36194
  • desigo
    Tetszett ebben a videóban,hogy pl értesítési sávnak lehet használni az élét és nem kell bekapcsolni az energiazabáló teljes kijelzőt.
    Ha már ilyen nagyok a telefonok miért ne lehetnének valamennyire rugalmasak? Sokkal kényelmesebb lenne zsebben hordani.

(Az autóiparban is van fűthető kormánykerék a hideg kezednek sőt rezeg is ha autópályán elhagyod a sávodat de van sebességfüggő hidraulikus kormány is.)

Huszonéve az éritőképernyő is csak egy futurisztikus vízió volt kb.
  • Shiwo
    mondjuk ha az egész teló hajlékony valamilyen szinten, akkor lehet elfér a zsebben úgy, hogy nem törik el, mert teszem azt megfeszül az egész.. én legalább is félnék szűk farmer zsebbe tenni a telómat és úgy leülni, lehet egy rossz mozdulat után roppanna a kijelző...

vagy ebben nem láttok reációt ?
  • theone91
    Tehát, miért is lenne a jó a hajlékony kijelző? Hogy alkalmaznád és minek?
    Legyen valami innovatív, még akkor is ha nincs rá szükség? Ezen analógiát meglovagolva, úgy érzem a kormánykerékbe integrált muskátlitartó nagy durr lesz az elkövetkezendő autókiállításokon... :D

Szerintem egyvalamiben biztosak lehetünk: Nem a hajtogatható kijelzővel fog tovább éleződni a piaci verseny. :D
  • Bucser
    A sony telojaban az lcd kijelzo egy rakas szar. A solus meg ugyanaz mint ami a HTC One-ban van. Tehat nem amoled lesz hanem LCD3
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    - Egy magyar program van, ami a profilt tudja kezelni? (halk, normál, hangos)
    - Nem tudom mitől, de nem csinálok semmit a telefonnal és gyorsan merül, mint kellene... Hol tudom megnézni mi eszi? És ha nem kell akkor letudom állítani..
    - Lenne még csak most nem jut az eszembe..:S
  • desigo
    Jó lenne ha lenne valami előremutató,innovatív...

Ez a SoLux Display is mi a franc?
    Saját proci sem lesz bele és saját Amoled se?
    wtf
  • Maxtreme
    Nyilván, éppen ezért mondtam hogy SZÁMOMRA vállalhatatlan, ettől természetesen másnak még tökéletes választás lehet.
  • [HUN]FaTaL
    "hajlékony"
    Mire is jó a hajlékony kijelző? Mert a bemutatott promok alapján a jelenlegiek semmire.
  • desigo
    1-ma elmehetek a boltba és megvehetem a hibátlan 5 colos fullHD telót (Sony)
    2-nem te vagy akkor a célcsoport attól még sok 10 milliót el fognak belőle adni

Tehát mi lesz benne ami a többi felé emeli?
    hajlékony FullHD Amoled kijelzővel ütne
  • Maxtreme
    5 colos kijelző.
    Ez már egy kiesebb tablet.

Nemtom nekem a 4col feletti készülékek a méretük miatt vállalhatatlanok (ha meg netezni vagy játszani kell, ott a tablet)
  • desigo
    De miben lesz kimagaslóbb a konkurenciától?
  • precision
    állítólagos S4 specifikációk:

4.99-inch Full-HD SoLux display
    Snapdragon 600 1.9 GHz
    2GB of RAM
    16, 32 and 64GB variants
    13-megapixel camera
    140.1 x 71.8 x 7.7 mm
    138 gram

kiszivárgott bootscreen (nem megerősített)

• Boconadi
    És a telefon nem Root-olt
  • Boconadi
    A KIES szerint az aktuális verzió:
    PDA:LB2 / PHONE:LB1 / CSC:KL1 (TMH)

Valakinek ez biztos mondd valamit, nekem sajnos nem.

És erre a verzióra szeretné frissíteni:
    PDA:LK3 / PHONE:LK1 / CSC:LI1 (TMH)

Nemtudom lényeges-e
  • Boconadi
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni (Mivel a FAQ nálam nem működik, ugyan így a fórumot dobja be, így nemtudom, hogy volt-e már hasonló problémája valakinek)

Szeretném frissíteni a telefonom firmware verzióját, mivel valami gond van a telefonnal, az okos T-Mobilos "üzlettársak" nem voltak hajlandóak segíteni, azt mondták frissítsem magamnak az interneten, mert valószínűleg szoftverhibás.

Na mármost nem is ez a probléma, hanem hogy a KIES-el nem sikerül. Elindítom a szoftver frissítést, letölti, aztán meg fogja magát és kilép. Ha 20 000 000x próbálom akkor is.

A telefonban levő automatikus frissítés funkció sem működik, mivel a letöltött frissítés után, újraindul a telefon, elkezdené telepíteni, de 1%-nál megáll, majd csak simán bebootol a telefon, és azt írja, hogy a "szoftverfrissítés nem sikerült, próbálja meg számítógépről a készülékre juttatni"

A telefon problémája egyébként nem tudom mennyire elterjedt, nem vagyok elérhető, nem tudok hívni, nincs térerő, nem talál hálózatot, folyamatosan kidobálja a memóriakártyát, és még egyéb kis apróságok, amik így hirtelen nem jutnak eszembe.

