36194
-
#17784 Pfú, azt ne is említsd a családban 2 embernek is BlackBerry-je van. -
#17783 Nem láttad még a BlackBerry marketet !:D -
#17782 tényleg off, de én meg rühellem a rém gagyi google play store -t a reklámos/vírusos appokkal, az igénytelen webfordítós app leírásokkal és a temérdek hasztalan alkalmazással a top free és top new free kategóriában :) -
#17781 Nem flémkeltő, mert ez Android topic. Senki sem fog itt az IOS védelmére kelni. -
#17780 szerintem is jó kis lista, de ha megkérhetlek ne ide, legközelebbit már törölni fogom. Csinálj valami topikot neki vagy nemtom, ez az Android topik, nem pedig az ios utáló topik. Ha valaki mondjuk megkérdi, hogy iphonet vagy valamilyen androidos készüléket vegyen, belinkelheted neki, de ez így off, meg flamekeltő csak. Köszi -
#17779 -
#17778 why the iphone is impossible for me to use
Eleg jol osszefoglalja a lenyeget. -
#17777 Nincs valami olyan program androidra amit ha felrakok akkor kézirásfelismerőként szolgál és érintőcerkával tudnák írogatni a fórumokba meg mindenhova? -
#17776 Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
ICS-re szerettem volna telepíteni egy 4MB-os programot, de azt írja, hogy nincs elég hely. Több mint 1GB van :)
Ezt a progit, nevezetesen Poweramp, se a Play-ről, se a filekezelőből nem engedi.
Egyszer már fel folt téve, akkor nem volt ilyen gond. Most megint szeretném, de nem lehet. E miatt nem akarnám újra rakni a romot.
Amúgy LG O2X, Android 4.0.4. Rootolt.
Köszi szépen!
Ja, rákerestem a belső memóriában, minden Poweramp-pal kapcsolatosnak vélt maradványt kézzel kitöröltem... -
#17775 Azt kikapcsoltam persze, meg amúgyis kártyás vagyok, nem előfizetéses. -
nIsTv4n #17774 Nézd meg az ÁSZF-et, írja-e, hogy a kártyával nem csatlakozhatsz fel tengeren túli, vagy bármilyen hálózatra. Ha nem ír semmi ilyet, vidd bátran. Egyébként pedig mérlegeld az ott felsorolt szankciókat (szerintem ekkor is legfeljebb a SIM kártya árát kell kifizetned). Mondjuk nem látom, milyen egetrengető bűnt követtél el. Bár merész vagy, ha Amerikában bekapcsolod a Telenor-os kártyás telefont, kicsit "roamingolni" :) -
#17773 Bátyám is Telenoros és amikor Angliából jött haza, neki sem fogta a jelet. Szóval új SIM kártyát kellett kérnie. -
#17772 Elképzelhető. Te miért kapnál sms-t? Esetleg az előző tulaj (gondolom a kártyát nem vetted meg), de ő is inkább felszólítást kapott levélben. -
#17771 Kicsit off, de hátha valaki tud segíteni:
Vettem egy Telenor One Touch S telefont használtan kb 3 hónapja. 1-1.5 hónapig működött kifogástalanul. 1 hónapot Los Angelesben voltam. Nem telefonáltam, de a telefon az ottani hálózatra kapcsolódott (at&t meg valami másikra is). Aztán mióta visszajöttem, nem talál hálózatot, csak segélyhívás hívható. Próbáltam már a gyári beállításokat, hard resetet, repülőgép üzemmódot, aksit kivettem hosszabb ideig, más Telenoros kártyával, de semmi. Honnan tud6om, hogy le lett-e tiltva a telefonom? Érdekes módon, a hazautazásom közben Frankfurtban kaptam még 2 SMS-t (szóval hálózaton voltam), de miután megérkeztem, azóta nem lehet csatlakozni s hálózatra. Garanciajegyem van, azon 2012.10.13-i vásárlás dátuma szerepel. 2013 január 10-én jöttem haza, és azóta nem tudok telefonálni. Letilthatták-e a telefont ennyi idő alatt? Nem lehet a neten leellenőrizni, hogy le lettem-e tiltva? Telenorhoz meg nem merem bevinni a telefont, mert lehet, hogy vissza se adják. A kártyám működik amúgy, most is használom másik telefonnal. Semmiféle olyan SMS-t nem kaptam a Telenortól, amiben az derült volna ki, hogy le lettem tiltva. -
#17770 Szerintem nem. Itt van valami, de ez Firefox, szerintem valahogy Chromenál is lehet ilyesmit. -
Borg #17769 Neked megjegyzi ezt a beállítást? -
Dodo55 #17768 Nekem ilyen elől fixen nyitott védőtokom van.
Hangos módban nem használok rezgést, csak némán. Emiatt tok nélkül még nem nagyon fordult elő, hogy rezgett volna, szóval úgy nem tudom milyen.
Tokkal viszont azt tudom mondani kb fele annyira érezhető mint egy régebbi Nokia (N73, 3230, 3310 ezek voltak nekem). Azért észre lehet venni.
