36194
  • Firerock
    Bocsánat,úgy tűnik dropboxról nincs direct link. Elküldöm akkor linkben: itt
  • Firerock
  • Firerock
    Így néz ki:
  • Shiwo
    de állítólag google fiókon keresztül is kinyitható.. legalább is ezeket a válaszokat találtam így rákeresve gugliban a kérdésedre...
  • Shiwo
    reset? elvileg reset gomb is van rajta, illetve kikapcsolt állapotban a hard reset hangerő + és a power gomb egyszerre lenyomva tán...
  • Firerock
    Most vettem új akksit,de ugyanaz... Minden romnál ugyanazt csinálja,most felraktam a gyári romot,majd arra a CM7.2-t és ugyanaz...:/ Más ötlet esetleg?
  • moon08
    Sziasztok!

Ha letiltotta a képernyő feloldását a rendszer, akkor csak a szervíz segíthet, vagy van valami lehetőség rá. egy MyAudio Series 7-es tableten kéne feloldani a tiltást. saját gép csak kis öcsi rátalált.
  • Ironman2
    Miért van az hogy minden letöltés után törölnöm kell a profilomat hogy ujra kelljen töltenem a Google playról,különben hibát ir ki?

-hiba történt az információ szerverről letöltése során
  • Ironman2
    Ez a youtube alkalmazás elég szar,mióta frissitették.A videó betöltése közben leáll.
  • nIsTv4n
    Ez érdekes, mert mindig vándorolok egyik szolgáltatótól a másikig, és az összes SIM kártya otthon hever a polcon, soha senki nem kérte, hogy szolgáltassam be. Pedig volt szerződés felmondásos is, kártyás "haggyuk-lejárni" is. És már a másodikat nyírtam meg, mert bementem cseréltetni, azért fizetnem kellett volna, vágásért szintén, így megoldottam magam.
    Persze az más kérdés, hogy ha elrontom a vágást, akkor újat kell kérni, azért mert kemény sarc járt volna :)
  • Dodo55
    Zsír, köszi!

Eddig Android Commandert használtam, de az lassú és bugos, végre valami normálisnak tűnő amivel lehet műtögetni kényelmesen PC-ről :D
  • [HUN]FaTaL
    Jól van, Jim Morrison töröld az előzőt légyszives.

Szóval:

ADB Plugin a PC-s total commanderhez, hátha valaki nem ismeri:
    Android ADB 5.6
  • ldavid
    ők kezdték azt is, de a nano már kevésbé fog terjedni szerintem
  • [HUN]FaTaL
    Az már az apple faszsága (Vagy a micro is??).
  • davidka003
    Ráadásul van nano sim is. Röhej az egész.
  • [HUN]FaTaL
    Állítólag a telenornál árult nexus 4-ek függetlenek :)
  • [HUN]FaTaL
    Ja én lejárt szerződésre gondoltam (bár a letiltásért talán akkor is kell fizetni). Áh mindenhogy lehúzás ez... Fasznak találták ki ez a micro simet is. Állítólag a nagyobb aksi miatt, hát persze. Az a kb 2 mm aztán rohadt sokat számít...
  • Barnabyka
    Ingress játék!
  • Barnabyka
    Ez is már azért van, mert ugye létezik a telefonbiztosítás már lopásra is.
  • SzirmosSzisza
    T-nél 4k volt, ha jól emlékszem :)
  • precision
    "(Más kérdés hogy azt mondod, hogy ellopták és el van intézve)"

Unokatesóm vodafonenál vett 2 éve egy telót előfizetésre. A vásárlás után 3 hónappal betörtek a lakásba és elvitték a telefont. Bementünk a vodafone -hoz intézkedni, hogy tiltsák le a telefont, a kártyát...stb... egyszóval bejelenteni, hogy ellopták a telefont.
    Mondta az ügyintéző kiscsaj, hogy természetesen nem lehet felmondani a szerződést, sem szüneteltetni...stb. Szóval ha használod, ha nem, az 5ezres havidíjat fizetni kell. Oké, akkor adjanak egy új simet a régi telefonszámmal, mert egyébként is szüksége van a szolgáltatásra.
    8000 Ft -ba került az új simkártya...
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom igen, de nem szoktak. :)

Meg az elvesztés és a rongálás között van különbség. (Más kérdés hogy azt mondod, hogy ellopták és el van intézve) :)
  • Dodo55
    Ilyen alapon SIM kártya elvesztéséért is szabhatnak ki kötbért?
  • [HUN]FaTaL
    Csak aztán nehogy szolgáltatóhoz kelljen mennie, mert rávernek kötbért. Ugyanis a simet nem vagdalhatod (elvileg), mert nem a tied :) Persze a lehetőség adott.
  • nIsTv4n
    És még mindig ott a lehetőség, hogy egy fórumon (pl Mobilaréna X topik) egy embert megkérsz, akinek van ilyen vágója, hogy vágja ki neked.
    Vagy kis kézügyességgel ollóval is meg lehet metszeni, ha nem akarják ingyen cserélni.
  • fook
    Sziasztok. Arc S-emen , még mindig kameragond van , ( nem hoz be semmit , csak fekete kép). Restart megvolt a telefonon.
  • kifli
    ha náluk váltasz kapsz ingyen, ha olyan a telefonod, amibe micro kell.
  • uhnet
    szóval egy újabb beépített pénzlehuzás aki modernebb telóra vált :((
  • [HUN]FaTaL
    Tudtommal nem, de nem én vagyok a Vodafone ügyfélszolgálata. :)

A SIM a szolgáltató tulajdona, gondolom nem ingyen fogja kicserélni.
  • uhnet
    de várjunk, nekem élő szerződésem van a kis sunyikkal :D még akkor se ingyenes szted? csak telót akarok függetlenül venni
  • [HUN]FaTaL
    De van, aki azt mondja, hogy azt kell mondani, hogy elromlott a sim kártya és akkor ingyen cserélik, megmondod, hogy micro simet kérsz. De ez nem mindig jön be.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem náluk veszed a telefont, akkor lényegében igen.
  • uhnet
    de ez ilyenkor hogy megy? Bemegyek VOdához és számom minden megmarad csak leakasztanak több ezer forinttal?
  • [HUN]FaTaL
    Viszont mini-sim kártyád van, nem sima sim, ez szinte biztos. :D

Bár a lényegen nem változtat.
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván nem. Csak akkor, ha kicserélteted a szolgáltatódnál micro-simre.
  • uhnet
    Ha egy telefon Micro Simet igényel (HTC ONE X) és nekem sima sim kártyám van akkor nem fogom tudni használni??
  • skinnyman
    Jaja, Breaking Bad-bol az egyik kedvenc szereplom :)
  • ldavid
    best lawyer ever :)
  • RelakS
    őőő.... what?
  • skinnyman

Enyhe utalas? :D