36194
-
#18424 Én a Cerbeus-t vettem meg erre a célra.
Szerencsére nem volt alkalmam használni még, de persze kipróbáltam és működik (ez mondjuk alapvető).
+ sok hasznos extra van még benne, ami jól jöhet.
Háttérben nem fut feleslegesen, szóval nem vesz el erőforrást. De gondolom a többi hasonló alkalmazás is hasonló elven működik.
-
#18423 3D-s kamera lehet az S4-ben -
#18422 -
Dodo55 #18421 "Szolgáltató neked (ügyfélnek) soha nem fog ilyen infót kiadni, nem tehetik meg."
Én úgy tudom a hatályos adatvédelmi jogi szabályzás alapján jogosult vagy minden veled kapcsolatosan tárolt adatba betekintést nyerni egy-egy cégnél. Lehet, hogy ők ezt nem tehetik meg, de akkor ezzel párhuzamosan sértik a jogaidat.
Lehet persze rosszul tudom vagy rosszul emlékszem, de a facebook-al kapcsolatban olvastam valamit egyszer, ahol fent volt egy 700 oldalas PDF amit kikért magáról valaki, abban benne volt minden egyes mozzanata amit a rendszer tárolt róla, és ott írták, hogy ezt az egész EU területén érvényes szabályzás alapján köteles kiadni a facebook (mint EU-s állampolgárok adatait tároló cég) mindenkinek aki kéri. -
#18420 ez a téma lezárva mielőtt itt elkezdtek tutorial videókat linkelgetni, hogy hogyan kell lopni -
#18419 Ennyi :DDD de én azért nem kezdek el ilyeneket csinálni :D elég ha el megyek politikusnak akkor még legálisan csinálom:D HAHAHHA -
ktomi22 #18418 mert kezdo vagy :D.. a profikat nem :D szal gyakrolj :D -
#18417 de persze téged mindig hamar megtalálnak :D -
#18416 :DDD -
ktomi22 #18415 ez igy van.. lopj te is XD -
#18414 nálunk 300e Ft értékben loptak amikor feltörték a lakást, a rendőrök unott pofával vették fel a jegyzőkönyvet, 1-2 hét után jött a levél, hogy a nyomozást lezárták
szal ennyi. ugyanez van az autóknál is... 10 évente megtalálnak 2-3 lopott autót, a többinek annyi... ha egyszer elloptak tőled valamit, le kell róla tenni, hogy visszaszerzik a rend acélos őrei -
#18413 LOL, nagy értékű? :D szerintem legalább 500 ezer forint értékűnek kell lennie és akkor talán foglalkoznak vele a jó rendőreink.. -
ktomi22 #18412 "nagy erteku?" vicces vagy... slovakiaban a mimimalber tízszereset ha nem éri el, akkor rád se néznek :D
(kb 900 ezer forint)
minden 70 ezres teloval foglalkoznanak, hat nem tudom merre állna a fejuk..
-
#18411 Tesomnak is loptak el 70 ezres telojat (plusz benne microSD, sim-el egyutt siman 100k koruli erteku volt), bejelentette, par nap/het mulva jott a level h leallitottak a nyomozast. Szerintem el se kezdtek. Azert beszaras hogy ilyen nagy erteku lopasoknal is b@sznak ra hogy barmit csinaljanak, kurva nehez lenne a szolgaltatotol elkerni az utolso cella adatokat es korulnezni ott. De ha tenyleg nem akarnak, legalabb neked adnak oda az adatokat. De ez, hogy csak ok fernenek hozza az adatokhoz es basznak a kisujjukat is mozditani, ez azert rohej, mindha direkt ugy lenne kitalalva az egesz hogy esely se legyen barmit lepni az ugyben, mikozben minden adat, informacio csettintesre elerheto lenne a nyomozashoz.
Mas: Lehetseges S4 Duos prototipus kepek -
MaRee #18410 Két haveromnak lopták el a telefonját, azóta is "keresik". Felesleges rendőrséghez menni. -
#18409 lopták már el a telefonomat (betörtek a lakásba és elvitték... itthon felejtettem...)
a helyszínelő rendőrök csak mosolyogtak, mikor rákérdeztem, hogy gps jel vagy cellainfo alapján meg lehet e nézni, hogy hol van a telefon jelenleg... "Ez itt Magyarország, nem Amerika..." ez volt a válasz lényege :) eszközük van hozzá, de nem foglalkoznak ilyesmivel, ahogy mondod, naponta több száz ilyen eset van
IMEI tiltást viszont a vodafone külön kérésre megcsinálta, amikor bementem hozzájuk bejelenteni, hogy ellopták a telefont... igaz, hogy előfizetéses telefon és volt még rá hűség -
#18408 Szolgáltató neked (ügyfélnek) soha nem fog ilyen infót kiadni, nem tehetik meg. Max rendőröknek ha nyomoznak, de nehogy azt hidd hogy minden lopásnál / eltűnésnél gondsan utána néznek az ilyeneknek. Napinta több száz ilyen eset lehet, nincs arra lapacitás hogy minden egyes ügynél elkezdjenek nyomozni utolsó regisztrált cellainfó alapján ... max akkor kérik ki a rendőrök, ha a készülék valami komolyabb bűncselekményhez köthető. IMEI-t is csak hivatalos, rendőrségen megtörtént feljelentés után tiltanak egyébként. -
#18407 köszi
ez a pie control meg nagyon jó :) -
#18406 azislehet.
