36194
-
#34390 Android police
android authority
Engadget
gsm arena
http://www.xda-developers.com/
valamelyik ezek közül? -
#34389 Üdv!
Melyik a másik nagy mobilos protál? Az egyik ugye a the verge... a másik?
Ám, LG V20..... Úgy néz ki ez is moduláris lesz....
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.08.04. 09:18:11 -
#34388 Amugy total latszik az animacion, hogy teljesen ugy nez ki a telefon, ahogy az AP kiszivarogtatta, ott a G logo is az aljan :) -
#34387 Nyami. -
#34386 Exclusive: Swipe fingerprint scanner to open notification shade gesture coming on new Nexuses -
Hands-on with the Galaxy Note7: Eyeball scanning is standard
The Galaxy Note is no longer Samsung's "enthusiast" smartphone series (opinion)
Samsung's new Gear VR is compatible with both USB Type-C and microUSB, has wider field of view -
#34384 Eleg kozelinek tunik a megjelenes :)
Play Store v6.9 includes sign of built-in app streaming, a VR purchase screen, a new API Level, and more [APK Teardown]
Download: Some of the new wallpapers from the unreleased 2016 Nexus phones -
#34383 Utobbi ~2 het lenyegibb tortenesei:
Android 7.0 now shows if an APK was installed from the Play Store or another source
[Gotta CATch 'em all] The Android 7.0 Easter Egg is a quick settings kitty collector
US Army Special Forces to dump Galaxy Note II for iPhone 6S because iPhones are "faster" lol
Verified boot in Android 7.0 won't let your phone boot if the software is corrupt
Google explains how Chrome will become WebView in Android 7.0
Google Camera v4.1 from Nougat dev preview 5 supports pausing video recording
Action Launcher 3 updated with Marshmallow-based launcher improvements, Google Now integration (root), and more
A leaked Android 7.0 beta ROM for the Huawei P9 is in the wild
Samsung posts big profit for Q2 2016, largest in over two years
The Superbook Android laptop has passed $1 million in Kickstarter funding
Exclusive: Manual exposure control is coming back to Google's Camera app
LG says the V20 will be released in September with Android 7.0 Nougat [Update]
Nexus updates with August security patches are available for download
Exclusive: This is Google's new "Nexus Launcher" that may debut on the 2016 Nexus phones
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.08.02. 00:11:00 -
#34382 -
#34381 köszönöm! -
#34380 Boldog Szuletesnapot Jim
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.07.23. 17:16:28 -
#34379 Gorilla Glass 5
-
Trichie #34378 Mit befolyásol ha kiveszem az SD-t? Az a baj nem én rootoltam még sosem csináltam olyat, de ha valaki hétvégén lépésről-lépésre le tudja nekem írni és szán 1 órát a napjából hogy végigkísérje az egészet belevágok! :) -
Chris Lowe #34377 Egyébként ezért nem volt egyértelmű a döntés:
Nexus 5x hardvere ugyanaz mint a g4 plusz fingerprint, 2 év android támogatás (gondolom ősszel jön a 7.0) és egy 10-essel olcsóbb.
G4 kamera jobb, nagyobb felbontás(ez mondjuk csak vr-nél lenyeges), sd kártya, 3gb ram
Honor 7 előnye az sd telepítésen kívül az "okos" ujjlenyomat olvasó, igényes készülékház -
Chris Lowe #34376 Rosszul fogalmaztam...
Nem tudom az áfáját elszámolni tehát tökmindegy minek nevezzük netto/bruttó is lehet, ha Mo-n a 125e-ből nem jön le 27% akkor nekem pontosan 50ezerrel drágább a g4-nél. Érthető? -
#34375 Mi az h afamentesen? A 125k brutto, amennyibol ingyen ki is hozzak. -
#34374 G4it then. :D LGt csak ajánlani tudom. -
#34373 amit akarsz, csak ne probald mar meg azt a ket kutyut osszehasonlitani... mert hogy az 75 huuuuu ammeg 125 :CCCC
kepzeld, nem veletlenul :OOOOOOO
ffs.. -
Chris Lowe #34372 Oneplus 3 oké, hogy áfamentes de áfamentesen kerül 125ezerbe.
Viszont a g4 áfával 95ezer ergo kijön 75 ezerből. Az meg 50ezer különbözet, nem mindegy.
Tehát itthon 100 alatt most a g4 a tuti, más alternatíva nincs. Köszi! -
#34371 Szállítás és áfa sincs.
