36194
-
#18184 Nincs ilyen, vannak/lesznek PS certified cuccok de azokon csak PS1 jatekok mennek, amik amugy is mennek egy jo kis emuval pl fpse-vel. -
#18183 igazad van, vita, bocsánat
tudomisén, multiboot :) -
#18182 Ipadphone? -
#18181 PSP és Vitára gondolsz? Meg mi az hogy kompatibilis? Nem tudsz PSP-PSVita játékokat Androidon futtatni. -
#18180 tényleg sonynak van psp vagy vivaz kompatibilis telefonja? most jutott eszembe, hogy anno eldöntöttem, hogy csak ilyet veszek legközelebb -
#18179 Az akksi lófasz lesz ehhez. -
MaRee #18178 Na sikerült megjavítani nagyjából, tuti a telefon csatlakozója a szar. Ahogy bele dugom a kábelt kicsit lötyög, de bizonyos szögben mérnöki precizitással tartva működik :D Igaz azt hittem rosszul leszek 4 percig míg rá scyncheltem a telóra a dolgokat, mert a kábel legkisebb elmozdulására is megszakad a kapcsolat
Az még mindig rejtély, miért nem jó a kies air. -
#18177 Nem hulyeseg, mutass 400 ppi-s OLED kijelzot. :) Meg a 300 felettiek is mind pentile-osak mar. 1080p-hez meg kene vagy 450 ppi. -
#18176 -
#18175 Alcatel Idol Ultra
6,45 milliméter vastag (jelenleg a legvékonyabb mobil)
4,7 col, 720 x 1280 pixel,Amoled
2x 1,2 GHz proci,1 GB RAM,8 Mpx kamera
1800 mAh aksi,mSD bővíthető
-
#18174 Az egyiket a szorgalmas Csiang Csung rakta össze, a másikat a hanyag, alkoholizáló Cseng Csang. xd -
#18173 Nekem a Kínából rendelt USB kábel csinált ilyen 2 hónap után.
[apro]USB kábel elromlik, mikrokontroller meg lassan 1 éve működik, franc se érti ezeket ott kint :D) -
#18172 Nekem is csinált ilyet, nekem a teló factory resete segített csak, sajnos. Bár ez nem Samsung. -
#18171 esetleg ha másik kábellel is rossz, egy olyan próbát is tehetnél, hogy a felismert driver-t eltávolítod (nem csak az eszközt, hanem magát a driver-t hozzá)
win7 alatt úgy rémlik, hogy simán a hardver eltávolításánál van rá lehetőség, hogy a meghajtó programot is eltávolítsd, vistánál passz, XP alatt meg ha minden igaz, akkor csökkentett üzemmódban lehet kigyalulni az eszközkezelőben -
#18170 Próbáld ki másik kábellel. (igen egy kábel is el tud romlani :D) -
MaRee #18169 Na most ezredjére bedugva most legalább kiírta a windows hogy eszközillesztő program telepítése, azátn meg hogy sikertelen, nem lehet csatlakoztatni az eszközt. -
MaRee #18168 Igen, nem segít. Galaxy s2-ről van szó egyébként. Nem töröltem semmit a telefonról ma, egyedül memória ürítést csináltam a gyári programmal, attól nem hiszem hogy el kéne romlania. Esetleg van valami alkalmazás ami a háttérben fut és az USB csatlakozásért felelős? Lehet az nem fut vagy valami. Egyébként az is érdekelne, vajon miért nem működik a wifi-s kies csatlakozás, bár eddig még sosem próbáltam. -
#18167 próbáltad újraindítani? (gépet is, telót is) -
MaRee #18166 Mitől lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra nem ismeri fel a gép a telefonomat? A kábellel nincs baj, a töltés működik, az usb port is jó, de nem mutatja a telefonom, nem tudok rá semmit rakni. Egy órája jó volt. Kies Air nem működik, hiába van bekapcsolva a telefonon is, a böngészőbe ha beírom a megadott IP címet, nem csatlakozik. -
#18165 Off http://www.engadget.com/2013/02/25/nokia-105-301-candybars/ ar + uzemido -
#18164 Szerintem hülyeség hogy nem tart ott, bőven tartania kéne már a 4knál mondjuk. amúgy nem. -
#18163 Pedig ok meg mindig az iphonert kapkodnak, nem ertem :D -
#18162 Amcsiknak/New York-iaknak meg akkor a jo, gondolom oket akarjak hoditani vele :) -
#18161 7PM EST az itthon hanjal 1. Péntek reggel karikás szeműek lesznek a Samsung fanok -
#18160 Pedig en ilyennel szeretnek telefonalni :( -
Kivancsi leszek. A trend szerint illene nekik is 1080p kijelzovel eloallniuk, viszont az AMOLED gyartastechnika joesellyel nem tart meg ott, de eddig minden Galaxy S-nek AMOLED kijelzoje volt. Pletykalnak olyat h emiatt ennek rendhagyo modon LCD kijelzoje lesz csak, hat majd meglatjuk... -
#18158 -
#18157 +1 -
#18156 ha meglátok valakit ilyennel telefonálni az utcán, odamegyek és vendégem egy tockosra... ez már tényleg viccesen szánalmas :D
-
#18155 a belső memórián van az 50megaszabadhely, a kártyán van 10giga :D -
#18154 "Samsung confirms Galaxy S IV for March 14th unveiling" -
#18153 -
#18152 TheVerge video rola
-
#18151 Izmoska a Tegra 4
Tegra 4 referencia telefon -
#18150 Hat van penzuk az biztos :)
-
#18149 Optimális esetben a system partícióról nem is kéne fogynia a helynek. Ellenben a dalvik-cache és a beállítások pl. a datan vannak. -
#18148 havernak 250 mega helynél íra ki pont ma blade-je, hogy szeva, nincs elg hely, kis utánajárás után a system partició volt kevés. -
#18147 Nem. Hanem 50-70 mega helyet fenntart a data partíción a beállításoknak meg a többi szarnak. -
#18146 a system partíciódon fogyott el a hely valószínűleg, ami ebben az esetben szopás :D -
#18145 egy három megás programnak miért nem elég 50mega hogy frissítse magát ? :D