36194
  • [HUN]FaTaL
    Akkor most fogalmazd meg újra a kérdést.

Mi szürke? Mi van? :D
  • Mike
    Az Android 4 szürke meg szürke? feltettem most a telefonra (ne kérdezzétek meg mire vártam eddig) és hát a szürke szürkével vmi förtelem. Tudok ezen változtatni?
  • Vadnokedli
    Szerintem mert véletlen rá tapicskolsz egyet és egy funkciót így bekapcsol. És azzal is de minimálisan húzza úgy az akksit. De így csak belép a beállításaiba. Talán. de who knows.
  • Jim Morrison
    Tényleg, pont fordítva lesz mint ahogy írtam :/ kíváncsi vagyok miért így döntöttek, szerintem is az érintésre kapcsol lenne a logikus
  • RYO21
    Garancia miatt nemakarom bántani a romot. Egyébként nagyon szépen fut rajta a gyári ICS attól függetlenül, hogy csak 800Mhz a proci.
  • precision
    akkor a tiéd gyárilag nem tudja...
    a legtöbb embernek amúgy valamilyen custom rom van a telefonján (többnyire cyanogenmod) és azokban benne van ez a lehetőség

ITT rákeresve akad pár program, de ezek nem a régi akku ikont cserélik le hanem a status barba raknak egy új ikont (és ezaláltal egy appot ami mindig fut)

szerintem nézz szét xda -n (vagy google -el) hogy van e a mirora custom rom, amúgy is érdemes lecserélni a gyári szörnyűségeket valami optimalizáltabb és funkció gazdagabb stabil romra
  • RYO21
    Sajna Xperia-n még olyan sincs, hogy "kijelző" menüpont. Viszont helyette van "Megjelenés" de ott sincs semmi.
  • Shiwo
    hát, nekem a beállítások - kijelző menüpont alatt van egy olyan, hogy "töltöttségi érték mutatása"
  • RYO21
    Rengeteg helyen láttam már, hogy a töltöttségkijelző mellett ott van, hogy pontosan hány százalékos a töltöttség. Hol lehet ezt a funkciót bekapcsolni?
  • fery02
    Na igen. Én is erre gondoltam. Szerencsére nem is használom azokat a gombokat sohasem, hanem külső alkalmazással rakatok ki az értesítő sávba magamnak olyan ikonokat, amiket csak szeretnék és azokat használom.
  • skinnyman
    Csak pont forditva lenne logikus, hogy roviden kapcsolna, hosszan vinne oda. Az ilyenekben azert sokkal jobb egy CM, meg ott ugye testre is tudod szabni az egeszet.
  • fery02
    Közben 5 perce már én is frissültem. :)
  • Jim Morrison
    "A gyors beállítások lapon egyes gombok most már nem csak a beállítások megfelelő lapjára navigálnak, hanem kapcsolók is lettek." Ezt akartam mondani, hogy meg kéne csinálni hogy gombnyomásra kapcsol, hosszan nyomva behozza a menüt, szerencsére gondoltak rá ők is

Már csak azt várom hogy Google Now rendesen működjön itthon (kártyákat jelenítse meg), sajnos ez még várat magára :/ rendes infót hogy mikor lesz nem találtam róla, csak ezt :(
  • gabi89
    Nekem Nexus7 -esen tegnap dobta fel, de van akinek már 3napja. Gondolom folyamatosan jönnek meg OTA-n a frissítések a terhelés elosztása miatt.
  • Doog
    Igen köszi, de akkor sem tudtam kitörölni a kapcsolatok közül a névjegyeket.
    Megoldottam kitöröltem a Facebook fiókomat. Újra beírtam a Facebook-os fiókomat és kitörölte a neveket.
  • fery02
    Nekem nem kínált még egyelőre semmi frissítést se.
  • [HUN]FaTaL
    Elindítod a facebook alkalmazást és letiltod a kapcsolatok szinkronizálását a beállításaiban.
  • Doog
    Sziasztok!

Most vásároltam egy Sony Xperia J típusú telefont és olyan kérdésem lenne hogy frissítette a kapcsolatokat Facebook-ról.
    Namár most ha belépek a kapcsolatokba és törölni szeretném őket nem engedi.

