Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Maceken a portok lecsupaszitása is ezért megy. Miért akarnál bármit rádugni a MacBookra, ha az egerük Bluetoothon csatlakozik, AirDroppal pedig bármilyen OSX / iOS eszközre at tudsz küldeni bármit helyi hálón? (Abba persze nem gondolnak bele hogy más rendszerre akarsz átvinni dolgokat, ez a scenario nem létezik az ő világukban)
Ugyan ez lesz a jackkel is. Ha otthon vagy nincs rá szükség. AirPlayel ki tudod tenni zenét hifire. Menet kozben eddig nem volt ra jo alternatíva, de gyanítom ősszel kihoznak egy uj Beats BT fülest amivel gyönyörűen fog működni.
Megint csak oda jutunk hogy ha ugy hasznalod es azokkal a cuccokkal ahogy ok elképzelik akkor nem lesz gondod, jol fog működni.
Lehet vitatkozni ezzel az elvvel, de már elég sokszor bejött nekik. Pl CD / DVD ROM-al.
Borg: igen, elvi akadalya nincs, hogy egy BT fules ne lehetne olyan jo, mint egy vezetekes, csak a gyakorlatban arrol van szo, hogy ha egy telefonba nem fer bele egy jo minosegu DAC, akkor egy paranyi IEM-be se fog, tovabba ha valami radion megy at, ott mindig lehet interferencia, es ilyen esetben egy ilyen rendszer rosszabb minosegre valthat (ezt csinalha a lossless bluetooth cucc amirol hallottam) vagy elakadhat teljesen pl.
Regards,
Igazából csak áthelyeződik a DAC, attól az még lehet ugyanolyan jó a fülesben is, a megfelelő chippel és hangszóróval. A digitális jelet át lehet vinni veszteségmentesen vezeték nélkül is.
De kb az egész téma értelmetlen. Aki telefonon zenét hallgat, annak úgyis mindegy.
Spoty:96 kb/s
~160 kb/s
~320 kb/s (kizárólag Premium előfizetők részére)
Es akkor ott a tidal is...😊
Persze nem is audiophelek hallgatnak zenet telefonon, de telon spoty legjobb minoseg teljesen jo. Radugva komolyabb hangrendszerre is jol szol.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A TRS csatlakozo 1878 ota letezik, es nem mostanaban fog eltunni.
Kulonosen vicces, hogy az egeszet ugy akarjak meglepni, hogy mindekozben
-ok kb az egyetlen gyarto akik csak olyan csatlakozot hasznalnak (raadasul proprietary-t), amirol mar most tudni lehet, hogy halott (lightning - mikozben itt van mar az usb type-c, amit ok is tamogatnak), ergo nem eleg, hogy a sok szerencsetlen veheti majd valszeg meregdragan a lightning-jack adaptert (amit hurcolhat mindenhova magaval ha zenet akar hallgatni), azt par ev mulva garantaltan dobhatja is a kukaba. Vagy vehetnek bluetooth-os fulest - ami hangminosegben rosszabb, nagyobb (mivel aksi is van benne) + megegy dolog amit naponta lehet tolteni. Micsoda fejlodes.
-ok kb az egyetlen nagyobb gyarto akiknel semmilyen formaju vezeteknelkuli toltesre nem volt meg soha semmilyen megoldas (ergo ha ez igy marad, nem tudnal pl zenet hallgatni rajta toltes kozben - mondjuk a legutobbi macbook-nak is egyetlen portja van, adapter nelkul gyakorlatilag egy egeret nem tudsz radugni toltes kozben, szoval ez lathatoan nem annyira zavarja oket)
-a kijelzo koruli keretuk is kb a legnagyobb a piacon, igy a telefonban elfoglalt helyre sem annyira hivatkozhatnak. Ami pedig a vekonysagot illeti: meg ugyis elhajlanak a telefonjaik, amikor olyan vastagok, hogy rajuk fer egy jack. Mi lenne, ha mar az se ferne ra?
-a telefonjuk nem is vizallo, szoval erre se nagyon hivatkozhatnak. Plusz a Samsung megoldotta vizallosag mellett a dolgot (S7), illetve pl a Sony is mar regebben ha jol tudom.
Regards,
Tudom, akkor miért nem töltök előtte rá egy picit... szoktam. de ha csak beesek az ágyba akkor nem 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tölteni meg a gyorsan-és-wireless módon a menő, ott a Samsung gyorstöltője, már nem a távoli jövő a módszer. Könnyen lehet, hogy 4 év múlva már semmiféle csatlakozó nem kell a készülékre.
Hangot drót nélkül átküldeni szintén kényelmes, csak ott a fülest is tölteni kell alkalmanként... felül a töltő-tárolóegység.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.20. 18:42:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként szerinted lehet ez HW-es gond? Mármint hogy nem lehet frissíteni? Az egyébként egyértelmű mondtam is, meg ők is meggyőződtek róla, hogy root stb nem volt a telefonon, így valóban valamilyen gyári hiba lehet vele.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.03.18. 22:45:15
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ide is beírom az esetem... ugye nem tudtam frissíteni a telefonom (LG G3).
