36194
-
#18344 Nem hinném, ha valamit kilő akkor azért teszi, mert muszáj. Nekem pl böngésző napokig simán bent van a memóriában, ha nem játszok. -
#18343 Odinnal, én is avval tettem fel! Nekem is 4.1 van fent! -
#18342 Ha szolgáltatóis, akkor ODIN, vagy vársz amíg megjelenik és utána KIES. -
#18341 Ez a bejelentes, a megjelenes valszeg akkor (vagy utana) derul csak ki, de varhatoan amugy nehany honap mulva esedekes... -
MaRee #18340 S2-re akkor hogy tudom a 4.1-et feltenni, mert nekem sem találja a telefon a frissítést. -
#18339 Hivatalos, és OTA-n amúgyis később kapod (ha kapod egyáltalán).
#18338: Nem tudok ilyenről. -
#18338 valahogy meg lehet adni az androidnak, hogy mi az amit NE lőjjön ki, ha épp szabad memóriára van szüksége? vagy legalább priority listát állítani valami módon?
(erős a gyanúm, hogy nem :\ ) -
#18337 #18269 -
#18336 SIV mikor jelenik meg? -
Zozo76 #18335 De hivatalos? Mert akkor a telonak csak jeleznie kene nem? -
#18334 Van már 4.1, de csak függetlenre egyelőre. -
Zozo76 #18333 Sracok!
S2-re (fuggetlen) lesz ujabb rendszer a 4.0.3-utan? Probaltam frissiteni de a telo menujeben de csak a "nincs elerheto frissites"-t irja. :( -
#18332 Ezt érdekességnek írtad le? Vagy mit kezdjünk vele? Szedd le róla a CM-et vagy szokj hozzá. Nekem Note-on AOKP-nál csinál olyat hogy Feloldás előtt ha home buttont nyomom meg akkor felvillan és csak bekapcsoló gombbal tudom 'feléleszteni' a kijelzőt. -
#18331 Több furcsaságot is csinál a telefonom:
szűz androidra lett téve a cm7.2 stable
-fogom a kezembe és kikapcsol,az aksi mozgás nem lehet hibás mert ki van támasztva papírral
-ha rádugom a töltőre kikapcsol minden alkalommal -
ldavid #18330 ha hivatalos frissítést akarsz, akkor ezzel aprogrammal -
#18329 üdv
van nekem galaxy ace telóm és szervíz után rátették az android 2.1-est és azt hogy tudnám frissíteni? -
#18328 jujj de csúnya -
#18327 Nem maradnak, az SD kártya és a system partíció kivételével mindent töröl. -
#18326 Igen ezeket mind, de azt hiszem maradékok maradnak a telefonon applikációkból. Telefonkönyvedet meg szinkronizáld a Gmaileddel és mentsd "fel" oda. Vagy SIM -
#18325 a gyári beállítások visszaállítása mit csinál pontosan? Mindent töröl? Appokat, telefonkönyvet, üzeneteket, beállításokat? -
ldavid #18324 hamar kukáztam én is. ami engem zavart még, hogy times-os volt benne minden szöveg weblaptól függetlenül.
meg kényelmetlen is. az operában pont azt szeretem hogy lent vannak a fülek és tök könnyű/kénylemes a váltás köztük. -
#18323 Szerintem túl sok erőforrást igényelt a presto fejlesztése, illetve az asztali változatban úgylátszik már kiírthatatlan bugok vannak. Én az oldalkompatibilitás miatt elsőre nagyon örültem neki, viszont mostmár egy kicsit sem. Látva ezt a bétát, képzelem mit művelnek az asztalival. Lesz egy piros O betűs Chrome, hurrá :( -
#18322 En sem teljesen ertem a valtast, oke, hogy a webkit mostanaban a legnepszerubb es a legtobb oldalt is arra optimalizaljak, de ha minden bongeszo ugyanazt a motort fogja hasznalni, kb nem lesz kulonbseg a bongeszok kozott, mindegyik ugyanaz lesz belul, csak mas csomagolasban. (persze a js motor is mas bennuk azert - egyelore...) Internet explorer-nek kene inkabb webkit-re valtania, az tenyleg egyertelmu elorelepes lenne, es sok webfejleszto megkoszonne, akik az IE miatt szopnak a legtobbet.
