36194
-
vass17 #18064 Kezd gyanús lenni a Chrome, nagyon gyorsan megeszi a tabletemet a böngészés, még a Youtube se meríti annyira, pedig az inkább logikusnak tűnne. Arról nem is beszélve, hogy nagyon fel is tud forrósodni tőle. Valaki tapasztalt hasonlót, illetve melyik böngészőt ajánlanátok helyette?
-
#18063 aokp romoknál a swagger kapcsoló mire jó? Valahol azt olvastam, hogy tulajdonképpen semmire :D -
#18062 Igen én is arról hallottam, hogy van egy nemzetközi tiltólista, de meglehetősen döcögősen frissítik ezeket a helyi szolgáltatók. Elvileg ha szolgáltató letilt egy telefont, akkor fel kéne ezt tenniük azonnal a nemzetközi listára, meg folyamatosan frissíteniük kéne a saját adatbáziasikat is róla, de mindkét irányba vannak hetes, hónapos elcsúszások.
Ezért lehet az (konkrétan előfordult eset amiről hallottam), hogy pl olaszországból hozott be vki független telefont, használta 2 hónapig, utána meg nem volt hajlandó fellépni hálózatra elször T-mobillal, pár hétre rá már Vodafone-al sem. Kiderült hogy a telefont már kb akkor letilthatták amikor a srác vette, csak lassan került fel az itthoni szolgáltatók tiltólistáira.
Ezért mondtam hogy rizikós ez az IMEI csere, mert soha nem lehet tudni honnan szerzik be hozzá a "donort". Én tuti nem szórakoznék ilyen olcsó lopott telefonokkal, túl nagy a rizikó hogy megszívod velük. -
#18061 Hali!
Barátnőm S2-esére állítólag kijött valami jó kis frissítés, egy ismerősöm Vodafoneos és ő már meg is kapta, azt mondta, hogy szolgáltató függő hogy mikor adja ki a telenor is...ilyen létezik? Oo
Hivatalosan kb. mikor számítható rá a frissítés? -
#18060 "Kiuttetni" nyilvan nem fogod tudni, mert nem a telefonodon van a tiltas, hanem a szolgaltato adatbazisaban van az imei-d egy fekete listan, es azt az imei-t egyszeruen nem fogja felengedni a halozatba. Ez persze altalaban nem globalis tiltas, mas halozatokon valszeg ugy is menne, de sztem vannak nemzetkozi tiltasok is, szoval ilyesmire sem alapoznek. IMEI cserevel meg persze lehet trukkozni de ezek mind full illegalis dolgok. -
#18059 De ebben is van rizikó. Sarki török szerez bele neked új alaplapot, és ki is cseréli, de ki tudja milyen telefonból származik, lehet fél év után azt is letiltják. -
#18058 Tiltott IMEI-s telefont nem lehet "kiüttetni" legjobb tudásom szerint, alaplapot szoktak ilyenkor cserélni, amivel kvázi egy másik telefon IMEI-jég kapod meg. Szóval én úgy tudom csak IMEI csere segít ilyenkor. -
#18057 btw; jó lenne ha ezt a google glass-t valahogy szemüvegre is lehetne majd rögzíteni. -
#18056 Nincs egy ilyen cucc ahova ha bediktálod az IMEI-t vagy leírod emailben az adott szolgáltatónak hogy mi az IMEI akkor elmondja hogy tartozik e hozzá valami? -
#18055 ne vegyél lopott, vagy nem fizetett szart
egyébként meg ha legálisan vetted szerintem meg is lehet tudni mennyit kell érte még fizetni, akár -
#18054 biztos meg lehet változtatni az imeit, illegálisan persze
csak kérdés, hogy olyan imeit kap e a telefon ami egyrészt egyedi, más telefon nem használ... illetve, hogy a kapott imei nincs e már tiltva vagy lesz letiltva a későbbiekben
de én ilyen letiltott telefont biztos nem vennék, hogy majd "kiüttetem" :D -
#18053 Igen, na akkor ha az a reszlet nincs kifizetve, akkor IMEI-t tiltanak. De azt ki lehet uttetni persze illegalisan a sarki GSM-ben, nem? -
#18052 a legtöbben úgy vesznek telefont előfizetésre, hogy a készüléket is részletben fizetik, szóval ilyen 1 Ft -os és társai kezdőrészlettel -
#18051 Az okes, ha (100%on) a battery calibration 1 masodperc utan successful-t irt ki es utana lemeritettem, majd feltoltottem a telefont egyhuzamba? Nem nagyon tapasztalok javulast :\.
Mondjuk nekem a brightness 100%on van :D Es a wifi is allandoan be van kapcsolva a mobilnet melle. De a programokat bezarom, amiket nem hasznalok eppen. -
#18050 Ki kell uttetni nem? Illegalis ja.