"Na, ma bevittem a szervizbe a telefont, és kértem, hogy frissítsék fel a 30c verzióra. Mondták 20 perc. Megyek vissza, hát még 20perc kell nekik. Megyek vissza 35 perc után, hát, gond van, nem lehet frissíteni, így hagyjam ott és talán jövő hét péntekre kész lesz. A hibát nem tudják, próbálják kinyomozni. Valszeg az egész alaplapot cserélik, mert hogy HW gondra gyanakodnak. Csere telefon persze nincs."
Ezzel lehet valamit kezdeni normálisan? Nekem csak S5 van, de csomószor van, ha közeli képet akarok akkor elkezd fókuszálni, talál 1 tök szép éleset, de tovább "fókuszál" és a végén egy homályosnál marad. Általában eléggé távolra kell vinni, hogy normális képet kapjak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Megjelent a hivatalos 6.0 a telefonomra. (LG G3) LG PC Suite jelzi is, letölti, de valamiért nem tudja telepíteni a telefonra. Ismeretlen hibára hivatkozik… Nem tudjátok mit lehetne csinálni? Gyári állapotra visszaállítottam a telefont.
Bottom Bars Officially Become A Thing With Latest Material Spec Update
Hangouts 8.0 Can Now Record And Send Up To 1 Minute Videos*
Cardboard v1.8 Includes Cool New Arctic Journey Demo
Google Opinion Rewards Is Asking Users About Possible Names For Android N
Google Is Calling Android N "New York Cheesecake" (NYC) Internally
Az osszes N feature spotlight: link - baromi jonak igerkezik 😊
Regards,
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
azért köszönjük a tippet 😊
INNEN tölthető a legújabb Plants vs Zombies Heroes játék, egész jó, csak most nem a megszokott módon, hanem egy harcikártya szerűen kell lecsapnunk az ellenséges hordákra, ill hőseikre 😄
A növények mellett a zombie-kkal is harcolhatunk Solo, illetve Online kampányban 😊
Utoljára szerkesztette: tonyr, 2016.03.15. 14:21:27
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
link
egyik ablakból a másikba lehet húzni szöveget.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.12. 15:27:02
Végre működött!
de..
Tetszik, hogy fő gombok vannak a fő funkcióknak (nav, zene, ..). Navigáció teljesen jól működik, magyarul beszél. Viszont főképernyőn kérdezgetésre sosem tudott válaszolni. Lekorlátozták volna? Sima időjárást kérdeztem, nem válaszolt (időjárás kártyát azért kirakott). Siri válaszolt olyan kérdésekre, hogy ki xy, viszont a gugli nem 😞 Nem rossz, de közben a telefont nem lehet használni ( Apple CarPlaynél igen ), ezért is inkább azt mondom, hogy jelenleg az Apple megoldása jobb.
Viszont!
Ha csak simán bluetooth al össze van kötve a kocsival a teló, akkor ha android készülékkel van összekötve a kocsi, akkor a névjegyzékben jelennek meg képek, míg WP10-nél, iOS készüléknél szemben nem! Ami viszont hatalmas előny android javára - leginkább ez a fontos, nem kell mindig rádugni a kocsira a telót.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
The last sentence, Hiroshi (Lockheimer, Google’s head of all things Android) writes, “So, the burning question that’s on everyone’s mind: what will the N release be named? We’re nut tellin’ you yet.” He placed a green highlight on “We’re nut tellin’ you yet.” If you say “nut tellin'” quickly enough, you almost make out the word Nutella, the name of a delicious hazelnut chocolate spread.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
valamiért 6.1 volt a fejemben, pedig még a banneren is rajta van... <#falbav>#falbav>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Factory resetet nem csináltam, egyelőre semmi úton módon nem szrakodik és tényleg minden gyorsabb. Tetszik hogy az edge funkciókat kibővítették. <#eljen>#eljen>
amúgy <#lama>#lama> kérdés, de ha független a telóm, neten rendeltem, akkor kitől, honnan jön a frissítés, kin múlik ? LG Magyarországon ?
androidból eddig csak szolgáltatósom volt
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Saor Alba
Isteni lesz, meglásd!😊 pont előtte nyomkodtam ezt-azt beállításokban, aztán utána na azért rányomok a frissítésre...há nem megjelent?😊
Maga a frissítés sem tartott sokáig, jól is sikerült. hatalmasat nőtt a szememben a Samsung.
Szek: megneztem regi screenshotot, tenyleg kisebb lett a fenti notification bar, az ikonok is falamivel jobban ki lettek tolva a szelre.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.09. 22:39:28
Elsőre: mintha értesítési sáv kisebb lenne... de lehet csak placebo... viszont. Gyorsabb. Ezt biztosan merem mondani. Gyorsabb lett az alkalmazások indítása meg úgy minden. Animációk szebbek lettek. Internet tesztet is nyomtam, most nem kellett neki 1-2 mp hogy felmenjen maximumra a letöltés, egyből 126Mbps el töltött, ez alkalamásokban meglátszik, egyből gyorsabban töltődnek be az előnézeti képek. Friss, ropogós edge panel sokkal használhatóbb. Alap launcherben az appdrawerben egy oldalon végre több alkalmazás van. Apróság meg cserélhető, de plusz pont. Galaxy Appstore is használhatóbb külsőt kapott.
Úgy tűnik ez egy elég jól sikerült frissítés lett <#eljen>#eljen>