36194
  • skinnyman
    Optimus G Pro: Link
    1080p phablet, Snapdragon 600
  • Prody
    Ertem, koszi. Hat nekem mar nagyon gyorsan lemerul.
  • SzirmosSzisza
    Haveroknak CM van S2 jukon de az valami kabare a gyarihoz kepest :D
  • Falkon
    ICS-m nem volt, de a haveréval összehasonlítva a JB sokkal gyorsabb! Quadrant test: 4153

Minden éjjel töltöm a telót, de használom is! Készenlétben, kis baszogatással a 2 napot bírja, és olyankor 20%!
  • Vadnokedli
    Keress rá a S2 átlag max töltési ciklusára, és ha úgy érzed szerinted azt betöltötted akkor vehetsz egy új Akksit.
  • benőmenő
    Először rakd fel a jb-t, esetleg csinálj egy akksi kalibrálást (utóbbira van app is).
    A jb elvileg gyorsabb, folyamatosabb az összes animáció, kevésbé meríti az akksit és az alapértelmezett böngésző a chrome.
    Biztos van még sok más is, de ezek amik leginkább feltűnnek.
  • Prody
    Miert torlodott Google Play-rol a CRYSTAL DEFENDERS jatek? Square Enix-es :( Par hete meg lattam, de most mar nincs ott. Gondoltam tamogatom a fejlesztoket...
  • Prody
    Oks, koszi. Miben jobb ICS-nel amugy a JB?
    Btw, akksim eleg hamar merul, lehet ujat kene mar vennem? Persze Samu-t.
  • Falkon
    Nyugodtan rakd fel odinnal, amit küldtem! Az gyàri JB
  • Mike
    találtam egy ilyet, ez mennyire jó, megbízható? nem értek hozzá különösebben, az az igazság, nekem kb azt írnak amit akarnak :)

link
  • [HUN]FaTaL
    Nem futnak, nem zabálják a memóriát.

Mondjuk nekem rootolva van, le vannak törölve. Nincs semmi funkciójuk, nem is értem, hogy az EU romokban minek vannak benne.

"a fejlesztési lehetőségek menüpontban van olyan, hogy áttűnési és ablakanimáció mérete. ez most 1x1, de ezt ki is lehet kapcsolni. ez mi lehet?"
    Ezt passzolom, a fejlesztői menüpontokból csak az USB Debugot használom.
  • Prody
    Mukor jon mar S2-re jb? :(
  • Mike
    amiket írtál, megnézem

ja és még 1

ahogy nézem van kinai és japán bill is, ezeket ki sem lehet kapcsolni, holott én xperia bill-t használom alapértelmezettként, szal ezek minek? gondolom csak eszik a memóriát, vagy van vmi olyan funkciójuk ami miatt elengedhetetlenek?

a fejlesztési lehetőségek menüpontban van olyan, hogy áttűnési és ablakanimáció mérete. ez most 1x1, de ezt ki is lehet kapcsolni. ez mi lehet?

köszi mindent FaTaL!
  • Mike
    ezek szerint alapból semmit nem tudok csinálni, azért köszi szépen a választ
  • [HUN]FaTaL
    4.0.4 az, a 4.1 sony verziószám.

1. A gyári lockkal szerintem sehogy, valamilyen alternatív lock screent próbálj ki (pl. widgetlocker). De ha hosszan nyomod a kikapcs gombot akkor ott a némítás.
    2. Szintén alternatív tárcsázó talán tudja (go contacts, exdialer stb.)
    3. Szintén talán 2-es pont.
    4. Nem, ez gyári android funkció.
  • Mike
    bár ahogy nézem ez a 4.0.4 csak a build 4.1
  • Mike
    pár kérdésem lenne, droid 4.1:

hogy tudom beállítani azt, hogy:

1. képernyő feloldásakor a másik irány a telefon némítása legyen, ne a fotózás?

2. a kontakt listában a kedvencek ne kis 3x3-as kockákban legyenek, hanem listában?

3. lehet-e kedvenc kontaktjaimnak kedvenc számot kijelölni, hogy ne kelljen keresgélni, hogy éppen melyiken akarom hívni az 5 számából?

4. ki lehet-e kapcsolni valahogy, hogy ne animálja a képernyő forgatását? inkább zavar mint jópofa, és teljesen funkciótlan.
  • fery02
    Sziasztok!