A telefon egyébként Galaxi S5830i (Ace) [azért írom, mert nemtudom megjelenik-e itt a nevem mellett]

Tudnátok valami tanácsot adni, hogy esetleg mivel tudnám frissíteni? Már úgymond mindent próbáltam amit a tapasztalataim korlátai megengedtek. Esetleg valami oldalt, ahonnan .apk-ban esetleg lelehet tölteni? (márha van ilyen, vagy nem tudom annyira nem értek hozzá hogy működik ez):)

Nagyon köszönöm előre is!!!
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy állíthatják be.

Lehet szűrni opengl verzióra, android verzióra, meg 1-2 dologra (képpontsűrűség (felbontásra nem), van-e gps meg ilyesmi) aztán ennyi.

Meg kizárni lehet eszközöket.

#18088: GTA3-nál pl. be van állítva, hogy csak HDPI-től felfele működjön ezért a többi eszközt kiszűri. De ha elindítod simán leskálázza kisebbre is.
  • DarkSector
    Igen poénos, már csak azért is mert nekem a GTA3 megy a telefonomon de Google Play-en incompatible...érted a warez meg megy.
    De sorolhatnám.

Modern Combat 3, meg Guardian is ilyen.
  • skinnyman
    A fejlesztok allithatjak be minden cuccra h melyikkel legyen kompatibilis, naluk lehet reklamalni. Ha meg nem korlatozzak le, kapjak a sok negativ kritikat ha valahol nem indul.
    De mondjuk egy olyan gombot tenyleg odatehetnenek h "install anyway", es akkor sajat felelossegre ki lehetne probalni h hogy megy rajta.
  • vass17
    Ezen még nagyon sokat kellene fejleszteni a google-nek, hihetetlen, hogy sokszor mennyire ellentmondásos ez az egész kompatibilitási rendszer.
    Én is már nem egy alkalmazást szedtem le a Legendre, ami már finom szólva sem egy erőbajnok, azért, hogy utána átküldjem az apk-t a tabletre, aminek viszont nem sok program kellene problémát jelentsen...

Ilyenkor el tudom fogadni az IOS melletti érvet, tény, hogy az Android nagyon nem egységes...
  • skinnyman
    Ez tenyleg az, referencia modellt azert kicsit meresz nem tamogatni.
    Pedig nem valoszinu h ne futna rajta tokeletesen, talan erdemes a fejlesztojetol megkerdezni mi van vele. APK-bol meg igy is ra lehet tenni gondolom.
  • Guren
    vicces

• aate
    ugyan úgy ,két gombot egyszerre lenyomni :-) Power és a hangerő le.
  • fodorpetii
    Srácok! Vki akinek Xperia U van megtudja nekem mondani h h lehet a képernyőről fotót
    készíteni(remélem így érthető) mint pl Iphone-knál..összekell nyomni két gombot hosszan..köszi előre is;)
  • Vadnokedli
    Valami csillag kereszt muniszkettőskereszt bizbaszt kell beírni egyszerüen a telefonba és letíltja, hozzá adja egy listához. (nem tudom pontosan.)
  • Mike
    ez ugyanolyan mint a Sony Z
    de gondolom nem 1000 usd
  • Prody
    Nem rolam van szo! Isten orizz, hogy ilyeneket kelljen csinalnom :D
  • Prody
    Minap ismet fogdostam egy Note2-t es rajottem, hogy nekem az az idealis meret :D
  • Narxis
    De nagyon! Ez már okostelefon.
  • tototto
    Ezt hol lehet?
  • Prody
    Azert ez kene, nem?
  • Mike
    azt az 1k-t te fizeted, szal akkor hirdesd meg, hogy a számod zöld szám
  • Mike
    odaadod vmilyen közelben fellelhető hímnek aki közli a hímivarsejttel, hogy na gyerünk, kezdj belelihegni a telefonba
  • Vadnokedli
    Egyszerüen betudja írni a telefonba is ha Tmobileos, hozzá tudja adni egy listához. ami tiltja alapból.
  • Falkon
    Tölts le playről olyan progit, ami tiltja azt a hìvàst!
  • EnxTheOne
    Akkor ez a trükk nem jó :(
  • [HUN]FaTaL
    Igen, ellenben a hivásátirányításért azt hiszem te is fizetsz (ha jól emlékszem talán pont a különbözetet, mivel ő nem tudhatja, hogy nem téged hív, hasonlóan a külföldi telefonhívásokhoz).
  • EnxTheOne
    Hi,
    azt szeretném megkérdezni hogy a hívás átirányítás hogy működik?
    Én úgy gondolom hogyha valaki hív engem, akkor az általam kiválasztott számot fogja kapcsolni nem?

Egy hímivarsejt telefon betyár ma este háromszor felhívott, és szívesen átirányítanám valami szexvonalra vagy vöröskereszt adományozó számra ahol a kapcsolási díj legalább 1K :D
  • desigo
    Rég elavult technika a sim kártya csak a szolgáltatók ragaszkodnak hozzá,hogy jól magához kössék az ügyfeleket.
    A sim kártyán tárolt adatokat simán rá lehetne tölteni az új készülékekre a szolgáltatónál vagy akár már a gyártás végén.

Gondolom ennél a készüléknél a felhasználó által nem lehet cserélgetni a simet,szervizben kell szétszedni hozzá.
  • Vadnokedli
    Kúúl, csak rohadt csúnya a telefon. :D

Eltávolíthatatlan SIM kártya, az hogy van?

• SzirmosSzisza
    Yopp, össze vissza adják ki. Pl S3-nál több hónapot késett a T-s frissítés, és mire kijött addigra Telenornál már eggyel újabb verzió volt :D