36194
-
#17944 Akkor most fogalmazd meg újra a kérdést.
Mi szürke? Mi van? :D -
#17943 Az Android 4 szürke meg szürke? feltettem most a telefonra (ne kérdezzétek meg mire vártam eddig) és hát a szürke szürkével vmi förtelem. Tudok ezen változtatni? -
#17942 Szerintem mert véletlen rá tapicskolsz egyet és egy funkciót így bekapcsol. És azzal is de minimálisan húzza úgy az akksit. De így csak belép a beállításaiba. Talán. de who knows. -
#17941 Tényleg, pont fordítva lesz mint ahogy írtam :/ kíváncsi vagyok miért így döntöttek, szerintem is az érintésre kapcsol lenne a logikus -
RYO21 #17940 Garancia miatt nemakarom bántani a romot. Egyébként nagyon szépen fut rajta a gyári ICS attól függetlenül, hogy csak 800Mhz a proci. -
#17939 akkor a tiéd gyárilag nem tudja...
a legtöbb embernek amúgy valamilyen custom rom van a telefonján (többnyire cyanogenmod) és azokban benne van ez a lehetőség
ITT rákeresve akad pár program, de ezek nem a régi akku ikont cserélik le hanem a status barba raknak egy új ikont (és ezaláltal egy appot ami mindig fut)
szerintem nézz szét xda -n (vagy google -el) hogy van e a mirora custom rom, amúgy is érdemes lecserélni a gyári szörnyűségeket valami optimalizáltabb és funkció gazdagabb stabil romra -
RYO21 #17938 Sajna Xperia-n még olyan sincs, hogy "kijelző" menüpont. Viszont helyette van "Megjelenés" de ott sincs semmi. -
#17937 hát, nekem a beállítások - kijelző menüpont alatt van egy olyan, hogy "töltöttségi érték mutatása" -
RYO21 #17936 Rengeteg helyen láttam már, hogy a töltöttségkijelző mellett ott van, hogy pontosan hány százalékos a töltöttség. Hol lehet ezt a funkciót bekapcsolni? -
#17935 Na igen. Én is erre gondoltam. Szerencsére nem is használom azokat a gombokat sohasem, hanem külső alkalmazással rakatok ki az értesítő sávba magamnak olyan ikonokat, amiket csak szeretnék és azokat használom. -
#17934 Csak pont forditva lenne logikus, hogy roviden kapcsolna, hosszan vinne oda. Az ilyenekben azert sokkal jobb egy CM, meg ott ugye testre is tudod szabni az egeszet. -
#17933 Közben 5 perce már én is frissültem. :) -
#17932 "A gyors beállítások lapon egyes gombok most már nem csak a beállítások megfelelő lapjára navigálnak, hanem kapcsolók is lettek." Ezt akartam mondani, hogy meg kéne csinálni hogy gombnyomásra kapcsol, hosszan nyomva behozza a menüt, szerencsére gondoltak rá ők is
Már csak azt várom hogy Google Now rendesen működjön itthon (kártyákat jelenítse meg), sajnos ez még várat magára :/ rendes infót hogy mikor lesz nem találtam róla, csak ezt :( -
#17931 Nekem Nexus7 -esen tegnap dobta fel, de van akinek már 3napja. Gondolom folyamatosan jönnek meg OTA-n a frissítések a terhelés elosztása miatt. -
#17930 Igen köszi, de akkor sem tudtam kitörölni a kapcsolatok közül a névjegyeket.
Megoldottam kitöröltem a Facebook fiókomat. Újra beírtam a Facebook-os fiókomat és kitörölte a neveket. -
#17929 Nekem nem kínált még egyelőre semmi frissítést se. -
#17928 Elindítod a facebook alkalmazást és letiltod a kapcsolatok szinkronizálását a beállításaiban. -
#17927 Sziasztok!
Most vásároltam egy Sony Xperia J típusú telefont és olyan kérdésem lenne hogy frissítette a kapcsolatokat Facebook-ról.