IMEI-t csak akkor tilt, amikor a keszulekre van huseged, nem amikor a havidijra, nem? -
#18049 El kell vinni Pesten valamilyen arabhoz, azt írták erre PH!-n és 3000Ft-ért megcsinálja. :D -
#18048 ha előfizetésre lett vásárolva, és huzamosabb ideig (3 hónap v. több) nem fizeti a telefonszámláját az eladó akkor a szolgáltató letilthatja a mobilt, ha van még rá hűség/törlesztőrészlet
ilyenkor nem csak a simet tiltják, hanem a telefont is, imei alapján, nem tud felcsatlakozni egyik szolgáltató hálózatára sem, szóval még a függetlenítés sem segít, csak az imei csere, ami rizikós és nem is oldható meg minden esetben -
#18047 Köszi!
Én is így gondoltam, csak gondoltam megkérdezem azért. :) -
#18046 Olyan történhet hogyha veszek használtan egy hálózatfüggő mobilt de átvert az eladó mert hálózat függő a teló és a telot letiltják?
Vagy csak a sim kártyát tiltják le? -
#18045 Pitfall? -
#18044 Egyik se az. :\
Kicsit olyan King's Bounty-s grafikája volt.
Jövőhéten tudom megkérdezni a tagtól ha addig nem mondja meg senki.
-
#18043 Agent Dash ?
-
#18042 Lecsökkenti. -
#18041 Subway Surfers
Gyakorlatilag ezzel és a Ski Safari-val játszom. -
#18040 Milyen Temple Run-hoz hasonló játék van még?
Láttam ma egy játékot és hasonló volt de talán a grafikája jobbnak tűnt. Akadályok alatt kellett átugrani. Videók alapján nem a Temple Run de akkor melyik? -
#18039 Sziasztok!
Másoltam egy 18 megás képet telefonra, amiből valamennyi részt be szeretnék majd állítani háttérképnek.
Szerintetek érdemes előtte lecsökkentenem a kép méretét vagy nem szükséges?
Attól félek, hogy esetleg jobban merülne az akksi, ha ekkora képből állítok be neki egy részt háttérnek.
Vagy persze lehet, hogy van annyira intelligens a rendszer, hogy ilyenkor létrehoz magának egy külön "háttérkép fájlt" az elkülönített részből, számára kényelmes méretekkel és ugye azt használja. -
#18038 Fasza jól fel lesz húzva a proci és még többet fog enni mint a HTC :D -
#18037 Gondok a Samsung Galaxy S IV-be kerülő Exynos processzorokkal -
#18036 nem hiszem hogy az OMG az befolyásolná vagy hasonlók. -
#18035 én is úgy vettem észre, hogy a ragozott szavak hiányoznak a szótárból. pl. ismeri azt, hogy mentek, de az már nem, hogy elmehetünk, elmehettünk, elmehetnének, stb.. -
#18034 jó, akkor legyen csak 4 giga, ezen nem veszünk össze :) -
#18033 nem
587-es
de feltettem az exdialert, az alapot meg letiltottam -
#18032 A mostani osszes ARM proci 32 bites tudtommal, meg a Cortex A15 is, igy 4 giga RAM fole jelenleg eleg nehezen lehet menni :) -
#18031 Nem a 431-es ICS van fent neked? Mert az 587-ben sokat javítottak a tárcsázó sebességén Sonyék :) -
#18030 azért a Sonynak a Z-je sem lesz rossz, meg ugye ott a V amivel simán kiegyeznék most -
#18029 persze akkor nem lehetne eladni a következő generációkat -
#18028 hm... jó ez a 4-es android
letiltottam pár gyári ezt-azt, felettem azt a tárcsázót amit mondtatok, kikapcsoltam a hülye animációkat, újraindítottam és most megszűnt a nyögvenyelősség, hogy 10 sec a kontakt lista, meg várni kell mire felhív vkit, utána felhívja 5x mert annyit nyomogattam
több szabad ram van, több tárhely, persze lassan ez is olyan lesz mint a 90-es években a pc, egyre erősebb proci kell, egyre több memória
mondjuk nem értem minek szarakodnak ma már, bele kell rakni 8-16 gigát, aztán kész -
#18027 http://www.google.com/glass/start/how-it-feels/ -
#18026 Nálam mindenhonnan tanulhat, gmail, rss, sms. Mindet engedélyeztem.
Szerintem azért is pontosabb mert nem csak az adott karakterek alapján ad javaslatot hanem az előtte lévő szó alapján is. Nem tom nálad mi van, talán sok rövidítést, szlenget vagy ilyesmit használsz, de szerintem fényévekkel jobb az összes többinél. -
#18025 Szerintem egyáltalán nem pontosabb, de gyorsabb az biztos. Gyér a magyar szókincse még mindig sajnos. Ti mit állítottatok be honnan tanuljon?