36194
  • skinnyman
    Google planning to focus Hangouts on business consumers after Allo, Duo release
    [Update: APK Download] Google's Duo video chat app is rolling out in the Play Store
    Samsung's "Secure Folder" on the Note7 may be the best smartphone feature of 2016

• Dzsini
    Valószínűleg US only, de ha az, akkor ezekkel a készülékekkel a roamingnak ahogy van, lőttek - még a GSM 900 sincs, nemhogy bármi gyorsabb európai...
  • skinnyman
    Valszeg ez az amerikai modell, es lesz kulon international mint szokott.. Remelhetoleg.
  • Dzsini
    hm, egyiken sincs LTE Band 20 - sokan nem fognak örülni ennek
  • skinnyman
    HTC Nexus Marlin and Sailfish get certified by FCC
    The 2016 Nexus "Sailfish" may have a "recycled" design, but does it even matter? - erdekes...

Google's Duo video chat app is rolling out in the Play Store
  • skinnyman
    Exclusive: Photos of the 2016 Nexus "Sailfish" in the [metallic] flesh

Latest Google App beta adds an animation for the Nexus Launcher's search button
  • precision
    Ennek örülök, remélem még garancia időn belül jön elő a bootloop náluk, mert utána nagyon kellemetlen lesz. A G4 is majdnem 2 hétig volt szervizben pedig személyesen vittem be a Váci úti LG szervizbe. Ha az OP3 is addig lesz, sebaj. Kárpótol, hogy 2 év garancia van rá... na meg persze az is, hogy mocskosul gyors telefon.
  • skinnyman
    Hat igen, OP3 mocskos jo telo, ar/ertekben mindent ver, de az ar figyelembevetele nelkul is nagyjabol ott van a ketszer dragabb flagship-ek szintjen.
    Uj Nexus-okra is kivancsi leszek, most mar megvarom azokat is, mar kb minden kiszivargott roluk, mar a csengohangjaik is :)
  • desigo
    OP3-nál ha netán lesznek gondjaid akkor hetekig nem tudod használni a postázgatás miatt.
    PHn G4 fórumban nem volt kiugróan magas a meghibásodások száma.Sokan örömmel,hiba nélkül használják.
  • precision
    Melyik oxygen os van rajta? Tegnap jött ki a 3.2.4, érdemes felrakni. Ha esetleg nem találja meg a telefonod akkor egy vpn -el, usa szerverrel érdemes próbálkozni. A fényerő dolgot asszem a 3.2.2 -ben már javították.
  • Vadnokedli
    Vibrája G3 hoz képest gyengébb és hangosabb, bár nem zavar csak lehetne jobb is. Néha van egy ilyen ultra low brightness féle státusza a kijelzőnek, amikor gondol egyet sötétebb helyeken és nagyon alacsonyra leveszi. (alapból legalacsonyabban van a csúszka)
  • precision
    Miket tapasztalsz OP3 -nál?
  • Vadnokedli
    Szerintem jó az LG, G3-at használtam 2 évig semmi baja nem volt soha(igaz lassúcska), egyedül a jack-nél a frame/keret megrepedt. btw; én is OP3-ra váltottam LG után, ám ezzel is vannak furcsaságok.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.08.13. 10:18:01
  • precision
    A G3 eleve egy nagy mellélövés volt... snapi801 mellé nem teszünk 2k kijelzőt csak mert jól mutat papíron... mert nem bírja el normálisan "flagship" minőségben, nem tudja jól meghajtani azt a sok pixelt. A G2 -őm kijelzőjén is sárgásbarnára tudott égni a kijelző ragasztó.. szintén tömeges jelenség volt. Nálam leszerepelt már az LG... lehet az újabb modellekkel már nincsenek ilyen gondok... remélem legalábbis. De ezek után én nem merném nyugodt szívvel ajánlani, főleg nem a G4 -et.
  • szucsy89
    G3-am kijelzője nálam is besárgult anno, az is szériahiba volt, más hibával én nem találkoztam annak az esetében... durva. Az S6 Edgem-re eddig szerencsére semmi panasz :)
  • precision
    Sajnos nem... az LG hivatalosan elismerte a bootloop hibát és nem véletlen adott +1 év garanciát rá ha előjött, a rendes garancián kívül. A kijelző beégés pedig nagyon nem egyedi eset, Googlezz rá ha gondolod... mérges userek tömegét fogod találni mondjuk egy xda vagy egyéb fórum topikjában. A beégés legjobban a lezárt képernyőnél történő lefelé swipenál megjelenő szürke hátteres óra/értesítés cuccnál látszik. Status bar ikonok szépen be tudnak égni. Egy ips panelbe... quantum display my ass. Szerviz szó nélkül vette át a telefont mindkét esetben, nyilván nem először találkoztak a jelenségekkel.
  • szucsy89
    lehet kifogtál egy rossz eszközt, 100ból 1. Ha a OP3nál is egy ilyet fogtál volna ki, akkor most azt is szidnád, lehet más szidja is, neki nem volt ilyen szerencséje. Sztem 1-1 esetből nem kell egy egész márkáról véleményt alkotni.
  • precision
    A szerviz tényleg jó de van is dolguk rendesen. Szerintem a G4 egy ipari hulladék. Bootloopos lett nálam először.. alaplap csere. Aztán elkezdett szaunát játszani a telefon belseje normál használatnál, szépen be is égett a kijelző. Igen, az LGnél még az ips panel is be tud égni... és nem egyedi eset hanem tömeges jelenség. Ismét szerviz, új kijelző új akku. Szépen tovább is adtam 75ért nagy mázlim volt hogy megvették. Messzire kerülendő kategória szerény véleményem szerint. Most egy OP3 van nálam. Ég és föld... imádom ezt a telefont.
  • skinnyman
    DisplayMate: Galaxy Note7's display has record high max brightness of nearly 1,050 nits
  • mcmoha
    Ha a telóról kapcsolódsz a Play-re el tudod távolítani azokat az appokat amik nincsenek telepítve.
  • skinnyman
    Nemtom milyen szoftver van azon, de gyari android-on egyedul a system app-okat nem lehet eltavolitani (csak root-tal) - letiltani vagy frissiteni azokat is lehet amugy... A legtobb google appnak meg friss play services kell - ami magatol kene h frissuljon a hetterben ha neten van a telo.
  • ZilogR
    Xperia L, tudom, hogy régi, a kérdés:

