36194
-
#18024 Én úgy éreztem, hogy pontosabb, jobban megtalálja a magyar szavakat, kevesebbszer kell javítanom. -
Borg #18023 Miben jobb mint a swype? -
#18022 SwiftKey Keyboard v4.0.0.105
Megjelent. :D
Király. Kedvenc billentyűzet progi. -
#18021 Állítólag több generáció van ebből a modellből és az elsőben volt 8 MP-es kamera meg még analóg jelű tv-t is lehetett nézni vele. -
#18020 Szerény véleméynem szerint, a Sony Xperia Z simán jobb. Az a telefon maga a csúcs. Belegondolva, hogy milyen finom műszerek vannak benne, és dobálhatod, vízbe ejtheted... anyaghasznált, külső, hardver... nincs ellenfele, és jódarabig nem is lesz. Szerintem. -
#18019 Enyhén S2 :D -
#18018 http://logout.hu/cikk/a_tab_5_duplan_meglepo/bevezetes.html -
#18017 az hogy MTK processzor :) ezek a kínai csoda mtk -s kínai telefonok mindig elmaradnak teljesítményben egy nevesebb gyártó chipjeitől
és ja az 512 mb ram is kevés
de ennyi pénzért zsír új telefon, nem rossz azért, ismerkedni az androiddal megteszi... főleg ha még rá lehet majd varázsolni egy cm -et vagy egyéb optimalizált custom romot -
#18016 Jaja. Meg hogy azert nincs nagy neve a gyartonak tudtommal. Ennyi penzert persze ha valakinek ilyen kell siman jo lehet, mondjuk nehany tizezerrel tobbert (hasznaltan legalabbis) mar ott vannak olyan cuccok mint pl S2. -
#18015 Ott, hogy a fél giga ram, meg az 5"/480x800 nem túl acélos. Inkább egy Xperia U 50-ért :) -
#18014 mondjuk az a 800*480 5 colon nem lehet valami szép. de ha attól eltekintünk, nem tűnik olyan szarnak -
#18013 12345
itt 8 megapixelt ír. -
#18012 ebben mi az átverés? hol a hiba? mert ha sehol akkor megyek megvenni:D -
#18011 ja és 5" a kijelző!!! -
#18010 40ezer Ft-ért elég jó kis telót árulnak kártyafüggetlenül tesco-ban.
aTAB 5Phone Dual SIM
MTK 6577 Dual Core 1Ghz
512MB DDR3
4GB belső memória
2 beépített SIM-kártya foglalat
0,3 MP-es elülső és 5MP-es hátsó kamera
wifi, BT, GPS
magyar nyelv
39990Ft
-
vass17 #18009 Nézd meg az S szériát, a hardver mindig ott van, de a minőségérzet sehol...Persze mindig meg lehet indokolni a súlycsökkentéssel, még véletlenül sem költségcsökkentés, szerintem az S4 sem lesz különb, ez a HTC egészen más dimenzió :) -
#18008 És azt hiszem a HTC visszanyerte régi önmagát. Minőségi, felső-kategóriás okostelefont raktak össze, ami az S4-ig biztosan mindent a porba aláz. De én azért még kíváncsian várom a Samsung lépését is. :) -
#18007 és nexus telókon fog debütálni :) -
#18006 Abba a 468 ppi-be belegondolni is felelmetes, tobb mint ketszer elesebb kijelzo, mint amit mashol retinanak hivnak
A kameraja is nagyon erdekes, ahelyett hogy a bullshit megapixel haborut folytatnak, ennek csak 4 megapixeles kameraja lesz, viszont joval komolyabb szenzor van benne mint a legtobb masik csucsteloban, szoval igy is joval jobb kepeket csinal mint mas telo ketszer annyi megapixellel.
Tetszik amit csinalnak, es biztosan jobban ossze van rakva mint a legtobb masik telo, de akkora sikere sztem nem lesz mint a Samsungnak van mostanaban sztem, egyszeruen hianyzik alola a hype. -
#18005 Azt a mocskos qrva mindenit, ezek sem szarral gurigaznak :)
Az S4 legkomolyabb ellenfelenek nez ki. -
#18004 Bemutatták a Htc Onet.