LocalPatriot: Ezek közül én tuti G4-et venném, (amúgy meg Oneplus jah ) már csak a kamera és 3GB ram miatt is. -
#34370 Igaz kereten felül de; 125k(vám[ami nincs]+áfa+szállítással) ért OnePlus 3? Arra is 2 év garancia van + köthető 1, 2 évre biztosítás hivatalosan. Igaz csak 1 hete használom, de mindent "aláz" eddig(egyedül a(z) kivehető akku, IR, Lézeres fókusz, és a hátoldali gombokat sajnálom). Hátránya postázni kell ha gariztatás ra esik sor. (G3 at váltottam)
P9Lite miért bukik? -
#34369 Ezen? Ez annyira egyértelmű. G4. 2 nap múlva jön rá a hivatalos 6.0.1 elvileg UX 5-tel. Android N is biztosan az elsők között fog megjelenni rá. Nekem kb 4 hónapja van meg, és maximálisan elégedett vagyok vele. A szerviz meg átlagon felüli. -
Chris Lowe #34368 Ehh tipródom, mit vegyek max. 100e-ig.....
LG g4, Honor 7, Huawei p9 lite, Nexus 5x néztem ki. Ugye ebből a p9 lite kibukik viszont annak az előnye a friss hardver mellett a 2 év gyári garancia ami nem elhanyagolható. A többin 1 év van.
Honor, Huawei előnye, hogy telepíthető az sd-re, g4 kamerája verhetetlen.
Amire használom - telefonálás mellett -
Spoti vagy soundcloud+waze kéz a kézben megy napi kétszer, chrome böngésző, fotó, viber, runtastic+zene. Ezek a legfontosabbak erre bőven jó bármelyik, dönthetnék szimpátia alapján, de ugye vannak hátrányok
Sajnos nfc nincs a honorban, a huaweiben nincs gyro, a nexus nem bővíthető, az lg-ben fingerprint. Ha tudtok még ebben a kategóriában ami elkerülte a figyelmem írjátok meg. Ja fontos a számla mivel afa visszajönne. Előre is köszi! -
#34367 Remélem samunál már dolgoznak gőzerővel a porton, és nem kell várni rá hónapokat (s6 edge) -
#34366 Android 7.0 Nougat Developer Preview 5 - the final preview - is available for download -
#34365 képzeld mennyi idő volt összerakni ezeket a finomságokat, hogy legyen egy jó banner kép... -
#34364 SoftBank will acquire ARM Holdings for more than $32 billion durva -
#34363 Tegyél egy zöld pixelt a bal sarokba... aztán jó lesz távoli robotnak:D
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.07.18. 15:19:32 -
#34362 Most szivatsz? :) -
#34361 plusz pont annak, aki megtalálja rajta az androidot :) -
#34360 cuki a fenti kép :D -
#34359 Gapps fent van, Play Services ott van az appok kozott es friss? -
#34358 Én mindig kiveszem az SD-t mielőtt recoveryből formázok". Töröld ismételten 2-2 alkalommal a cache és a dalvik cache-t is, és ezután factory reset, hátha. Ha ajánlhatom én egy CM-et felraknék az S3-ra nekem is az volt régen. / Esetleg ODIN-nal újra SW-zés ha ezek se jók.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.07.17. 21:38:00 -
Trichie #34357 Sziasztok!
Ma recoveryből formáztam a data, cache particiókat a Galaxy S3 telómban, mellette formáztam a belső és az SD tárhelyeket. Most egy teljesen csupasz rendszer fogad ez volt a célom.
Problémám hogy nem szinkronizál a Google fiókomból és a Play is hibát ír ki. Bármilyen segítségnek örülnék!:) Képek
Utoljára szerkesztette: Trichie, 2016.07.17. 20:30:57 -
#34356 Hát az szuper. Köszi az infót. -
A hivatalos indoklas: "We have decided to remove it, because it caused user confusion and had low usage." - de ez elegge bullshit szagu.. Akkor lenne talan ertelme, ha az Allo/Duo-val ki akarnak valtani ezt az egeszet, abbol sem tudni meg h mi lesz.. -
#34354 De most erre miért volt szükség? Miért kellett kivenni az egyesített beszélgetéseket? -
#34353 Sponsored locations will eventually come to Pokémon GO
T-Mobile jumps on the Pokémon GO bandwagon with free data access for players - lehetne ilyet itt is csinalni :)
Note7 leak seems to offer visual confirmation of iris scanner feature
Motorola announces the larger 2016 Moto E, coming to the UK in September for £99 [Update: Probably no US launch]
Moto Z and Z Force hands-on and first impressions
Nexus 5 users are encountering serious volume bugs after the July OTA - enyemre meg most jott meg, asszem akkor nem rakom meg fel :) Custom kernelekkel elvileg javithato. -
#34352 Hangouts 11 for Android finally adds support for video messaging (APK download)
Hangouts 11 does away with merged conversations ...
Samsung sends out invite for August 2nd event in NYC for the Note7 reveal -
#34351 It's very likely the 2016 Nexus phones will use Qualcomm's Snapdragon 821 processor
NVIDIA SHIELD Tablet meets Android 6.0 Professional Audio requirements following Software Upgrade 4.2