36194
-
#34470 nincs a hívott fél telefonjában kétszer benne a száma véletlenül? -
#34469 Tárcsázónál hívás beállítások és ott a további beállításoknál találod. -
Lantee #34468 Hát igen, ezzel kezdtük, de valamiért mégsem elég. Azért köszi! -
#34467 Telefon alkalmazás (ahol tárcsáz) beállítások - valamilyen almenü (egyéb beállítások pl)- saját hívóazonosító megjelenítése -
Lantee #34466 Sziasztok!
Vettem anyukámnak egy LG G4c-t, és az vele gond, hogy ha hív valakit, nem jelzi ki a számát. Már szinte mindent megpróbáltunk, de mégis Rejtett Számként telefonál. Telekomba bevitte, de ott leoltották, hogy biztos szar a telefon.
Marshmallow van a telefonon, de nekem sosem volt Androidos cuccom, így elfogyott a tudomány.
Tudnátok segíteni? Előre is köszönöM! -
Borg #34465 Ankerrel tele az amazon, a németek nagyon veszik. Nem is csoda, ha inkább visszahívnak.
A kérdés inkább az, hogy mi lesz a többi kínai szeméttel. -
#34464 Mas: Android 7.0 Nougat's setup process allows for importing data from iOS devices - app mondjuk nincs hozza, gondolom apple bacsi (a google-lel ellentetben) nem engedne fel a store-jaba olyat, ok nem annyira szeretik a fair play-t. -
#34463 Mondjuk a gyarto legalabb eleg korrekten reagalt ra ahogy latom. -
#34462 http://www.androidpolice.com/2016/08/28/anker-issues-recall-and-replacements-after-researcher-demonstrates-unsafe-usb-c-cables/ zsír lesz az átállás :D -
#34461 Nekem 2db Nillkin átalakító van.. Remélem nem gyullad ki a telefonom(bár csak adatátvitelre és pcről töltésre használom). btw; szerintem se szabadott volna felrobbannia -
Borg #34460 TypeC-ből elég sok rosszul bekötött bóvlit lehet kapni még, ami nem felel meg a specifikációknak.
Mondjuk szerintem ennek ellenére sem szabadott volna felrobbannia. -
#34459 És annak nem kéne működnie? Én sose töltöttem még a saját töltőjével a telefonom (nem is tudom hol van) mégse volt vele baj.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.08.27. 13:40:43 -
#34458 A hülye, azt is lefotózta hogy átalakítóval tolta- itt már bele is köthetne a Samsung- Bár ahogy látom az egy régebbi Samsung kábel csak type-c adapterrel. 50-50
sztori -
#34457 Csak ha bongészőből küldte nem kellett volna hozzá internet hogy megkapjam ? Na de mindegy is igazából, csak ez számomra ilyen különleges eset volt (főleg egy 70 éves embertől :D ), gondoltam azért csak feldobom a kérdést, hogy tudjak róla, hogy ha esetleg fekete mágiát használna az öreg :D -
#34456 Samsung Galaxy Note 7 explodes during charging, witness photos from the aftermath
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.26. 20:27:01 -
#34455 The most (and least) popular devices used to browse Android Police (Aug. 2016)
HTC's broken 15-day update promise for the One A9 is a small symptom of a larger malady -
#34454 Sok dolog lehet sztem, latni kene ugy lehetne ertelmesebbet mondani ra.
Ket dologra gondolnek: pl bongeszo(k)bol is lehet notification-t kuldeni, plusz a settings-ben meg a "draw over other apps"-nal (gyari android-on) ki lehet listazni minden appot aminek joga van a kepernyore mas appok fole rajzolni. -
#34453 annó nekem is csinálta, hogy az egyik frissítés után fél nap alatt lemerült mindig.. nyomtam rá hard reset-et, de nem segített.. majd rájöttem, hogy bár a reset visszaállít mindent a gyári beállításokba, de magukat a gyári appokat nem bántotta, azok megmaradtak a legfrissebb verziójukkal.. így a nem használtakat letöröltem, a maradéknál meg töröltem a gyorsítótártat
azóta vígan elvan egy napot, estére még marad 30-40%, hétvégén, mikor kevesebbet nyüstölöm, még a 2 napot is megbírja -
#34452 Lenne egy furcsa kérdésem. Nem lényeges a dolog, inkább csak ilyen kis érdekesség. Alábbi a történet.
Elővettem a telefonom (Alcatel OneT Idol, ha számít) villogott a led, hogy üzenet vagy nemfogadott.... Megnyomom a bill.zár gombot és meglepődve tapasztalom, hogy az értesítő sávon semmi jelzés, a led továbbra is villog. Internetem nem volt bekapcsolva, se wifi se mobilnet. Felnyitom a billzárat és megjelenik a kezdőképernyő közepén egy üzenet fehér alapon fekete betűk. Semmilyen idő jelzés, vagy feladó vagy valami ami egy programra utalna (csak messenger van fent am ilyen program) nem látszik, majd eltűnik (nem tudtam érintéssel megnyitni).