1.) Megérett a lepucolásra, meg is volt, SD is, minden faszán gyári.
    2.) Egy-két Google valamit felpakolt automatikusan, OK. - DE nagyon gyanús, hogy nem kakukkol, hogy frissítsd a GMailt, a Chrome-ot, stb...
    3.) Irány a Play PC-n, mégis gyorsabb: Itt minden telepítve, bár tudja, melyik eszközön volt az adott program, a Play azt hiszi, hogy telepítve van, ezért gondolja, hogy friss és ezért nem ajánlja fel a telepítést.
    4.) Ha rákattintok az adott alkalmazásra Play-en, akkor írja is, hogy telepítve van (pedig nincs!) ÉS a legszebb, hogy nincs a Play-en eltávolítás gomb!
    5.) Namost: ha a telón nincs telepítve ÉS nincs eltávolítás gomb a Play-en, akkor nem lehet újrarakni (mert ahhoz le kellene először szedni).

Mi a megoldás?!
    Előre is köszi!
  • PeeTeR

• Jim Morrison
    használd egészséggel :)
  • PeeTeR
    menet kozben megjavult, ma engedte a letoltest, ne kerdezd, fingom sincs
  • Jim Morrison
    tényleg...
  • skinnyman
    Ott hardveres gombok vannak, plusz annyira nem is nyomjak a Google Now-t sztem, meg nem is Nexus-ok, szoval nem sok eselyt latok ra h arrafele ilyesmi visszakoszonne :)
  • Jim Morrison
    kíváncsi vagyok samsung verziója milyen lesz ^^
  • skinnyman
    dat animation This is how Google's crazy new home button for Assistant on the 2016 Nexus phones animates
  • Borg
    szlogen:
    night light - mert foscsi IPS LCD-vel is gyártanak még telefonokat
  • Jim Morrison
    Jó lenne
  • skinnyman
    Exclusive: Dual-pane settings UI, "Night Light" mode, ambient display double-tap on 2016 Nexuses
    Egyre erdekesebb. Mar nagyon sok info szivarog, sztem hetek kerdese a dolog, de azon se csodalkoznek, ha a napokban beesne :)
  • skinnyman
    Jah, np :)
    Mondjuk nem mindig figyelem en se, szoval mas is benyomhat hireket..
  • szucsy89
    nyilván nem, hozzátartozik hogy nem is nagyon nézem azt sem, ha androidos hírekre vágyok bejövök a topicba, és skinny csokorba gyűjtött híreiből szemezgetek :)

ezúttal is köszi neked a fáradozást ;)
  • LocalPatriot
    Én mostanában csak a vergét, meg a policet olvastam, csak jó lenne más is, azért kérdeztem. Kár hogy az AP-nak nincs saját app-ja.
  • skinnyman
    A verge nalam eljatszotta mar a bizalmat. Az is tul szenzaciohajhasz, de ami a nagyobb baj, hogy tul sokszor lett egyertelmuen nyilvanvalo az objektivitas teljes hianya, a cikknek/tesztnek alcazott fizetett hirdetesek, stb. Joshua (kb tole lehetett a legertelmesebb, objektiv es jo teszteket olvasni ott) is reg otthagyta oket. Max akkor nezem neha meg, ha egy kis agyatlan szorakozas kell a faradt agyamnak, mert a bulvar-szinvonalu cikkeket tenyleg minosegien talaljak :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.08.04. 10:27:22
  • Dzsini
    Na jó, de egy hírekkel, információkkal foglalkozó oldalt a kinézet vagy a tartalom miatt látogatsz?

(ideális esetben mondjuk egy hírcsatornát (RSS) nézel, és csak akkor mész közvetlenül a hírhez, ha épp van számodra a két címsor után is érdekes cikk)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.04. 10:02:01
  • szucsy89
    dizájnra pl. nekem a verge tetszik legjobban. androidos hírek is elég szép számmal vannak ott is
  • skinnyman
    Sztem az engadget-re gondolsz, amugy az, es a verge sem mobilos portal, inkabb gadget-es, amibe a mobil is beletartozik. Amugy kifejezetten android-hoz kapcsolodo hirekre az androidpolice toronymagasan a legjobb, mas ilyen oldalt nem is latogatok joideje, mert kb nincs ertelme. Mashol sokszor a klikkekre mennek, szenzaciohajtas, pletyka alapu szenny, nincs mogotte semmi. Az AP-n folyamatosan, minosegi, sajat kontent van, a meghatarozo infok es szivargasok nagy resze oda kerul ki eloszor, az infok alapos elemzesen alapulnak, nincsenek megalapozatlan hulyesegek mint mashol, a tesztek is alaposak, elfogulatlanok, es mindig objektivek.
  • LocalPatriot
    Engadget!
    Ez az, köszönöm!