36194
  • Barnabyka
    Ilyen kijelentés után minden bizonnyal így viselkedtél
    -->

:D
  • MaRee
    Csinos!
  • desigo
    Review of the HTC One

• ldavid
    ez nagyon bejövős
  • MaRee
    Hmm hát új ilyen árban nem is tudom, galaxy s advance talán.. Nem nagyon veszek bolti új telefont, tegnap voltam épp egy GSM-be haverommal eladni a telóját és zsír új(pár hetes) asszem független S3-at 90-ért árulták, karcmentes S2-t 70...
  • GregSB
    "start a new chapter at Google"

Marad a Googlenál, valami új területen fog dolgozni. Nem részletezik hogy hol, de nem lepődnék meg ha a Glassal foglalkozna, vagy valami új termékkel. Az okostelefonok még "menők" lesznek pár évig, de hamarosan jönnek majd újabb dolgok, leginkább hordható kütyük - mint a glass - amik ki fogják váltani a szerepüket. Nem lepődnkék meg ha valamelyik ilyen új kütyünek a szoftverjével, interfaceével foglalkozna majd Rubin mostanttól,
  • skinnyman
    Sundar Pichai atveszi az Android vezeteset Andy Rubin-tol
    Eleg erdekes, indoklast nem nagyon latok sehol.
  • skinnyman

A sajat palyajan akarja megverni a Samsung az Apple-t
  • skinnyman
    Bejelentetlen Motorola telo
    Nem a legfelsobb kategorias (azert kozel van), de teljesen jo es egesz jol nez ki.
  • LocalPatriot
    Újat mindenképpen!
  • kifli
    volt, nem kis szenvedéssel, és szervizprogramokkal életrekelt. Pulsz nagy szerepet játszott a spec kártyaolvasó amit kölcsönkaptam.
  • MaRee
    Újat, vagy használtat?
  • LocalPatriot
    Üdv!

Lassan 6 hónapos a telefonom, és idejét érzem annak, hogy lecseréljem. Kemény 20k-t adnának most érte. A lényeg, hogy a hónap végén, köv hónap elején vennék telefont. Ha akkor is megadnak érte 20k-t, akkor kb 70-80k HUF-ért vennék valamit. Nem annyira vagyok képben milyen telefonok vannak most ilyen árban, teszteket se nagyon volt időm olvasni. Tudnátok ajánlani 2-3 telefont ilyen árban, ami jó lenne?

Köszönöm előre is!
  • benőmenő
    Még nincs, de a flash memóriák már csak ilyenek. Amikor elhasználódik, egyszer csak "beszarik".
  • ldavid
    magyar idő szerint 01:00-kor
  • Vadnokedli
    Van itt olyan akinek van rossz microSD kártyája? Ami hirtelen egyszer csak "beszart"?
  • desigo
    Csütörtökön hánykor kezdődik a bemutató?
  • cody1994
    Igen arra gondoltam csak nem írtam oda mert már siettem itthonról el kösz a tippet!!
  • cody1994
    Hát nem tudom de sikerült meg oldani a gondot nem kezeli az NTFS partíciót meg csináltam FAT32-re és már ment is :D
  • Falkon
    Titanium csak roottal működik! :/
  • hugopareiros
    Miért van olyan érzésem, hogy root nélkül nem fog menni a dolog? :D
  • Falkon
    Root mindkét telóra, és utána Titanium backup-al lehet menteni, és a mappát átrakni a másik telóra. Utána a másik telón titaniummal visszarakni! Pont ezen már én is átestem! :D
  • hugopareiros
    Van lehetőség játékelmentéseket egyik telóról átrakni másikra?
    Konkréten a Pou játékról lenne szó. Barátnőm az én telómon nyomta és most hogy kapott ő is egyet nem akarja újra kezdeni.
  • Dodo55
    Nem lehet, hogy csak a biztonságos eltávolítás opciót sikerült ilyen furán magyarosítani?
  • cody1994
    Tesóm vett egy OGT kábelt a táblájához pontosabban Samsung Galaxy tab 2 meg van minden rá rakok egy 8gbos pen-t fel ismeri a gép csak azt írja ki státusz bárba hogy USB-Tár kiütése valaki tud rá valamit mondani ?
  • Dodo55
    Optikai zoomos kamerának szerintem már ideje lenne (ha nem vékonyítanák így el a készülékeket már megoldható lenne szerintem).
    Aztán az akksikat tényleg fejleszthetnék, ha a 2-3 hetes aranykori Nokia szintű üzemidő túlzás is, azért ~1 hétig felvihetnék.
    Egy ilyen projektoros billentyűzet se lenne rossz: http://www.youtube.com/watch?v=t2lj109xEZw

