36194
-
#18144 Meret alapjan ez azert inkabb tabla mar mint phablet, igy valszeg direkt a keret (mint a legtobb tablanal) h legyen hol fogni. -
#18143 Huawei Ascend P2 hands-on
-
#18142 Csúnya ez a széles keret a kijelző mellett.
Lehetne sokkal karcsúbb... -
#18141 Tudom. én csak nyomatékosítottam. -
#18140 Ugyanezt írtam. -
#18139 Note az Phablet, ez nem. A maga 8 coljával. -
#18138 Ertem, koszi.
Jo lenne valami tablet a telefon melle, csak az ipad mini-n kivul a tabletekben rossz minosegu kamera van, ami csak skypeolasra jo. Mar ha lecserelem a telefont egy tabletre, akkor az tudjon csinalni S2-es minosegu kepeket mar :) Bizok ebben a 8"-os Samuban.
Bar lehet, hogy az S4, Note2, Huawei D2 tipusoknal maradok, ideje lenne mar cserelni. -
#18137 Mindegyik tablettel lehet amibe lehet simet tenni. Nem ettől lesz phablet valami, hanem attól, hogy a kettő között van a mérete. Ennek viszont nem. -
#18136 Ajándékba mehetne mellé ez az app: Link -
#18135 nem hiszem el hogy megint nagyobb lesz D: kíváncsi vagyok mennyit adnak majd el belőle... -
#18134 Jól fogsz kinézni egy tepsivel a füled mellett :D
Tudom, headset... -
#18133 Lehet telefonalni vele. -
#18132 Ez már nem phablet, hanem tablet. 8". -
#18131 En phabletet szeretnek majd, ez idealis lenne. Remelem a kameraja lesz olyan jo es gyors mint az S3-e. -
#18130 Érdekes -
#18129 Android 3.0 ota koncepcionalisan nincs letjogosultsaga, illetve bizonyos szempontbol karos is a jelenlete. Sose lehetett tudni hogy elohoz-e valamilyen menut ha megnyomod vagy sem, amolyan rejtett funkcionalitasokhoz vezetett, amiknek az eltuntetesen joideje faradoznak. -
#18128 Mert sokkal hasznosabb, mint a Multitasking gomb. Utóbbi szerintem tök felesleges, bőven elég ha hosszú homera előjön. És még mindig nem használ minden alkalmazás ActionBart, azokban menü gomb nélkül el sem éred a beállításokat. -
#18127 En is. :)
Mas: Note 8.0
Amit mondjuk fel nem fogok hogy miert eroltetik meg mindig a menu gombot. 2 eve a multitasking gombnak kene ott lennie. S3-on is mar no comment volt, de itt mar plane az. Amugy jo cuccnak nez ki. -
#18126 "Comparing the Xperia Z against the only other 1080p phone we've reviewed, the Droid DNA, Sony unfortunately comes in second place. Sony is calling its new, thinner display the OptiContrast panel, but its performance doesn't offer the same viewing angles, or outdoor performance, of HTC's Super LCD 3 screen. In fact, turn the screen away from straight-on viewing, and you'll see a grayish discoloring that starts to obscure what's going on -- especially under bright light. While Sony says the new display construction should reduce reflection, sunshine and certain lighting conditions often made it difficult for us to read even the home screen."