Namár most ha belépek a kapcsolatokba és törölni szeretném őket nem engedi.
Hogy lehet megoldani? (ics android) -
#17926 Tegnap több Nexus felhasználó is jelezte, hogy a készüléke felkínálta a frissítés lehetőségét, úgy látszik a Google elkezdte az Android 4.2.2-es verziójának (build number JDQ39) kiadását OTA frissítésként. A visszajelzések alapján Nexus 10, Nexus 7 és Galaxy Nexus készülékekre érkezik most új verzió. Úgy látszik, Nexus 4-en még nem kezdték el világszerte a terjesztést, eddig csak két országban jeleztek frissülést Nexus 4-re: Brazíliában és Malajziában. A frissítés mérete ~50 MB, tehát nem egy teljes rendszert adtak ki, csak hibajavításokról van szó.
Androidportal...bővebben -
#17925 vótmá' -
#17924 Usaeknal kifulladoban az ájhájp
-
#17923 Nem pont egész percnél kellene, a számlázás miatt. (Mert ugye nem mp alapú). Be kellene állítanom, hogy mondjuk minden perc 50 másodpercénél jelezzen. Valaki? -
#17922 ha nem mondaná, nem tudnám mennyi volt, mert nem látszik rajta -
#17921 Alapbol csipog percenkent. Hivasbeallitas alatt lesd meg. -
#17920 Hello! Tudtok olyan programot, ami belecsipog hívás közben a fülembe, figyelmeztetve a hívásidőre? Amit be lehet állítani mondjuk minden perc 50. másodpercére? Thanx -
hugopareiros #17919 specification -
#17918 Mondjuk laza lehet egy komoly üzleti tárgyaláson kitenni az asztalra a többi olcsó vacak mellé xD -
#17917 szép ocsmány -
#17916 Egyből kettőt veszek..legyen tartalékba is...
link -
#17915 Ez emberfüggő. Szerintem a smart keyboard, de van, akinek a swiftkey jön be. Megint másnak pedig a swype, amit én személy szerint rühellek :D -
#17914 gb-hez melyik a legjobb bill? Jelenleg gyári van havernak, de hiába teszem magyarra, qwerty marad qwertz helyett... -
ktomi22 #17913 nekem az ujabb hackelt verziom van.. 3g jel van a H helyett .. XD -
#17912 -
#17911 Gyakorikerdesek:
"Mennyibe kerül a net?
Nekem le van tiltva a netem, de találtam olyan progit ami engedi hogy netezzek (az program amikor van egy H-betű és egy felfelé meg lefelé mutató nyíl van!)
Ez a h betűs cucc kb mennyibe kerül???"
-
#17910 Ha az ár nem számít, akkor miért nem a jobbat választod? Desire X, egyértelmű. -
ktomi22 #17909 még kiegeszitenem ..jelenleg sima desirem van. meg vagyok elegedve vele.. rootolva cyanogen mod 7 hasznalva..csak lehetosegem van desire x vagy one v-re .. ja es még sony xperia P re.. de sony nelam nemjon be -
#17908 Maximum az vegyen Defy-t vagy Defy+-t, akinek megteszi manapság a 2.2 vagy 2.3. Gyanítom az alanyunknak kevés fingja van az Android-hoz, így kétlem hogy főzött romokkal kísérletezne egyáltalán.
Megjegyzem Defy és Defy+ körülbelül annyi használtan, mint egy Blade 3. Utóbbi esetén pedig out-of-box kézhez kap egy hivatalos stock ICS-t. GB és ICS közt pedig olyan decens különbségek vannak, hogy én bizony ezért is választanám a Blade 3-at. -
ktomi22 #17907 desire x vagy one v? ár nem szamit.. -
#17906 Nagyobb, 4".
Viszont az az adreno 200 az sokkal gyengébb. A CPU-ban lehet nincs akkora különbség. -
#17905 Nem sokkal gyengébb és nagyobb a kijelzője is asszem.