Nem ismer senki se olyan programot, amivel ütemezni tudom a Google talk állapot jelzéseit?
    Olyanra gondolok, hogy pl hétfő reggel auto. kiír olyat, hogy "munkában", majd műszak végén törli ezt.

Rákeresve Play-en hirtelen a "Google talk status"-ra, nem igazán találtam hasonló célra semmit se.
  • ldavid
    a kacsák nem iphone-t használnak :D

• [HUN]FaTaL
    Nem is lesz armv6-ra Chrome. Nem éri meg, a telók nagyrésze armv7-es.
  • Dodo55
    Tényleg ha már itt tartunk armv6-ra még mindig nincs Chrome?

Firefox már van de az meg leeszi szegény Gio haját, nem tudom amúgy mi történik mostanában a Mozillánál, az x86 Firefoxhoz is atomerőmű kell már manapság...

A haladni kell a korral dolog meg szemét kifogás, érdekes módon egy csomó más, jellegéből adódóan elvileg nagyobb teljesítményigényű program (még pár új komolyabb játék is) meg gyönyörűen fut mai napig az őskövület P4-emen. Egyszerűen basznak optimalizálni az alapján amit én látok, de ezt nem engedhetnék meg maguknak ekkora név mellett.
  • aate
    Keress a neten > Google Chrome apk vagy hasonló azt letöltőd és rámásolod és telepíted.
  • RYO21
    És azt hogy? Torrentről letölteni és azt rápakolni?
  • precision
    nekem is ez volt az Ainol Novo 7 Aurora kínai tabletemmel... aztán felraktam egy custom fw -t amiben át volt írva a device id és name egy olyanra (talán vmi nexusra) amivel kompatibilis volt az összes program
  • aate
    Próbáljátok meg pc-n keresztül felrakni ,ne a playröl.
  • RYO21
    Egyik ismerösöm vett, egy kínai JB-s tabletot (10.1 inch), amire a google play azt írja, hogy se a firefox se a chrome nem kompatibilis. Van valami egyéb mód egy normális böngésző feltelepítésére?
  • skinnyman
    Valoszinuleg napokon belul megjon, ha pedig tenyleg fel akarod rakni, manualisan is meg tudod tenni update file-al (amit letoltene ha megjon) vagy factory image-el ha tiszta lappal akarsz indulni: Link
  • Jim Morrison
    sajnos most nem :( várok még pár napot hátha jó lesz.
  • aate
    Próbáld ki ,hogy az alkalmazások között (mind ) leállítod a "Google Szolgáltatások keretrendszert, törlöd az adatokat és újra indítod a telefont. Általában akkor elindítja a frissítést. Nexus S-nél mindig bevált.
  • Jim Morrison
    sajnos nálam még nem írja, hogy jött frissítés :/
  • desigo
    Az éjjel meg is érkezett a Gnexre.
  • Jim Morrison
    4.2.2 változások kicsit bővebben

• ZsirosKenyer
    Ugy latom nem erzed at a pure google experience-t. :D

Probalj ki vmi fancy launchert sok szinnel meg cukormazzal!:D
  • ZsirosKenyer
    Azzal sehogy. Csak a neveben hasonlit PC-s kies-re.
  • bence19940611
    Helló a kies air programmal hogy lehet szoftver frissítést csinálni?
  • [HUN]FaTaL
    Vannak olyan telefonok, ahol a belső tárhely egy része is SD-nek van csatolva, ezt jelzi az "SD kártya".
    Az USB alkalmazás, a külső SD-t (fizikai) jelzi.

#17945: Ez Sony cucc, nem a gyári android. Ilyen, nekem tetszik :) Mondjuk szinte semmiből nem a gyárit használom, csak a tárcsázóból meg az üzenetküldőből.
  • Guren
    használj valami launchert
  • Mike
    Az mit fed, hogy USB alkalmazás?

pl. Adobe Reader

Össz: 13,29 mb
    Alkalmazás 0,95 mb
    USB alkalmazás 12,22 mb
    Adatok: 128 kb
    SD kártya: 0,0 b

és akkor opció, hogy telefonra másolás, holott ugye a telefonon van ez a nyomorult, és pont hogy az sd-n nics, pedig jobb szeretném ott látni :)

szal ez az USB alkalmazás mit fed? eddig nálam ilyen nem volt
  • Mike
    szürke átmenetes betöltőképernyő
  • Mike
    Minden szürke
    szürke háttér, szürke menü, szürke csíkok