Hogy lehet megoldani? (ics android)
  • gabi89
    Tegnap több Nexus felhasználó is jelezte, hogy a készüléke felkínálta a frissítés lehetőségét, úgy látszik a Google elkezdte az Android 4.2.2-es verziójának (build number JDQ39) kiadását OTA frissítésként. A visszajelzések alapján Nexus 10, Nexus 7 és Galaxy Nexus készülékekre érkezik most új verzió. Úgy látszik, Nexus 4-en még nem kezdték el világszerte a terjesztést, eddig csak két országban jeleztek frissülést Nexus 4-re: Brazíliában és Malajziában. A frissítés mérete ~50 MB, tehát nem egy teljes rendszert adtak ki, csak hibajavításokról van szó.

Androidportal...bővebben
  • Barnabyka
    vótmá'
  • Solten
    Usaeknal kifulladoban az ájhájp

• Foky
    Nem pont egész percnél kellene, a számlázás miatt. (Mert ugye nem mp alapú). Be kellene állítanom, hogy mondjuk minden perc 50 másodpercénél jelezzen. Valaki?
  • qetuol
    ha nem mondaná, nem tudnám mennyi volt, mert nem látszik rajta
  • SzirmosSzisza
    Alapbol csipog percenkent. Hivasbeallitas alatt lesd meg.
  • Foky
    Hello! Tudtok olyan programot, ami belecsipog hívás közben a fülembe, figyelmeztetve a hívásidőre? Amit be lehet állítani mondjuk minden perc 50. másodpercére? Thanx
  • hugopareiros
    specification
  • desigo
    Mondjuk laza lehet egy komoly üzleti tárgyaláson kitenni az asztalra a többi olcsó vacak mellé xD
  • Vadnokedli
    szép ocsmány
  • precision
    Egyből kettőt veszek..legyen tartalékba is...

link
  • [HUN]FaTaL
    Ez emberfüggő. Szerintem a smart keyboard, de van, akinek a swiftkey jön be. Megint másnak pedig a swype, amit én személy szerint rühellek :D
  • kifli
    gb-hez melyik a legjobb bill? Jelenleg gyári van havernak, de hiába teszem magyarra, qwerty marad qwertz helyett...
  • ktomi22
    nekem az ujabb hackelt verziom van.. 3g jel van a H helyett .. XD
  • Jim Morrison
  • davidka003
    Gyakorikerdesek:
    "Mennyibe kerül a net?
    Nekem le van tiltva a netem, de találtam olyan progit ami engedi hogy netezzek (az program amikor van egy H-betű és egy felfelé meg lefelé mutató nyíl van!)
    Ez a h betűs cucc kb mennyibe kerül???"

• theone91
    Ha az ár nem számít, akkor miért nem a jobbat választod? Desire X, egyértelmű.
  • ktomi22
    még kiegeszitenem ..jelenleg sima desirem van. meg vagyok elegedve vele.. rootolva cyanogen mod 7 hasznalva..csak lehetosegem van desire x vagy one v-re .. ja es még sony xperia P re.. de sony nelam nemjon be
  • theone91
    Maximum az vegyen Defy-t vagy Defy+-t, akinek megteszi manapság a 2.2 vagy 2.3. Gyanítom az alanyunknak kevés fingja van az Android-hoz, így kétlem hogy főzött romokkal kísérletezne egyáltalán.

Megjegyzem Defy és Defy+ körülbelül annyi használtan, mint egy Blade 3. Utóbbi esetén pedig out-of-box kézhez kap egy hivatalos stock ICS-t. GB és ICS közt pedig olyan decens különbségek vannak, hogy én bizony ezért is választanám a Blade 3-at.
  • ktomi22
    desire x vagy one v? ár nem szamit..
  • [HUN]FaTaL
    Nagyobb, 4".

Viszont az az adreno 200 az sokkal gyengébb. A CPU-ban lehet nincs akkora különbség.
  • Narxis
    Nem sokkal gyengébb és nagyobb a kijelzője is asszem.