Forras: Engadget -
#18125 -
#18124 speciel van olyan farmerom, ami önmagában nem szűk, így nem veszélyeztetett a zacsi meg a többi tartozék, csak qrva kicsi zsebei vannak, így egyedül az abban tárolt dolgok vannak veszélyeztetve.. vagy esetleg a combom, ha belegyömöszölöm a kulcscsomót... amúgy mivel nem hajlékony a telóm, viszont elég nagy, így nem is kockáztatom, és az oldalamon hordom bőrtokban, csak felvetettem a lehetőséget, mint hajlékony telefon esetleges előnye -
#18123 Xperia Z - miZéria a T-nél
Irigy vagyok. :\ -
#18122 #18090 ?! -
#18121 a Bravia mitől lenne szar. bár bemondásra ugye bármit lehet
-
#18120 Kivancsi leszek mennyi lesz igaz belole. A kijelzomeret mondjuk tenyleg durva, az S3 is mar elegge feszegette a hatarokat, lenyegi kulonseg persze ahhoz kepest mar nem lenne de ez lassan tenyleg eleri a phablet szintet. Ami persze sokakaknak jo lehet, de nem mindenkinek. -
#18119 Ha olyan szűk farmert hordasz, amelyben a mezei leülés mozdulata a telefon épségét kockáztatja, akkor én inkább a vezetéknév-hordozó fasírtgolyók miatt aggódnék. -
#18118 Gondolom a nagy félvezetőgyártók odavannak az ötletért. Hisz a jógatelefonokban a jövő! -
#18117 ja nem, nyilván nem azért írtam :)
csak hogy már lehetséges a flexible akku :)
alaplap, cpu hajtogatósdi még nem lesz egy jó ideig az biztos -
#18116 Vicces az android
Ha egy alkalmazás eltűnt, akkor azt a google play-en keresztül nem lehet eltávolítani.
Egy másik jelenség meg:
Screen Capture Shortcut Free program a tomorrowkey fejlesztőtől:
Leírás:
this application can take device screenshot/screencapture
not required root
support device:
Galaxy S
Galaxy Tab
Galaxy S Ⅱ
Google szerint: This application is compatible with some of your devices:
(pipa) SXS
(felkiáltójel) SGS II
:}
SXD= Sony Xperia S, SGS II: Samsung Galaxy S 2 -
#18115 havernek zte bladen megy tökéletesen, és nekem sem panaszkodik hd2-vel, ami még csak nem is androidos telefon gyárilag :D -
#18114 És gondolom ez már azonnal sorozatgyártható, rendesen le van tesztelve stb. :)
Aztán az alaplapot hogy hajtogatod? -
#18113 jogos -
#18112 reklámkampányban -
#18111 http://index.hu/tech/2013/01/16/elkeszult_az_elso_hajlekony_akkumulator/ -
#18110 A Li-polymer akkumulátor már régen rugalmas és hajlékony.
Olyan mint egy massza.Simán hajtogathatóra is lehet gyártani.
A telefon többi része is megoldható lehet valamilyen szinten. -
#18109 azért írtam, hogy a teljes telefon.. egy olyan megoldás pl lehetne, hogy maga a panel, aksi, stb, a merev rész akkora, mint mondjuk egy sima 4 hüvely alatti telefon esetében, de maga az 5+ hülyelyes kijelző valami hajlékony gumiburkolattal túlnyúlik rajta.. így a telefon közepe merev lenne, de a szélein lenne annyi hajlási lehetőség, amivel már elfér a zsebben -
#18108 Kicsit off ,de talán mégsem annyira : Androidos mobil telefonon tudott már valaki az iGO-n Skint cserélni, és hogyan ? -
#18107 mondjuk én a hajlékony kijelzőt leginkább valami notebook / tablet hibridbe tudom elképzelni.. mint egy két lapból álló könyv, nyitható/csukható megoldásban.. ha teljesen összecsukod (félbehajtod) akkor tablet.. ha mondjuk olyan 90 fokban meghajtod és leteszed, alul megjelenhetne egy érintőképernyős komplett billentyűzet, a felső fele meg a kijelző... vagy teljesen kinyitod, nekidöntöd a falnak és egy szép nagy kijelzőn nézheted a filmet.. gondolom a gyártóknak is eszébe jutott ilyen megoldás és idővel akár valósággá is vállhat -
#18106 Attól, hogy a kijelző hajlékony, az akkumulátor és a telefon többi része nem lesz az. Ha majd ki lehet hajtogatni a telót tabletnek, annak lesz értelme. A jelenlegi megoldásoknak nincs semmi értelmük, nem véletlen nem jönnek ki vele a gyártók. -
#18105 de