Mondjuk a korábbi Nokiámhoz képest elég slim a Gio, valószínűleg tok nélkül is gyengébben rezeg. -
#17767 Van valakinek tapasztalata szilikon tokkal kapcsolatban? Elsősorban az érdekelne, hogy zsebben hordva a telót mennyire érzem a rezgést ha valaki hív pl hagyományos műbőr tokokhoz képest.
Meg olyan létezik, hogy Gnex-on akadozik helyenként az Asphalt 6-7. Általában csak akkor, mikor nitrózok. Szóval a játék olyan 80%-ában :D -
#17766 Bocsi, csak gyorsan googleztam valamit, de igen, arra gondoltam.
De most csináltam egy gyárvisszaállítást, ugyanúgy bekapcsoltam a 3g-t, először semmi, aztán csak megjelent a "jel" és most megy.
Így kérdésem jelenleg tárgytalan, remélem most már fog menni. -
#17765 u20i az x10 Mini, nem Xperia Mini. Utóbbi az az ST15i.
Letöltötted a beállításokat? -
#17764 Hali.
Kaptam egy xperia minit (u20i) de valamiért a net megy, nem tudom bekapcsolni. Wifivel tudok netezni, de 3g-vel nem.
Van egy miniprom, az újabbik, abba bekapsolom és jelzi is egyből az értesítésnél, hogy a 3g be van kapcsolva, ennél viszont nem jelzi. A wifi jel megjelenik. Sim kártya engedné a netet, mert amit eddig használtam LG telefont, azzal nap mint nap neteztem, igaz az nem okos telefon volt.
Igazából szolgáltatóhoz nem tudom vinni, mert semmi papírja nins, csak így nekem adták, hogy használjam. Független teló, de kétlem, hogy így lett volna eleve véve.
Valami ötlet?
-
#17763 Azt hiszem még szidta az Androidot Twitteren pár hónapja, amiért a zseniális munkatársakkal együtt nem tudták bekapcsolni a fejlesztéshez beszerzett Androidos készülékeket. -
#17762 Én is használom :D Mutat -
#17761 tl;dr
Gondolom annyi, hogy Android sokkal jobb mindennél. Eddig is tudtuk. :D
Felraktam most próbaképp egy Windows 8 launchert
Hát eléggé bejövős. Teljesen testreszabható.Egyelőre marad fent. -
#17760 [URL=http://androidportal.hu/2013-02-02/holgyek-es-az-android-50]Hölgyek és az Android #50[/URL]
"Ma Badó Andreával ismerkedhettek meg, aki iPhone 4-ről váltott Nexus 4-re" -
Borg #17759 Ah, köszi. Ez már mindjárt egy fél megoldással jobb :) -
Tominnyó #17758 igen -
#17757 De, Menü gomb és Request desktop site. -
#17756 igen, tud ilyet a Dolphin -
#17755 Úgy tudom, hogy nem. A Dolphin tud még ilyet azt hiszem. -
Borg #17754 Hm.. és chrome nem tud ilyet? -
#17753 köszi!
Egyik megoldás se segített. A gugli+-on találtam egy android device-t, de ott csak az utolsó belépésről van adat és annyi. A hangerő+ power meg nem csinál semmit. -
#17752 Ha teljes verziót akarsz, akkor Opera Mobile, haladó beállításokban a user agent desktop és akkor az asztali verziót fogja behozni. -
#17751 OTG kábel csodákra képes :D
A tree tényleg nem működik, ahogy a clear sem.
Ezek nélkül lehet élni, szóval még nem kel virtualboxolni sem, amíg valami fontosabb nem hiányzik. -
Borg #17750 Tudtok valami jó appot tableten facebookozásra?
Az alap facebook app igen alacsony felbontású, széthúz mindent, tehát szarul használja ki a helyet.
A friendcaster egy fél fokkal jobb, de nem működik rendesen a chat része, nem jönnek meg a push értesítések, folyton valami baja van, meg hülyeségeket csinál, nem frissít stb...
Böngészőben meg folyton le kell görgetni a facebook aljára, hogy teljes verzióra kapcsoljam át...
Nemigaz hogy egy épkézláb megoldás nincs HD tablethez? -
#17749 Nyomj duplán tabot, az ki szokta írni, hogy mik vannak, bár Androidon alap billentyűzettel érdekes lehet :D -
#17748 Az ls-t tudom, hogy működik, szóval nem vagyok elveszve, csak hátha valami szaki tudja mi lehet még más, mint a nagygépesen. -
#17747 vmware / virtualbox vagy wubi. Wiki alapján egy külön program, próbáld meg az "ls"-t vagy "ls -R" az is hasonlónak tűnik. De itt írja mik az alternatívák. -
#17746 Terminal emulátorral foglalkozott valaki komolyabban?
Pl. a tree parancs nem igazán akar működni nekem. Esetleg más, amibe belefuthatok?
Suliban elkezdtük venni a linux parancsokat, de ha lehet nem akarom a pc-m közelébe engedni a pingvint semmilyen formában. -
#17745 De van direkt link a public mappából.