Innentől kezdve néztem sms-eket, hívásokat, bármit ahol megjelenhetne, de semmi nyom. Bekapcsoltam a mobil netet, messenger semmi illetve semmi más sem ugrott fel. Az üzenetben az ált, hogy "írtam neked egy emailt....", ami valós volt kaptam is, csak a furcsaság az, hogy nem a mobilomhoz rendelt emailcímre, hanem egy másik gmail címre, amit csak chrome inkognítóban tudok megnézni jelenleg a telefonon. Az érkezett emailben, nem szerepelt sehol az a szövegrészlet ami megjelent a képernyőn.
És mindezt egy kb. 70 éves nem túl okos ember hozta létre, vagy egy régi symbian os telefonnal vagy PC ről valahogy.
Valaki tud rá magyarázatot adni, hogy milyen fekete mágia lehetett az az üzenet. Nagyon hajt a kíváncsiság :D -
#34451 Majd írd le a tapasztalataidat.
Nekem a G4 hibátlanul teljesít, egyedül az üzemideje nem tetszik.Délutánra mindig lemerül :( -
#34450 Lecseréltem ma a G4-et.
Vettem egy nexus5x-et 67k-ért a partneroba.Első nexus telefonom. Eléggé stock:) -
#34449 https://android.googlesource.com/platform/art/+/nougat-release -
#34448 btw aki névnek Nougat-ot írt azon az oldalon ahol lehetett ajánlgatni, mi legyen a név az nem kap semmit? :(
szerk: viszont tök jó, hogy nexusokra már megy!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.22. 19:54:39 -
#34447 Android 7.0 Nougat
Android 7.0 Nougat is rolling out to Nexus devices starting today
RIP: The Nexus 5 isn't getting Android 7.0 Nougat, let's say our goodbyes - akkor eljott ide is a custom rom-ok ideje..
Google Allo's incognito chats have Snapchat-like expiring messages, private notifications, and encryption keys
Google Allo doesn't seem to have a backup or cloud sync function (in the preview version) -
Jampec82 #34446 Sziasztok,
olyan androidos programot keresek, ami tudja a következőket:
- napi feladatok kezelése alfeladatokkal együtt (tasks+sublists)
- ha az alfeladataim elintézettek, akkor a főfeladat is legyen elintézett
- határidős és határidő nélküli feladatokat is kezeljen
- (bevásárló)listaként is lehessen használni
- legyen hozzá widget
Kb a "ListingIt" és a "SplenDO" alkalmazások keverékét keresem, ha mond valakinek valamit, de mindkettőból a jó részeket szeretném csak...
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Jani -
#34445 Media sharing on Allo: GIFs, compression, annotation, and some limitations
Google Allo's voice messaging interface looks awesome, with an eery resemblance to WhatsApp's
Researchers have developed lithium batteries with twice the capacity of current ones and expect to have them ready for smartphones by 2017 -
kl24h #34444 Az év végén jönnek a Nokia okostelefonjai -
Borg #34443 Néhány éve már nem járok homokozni. Valahogy kiöregedtem belőle. -
#34442 Unlike Hangouts, Allo lets you delete messages from your chat history
Condoms, butts, and nipples: A first look at some of Google Allo's hilarious sticker packs -
#34441 Eleg tud egy homokszem is lenni mondjuk.. -
Borg #34440 Note3-on csaknem 3 évig nem volt semmi, egyetlen hajszálkarc nélkül adtam el.
S6E+ is 9 hónapos, arra se tervezek rakni semmit.
Bár egyiket sem kezeltem karctűvel meg vésővel... -
#34439 az amugy is jo'jaz, meg miert ne, kutyat nem zavarja egy jo es igenyesen felhelyezett kondom, asszony telcsijen is ket eve rohad ugyan az, se sarok se levego se lofaszsesemmi
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.19. 17:37:44 -
#34438 Úgy nézem kell akkor hozzá rendelni valami képernyővédőt is :s -
#34437 -
#34436 Google's video chat app Duo will support audio-only calls soon
Google Duo now no1 in Top Free chart, available globally
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.08.19. 10:32:29 -
#34435 Canadian carrier Telus says Nexus 5X and Nexus 6P Nougat updates coming August 22nd -
#34434 http://www.droid-life.com/2016/08/18/t-mobile-one-unlimited-data-price-availability/ -
#34433 T mobile Us unlimited
Fogalmam sincs arakat tekintve, hogy milyen, az alapjan amit elmondott tok jo. Nem tudom nalunk mikor lesz ilyesmi, de talan ezzel elindult valami.. -
#34432 Az se rossz :)
Erre a vizesre meg mindenki azt kommenteli, hogy vegyel inkabb vizallo telot (S7, Sony-k, stb) :) -
#34431 :P