"A készülék 4,7 inches kijelzőt kapott, amely Full HD felbontású, ez 469 ppi-t jelent, amivel jelenleg világbajnok. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 600-as processzor dobog, amely négymagos, magonként 1,7 GHz-en pörög, mellé jár 2 GB RAM, a grafikai gyorsítást egy Adreno 320-as GOU végzi. A szoftver Android, a legújabb Sense felülettel, a kijező alatt és felett egy-egy hangszóró található, amely a specifikáció szerint 93 dB erősséggel tud megszólalni. A végleges nevén csak egyszerűen HTC One-nak hívott telefon alumínium házat kap és mindössze 9,3 mm vastag. A nem szétszedhető burkolat alatt 2300 mAh teljesítményű akkumulátor lakik, a kamera pedig szintén új fejlesztés, egy ultrakompakt modul, ami a hírek szerint három szenzorból áll, hogy színhűség és részletgazdagság tekintetében a konkurencia fölé nőjön a HTC csúcsmodellje.A készülék 4,7 inches kijelzőt kapott, amely Full HD felbontású, ez 469 ppi-t jelent, amivel jelenleg világbajnok. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 600-as processzor dobog, amely négymagos, magonként 1,7 GHz-en pörög, mellé jár 2 GB RAM, a grafikai gyorsítást egy Adreno 320-as GOU végzi. A szoftver Android, a legújabb Sense felülettel, a kijező alatt és felett egy-egy hangszóró található, amely a specifikáció szerint 93 dB erősséggel tud megszólalni. A végleges nevén csak egyszerűen HTC One-nak hívott telefon alumínium házat kap és mindössze 9,3 mm vastag. A nem szétszedhető burkolat alatt 2300 mAh teljesítményű akkumulátor lakik, a kamera pedig szintén új fejlesztés, egy ultrakompakt modul, ami a hírek szerint három szenzorból áll, hogy színhűség és részletgazdagság tekintetében a konkurencia fölé nőjön a HTC csúcsmodellje."
-
#18003 valami tv néző app nincs ami ingyenes? nettel persze -
#18002 köszi -
#18001 exDialer -
#18000 ajánljatok nekem vmi kontakt és tárcsázó app-ot, mert ami most van alapból a 4.0.4-ben egyszerűen nem tetszik -
#17999 OTA Rootkepper-rel elvileg ki lehet cselezni, de alapvetoen igen. Viszont itt most nem azzal volt a gond sztem, ha egy (nem mostanaban frissitett) rootkittel meg akarta rootolni, azzal sem mukodott volna az uj biztonsagi mechanizmus miatt. -
#17998 Jövőhét hétfőn indul a MWC, már kezdik előre bejelnteni az új cuccokat úgy néz ki :) -
#17997 Ne ugassatok le, ha nem így van, de update után nem kell újból rootolni? -
#17996 Köszi szépen! -
#17995 Marcius 14-en jon az SGS4 Link -
#17994 Kozben meg HTC-nel is lesz valami, gyanusan ugyanakkorra szamol vissza de valszeg csak veletlen, HTC valszeg telefont fog bejelenteni, ami M7 (kod?)neven fut. -
#17993 Ubuntu tablakra is?
Valami kozeleg -
puma1 #17992 Sziasztok! Ismerősöm note 2-jén a wifi a következőt műveli: Csatlakozik a hálózathoz, majd 3 másodperc után ledobja, majd 2 másodperc után újra csatlakozik, majd 3 másodperc után újra ledobja, majd megint csatlakozik és így tovább. Gyári rom van a telón, legfrisebb szoftverrel. Erre valami megoldás? -
#17991 Melyik toolkitet hasznalod?
4.2.2-ben az adb-hez (ami kvazi minden rootolashoz kell) betettek egy uj biztonsagi reteget (feldob egy ablakot ha egy gepen hasznalnad h engedelyezed-e) viszont ehhez frissitett adb kell, es a legtobb rootkit meg a regit tartalmazza amivel nem fog mukodni emiatt az uj biztonsagi mechanizmus miatt.
Idovel valoszinuleg frissulnek a toolkitek es igy bennuk az adb is, addig is hasznalhatod wugfresh nexus toolkitjet Link, es csinald meg az important notice reszt, ahol leirja mi a pontos teendo 4.2.2 eseten, en is igy csinaltam, es mukodik minden, N7-en es Gnex-en is.
Fatal: semmi baja csak fel eve nem frissult es nem mukodik 4.2-n :) -
#17990 bár hiába rakom fel azzal sem működik. Ebből várakozás lesz, remélem gyorsan elkészülnek :( -
#17989 fogalmam sincs.
A rootkit is utóbbit javasolta, és a play-es oldalán is szidják, mint a bokrot.
Egy próba erejéig viszont leszedem, mert így egy csomó appom működés képtelen. -
#17988 Mi a baj a superuserrel? Nekem semmi gondom vele, bár ez 4.0.4.
Mivel tud többet a SuperSU? -
#17987 Nexus 7, a nexus-os tool-al unlockolva és rootolva, az tette fel a superSU-t.
Az update-ig minden ment rendesen, most pedig egyszerűen nem kapnak superuser jogot a programok, amiknek kéne (rá se kérdez). -
#17986 4.2-n superSU lesz a nyero, nalam teljesen jol megy. Hogy raktad fel, rendesen rootoltad a telot? -
#17985 4.2.2-n működnie kéne valamelyik superuser proginak?
superSU-m van de az összes root-os progim nem hajlandó működni, a superusert pedig szidják, mint a bokrot és még nem mertem feltenni.
Valaki tapasztalat?