Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Samsung Galaxy S7 Teardown - nem tul egyszeruen javithato..
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Igen, hát persze, hogy azt gondoltam, hogy a haditudósítók kaját mentek fotózni az arab tavaszba.
Regards,
Saor Alba
Mas:
AOSP Changelogs Posted For March's 6.0.1 And 5.1.1 Security Updates
Google Has Added Limited OCR Features To Google Now On Tap
Regards,
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ilyenkor elnek azert USA-ban 😊
Regards,
Regards,
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.03.06. 12:29:40
Regards,
Always on screent nem is neztem.
Egyébként tényleg nagyonszép a képernyője, viszont az az always on screen az ugyanabban a pozícióban van állandóan? Mert ha igen, akkor az hamar beég...
Olyan jó fogása lett, nem bánnám ha ezentúl mindig ezzel a házzal jönne, ès csak a belső változik😊
A képe meg termèszetesen eszméletlen jó.
Az mennyire felel meg a valosagnak? Ugy ertem, szinhuseg, kontraszt stb.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Törlés után a 685 megás Chrome-ból lett 46. 😄
Egy darabig most működnie kell neki.
(ezt az osszes appra is lehet a settings/storage-nal ha a cache-re megy az ember)
Amugy nem veletlenul van egy osszevont tarhely a legtobb mai cuccnal 😊
Regards,
Rég volt már dolgom droiddal, de most a kezembe nyomtak egy Alcatel tabot, hogy a kislány, aki használja nem tud rá letölteni semmit, pedig egy csomó üres hely van rajta. Namost az SD kártyán valóban van 6+ GB szabad hely, viszont a belső tárhely (ami kőkemény 2 G😎, na az csurig van.
Ez még nem is lenne olyan nagy baj, de a beállítások -> alkalmazások menüben az "áthelyezés sd kártyára" ki van szürkülve mindennél. Minden alatt főleg a facebookot (220+ M😎 és chrome-ot (600+ M😎 kell érteni, gyakorlatilag ezeken kívül csak a gyári kacatok vannak, de mivel nem a sajátom így ha nem muszáj nem állnék neki backupolni és rootolni, majd root explorerrel kigyomlálni ezeket, főleg, hogy tényleg nem ezek foglalnak sokat.
Erre van valamilyen workaround? Ha nem muszáj nem küldeném azzal vissza, hogy máskor ne vegyenek gagyit.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.03. 17:53:58
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Regards,
Android Auto:
Nálatok megy itthon? Mivel play storeból nem tudtam letölteni, így letöltöttem az apk-t máshonnan, szépen fel is települt, viszont amikor azt írja, hogy csatlakoztassam autóhoz, hiába dugom össze az autóval nem történik semmi. Help listában nem szerepel Magyarország mint támogatott ország, de azt írja "Most features won't work if you use Android Auto outside these countries." - ebből gondoltam, hogy azért itthon is kéne működnie valamennyire.
Mirrorlink:
Itt néha egy pillanatra látom a telefonom kezdőképét (android auto stílusban) ha kilépek egy mirrorlinkes alkalmazásból, de egyből vissza is ugrik a mirrorlink menübe. Használhatnám én rendesen a telefonomat (kvázi tükrözés)? Vagy nem, valójában csak "véletlenül" jelenik meg?
Amugy a google-s fiokon kivul nem szokott olyan sok masik lenni h manualisan tobb melo legyen bejelentkezni mindenhova es ugy atvinni mindent mint mondjuk fel ora..
Regards,