Ilyen dolgok alapból jók lennének, hogy pl kijelzi a google accomban, hogy milyen simkártya van a telefonomba. (mi a szám)
-
Dodo55 #18405 Abban az esetben viszont még van értelme a Plan B-nek, ugyanis ha az illető előbb netre csatlakozik mint hogy valamilyen módon lekapcsolná a készülékről a Google fiókot, akkor bukta van neki. Sőt, az ilyen programok általában a frissen behelyezett SIM kártya telefonszámát is elküldik, azt fejből nem tudom, hogy a Plan B is, de ha nem akkor biztos van még jópár hasonló alkalmazás amik között akadhat olyan. -
#18404 Elvileg IMEI alapján szolgáltató tudja követni, csak sose szokta :D -
Dodo55 #18403 Akkor max kikérni esetleg a szolgáltatótól az utolsó cellainformációkat...
Azt nem hinném, hogy megtagadnák az előfizetőnek (mert akkor leírnák magukat utolsó bürokratikus akadékoskodó szemeteknek), viszont lehet borsos árat kérnek érte... -
#18402 Vagy valaki megtalálta és kihajította a sim kártyát... -
#18401 a baj az, hogy már valószínűleg lemerült. Mert hajnalba még kicsörgött de reggel már nem... -
Dodo55 #18400 Plan B, feltéve ha van rajta aktív mobilnet. Play Store-ról kezdeményezzetek távoli telepítést, majd ha jól emlékszem jön email. -
#18399 Az appon mulik, film/videonezesnel vagy a legtobb olyan dolognal amit csak nezni kell es nem kell user interakcio, jellemzoen eltunik (es azonnal megjelenik ha hozzaersz a kijelzohoz). Nehany fozott ROM-ban pedig be lehet allitani hogy teljesen eltunjon mindig, es ha megint szukseg van ra, hosszu bekapcs gombnal megint megjelenjen. Illetve pl paranoid android-ban azt is meg lehet csinalni hogy a kepernyo valamelyik szelerol csusztatva jelenjen csak meg, ez itt lathato.
-
#18398 pontosabban? mert haver most hagyta el a telóját, akkor lehet azt is megtalálhatjuk? -
ktomi22 #18397 HTC keszulekekbol 3.7 vagy 4.0 meretu displayek kozulmelyik a legtutibb jelenleg? (szamomra eleg fontos lehet a dualsim es/vagy build in fm transmitter.. de nem létfontossagu, ..szal nem kovetelmenyek) -
#18396 Idén nincs. Vagyis van egy két ingyenes tartalom, amelyek nálunk is elérhetőek, de a maci faszán vitézkötés kategóriája. -
#18395 Filmnézés közben természetesen eltűnnek :) -
#18394 Születésnapi ajánlat nem lesz? Jöhetnének programok 100 Ft körül. -
orsi1ko #18393 szerintetek az android minőségi? nektek mit jelent a minőség?
osszátok meg velem az alábbi kérdőív kitöltésével! köszönöm előre is :)
https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1 -
#18392 Gondolom, párotoknak van olyan telója, amin a home stb gomb szoftveres.
Van rá mód, hogy teljesen eltűnjenek? Vagy képnézés/filmnézés köben a három gomb ott virít a kijelzőn? :) -
puma1 #18391 Note 2-nél 4.1.2-es gyári romnál a következő hiba áll fent: Nem csatlakozik a nethez a teló egyáltalán. Ami érdekes, az, hogy máig minden jó olt, de reggel amikor csatlakozni szeretett volna a hálózathoz ismerősöm, leragadt ott, hogy ip cím lekérése..... Ő már a 2. ismerősöm aki így jár. EZ mitől lehet, és mi lehet a megoldás? -
ktomi22 #18390 google -
#18389 melyik most a legjobb telefonkövető cucc, ami arra van, hogyha valaki elhagyja a telóját, akkor megtudja keresni? Én régen azthiszem where is my droidot használtam. -
bence19940611 #18388 amit másodjára mondtál vmi olyasmire. gondolok azt lehet valahogy? -
#18387 Helló!
Volt egy ZTE Blade telefonom amit nekiadtam a húgomnak, viszont ő ma szomorúan tapasztalta, hogy a telefon nem kapcsol be, bootolásnál bejön a zöld robot, aztán a ZTE felirat, majd az android felirat, viszont innen már nem halad tovább, folyamatosan csak az android felirat megy. Gyári 2.2 van rajta, sosem volt rajta custom rom, csak marketes alkalmazások kerültek rá. Mi lehet a baja? -
Zozo76 #18386 A heten feltettem a kiest a gepre, ott sem talalt frissitest az S2-re. :) -
Zozo76 #18385 Mi volt a gond a karakterekkel?