36194
-
#18584 Köszönöm!
Azt hiszem ez volt az egyik legszánalmasabb dolog amit valaha láttam....:-)
A teló viszont jó nagyon. -
#18583 Szerintem ezt nem lepnek meg, nem is igazan latnam ertelmet, illetve sztem tuti h tobbet veszitenenek vele, mint nyernenek.
Pont most panaszkodtak hogy mennyire nem eri meg nekik a WP-vel foglalkozni, pontosan tudjak hogy mennyit szamit a megfelelo platform, nem hiszem hogy olyan jo otletnek tartanak h ennyire elrugaszkodjanak. -
#18582 Ezzel a jatekkal konkretan meg nem probaltam, de pl Dead Trigger-ben mukodik minden, analoggal gyonyoruen megy a celzas is. -
#18581 Üdv!
Ha akad köztetek egy segítőkész Razr user (ha D-Wiz romos akkor még nagyobb az öröm), légyszíves írjon egy pmet mert kezdek megőrülni a drágától..
Köszi -
#18580 Nem tunik tul realisnak, most ott a Tizen es ott vannak a Windows platformban is. Egy sajat platform hatranyat (a la kukazott Bada) a sajat borukon tapasztaltak. -
#18579 http://youtu.be/Rhb1V8_eaOw -
#18578 Tud vki linket az s4 teljes sajtóbemutatóra? -
#18577 Hogy tudnám rá kötni a PS3 kontrolleremet úgy hogy működjön is? :( Mozogni tudok, lőni, rátartani. de célozni nem meg egyebek... :D -
#18576 Coming soon: The Samsung Phone platform
Érdekes teória. Ha meglépi a Samsung (és meg tudja tenni), az érdekes lesz az Android jövője szempontjából. -
#18575 Ja, utolag megjelent a fekete varians nemely szolgaltatonal de "gyarilag" kek. Btw, most olvastam hogy dacara az S4-nek, Samsung frissiti az S3-at: uj kijelzo (full HD?), 2400-es akksi, szinkavalkad (piros, szurke, barna a meglevokhoz). -
ldavid #18574 gs3 is van feketében -
#18573 Sajnos érintéssel tudnám csak kezelni, úgy meg értelmetlen. :/
Pedig tényleg jól nézne ki. -
#18572 Modern Combat 4 olcso -
#18571 Azzal a teloval konnyu, egyike a mostani triumviratusnak :) (GS4 - HTC One - SXZ) Mindharom egy mindent-bele-1080p-s csucs szornyeteg.
Mindegyiknek meg van a maga elonye, anyagminosegben pl a Samsung a gyengebb (ahogy lenni szokott), a legnagyobb hype viszont igy is korulette van.
Amugy az S4-ben levo 8 magot nem a klasszikus ertelemben kell elkepzelni, gyakorlatilag 4+4 mag, amik mind nem is tudnak egyutt mukodni, egyszerre csak sztem 4. Van 4 alacsony fogyasztasu (nagy hatekonysagu) mag benne, es 4 brutal A15-os, ha kell a teljesitmeny, atkapcsol az A15-re, egyebkent az alacsony fogyasztasu magokat jaratja. Effektive nem ad plusz teljesitmenyt a 4 magos szornyetegekkhez kepest, a fo elonye a takarekos magokkal megsporolhato fogyasztas.
Exynos 5 Octa explained -
#18570 Es mi a francnak kell tudnia a vilagnak hogy frissitettem?? A kerdezo egy tipikus magamutogato pocs. Amugy a feher szinben konnyu osszekeverni bar olyat csajok, homokosok, metroszexualis felbuzik hasznalnak. Viszont az S3 kek, az S4 fekete. -
#18569 "egy ilyen telo 95%-ban ugyis egy nagy kijelzo"
Viszont a maradék 5% miatt van egy stílusa, ami meg totál ízlés kérdése.
Én pl utálom a samsungokat, mert nekem mind ugyanolyan semmi designal rendelkezik.
Az ujítások nagyrésze meghát... Az én telom szinte pontosan ezt tudja, a csilliómagos procit kivéve, persze nemmintha az enyém prociteljesítményét bármi is kihasználná teljesen :D plusz vízálló (ami hozzáteszem kvajó, főleg videozni víz alatt :D) és számomra a megjelenése is olyan, amit egy samsung nekem soha nem fog nyújtani, letisztult, elegáns, nagy. (egy hét után az előző 4,2-es telom egy apróságnak tűnt) -
#18568 Majd gondolom fognak valtoztatni, mert az embereknek kell a valtozatossag, ezt is azert szidjak a legtobben mert tul hasonlo mint az elozo. Mikozben ha belegondol az ember, ez egy vicc, egy ilyen telo 95%-ban ugyis egy nagy kijelzo. :)
Belul nagyjabol mindenbol a leheto legjobb van benne, az 1080p kijelzo sem egy kis merfoldko, dehat szar mert ugyanugy nez ki :) Vannak ilyen emberek, sokszor vastag penztarcaval, szoval ezt ok is biztos eszben tartjak azert. -
#18567 Bootloadert még én sem nyitottam, amíg gari van a telón. De root az sima :) -
#18566 Nekem nem pont azzal van bajom, sőt amennyit én a facebookot használom...