S4-hez: az expansys amugy irja az oldal aljan h ezek meg nem hivatalos infok, stb, szoval azert egyaltalan nem biztos h tenyleg ilyen lesz, en foleg a kinezetben nem lennek biztos, elegge elut a korabbi stilusuktol. ~10 nap mulva ugyis kiderul :) -
MaRee #18321 Még egy vágódeszka -
#18320 Nem tetszik a külseje,olyan mint egy Note.
Viszont a Super Amoled full HD kijelzőnek nem lesz párja -
#18319 És sikerült az Operát szétbarmolni. Nincs rendes tördelés (asztali lapon ha belenagyítasz nem tördel újra), a letöltéseket ráhányja az aktív fülre, nincs normális visszagomb csak ez a gesztusos baromság, nincs opera:config. Ez egy Chrome az Opera Turboval. :( -
#18318 Es 441 ppi a kijelzo ami alapjan 4,99" vagy 5,00"-os lehet, a kisebb keret miatt maga a telo kb ugyanakkora lehet, mint az S3 -
#18317 Opera browser beta
Webkit motorral
Eleg valoszinu hogy kiszivargott az S4 valodi dizajnja, tulajdonsagai:
Speckok:
Exynos 5 Octa (8 core) ARM Cortex-A15
Super AMOLED Full HD display
Corning Gorilla Glass 3
13 MP camera
1080p @60fps video recording
Eye Pause and Eye Scroll
2GB of RAM
16GB/32GB/64GB + max 64 GB microSD
Bluetooth 4.0, NFC
A-GPS and GLONASS
Android 4.2
expansys -
#18316 Tötltő van, de amúgy úgynézki igo lesz a befutó, most feltettem hd2-re tesztből, eddig teccik :) (bár jb-n nincs hang, de elvileg ma kapok egy működő apk-t...) -
#18315 :)
Sokan használják itthon, szerintem jó. Én már többször hasznát vettem, pl bejelentett traffipaxoknál, de a dugókat is jól kezeli, újratervezi az útvonalat ha valami bedugul előtted.
Egyetlen hátránya hogy nagyon zabálja az akksit, szóval szivargyújtós töltő alap mellé kocsiba. -
#18314 Alacsonyabb költségvetés, visszafogott produkciós minőség és egyértelműen netre szánt marketing.
Hát nyilván nem ugyan az a reklám- és kreatívügynökség dolgozik rajta, mint a bigbudget reklámokon. :) -
#18313 igo primoban is van ilyen azt hiszem. -
#18312 azthittem káromkodsz itt nekem :DÉs ez mennyire működik jól? Gondolom ha sokan használják csak akkor jó. -
#18311 Waze -
#18310 akkor nemértem miért álltam egy jó félórát a hungárián múlthéten :D
Mutatta is, hogy nagy a forgalom de arra vitt. Na mindegy, majd kitapasztalom valahogy... -
#18309 Maps magatol csinalja, utvonaltervezesnel beleszamolja az aktualis forgalmat is az optimalis utvonal kivalasztasaba. Azt nem tudom hogy ha ut kozben valtozatik a forgalom (pl baleset tortenik valahol) akkor ujraszamolja-e, de ilyesmirol is volt szo, nem tudom azota megvalosult-e. -
#18308 ugynézki kapok egy céges androidos telefont, kitaláltam, hogy gps-nek fogom használni :D
Van valami olyan gps app, ami tud olyat, hogy elkerüli a dugókat? A google megoldása, már jelzi, hogy merre mekkora a forgalom, olyat viszont nem láttam, hogy kerülje ki azokat a szakaszokat, ahol nagy a forgalom... -
#18307 A reklam kevesbe tunik utosnek mint a legutobbi jonehany:
-
ktomi22 #18306 oh.. akk nagyjabol még fél év :D -
#18305 Itt azt irtak 3 honapja h epp elokeszitik a megjeleneset a cuccnak, lehet h meg nincsenek kesz...