36194
  • skinnyman
    Nincs ilyen, vannak/lesznek PS certified cuccok de azokon csak PS1 jatekok mennek, amik amugy is mennek egy jo kis emuval pl fpse-vel.
  • Mike
    igazad van, vita, bocsánat

tudomisén, multiboot :)
  • k0trapali #18182
    Ipadphone?
  • theone91
    PSP és Vitára gondolsz? Meg mi az hogy kompatibilis? Nem tudsz PSP-PSVita játékokat Androidon futtatni.
  • Mike
    tényleg sonynak van psp vagy vivaz kompatibilis telefonja? most jutott eszembe, hogy anno eldöntöttem, hogy csak ilyet veszek legközelebb
  • theone91
    Az akksi lófasz lesz ehhez.
  • MaRee
    Na sikerült megjavítani nagyjából, tuti a telefon csatlakozója a szar. Ahogy bele dugom a kábelt kicsit lötyög, de bizonyos szögben mérnöki precizitással tartva működik :D Igaz azt hittem rosszul leszek 4 percig míg rá scyncheltem a telóra a dolgokat, mert a kábel legkisebb elmozdulására is megszakad a kapcsolat

Az még mindig rejtély, miért nem jó a kies air.
  • skinnyman
    Nem hulyeseg, mutass 400 ppi-s OLED kijelzot. :) Meg a 300 felettiek is mind pentile-osak mar. 1080p-hez meg kene vagy 450 ppi.
  • Szabi #18176
  • desigo
    Alcatel Idol Ultra

6,45 milliméter vastag (jelenleg a legvékonyabb mobil)
    4,7 col, 720 x 1280 pixel,Amoled
    2x 1,2 GHz proci,1 GB RAM,8 Mpx kamera
    1800 mAh aksi,mSD bővíthető

• Narxis
    Az egyiket a szorgalmas Csiang Csung rakta össze, a másikat a hanyag, alkoholizáló Cseng Csang. xd
  • SzirmosSzisza
    Nekem a Kínából rendelt USB kábel csinált ilyen 2 hónap után.

[apro]USB kábel elromlik, mikrokontroller meg lassan 1 éve működik, franc se érti ezeket ott kint :D)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is csinált ilyet, nekem a teló factory resete segített csak, sajnos. Bár ez nem Samsung.
  • Shiwo
    esetleg ha másik kábellel is rossz, egy olyan próbát is tehetnél, hogy a felismert driver-t eltávolítod (nem csak az eszközt, hanem magát a driver-t hozzá)

win7 alatt úgy rémlik, hogy simán a hardver eltávolításánál van rá lehetőség, hogy a meghajtó programot is eltávolítsd, vistánál passz, XP alatt meg ha minden igaz, akkor csökkentett üzemmódban lehet kigyalulni az eszközkezelőben
  • SzirmosSzisza
    Próbáld ki másik kábellel. (igen egy kábel is el tud romlani :D)
  • MaRee
    Na most ezredjére bedugva most legalább kiírta a windows hogy eszközillesztő program telepítése, azátn meg hogy sikertelen, nem lehet csatlakoztatni az eszközt.
  • MaRee
    Igen, nem segít. Galaxy s2-ről van szó egyébként. Nem töröltem semmit a telefonról ma, egyedül memória ürítést csináltam a gyári programmal, attól nem hiszem hogy el kéne romlania. Esetleg van valami alkalmazás ami a háttérben fut és az USB csatlakozásért felelős? Lehet az nem fut vagy valami. Egyébként az is érdekelne, vajon miért nem működik a wifi-s kies csatlakozás, bár eddig még sosem próbáltam.
  • Shiwo
    próbáltad újraindítani? (gépet is, telót is)
  • MaRee
    Mitől lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra nem ismeri fel a gép a telefonomat? A kábellel nincs baj, a töltés működik, az usb port is jó, de nem mutatja a telefonom, nem tudok rá semmit rakni. Egy órája jó volt. Kies Air nem működik, hiába van bekapcsolva a telefonon is, a böngészőbe ha beírom a megadott IP címet, nem csatlakozik.
  • SzirmosSzisza
    Off http://www.engadget.com/2013/02/25/nokia-105-301-candybars/ ar + uzemido
  • Vadnokedli
    Szerintem hülyeség hogy nem tart ott, bőven tartania kéne már a 4knál mondjuk. amúgy nem.
  • Prody
    Pedig ok meg mindig az iphonert kapkodnak, nem ertem :D
  • skinnyman
    Amcsiknak/New York-iaknak meg akkor a jo, gondolom oket akarjak hoditani vele :)
  • GregSB
    7PM EST az itthon hanjal 1. Péntek reggel karikás szeműek lesznek a Samsung fanok
  • Prody
    Pedig en ilyennel szeretnek telefonalni :(
  • skinnyman

Kivancsi leszek. A trend szerint illene nekik is 1080p kijelzovel eloallniuk, viszont az AMOLED gyartastechnika joesellyel nem tart meg ott, de eddig minden Galaxy S-nek AMOLED kijelzoje volt. Pletykalnak olyat h emiatt ennek rendhagyo modon LCD kijelzoje lesz csak, hat majd meglatjuk...
  • GregSB
  • Narxis
    +1
  • precision
    ha meglátok valakit ilyennel telefonálni az utcán, odamegyek és vendégem egy tockosra... ez már tényleg viccesen szánalmas :D

• Szabi #18155
    a belső memórián van az 50megaszabadhely, a kártyán van 10giga :D
  • GregSB
    "Samsung confirms Galaxy S IV for March 14th unveiling"
  • GregSB
  • skinnyman
    TheVerge video rola
  • skinnyman
    Izmoska a Tegra 4
    Tegra 4 referencia telefon
  • skinnyman
    Hat van penzuk az biztos :)
  • [HUN]FaTaL
    Optimális esetben a system partícióról nem is kéne fogynia a helynek. Ellenben a dalvik-cache és a beállítások pl. a datan vannak.
  • kifli
    havernak 250 mega helynél íra ki pont ma blade-je, hogy szeva, nincs elg hely, kis utánajárás után a system partició volt kevés.
  • [HUN]FaTaL
    Nem. Hanem 50-70 mega helyet fenntart a data partíción a beállításoknak meg a többi szarnak.
  • kifli
    a system partíciódon fogyott el a hely valószínűleg, ami ebben az esetben szopás :D
  • Szabi #18145
    egy három megás programnak miért nem elég 50mega hogy frissítse magát ? :D