énmagára a root-bootloader unlock, custom rom kombón gondolkodom, demég egydarabig marad a gyári -
#18565 Akkor meg bemész a beállításokba -> alkalmazások -> mind -> facebook -> letiltás :) -
#18564 hehe, lehet már nekem is azt kéne, nézelődtem, enyémhez is már vannak fasza romok, de még kb egy hónapja van meg a telo, így mostmég fasza a gyári is, gyári sony launcher is tetszik még.
Meg kíváncsian várom azt a 4.2.2 frissítést ebben a hónapban (mertelvileg mostjön) -
#18563 ROOT :)
De custom rom van a telefonomon, sima appként van telepítve ez a szemét. De ICS óta le lehet tiltani, root sem kell. -
#18562 És egy rendszerapp-ot hogy kukázol? :) -
MaRee #18561 Valami olyasmit olvastam, hogy a skype-pal fogják összekötni, vagy a franc tudja már. -
vass17 #18560 Valaki esetleg használt itt Set Cpu-t?
Én korlátozni szeretném vele a procit, ha bekapcsolom, láthatóan le is szabályozza 1000 mhz-re (tartománynál 206-1000-ig írja). Viszont, ha alvóba teszem a gépet és visszakapcsolom, utána belépek a setcpu-ba, ami a tartománynál megint valami 200-1500 értéket ír. Nem tudjátok véletlenül, miért nem jegyzi meg?
-
#18559 csaknem, az nem bugos :D (annyira nem :D) -
MaRee #18558 Nekem eleve csak a messenger van felrakva, de valami olyasmit olvastam, hogy meg fog szűnni.
Mondjuk néha ez is bugos, képeket ha küldenek gyakran nem mutatja külön be kell lépni fészre meg a tököm tudja. -
#18557 Nekem is megcsinálta, és felrakott egy olyan verziót, ami az ismerősökre bökve force closeol üzenet nélkül :DDDD
Ment is a kukába az egész szar, marad a Friendcaster. A szar appjuk amúgysem sokmindenre való, tiszta bug az egész. -
#18556 És egy év múlva meg pont az ilyeneket megcélozva kiadnak egy telefont ami pont ilyen :D -
#18555 A Facebook alkalmazas megkeruli a Google Play-t es eszrevetlenul frissiti magat a hatterben
Eddig sem hasznaltam a fos appukat, ez utan plane nem fogom. -
#18554 Szerintem ez a szoveg eleg egyertelmuen azokra az emberekre utal, akiknek fingjuk nincs hogy mit tud a telefon, es semmi masert nem veszi meg, csak statusz szimbolumnak, mert az a legujabb, legmenobb, legfrissebb. Nem az a lenyege hogy nem valtozott a dizajn, hanem csak (ezen keresztul) az ilyen emberek ele tettek gorbe tukrot :) -
#18553 Ez az idézet egy tavalyi Samu reklámból van, és gondolom nem kell magyarázni mire céloztak vele :)
De még szerencse hogy az emberek gyorsan felejtenek, és kevesebb mint egy év múlva már nem ciki ha ők is csak minimálisan változtatnak a dizájnon egy frissítésnél.. -
#18552 Kiváló lett az a kutyás videó :D -
#18551 Mi az hogy elhanyagolható? 0,8milivel kisebb. És vékonyabb is az S4 :D -
#18550 vagy előbb fizessek érte? -
#18549 hm... az exDialer-rel miért nem tudom szerkeszteni a meglévő kapcsolataimat? volt már másnak is ilyen? -
#18548 Aki latta mindkettot, azert eleg konnyen meg tudja kulonboztetni oket elso blikkre is:
-
#18547 amúgy nekem tetszik az S4, tetszik amit a Samsung csinál... hogy nem csak a lehető legjobb hardvereket pakolja bele hanem szoftveresen is újít, nem csak egy "szűz" androidot rak rá és annyi
tényleg elég jó, hogy az S3 -hoz képest a méretkülönbség elhanyagolható még is nagyobb kijelző van benne
a nagyobb akku is piros pont
ez az 8-core cucc meg elég durván hangzik, kérdés hogy nem olvad e le tőle az egész telefon :D -
#18546 Most linkeljem be a videot ahol az amcsi userek az iPhone 4S -t nyomogatva azt hitték hogy az az iPhone 5 és még gyorsabbnak is érezték a saját iPhone 4Sükhöz képest? :D -
#18545 "If it looks the same, how will anyone know I upgraded?" :D