverről letöltése során -
Ironman2 #17736 Ez a youtube alkalmazás elég szar,mióta frissitették.A videó betöltése közben leáll. -
nIsTv4n #17735 Ez érdekes, mert mindig vándorolok egyik szolgáltatótól a másikig, és az összes SIM kártya otthon hever a polcon, soha senki nem kérte, hogy szolgáltassam be. Pedig volt szerződés felmondásos is, kártyás "haggyuk-lejárni" is. És már a másodikat nyírtam meg, mert bementem cseréltetni, azért fizetnem kellett volna, vágásért szintén, így megoldottam magam.
Persze az más kérdés, hogy ha elrontom a vágást, akkor újat kell kérni, azért mert kemény sarc járt volna :) -
Dodo55 #17734 Zsír, köszi!
Eddig Android Commandert használtam, de az lassú és bugos, végre valami normálisnak tűnő amivel lehet műtögetni kényelmesen PC-ről :D -
#17733 Jól van, Jim Morrison töröld az előzőt légyszives.
Szóval:
ADB Plugin a PC-s total commanderhez, hátha valaki nem ismeri:
Android ADB 5.6 -
ldavid #17731 ők kezdték azt is, de a nano már kevésbé fog terjedni szerintem -
#17730 Az már az apple faszsága (Vagy a micro is??). -
#17729 Ráadásul van nano sim is. Röhej az egész. -
#17728 Állítólag a telenornál árult nexus 4-ek függetlenek :) -
#17727 Ja én lejárt szerződésre gondoltam (bár a letiltásért talán akkor is kell fizetni). Áh mindenhogy lehúzás ez... Fasznak találták ki ez a micro simet is. Állítólag a nagyobb aksi miatt, hát persze. Az a kb 2 mm aztán rohadt sokat számít... -
#17726 Ingress játék! -
#17725 Ez is már azért van, mert ugye létezik a telefonbiztosítás már lopásra is. -
#17724 T-nél 4k volt, ha jól emlékszem :) -
#17723 "(Más kérdés hogy azt mondod, hogy ellopták és el van intézve)"
Unokatesóm vodafonenál vett 2 éve egy telót előfizetésre. A vásárlás után 3 hónappal betörtek a lakásba és elvitték a telefont. Bementünk a vodafone -hoz intézkedni, hogy tiltsák le a telefont, a kártyát...stb... egyszóval bejelenteni, hogy ellopták a telefont.
Mondta az ügyintéző kiscsaj, hogy természetesen nem lehet felmondani a szerződést, sem szüneteltetni...stb. Szóval ha használod, ha nem, az 5ezres havidíjat fizetni kell. Oké, akkor adjanak egy új simet a régi telefonszámmal, mert egyébként is szüksége van a szolgáltatásra.
8000 Ft -ba került az új simkártya... -
#17722 Ha jól tudom igen, de nem szoktak. :)
Meg az elvesztés és a rongálás között van különbség. (Más kérdés hogy azt mondod, hogy ellopták és el van intézve) :) -
Dodo55 #17721 Ilyen alapon SIM kártya elvesztéséért is szabhatnak ki kötbért? -
#17720 Csak aztán nehogy szolgáltatóhoz kelljen mennie, mert rávernek kötbért. Ugyanis a simet nem vagdalhatod (elvileg), mert nem a tied :) Persze a lehetőség adott. -
nIsTv4n #17719 És még mindig ott a lehetőség, hogy egy fórumon (pl Mobilaréna X topik) egy embert megkérsz, akinek van ilyen vágója, hogy vágja ki neked.
Vagy kis kézügyességgel ollóval is meg lehet metszeni, ha nem akarják ingyen cserélni. -
#17718 Sziasztok. Arc S-emen , még mindig kameragond van , ( nem hoz be semmit , csak fekete kép). Restart megvolt a telefonon. -
#17717 ha náluk váltasz kapsz ingyen, ha olyan a telefonod, amibe micro kell. -
uhnet #17716 szóval egy újabb beépített pénzlehuzás aki modernebb telóra vált :(( -
#17715 Tudtommal nem, de nem én vagyok a Vodafone ügyfélszolgálata. :)
A SIM a szolgáltató tulajdona, gondolom nem ingyen fogja kicserélni. -
uhnet #17714 de várjunk, nekem élő szerződésem van a kis sunyikkal :D még akkor se ingyenes szted? csak telót akarok függetlenül venni -
#17713 De van, aki azt mondja, hogy azt kell mondani, hogy elromlott a sim kártya és akkor ingyen cserélik, megmondod, hogy micro simet kérsz. De ez nem mindig jön be. -
#17712 Ha nem náluk veszed a telefont, akkor lényegében igen. -
uhnet #17711 de ez ilyenkor hogy megy? Bemegyek VOdához és számom minden megmarad csak leakasztanak több ezer forinttal? -
#17710 Viszont mini-sim kártyád van, nem sima sim, ez szinte biztos. :D
Bár a lényegen nem változtat. -
#17709 Nyílván nem. Csak akkor, ha kicserélteted a szolgáltatódnál micro-simre. -
uhnet #17708 Ha egy telefon Micro Simet igényel (HTC ONE X) és nekem sima sim kártyám van akkor nem fogom tudni használni?? -
#17707 Jaja, Breaking Bad-bol az egyik kedvenc szereplom :) -
ldavid #17706 best lawyer ever :) -
#17705 őőő.... what? -
Enyhe utalas? :D