Android (platform) terén jöhetne valami flexibilisebb és runtime kezelhető driver modell, ami lehetővé tehetné a generic buildeket, elérhetővé téve a vendor független frissítéseket. Ez persze a gyártóknak első ránézésre rossz, de rettentően erős felhasználói kötődést váltana ki, értéktartóbbá tenné a modelleket (ami a tartozékok, kiegészítők, bővítőmodulok piacának felélénkítésével kompenzálna a csökkenő új modell eladások miatt kieső bevételt, ami amúgy is be fog következni a "milyen új dolgot tudnak még mutatni?" kérdés egyre erősebb létjogosultsága miatt), hosszú távon megerősítené a piac stabilitását, biztosítaná annak fennmaradását a jelenlegi összeomlás alatt álló, tarthatatlan kényszernövekedésre alapuló gazdasági modellen túl is.

Csak emlékeztetnék mindenkit, hogy a Microsoft ezt lépte meg időben annak idején a PC-knél, és pontosan ennek köszönheti a mára már több évtizedes vezető szerepét a desktop OS-ek piacán. Hiába használhatatlan minden 2. kiadott fő Windows verzió, annak a széles software-es kompatibilitási tényezőnek köszönhetően amit elséként hozott be a platformra, bebetonozta magát jó időre a piacra és az emberek életébe.
  • Jim Morrison
    ah basszus, el is siklottam emellett :(

#18437: ezek után remélem nem csak egy átlag telefont fognak kiadni...
  • skinnyman

• Shiwo
    ha olyanra gondolsz, hogy adott időben átvált egy adott profilra (pl rezgőre), akkor a profile scheduler-t tudom ajánlani
  • SzirmosSzisza
    Kamera :p
  • cody1994
    tudtok nekem mondani olyan programot hogy icsnél meg jbnél van ez a profilok ez az iskola meg munka ebből kéne nekem olyan hogy időre is be lehessen állítani vajon van ilyen program?
  • davidka003
    Én már azt sem tudom mit tudnak kitalálni jövőre.
    Talán fejleszthetnék az aksikat.
    FullHD-nél jobb kijelző nem hiszem, hogy elterjed ilyen kis méretben.
    4 magnál se kell több.
  • skinnyman
    Amig viszik, nyilvan hulyek lennenek nem meglovagolni a dolgot, es egyre jobban viszik, volt mar idoszak amikor egyedul elverte az iPhone eladasokat is.
  • ldavid
    "Mas: kinezetre valszeg eleg hasonlo lesz, mint az S3:"
    kár.. amúgy 5 év múlva már GS9 is lesz? vagy meddig akarják ezt vajon vinni?
  • Narxis
    lol
  • [HUN]FaTaL
    A dollárt se mutatja :)
  • Vadnokedli
    Vicces Store-ban nem bírja át számolni forintra az árakat mert 2 nap alatt 5 forinttal drágább lett az euró? Nektek se mutatja forintra? Csak side note.
  • skinnyman
    "Google Wallet online service" - ez sztem csak az, hogy a bongeszoben tudsz vele fizetni. Hogy a telefonon mukodjon NFC-vel, az hivatalosan csak USA-ban van sztem meg mindig.

"In what countries is the Google Wallet app available?
    The Google Wallet app is available in the United States on certain eligible devices and carriers."
    Link
    Nemi trukkozessel anno mukodesre lehetett mashol is birni es lehetett vele fizetni pl magyar helyeken is, azota nem tudom mi a helyzet. Itt volt hozza a crack.

Mas: kinezetre valszeg eleg hasonlo lesz, mint az S3:
  • SzirmosSzisza
    Nekem se kompatibilis. Tippre NFC kell hozza.
  • Jim Morrison
    Nem tudom telepíteni a Google Walletet, pedig itt is elérhető :( stock rom is van a telón meg minden, tippem sincs miért nem tudom telepíteni. Play Store Datát, cachet is töröltem.